60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın canım afiyet olsun

canlarım ben biraz ders çalışacağım.kahvemide içtim.misler gibi açıldım kendime geldim... kahve fincanım masanın üzerinde duruyordu.bir hasta yakını burdaydı.dedki falına bakayım mı dedim bakmak istiyorsan bak.kadın dediki sen ya yeni hamilesin yada hamile kalacaksın.:83::83:şık oldum.birde dediki eşinin güzel bir işi olcak.sıkıntılarınız bitecek dedi.birde size kalıcı vede eşinizin bir akrabası side bir süreliğine kalmaya gelecek dedi...halla halla kim ki acaba .aslında fala inanmam ama kadın öyle şeyleri bildiki.eşimin 8 gün sonra çalıştığı dükkanı devrediyorlar eşimde şimdiki patronları hangi işi açarsa onlarla devam edecek.bakalım hayırlısı...

Son düzenleme:
sabah kahvaltımı yaptım klasik domates - salatalık - peynir - acılı ezme ve çaydan oluşan.

sonra duş aldım salon perdemi yıkadım astım çamaşırları katla yerleştir oğlanla uğraş ancak gelebildim. şimdiktee Türk kahvemi içiyorum ne güzelll evin her yanı çamaşır suyu kokuyor ovaladım bekletiyorum durulamadım daha. iyice beyazlaşsın mikroplar kırılsın. Kızlar oğlumun canı çok sıkılıyor her sabah anne dışarı gidelim diyor bugün ne yapıcaz diyor ... yazı bir şekilde geçirelim de eylülde anaokuluna vericem hiç arkadaşı yok çocuğun birazdan onu dışarı çıkarıcam market falan yapıcaz artık.

afiyet olsun.kolay gelsin nilmısra.arkadaşı neden yok canım yani oturduğunuz yerde felan yokmu hiç aynı yaş grubu

kızlarrrr buzdolabımm bozuldu yaaaaa 1 haftadırr kapagı acıpp kapattıkcaa gırrrrrrrrr die sess gelioduu.. babişş elektrik teknizyeni die ona sordumm.. motorr ayvayı yemişş cocuuuuumm didi.. garantii gelsin ben ellemiyim didi.. ayy 8 aylıkk dolapp bugün yarın kosturmacaa servis cagıramadık.. dünden berii durmadann ötüyooo sabaha kadarr gırrrrrrr dieee ötttüü hemde yüksekk volumle.. kapagı acınca susuyo... fişi cekcemm dipfreez dekilere yazık olcek.. servisii aradımm yarına randevu verdii.. umarımm yarına kadarr bişi olmazz pancarr motoruu kiminn yaaa

afiyet olsun canım.

canımcım afiyet olsun. günaydın.
09 : 00
babah kayvaltımdan hiç doymamıştım.şimdi arkadaşlar fırından közlenmiş biber bede 1 dilim peyniri 2-3 dilim gelecek kadar tırnaklı ekmek arası yapıp yedim.oh mis gibiydi.

günaydın cimcime. ayyy tırnaklı ekmek Mardin de ne çok yerdim çok severdim adı biraz tuhaf ama kendisi harika. afiyet olsun tatlı anne

günaydın canım.. kolay gelsin sana. bizde sensiz olamayız tatlış

canım günaydın. afiyet olsun

canım afiyet olsun
kizlar ayran içsem bişi olur muuu tansiyonum düşüyo yaaa hergün içiyorum (

bişey olmaz ki hayatım bende hergün içiyorum hemde kaç bardak eve yoğurt yetiştiremiyorum. hem tok tutuyor hem iyi geliyor. bende de tansiyon problemi var.

bi küççük elma yiidm az öncede yeşil çay içmiştimm
bu hafta hiç su içemedim yaaa üşüyorum çünkü,dışarısı 25 derece burası buzzzzz gibi,araada ocak bile yakıyoruz yaniiiii
nese bakalım ben ders çalışmaya devam edem

afiyet olsun canım..ne kadarlık oğluşun..benimkide sürekli gezdirsen hiç eve gidelim demez..nerdeyse hergün dışarıdayız..

uyudum bir yarım saat ısınmışım. dışarısı nasıl sıcak ev soğuk şimdi türk kahvesi pişridim şekersiz onu içicem. öğleden sorna artıkın karın çalışırım. pilates yapcaktım ama hastaydım yapamadım öğleden sonra toparlanabilirisem yaparım artık.
öğleye tavuk sote yapıyorum içine biber sarımsak bolca kurusoğan az havuç koydum küçük küçük doğradım tavuk göğsünüde öyle doğradım. kekeik nanede ekledim az salça filan

nursena sen güzel gidiyorsun.
Kaç kilosun şu an? Kaçtan kaça indin. Tıkırında yok göremiyoruz
yolanda kaçamaklarım olmuyo değil,ama eskiye göre çok dikkatli buluyorum kendimi..eskiden olsa halleyleri hüpleten ben,1 aydır hiç çikolata yemedim gibi bişi..şuan tartı 61.9 gösteriyor,birara hatırlıyorum 65lere çıkmıştım..ama gidişat iyi...

ohh tavuk soteyi çok güzel anlatmışsın,yiyesim geldi hee..

nugişşş bebeğimmm söyle bakalım sporu düzenli yapıyomusun hee bi kere yazdın bidaha görmedik hiç heee nasıl gidiyo sporlar bak,iyim. sizin ora daha sıcaktır sporu düzenli yaparsın artıkın. he de bakem spor yapıyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…