günaydınnnn canlarrrr
kahvaltısını yapan herkese afiyet olsun
yag olmasın kas olsun
akşam yagsız pişirilmiş kırmızı et
bol salata
2 dılım ekmek
ara
1 kupa funda cayı
4 form püskevit
sabah
1 kk beyaz lıght peynır
1 dılım ekmek
1 galeta
domates salatalık
3 zeytın yedım
500 ml su ıctım suana kadar
Hayırlı sabahlar hanımlar..kahvaltıda 2 küçük kırmızı köz biber küçük küçük doğrandı,içine az peynir kattım,karıştırdım,çok seviyorum bunu..1 dilim tam buğday ekmeği ve 3 siyah zeytin..
sabah kahvaltımı yaptım klasik domates - salatalık - peynir - acılı ezme ve çaydan oluşan.
sonra duş aldım salon perdemi yıkadım astım çamaşırları katla yerleştir oğlanla uğraş ancak gelebildim. şimdiktee Türk kahvemi içiyorumne güzelll evin her yanı çamaşır suyu kokuyor ovaladım bekletiyorum durulamadım daha. iyice beyazlaşsın mikroplar kırılsın. Kızlar oğlumun canı çok sıkılıyor her sabah anne dışarı gidelim diyor bugün ne yapıcaz diyor ... yazı bir şekilde geçirelim de eylülde anaokuluna vericem hiç arkadaşı yok çocuğun birazdan onu dışarı çıkarıcam market falan yapıcaz artık.
cimcime famir ve hugocuk geçmiş olsun kızlar
Hayırlı sabahlar hanımlar..kahvaltıda 2 küçük kırmızı köz biber küçük küçük doğrandı,içine az peynir kattım,karıştırdım,çok seviyorum bunu..1 dilim tam buğday ekmeği ve 3 siyah zeytin..
günaydınnnn canlarrrr
kahvaltısını yapan herkese afiyet olsun
yag olmasın kas olsun
akşam yagsız pişirilmiş kırmızı et
bol salata
2 dılım ekmek
ara
1 kupa funda cayı
4 form püskevit
sabah
1 kk beyaz lıght peynır
1 dılım ekmek
1 galeta
domates salatalık
3 zeytın yedım
500 ml su ıctım suana kadar
09 : 00
babah kayvaltımdan hiç doymamıştım.şimdi arkadaşlar fırından közlenmiş biber bede 1 dilim peyniri 2-3 dilim gelecek kadar tırnaklı ekmek arası yapıp yedim.oh mis gibiydi.
Günaydın kızçeler nasılsınız ?
ben çok iyiyim sabahları ve akşamları çok serin gündüzleri çok sıcak bir istanbul sabahından hepinize öpücükler.
yine bi ton işim var ama ben ara ara size takılcam ...
aslaaaaaaaaaa
asla vazgeçemem sizden aslaaaaaaaa
olamam ben sizsiz
yapamam KK sıııız
Herkeslere günaydınlarr ve afiyett olsunnn...
Dün akşam;
1 biber dolması
4 tane yağsız nugget
3 yk light yoğurt
1 kepekli sandviç ekmeği
2 minnoş salatalık
4 cherry domates yidim...(evet farkındayım bıraz cok oldu:78:)
Ara:5-6 tane yeşil erik
Uyanınca; 1 kuru kayısı bi büyük bardak su
Kahvaltıda;
1 kepekli sandviç ekmeği
b.peynir
5 cherry domates
2 minik salatalık
çay
günaydın arkadaşlar
bende yediklerimi yazayım
sabah 1 bardak su
1 dilim kepek ekmeği peynir çökelek
domates ,salatalık,biraz yeşil biber
1 bardak süt
arada 500 ml su
1 kutu süt
öğle yaprak sarması
ayran
şimdilik yiyeceklerimde bunlar..
kizlar ayran içsem bişi olur muuu tansiyonum düşüyo yaaa hergün içiyorum(
Bendede var allerji,ama bahar allerjisi değil..her sabah kalktığımda arka arkaya defalarca hapşururum..
sizede oluyormu bu yada bileniniz varmı ben uykudan uyanınca feci tatlı krizine giriyorum
hatta birara sabahın beşinde kalkar tatlı bişeyler yerdim
sonunda tartıda 70 gördüm tabi
afiyet olsun canım..ne kadarlık oğluşun..benimkide sürekli gezdirsen hiç eve gidelim demez..nerdeyse hergün dışarıdayız..[sıze="3"]sabah kahvaltımı yaptım klasik domates - salatalık - peynir - acılı ezme ve çaydan oluşan.
Sonra duş aldım salon perdemi yıkadım astım çamaşırları katla yerleştir oğlanla uğraş ancak gelebildim. şimdiktee türk kahvemi içiyorumNe güzelll evin her yanı çamaşır suyu kokuyor ovaladım bekletiyorum durulamadım daha. Iyice beyazlaşsın mikroplar kırılsın. Kızlar oğlumun canı çok sıkılıyor Her sabah anne dışarı gidelim diyor bugün ne yapıcaz diyor ... Yazı bir şekilde geçirelim de eylülde anaokuluna vericem hiç arkadaşı yok çocuğun Birazdan onu dışarı çıkarıcam market falan yapıcaz artık.[/sıze]
nursena sen güzel gidiyorsun.
kaç kilosun şu an? kaçtan kaça indin. tıkırında yok göremiyoruz
yolanda kaçamaklarım olmuyo değil,ama eskiye göre çok dikkatli buluyorum kendimi..eskiden olsa halleyleri hüpleten ben,1 aydır hiç çikolata yemedim gibi bişi..şuan tartı 61.9 gösteriyor,birara hatırlıyorum 65lere çıkmıştım..ama gidişat iyi...
nursena sen güzel gidiyorsun.
Kaç kilosun şu an? Kaçtan kaça indin. Tıkırında yok göremiyoruz
ohh tavuk soteyi çok güzel anlatmışsın,yiyesim geldi hee..uyudum bir yarım saat ısınmışım. Dışarısı nasıl sıcak ev soğukşimdi türk kahvesi pişridim şekersiz onu içicem. öğleden sorna artıkın karın çalışırım. Pilates yapcaktım ama hastaydım yapamadım öğleden sonra toparlanabilirisem yaparım artık.
öğleye tavuk sote yapıyorum içine biber sarımsak bolca kurusoğan az havuç koydum küçük küçük doğradım tavuk göğsünüde öyle doğradım. Kekeik nanede ekledim az salça filan
ohh tavuk soteyi çok güzel anlatmışsın,yiyesim geldi hee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?