• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet çiçeğim bursadayım ben.ilk 4-5 ay oturduğun yerde fazla zorlanmadan kol kası çalışabilirsin hamile pilatesini zaten daha uzun süre yaparsın diye düşünüyorum ama senin de dediğin gibi yağın yüzde 20ye düşmesi daha iyi olacak ama bence ekimden bu yana gayet güzel yol almışsın inşallah hepimiz senin gibi kurallara uyarak sağlıklı besleniriz.

sağol canım :9: :9: :9:

selam kızlar :16:
bugün saat 7 de kahvaltı yaptım
2 dilim kepek ekmek
1 rafadan yumurta
1 tatlı kaşığı bal
domates -salatalık-yeşil biber(üzerine 2 tatlı kaşığı z.yağı gezdirdim)
nane-maydanoz
2 yemek kaşığı lor peyniri
5 zeytin
1 ceviz
2 fındık
2 badem

sonra 1 saat tempolu yürüdüm :82: sonra duşaldım :32:

saat 10 da 1 yeşil elma yedim
sonra 100 ip atladım
100 mekik
10 dk step yaptım :21::8::10:

şimdide bir türk kayfesi içiyorum bol köpüklü :68:

afiyet olsun canım spor içinde tebrikler

canım benim boşver işi gücü aman işler yapılır.canını sıkma.sen dinlenmene bak yorma kendini.benim elime geçmiyor dinlenmek ama senin bu fırsatın var değerlendir.bende şimdi kızımı alıp eve gideceğim onu öğlen uykusuna yatırıp bende uyuyacağım.sonra kalkıp eve makina çekip toz alacağım.yemek yapmak için hazırlık yapacağım mutfak lambamda bozulmuş :28:karanlık ışıkta almıyor.artık ışıldak eşliğinde yapacağım.benim eşim bu aralar kendini salmış elektirikçi demekten dilimde tüğ bitti bizim ki hallederiz kadir modunda geziyor.:1::1:

benimm bubamm elektrikcii bakk yakında olsann gönderirdimm hemencikkk:1::1::1: yapp desenn temizlikkk yapamıcamm cnm zatenn kıpırdayasımm yok hiç:59: benim tombulll kelabbam daaa ruhlar aleminde geziyo:97::97: hamilelikk sokundann cıkamıcakk galiba:50::50:

kızlar çok moralim bozouldu kayınvalide grip olmuş eşim aradı git ilgilen dedi. mızıldanıp duruyo telefonda halbuki yanında bakanı var ama işte illa bizede yol göründü doktorada gitmez yatarda yatar artık
mıy mıy mıy nazda naz. hiç sevimiyorum böyle şeyleri hastaysan gidersin götürürz doktora alırsın ilacını yatarsın bu ne böyle hastaneye gitmez korkuyo yatıyoda yatıyo göğüsü tıkalı nefes alamıyo hala inat ediyo

benimm bubamm elektrikcii bakk yakında olsann gönderirdimm hemencikkk:1::1::1: yapp desenn temizlikkk yapamıcamm cnm zatenn kıpırdayasımm yok hiç:59: benim tombulll kelabbam daaa ruhlar aleminde geziyo:97::97: hamilelikk sokundann cıkamıcakk galiba:50::50:
canımya benim eşim kızıma hamileyken sürekli gelir karnımı öper okşardı.ama bunda çok alakasız.bir defa sedece beni rahatlatmak için yaptı eminim.allahım piskolojikmen her yerden darbe geliyor.:57::57::57:

Günaydın cannlar hepciğinize afiyetler olsunn...
Dün akşam; büyük kepek ekmeği arasına hindili yeşillikli sandviç
1 ayran
azıcık peynırlı salata...
Sabah; 1 dilim kepekli köy ekmeği( normal dilime göre birazcık uzun)
b.peynir
çok az domates
şekersiz çay
Y.çayım btmiş almam lazım yaaa...
Esas bombayı sölemedim:52: 300 gr vermişim... 60.5 çıktım sabah tartıda :52::52::52:
Havaya girmiyim ve geri almıyım diorum....

tebrikler canım 300 gr çok iyi :nazar::nazar::nazar: inşallah verceğiz bu kilolarımızı :92::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::74::74::74::74::74::74::92::92::92::74::74::74::74::66::66::66::66::66::65::65::65::65:

çok kaçamklı geçti tartılma eksilme olmadı normal olarak ama artma da olmadı çok sevindim buna çünkü çok zıbıtmıştım:34::34::34:
önümüzdeki çarşamba diyetisyen kontrolüm var bakalım ne olacak:53::53::53:

çok güzel canım kilo korumak da çok önemli çarşamba günü inşallah güzel sonuçlar alırsın canım :16:

yawwwwwwww bi bana da bakın:43::43::43::43::43::43::84::84::84::84::84::84::84:
kilo çizelgemi değiştiremedimmmmmmmm nasıl yapceemm ben şimcik bunu hade bi el atın bakim :78::78::78:

kızlar ben yemeğe gideyim sonrada eve sabah kahvaltısıda sadece karpua yaemiştim.eve gitsem yiyemem şimdi yiyeyim bari kendinize iyi bakın iyi tatiller...:80::80::80::79::79::79:

küçükken banaa derlerdi hep kararırsın içme diye :1: ben önceden şekersiz içemezdim emme şiödi şekersizde içiyorum bu arada bende senin gibi beyaz tenliyim.o değilde benim 6 yaşındaki kızımda her kahve yapışımızda içiyo:53: hatta geçen gün anne bana kahve yap dedi :9: allahım sanki büyük adam olmuşta kahve istiyo benden :60:
ayy ne tatlı yaa şeker şeyyy...
siz böle yazdıkça içimdeki çocuk sevgisi tavan yapıyiiiiii:16::16::16::16::16::16::14::14::14::14:
kızlarrrrrrrrrr :84::84::84::84:kilo çizelgemi nasıl değiştircem yaaa

bebeeem en başta yaptığın gibi bütün bilgileri tekrar grceksin yapamazsan sen söle ben yapayım :34:

bldırcıınnnn teprkler bbeeeemm beğenmionmu kızz 150 gr. ite yavaş yavaş sanki kaç kilo fazlan varkii
sallıorummmm:74::74::74::74::92::92::92::92::92::92:..

kızlar ben kaçıorum acil pazara gtimem lazıımmm. soona kuzenim aradı yeni doğum yaptı bebişinn dr randevusu varmış benmle gelrmisin dedi. bende olur dedim yardımım dokunsun accıkkk. öptümm hepiniziiii

Back
X