• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldimmm :52: dışarda işlerim vardı dolandım geldim.yatak odasının camı açık hava güzelya bende bazayı açtım havalansın akşama kadar
kıslar
şimdi tür kahvesi içiyorum.
sonra pilates yaparım. öğleden sonrada bikaç cam var silincek spor olunca böyle işler parça pinçik oluyo tam bir haftadır yapıyorum bitmedi ama böyle iyi oluyo insan yorulmuyo. dün mutfak dolaplarını sildim alttakileri sildim üstler duruyiii bugüne kaldı :86:

kolay gelsn bebeemm.bende dün sildim kıss mutfak dolaplarını. hadi sende bitir.:1:aynen bende parça pinçik yapıorum hep bu günde tv ünitesini silip yerleştrcem.bide pazar bide akşam yemeği anca işte:34:

bıldırcınım sen bursadasın sanırım ben çanakkaledeyim uzak değiliz çok. canım arkadaşının tavsiyeleri çok faydalı olur özellikle gebelikte. çok merak ettiğim bir konu gebelikte 4 ay diyet yapılabiliniyormu yağ verilebiliyormu sorun olmazsa eğer gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kilo alınacağı için en azından ilk 4-5 ay işi sıkı tutayım sonrasında rahat edebilmek için diye düşünüyorum. sana ölçüleride tam vereyim canım
tam olarak ekimde başladım listeme. şeker tatlı işlenmiş gıdalar hamur işleri kızartma yasaktı. her dediğine uydum.
boyum.1.70
başlangıç kilom:83
yağ:yüzde 36 :53:
şimdi
kilo:65
yağ:yüzde 22.5
kas:yüzde 44.5
sadece göbeğimde kaldı altgöbek ve göbek deliği etrafında kaldı. birgün kardiyo diğer gün pilates artı duşta biberiye susam bademyağını sürüp kabak lifi ile masaj yapıyorum spordan sonra sıcak suyla yıkayıp ardından soğuk su tutuyorum kan dolaşımı hızlansın diye
kaçamaklarımı anlattım zaten. kilomda oynama oluyo bazen bazı aylar mesela 1 kilo yağ verdim 1 kilo kas oldu kilom sabit çıktı veya 1 kilo yağ gitti 2 kilo kas oldu kilom arttı.
şimdilik ağırlıkla çalışmıyorum ama normalde 3 er kiloluk ağırlıklarla çalışırım tüm kol göğüs omuz egzersizlerinin her hareketini en az 20 kere yaparım kaslar şişmesin ince uzun olsun diye.
streçe yeni başladım malesef hatam o oldu. 2-3 aydır yapıyorum streç bacaklarımı açıyorum

balım hoşgeldinn benimde canım kahve istedi şimdi öğleden sonra yapemde içem barii.yine işlere koyulmuşun bakıyorumda yavaş yavaş yap sonra bide hastalanma :16:

afiyet olsun seksü nugim yaw şu kahveyi ben bi türlü içemiorum yaww:43:çok istiorum çok faydalı ama içemiorum.
ben çok beyaz tenliyim. küçükken içme kararsın demişler bana bende inanmışım:43:içemiorum şimdide alışmayınca.
salak o küçükkken di şakaydı o iç şimdi diorum kendime ama olmui ne zman bi fincan alsam 2 yudum alıorum gerisi kalıo:1::1::1:

balım hoşgeldinn benimde canım kahve istedi şimdi öğleden sonra yapemde içem barii.yine işlere koyulmuşun bakıyorumda yavaş yavaş yap sonra bide hastalanma :16:

nugişim artıkın sporun halsizliği olmuyo kefir sağolsun
eskiden listem daha çokken oluyodu halsizlik işlere dermanım kalmıyodu şimdi yok bişeyim sabahınan zıplayarak uyanıyorum yataktan :52: o derece
şimdi listem iyice az ama maşallah enerjim yerinde dimekki kefirden oluyii bu
zati cildimde yenilendi kefiri sıfatımada sürüp yııkıyorum :86:
herkeşler kefir içsin :52:

afiyet olsun seksü nugim yaw şu kahveyi ben bi türlü içemiorum yaww:43:çok istiorum çok faydalı ama içemiorum.
ben çok beyaz tenliyim. küçükken içme kararsın demişler bana bende inanmışım:43:içemiorum şimdide alışmayınca.
salak o küçükkken di şakaydı o iç şimdi diorum kendime ama olmui ne zman bi fincan alsam 2 yudum alıorum gerisi kalıo:1::1::1:

küçükken banaa derlerdi hep kararırsın içme diye :1: ben önceden şekersiz içemezdim emme şiödi şekersizde içiyorum bu arada bende senin gibi beyaz tenliyim.o değilde benim 6 yaşındaki kızımda her kahve yapışımızda içiyo:53: hatta geçen gün anne bana kahve yap dedi :9: allahım sanki büyük adam olmuşta kahve istiyo benden :60:

kesinlikle koşu bandı.kıllarını nasıl olsa bi şeklde alırsın .olmadı koşu bandının tasidi bitince yaptrrsn düşünsene o zaman hem incecik olcan hemde tüysüz. ama şimdi epilasyon yaptrrsan şişko ve tüysüz olcan hangisin tercih edersin?:34:

bencede tatlım yokrma kendini altavuk sebze at fırına önden bi çorba yanına bi pilav sata ayran vs. tmmdır?:34:

tatlım callenetics zayflatmıo yani kardio deil ben yaptım bi ara o sıkıklaştııro ama iyi sıkıaştırıo ama önce fazla kiloları verip sonra sıkılşatırıcı sporları yapmak gerek mesela pilates callenetics gibi sporlar fazla kilosu olanlara pek önerilmio fazla kiloları kardiyoyla verip sonra sıkılşamka için pilates ve call yapabilrsin en azından şööle 3-4 kilo vermeye başladıktan sonra başlasan daha iyi olur. leslie yap şimdi yada slim in 6 yap cnm.

güüüüüüüüünnnnnaaaaaaydınnnnn seksüüüüü ve topiğin en uzun boylusu ile diğer şişkoo davşanlarrrr:16::16::16::16::16:

nasılsınız bakalım?herkes iyiy gibi şükrler olsun cimcicem biraz iyi deil ama olcek artık okadar hamişlikte:34:
ecus senn için sallıorum bebeemmm teprk koyuorumm:74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92:

şimdik gelelim ben naptım akşamdan beri.

akşam yemeğinden sonra eşimle parkta 40 yürüdük o 20 dk anca yürüdü tabi sonra oturdu göbüşlüm banka:1: ben devam ettim:66::66::66::66:
soona gelince
1 şişe maden suyu paylaştık eşimle 1 tanesi çok gelio bana.
ve spor yaptığım her gün mutlaka maden suyu içiorum:49::34:

sona 1 fincan şekerisz çay içtim
soona 2 nektar 2 kayısı
5 yeşil erik yedim.
ssooonaaa sabah

1 kupa şekersiz çay
1 kk peynir
3 zeytin
2 tk pekmez
2 yk yoorrrttt
maydonoz
dere otu
1 domates
1 köy biberi
2 dilim tam buğday ekmeği

vee sabah tartıldım 56.2 geldim:66::66::66::66::65::65::65::65:

bugün pazarım var hava çok güzel güneşli inş yağmur fln yağmazda giderim:34:
herkese hayrlı cumalarr
tebrikler tatlımmmm:66::66::66::66::65::65::65::65:

bıldırcınım sen bursadasın sanırım ben çanakkaledeyim uzak değiliz çok. canım arkadaşının tavsiyeleri çok faydalı olur özellikle gebelikte. çok merak ettiğim bir konu gebelikte 4 ay diyet yapılabiliniyormu yağ verilebiliyormu sorun olmazsa eğer gebeliğin ilerleyen dönemlerinde kilo alınacağı için en azından ilk 4-5 ay işi sıkı tutayım sonrasında rahat edebilmek için diye düşünüyorum. sana ölçüleride tam vereyim canım
tam olarak ekimde başladım listeme. şeker tatlı işlenmiş gıdalar hamur işleri kızartma yasaktı. her dediğine uydum.
boyum.1.70
şimdi
sadece göbeğimde kaldı altgöbek ve göbek deliği etrafında kaldı. birgün kardiyo diğer gün pilates artı duşta biberiye susam bademyağını sürüp kabak lifi ile masaj yapıyorum spordan sonra sıcak suyla yıkayıp ardından soğuk su tutuyorum kan dolaşımı hızlansın diye
kaçamaklarımı anlattım zaten. kilomda oynama oluyo bazen bazı aylar mesela 1 kilo yağ verdim 1 kilo kas oldu kilom sabit çıktı veya 1 kilo yağ gitti 2 kilo kas oldu kilom arttı.
şimdilik ağırlıkla çalışmıyorum ama normalde 3 er kiloluk ağırlıklarla çalışırım tüm kol göğüs omuz egzersizlerinin her hareketini en az 20 kere yaparım kaslar şişmesin ince uzun olsun diye.
streçe yeni başladım malesef hatam o oldu. 2-3 aydır yapıyorum streç bacaklarımı açıyorum

streç ne demek yaa:53::53:

Son düzenleme:
selam kızlar :16:
bugün saat 7 de kahvaltı yaptım
2 dilim kepek ekmek
1 rafadan yumurta
1 tatlı kaşığı bal
domates -salatalık-yeşil biber(üzerine 2 tatlı kaşığı z.yağı gezdirdim)
nane-maydanoz
2 yemek kaşığı lor peyniri
5 zeytin
1 ceviz
2 fındık
2 badem

sonra 1 saat tempolu yürüdüm :82: sonra duşaldım :32:

saat 10 da 1 yeşil elma yedim
sonra 100 ip atladım
100 mekik
10 dk step yaptım :21::8::10:

şimdide bir türk kayfesi içiyorum bol köpüklü :68:

selam kızlar :16:
bugün saat 7 de kahvaltı yaptım
2 dilim kepek ekmek
1 rafadan yumurta
1 tatlı kaşığı bal
domates -salatalık-yeşil biber(üzerine 2 tatlı kaşığı z.yağı gezdirdim)
nane-maydanoz
2 yemek kaşığı lor peyniri
5 zeytin
1 ceviz
2 fındık
2 badem

sonra 1 saat tempolu yürüdüm :82: sonra duşaldım :32:

saat 10 da 1 yeşil elma yedim
sonra 100 ip atladım
100 mekik
10 dk step yaptım :21::8::10:

şimdide bir türk kayfesi içiyorum bol köpüklü :68:

yasemin nasıl geçti tatlım sınavların??

ufffff 2.80 yatıorumm yaaa.. nasıl uykum varrr:110::110: amaaa evdee iş e yapılmasıı lazımm yine ütüler cıktı banaa.. ne cokk camasırr yıkıyozz yaaaa:63::63: camlarımda kaldıı:59: dohturr uzanmakk ugrasmak yok agrınn var bide didi emme ben yarınn uzanmadann sandalyeye cıkıp ta sileyim bariii... spora kaydımıı yeni yaptırdıgım içinn acabaa gidebilirmiiim dedim ama( kaydımı silmiolarr cünküü kadınn ilerde gelip kullanabilirsinn didi) dohturr onada olmass didi.. cok istiyosann az az yürüyebilirsinn düsük istemeyizz dimi dedii.. dakikada birr tuvalete gidiyorumm.. cok da gazım varr igrencimm yaa:27::27: :27::27::27::27::27:

özellikle spor yapan arkadaşlar muhakkak kefir. birincisi o kadar çok tok tutuyoki onu içince hiçbişey yemek istemiyosun. ikincisi halsizlik üşüme uyku hali sabahları güç uyanma sabahları kolunu kıpırtacak dermanı kalmama durumlarına birebir.
şimdi ben ağırlıkla koşunca zorlanıyodum halsizlik uyku hali üşüme çok oluyodu ama 1 haftada hepiciği geçti. kefirde kefir :52: ilaç niyetine için yawww
hazırlar pahalı gelir baharatçılarda filan kefir mayası oluyo 10 tl filan alın zaten bi kere alıyosunuz sürekli maya artıyo zaten istediğiniz kadar yapın evde. çok süt yapıyomuş.
valla bence mucize. geçenlerde bi ara çok zorlandım artık midem yeşilçay yok esmer ekmek kabul etmiyodu bi halsizlik bi üşüme sürekli üşüme uyuklama filan ne yesem midem alımıyo korktum dedim eyvah artık ayarım kaçtı dedim ama nasılki kefir içmeye başladım geçti. iştahımıda kontrol ediyo. gerçi bu seferki liste benim için en zoru bulgur yok yoğurt yok kuruyemişler yok eee spor tam gaz devam ediyo zorladı tabee ama kefircik sağolsun tok tutuyo beni
hele akşam ara çğün meyveler kalktı çok zorladı akşam yemeğinden sonra arada süt var sadece bende onun yerine kefir içiyorum. sabaha kadar tok tutuyo
yoksa bu ay bu listeyi zor yapardım
yaneee
velhasılkelam.....
veblegalnizam......
kefir için
uleynnn....... :52: /FONT]

boyum.1.70
şimdi

evet çiçeğim bursadayım ben.ilk 4-5 ay oturduğun yerde fazla zorlanmadan kol kası çalışabilirsin hamile pilatesini zaten daha uzun süre yaparsın diye düşünüyorum ama senin de dediğin gibi yağın yüzde 20ye düşmesi daha iyi olacak ama bence ekimden bu yana gayet güzel yol almışsın inşallah hepimiz senin gibi kurallara uyarak sağlıklı besleniriz.

küçükken banaa derlerdi hep kararırsın içme diye :1: ben önceden şekersiz içemezdim emme şiödi şekersizde içiyorum bu arada bende senin gibi beyaz tenliyim.o değilde benim 6 yaşındaki kızımda her kahve yapışımızda içiyo:53: hatta geçen gün anne bana kahve yap dedi :9: allahım sanki büyük adam olmuşta kahve istiyo benden :60:

ayyy yerim ben onu sende ona sütlü nesguik yap

nugişim artıkın sporun halsizliği olmuyo kefir sağolsun
eskiden listem daha çokken oluyodu halsizlik işlere dermanım kalmıyodu şimdi yok bişeyim sabahınan zıplayarak uyanıyorum yataktan :52: o derece
şimdi listem iyice az ama maşallah enerjim yerinde dimekki kefirden oluyii bu
zati cildimde yenilendi kefiri sıfatımada sürüp yııkıyorum :86:
herkeşler kefir içsin :52:

hugocuğum doğal liflerden ya da bambudan yapılmış masaj terlikleri var hemen onlardan bir tane al canım evde olduğun süre boyunca giy faydasını göreceksin ne ağrı sızı kalıyor ne bişey.ayrıca yürüdüğün yerde ayak tabanındaki noktalara masaj yapıyor küçük kasları güçlendiriyor

ayyy yerim ben onu sende ona sütlü nesguik yap

canım sütlü nesguik her sabah okula gitmeden içiyo zaten.annem bakıyoya benim kızıma annemlerde adettir her sabah 2-3 komşu var saat sabah 10 yada 11 de mutlaka bi komşuda toplanırlar yada annemde kahve içilir benim kızda onlardan alışmış:1: nesguik şekerli olduğu için fazla içirmek istemiyorum zaten tatlıyı çok yiyor alerji oluyor bazen.aslında nesguik kavanozunu versem hepsini toz halinde yer :1: çok seviyo bende bu sefer kavanozu sakladım :9:

ufffff 2.80 yatıorumm yaaa.. nasıl uykum varrr:110::110: amaaa evdee iş e yapılmasıı lazımm yine ütüler cıktı banaa.. ne cokk camasırr yıkıyozz yaaaa:63::63: camlarımda kaldıı:59: dohturr uzanmakk ugrasmak yok agrınn var bide didi emme ben yarınn uzanmadann sandalyeye cıkıp ta sileyim bariii... spora kaydımıı yeni yaptırdıgım içinn acabaa gidebilirmiiim dedim ama( kaydımı silmiolarr cünküü kadınn ilerde gelip kullanabilirsinn didi) dohturr onada olmass didi.. cok istiyosann az az yürüyebilirsinn düsük istemeyizz dimi dedii.. dakikada birr tuvalete gidiyorumm.. cok da gazım varr igrencimm yaa:27::27: :27::27::27::27::27:

canım benim boşver işi gücü aman işler yapılır.canını sıkma.sen dinlenmene bak yorma kendini.benim elime geçmiyor dinlenmek ama senin bu fırsatın var değerlendir.bende şimdi kızımı alıp eve gideceğim onu öğlen uykusuna yatırıp bende uyuyacağım.sonra kalkıp eve makina çekip toz alacağım.yemek yapmak için hazırlık yapacağım mutfak lambamda bozulmuş :28:karanlık ışıkta almıyor.artık ışıldak eşliğinde yapacağım.benim eşim bu aralar kendini salmış elektirikçi demekten dilimde tüğ bitti bizim ki hallederiz kadir modunda geziyor.:1::1:

Back
X