• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle koşu bandı.kıllarını nasıl olsa bi şeklde alırsın .olmadı koşu bandının tasidi bitince yaptrrsn düşünsene o zaman hem incecik olcan hemde tüysüz. ama şimdi epilasyon yaptrrsan şişko ve tüysüz olcan hangisin tercih edersin?:34:

haklısın galiba:D

tatlım callenetics zayflatmıo yani kardio deil ben yaptım bi ara o sıkıklaştııro ama iyi sıkıaştırıo ama önce fazla kiloları verip sonra sıkılşatırıcı sporları yapmak gerek mesela pilates callenetics gibi sporlar fazla kilosu olanlara pek önerilmio fazla kiloları kardiyoyla verip sonra sıkılşamka için pilates ve call yapabilrsin en azından şööle 3-4 kilo vermeye başladıktan sonra başlasan daha iyi olur. leslie yap şimdi yada slim in 6 yap cnm.

cnm hep okuyorum ama cahillime verın artıkın:78: bu leslie yada slim ın 6 ne oluyor bı turlu anlamadım google amcayada sordum yıne anlayamadım:78::78:

estafirullah bebeem. şimdik şöle oluor...
leslie walk at home. yani evde yürüyüş proğramı evde yürümüosun aslında duruduğun yerde hani okulda yapardık ya uygun adım marş gibi:1:öle başlıosun kadın yaptııro işte şöle yapın bacaklarınızı sağa çın fln die.
ve sayıo 1 mil 2 mil 3 mil die çok eğlenceli 5 mil toplamı.hepsi çok faz 70 sürüo ama ben genelde 3mil yapıodum.yaklaşık43 dk. sürüo.o sölüo zaten şu anda 2 mil btti 3 mil btti gibi. acaip etkili bişi.kilo vermek isitiosan kenslkle yap cnm.

gelelim slim in 6 e. bu da 6 hafta süren 3 bölümden oluşan bi program hepsi 2 şer hafta yapılıo.ilki start it up normal seviyede sayılır sonraki ramp it up sonraki de burn it up.
git gide zorlaşıo bundaki hareketlerde lesliede kilere benzio her ikisi de kardio seçim senn cnm

hah işte kukicim bile bilii topiğin seksü kadınını ve uzun boylusunu :1:günaydın kukilatam afiyet olsun kahvaltın yine güzel ve yine benim pek hoşuma gittti ve yine teprükkk ediyorummm seniiiiii :74::92::74::92::74::92:
saol bebeemmmmm... senin seksü ve topiğin en uzun boylusu olduğunu bilmeyennin işi yok burda:63:
herkeşler öğrenmeliiii bilmeli bu gerçeğii:63::61::1::1:

kahvaltım:

1 dlm kepek ekmek(büyük somun ekmeğin kepeklisi güya,normal ekmek gibi ama mecbur yedim evde başka bişi olmayınca)
avuç içim kadar beyaz peynir(canan karatay:1:)
2 zeytin
3/4 elma
10-15 kiraz
maydanoz,domates,salatalık,çay

leslie walk at home. yani evde yürüyüş proğramı evde yürümüosun aslında duruduğun yerde hani okulda yapardık ya uygun adım marş gibi:1:öle başlıosun kadın yaptııro işte şöle yapın bacaklarınızı sağa çın fln die.
ve sayıo 1 mil 2 mil 3 mil die çok eğlenceli 5 mil toplamı.hepsi çok faz 70 sürüo ama ben genelde 3mil yapıodum.yaklaşık43 dk. sürüo.o sölüo zaten şu anda 2 mil btti 3 mil btti gibi. acaip etkili bişi.kilo vermek isitiosan kenslkle yap cnm.

gelelim slim in 6 e. bu da 6 hafta süren 3 bölümden oluşan bi program hepsi 2 şer hafta yapılıo.ilki start it up normal seviyede sayılır sonraki ramp it up sonraki de burn it up.
git gide zorlaşıo bundaki hareketlerde lesliede kilere benzio her ikisi de kardio seçim senn cnm

tşkler cnm:40::40::40:

saol bebeemmmmm... senin seksü ve topiğin en uzun boylusu olduğunu bilmeyennin işi yok burda:63:
herkeşler öğrenmeliiii bilmeli bu gerçeğii:63::61::1::1:

kovulduk mu yani....:26::26::1::1:

Canım basenımı de belımı de iş yerindeki metal metreyle ölçtüm hani şu yuvarlak olan içinde mekanızması var ıcınde toplanıo :1: komedıyım ya allahtan kımse gormedı :1:
Belimde 70 cıktı onunla... Evde ölçebileceğim bişe yok bugun ananeme gidicem onda vardır dıe dusunuorum varsa ölçerim artık...

Belin 70 cm ? hah şimdi oldu işte. umarım onu da inceltiriz ecüşüm. ne kalınız dimi. ama sen benden iki cm incesin o konuda :(

ben geldimmm :52: dışarda işlerim vardı dolandım geldim.yatak odasının camı açık hava güzelya bende bazayı açtım havalansın akşama kadar
kıslar
şimdi tür kahvesi içiyorum.
sonra pilates yaparım. öğleden sonrada bikaç cam var silincek spor olunca böyle işler parça pinçik oluyo tam bir haftadır yapıyorum bitmedi ama böyle iyi oluyo insan yorulmuyo. dün mutfak dolaplarını sildim alttakileri sildim üstler duruyiii bugüne kaldı :86:

Belin 70 cm ? hah şimdi oldu işte. umarım onu da inceltiriz ecüşüm. ne kalınız dimi. ama sen benden iki cm incesin o konuda :(

Ooyyh oyyhh o zaman öliim ben... Bildiğin öliim.... Benim bel 86... Zaten ölçmek için baya bi aradım kendisini.... Bel nereye denk geliyo acaba diye baya bir hesap yapmam gerekti....Aaaah aahhh... :25:

ben geldimmm :52: dışarda işlerim vardı dolandım geldim.yatak odasının camı açık hava güzelya bende bazayı açtım havalansın akşama kadar
kıslar
şimdi tür kahvesi içiyorum.
sonra pilates yaparım. öğleden sonrada bikaç cam var silincek spor olunca böyle işler parça pinçik oluyo tam bir haftadır yapıyorum bitmedi ama böyle iyi oluyo insan yorulmuyo. dün mutfak dolaplarını sildim alttakileri sildim üstler duruyiii bugüne kaldı :86:

balım hoşgeldinn benimde canım kahve istedi şimdi öğleden sonra yapemde içem barii.yine işlere koyulmuşun bakıyorumda yavaş yavaş yap sonra bide hastalanma :16:

Back
X