kesinlikle koşu bandı.kıllarını nasıl olsa bi şeklde alırsın .olmadı koşu bandının tasidi bitince yaptrrsn düşünsene o zaman hem incecik olcan hemde tüysüz. ama şimdi epilasyon yaptrrsan şişko ve tüysüz olcan hangisin tercih edersin?
haklısın galiba
tatlım callenetics zayflatmıo yani kardio deil ben yaptım bi ara o sıkıklaştııro ama iyi sıkıaştırıo ama önce fazla kiloları verip sonra sıkılşatırıcı sporları yapmak gerek mesela pilates callenetics gibi sporlar fazla kilosu olanlara pek önerilmio fazla kiloları kardiyoyla verip sonra sıkılşamka için pilates ve call yapabilrsin en azından şööle 3-4 kilo vermeye başladıktan sonra başlasan daha iyi olur. leslie yap şimdi yada slim in 6 yap cnm.
cnm hep okuyorum ama cahillime verın artıkın:78: bu leslie yada slim ın 6 ne oluyor bı turlu anlamadım google amcayada sordum yıne anlayamadım:78::78:
estafirullah bebeem. şimdik şöle oluor...
leslie walk at home. yani evde yürüyüş proğramı evde yürümüosun aslında duruduğun yerde hani okulda yapardık ya uygun adım marş gibiöle başlıosun kadın yaptııro işte şöle yapın bacaklarınızı sağa çın fln die.
ve sayıo 1 mil 2 mil 3 mil die çok eğlenceli 5 mil toplamı.hepsi çok faz 70 sürüo ama ben genelde 3mil yapıodum.yaklaşık43 dk. sürüo.o sölüo zaten şu anda 2 mil btti 3 mil btti gibi. acaip etkili bişi.kilo vermek isitiosan kenslkle yap cnm.
gelelim slim in 6 e. bu da 6 hafta süren 3 bölümden oluşan bi program hepsi 2 şer hafta yapılıo.ilki start it up normal seviyede sayılır sonraki ramp it up sonraki de burn it up.
git gide zorlaşıo bundaki hareketlerde lesliede kilere benzio her ikisi de kardio seçim senn cnm
saol bebeemmmmm... senin seksü ve topiğin en uzun boylusu olduğunu bilmeyennin işi yok burdahah işte kukicim bile bilii topiğin seksü kadınını ve uzun boylusunugünaydın kukilatam afiyet olsun kahvaltın yine güzel ve yine benim pek hoşuma gittti ve yine teprükkk ediyorummm seniiiiii
:92:
herkeşler öğrenmeliiii bilmeli bu gerçeğii![]()