cnm bence fazla kilo verme zaten daha önce sorun yaşamışsın bunula..ama bence bir beslenme uzmanından da görüşseydin..merhaba kızlar boyum 174 kilom 68:çok üzgünüm: 2007 senesinde 46 kiloya kadar düşmüştüm iselet gibi olmuştum doktorum aneroksiya nevroza teşhisi koydu regl dönemlerim bozuktu 3senedir ilaçsız adet olmuyorum. şu an duphaston ve klomen kullanıyorum. daha önce diana35. ve ben kilo almaya başladım bu ilaçlar yüzünden şuan 68 kiloyum. hırs yapmak inat yapmak istiyorum olmuyor. ne olur bana yardım edin ben dört ayda 16 kilo vermek istiyorum verebilir miyim? size ihtiyacım var. beni yalnız bırakmayın. nasıl bir liste uygulayayım,ne kadar spor yapayım. maddi durumumu biraz düzeltebilsem spora yazılacağım. ne olur bana cevap yazın ne yapayım. benim hırsa inanca yani sizlere ihtiyacım var.
canım o kadar yemeğin üstüne lapayı neden yedin:))))
ben dün kahvaltı yapmadım
arada diyet bisküvi yedim 6-7 tane
öğlen 1 simit peynir domates ve salatalık yedim
akşamda 2 kaşık pilav ve 2 çiğ köfte yedim
ne bileyim ya şişkinligimi alsın diye yedim..
canım bak kızmak ve küsmek yok :1no2:
dünkü menün bayağı ağırmış bide üstüne lapa yapıp yemişsin oda kuşu olmuş yani
kuzum millet lapayı öğün yerine yiyor sen sen okadar yemeğin üstüne çerez niyetine
kabul et canım dün baya baya kaçırmışsın ama bugün çorba salata yeşilliklerle geçiştirki dünü karşılasın umarım bana darılmamışsındır canım sevgilerimle Şeniz:1hug:
yok niye kızayaım akşam ki menüm agır degildi aslında yani çok az yedim gerçekten sonrada biraz işlerim vardı hareket halindeydim anlayacagın sonrada lapa yedim gerçi 1 çay bardagı lap yaptım ancak yarısını yiyebildim..akşam ki ögünlerimi azalttıgım için fazlasını zorlayamıyorum..bende sırf çerez niyetine yemedim zaten akşam ögünü az yedim aradan 1 1 buçuk saat sonra lapa yedim dedgim gibi porsiyonlar çok küçük tü liste kalabalık gelebilir size ama inanın hepsi azdı gerçekten..
hayırlı cumalar sanada cicim..nasılsın..??hayırlı cumalar fıstıklarımmmmmm Şeniz