60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar boyum 174 kilom 68:çok üzgünüm: 2007 senesinde 46 kiloya kadar düşmüştüm iselet gibi olmuştum doktorum aneroksiya nevroza teşhisi koydu regl dönemlerim bozuktu 3senedir ilaçsız adet olmuyorum. şu an duphaston ve klomen kullanıyorum. daha önce diana35. ve ben kilo almaya başladım bu ilaçlar yüzünden şuan 68 kiloyum. hırs yapmak inat yapmak istiyorum olmuyor. ne olur bana yardım edin ben dört ayda 16 kilo vermek istiyorum verebilir miyim? size ihtiyacım var. beni yalnız bırakmayın. nasıl bir liste uygulayayım,ne kadar spor yapayım. maddi durumumu biraz düzeltebilsem spora yazılacağım. ne olur bana cevap yazın ne yapayım. benim hırsa inanca yani sizlere ihtiyacım var.
cnm bence fazla kilo verme zaten daha önce sorun yaşamışsın bunula..ama bence bir beslenme uzmanından da görüşseydin..

canım o kadar yemeğin üstüne lapayı neden yedin:))))

ben dün kahvaltı yapmadım
arada diyet bisküvi yedim 6-7 tane
öğlen 1 simit peynir domates ve salatalık yedim
akşamda 2 kaşık pilav ve 2 çiğ köfte yedim

ne bileyim ya şişkinligimi alsın diye yedim..

canım bak kızmak ve küsmek yok :1no2:
dünkü menün bayağı ağırmış bide üstüne lapa yapıp yemişsin oda kuşu olmuş yani
kuzum millet lapayı öğün yerine yiyor sen sen okadar yemeğin üstüne çerez niyetine
kabul et canım dün baya baya kaçırmışsın ama bugün çorba salata yeşilliklerle geçiştirki dünü karşılasın umarım bana darılmamışsındır canım sevgilerimle Şeniz:1hug:

yok niye kızayaım akşam ki menüm agır degildi aslında yani çok az yedim gerçekten sonrada biraz işlerim vardı hareket halindeydim anlayacagın sonrada lapa yedim gerçi 1 çay bardagı lap yaptım ancak yarısını yiyebildim..akşam ki ögünlerimi azalttıgım için fazlasını zorlayamıyorum..bende sırf çerez niyetine yemedim zaten akşam ögünü az yedim aradan 1 1 buçuk saat sonra lapa yedim dedgim gibi porsiyonlar çok küçük tü liste kalabalık gelebilir size ama inanın hepsi azdı gerçekten..

hayırlı cumalar fıstıklarımmmmmm Şeniz
hayırlı cumalar sanada cicim..nasılsın..??

hayır spor yapmadım spor yapamam da bu ara fazla ama evin içinde sürekli hareket halindeydim işim vardı.. toplamında mı çok yoksa ögünlerdekimi çok anlamadım..

hayırlı cumalar:))))

mavicim sen neyi ne kadar yediğini biliyosun liste kalabalık göründüğü için öyle demiştik:))

merhaba kızlar.bende zayıflamak istiyorum.bugün tartıda 63,3 kg. görünce kendimi buraya attım.inşallah en kısa zamanda hedefimize ulaşırız.a.s.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim bana yazdığınız cevaplar çok güzel. bende aranıza katılmak istiyorum. diyetisyene gittim yaşasın hayat kliniğine. bana liste verdi ama uygulayamıyorum çıldırıcam yapamıyorum. ilaçlar öyle bir iştahımı açıyorki ne yapsam nafile. biliyorum istedikten sonra her şey olur. ben daha önce kendi kendime zayıflamıştım. şimdi yapamıyorum. öyle mutsuzum ki. ilaçları bırakacağım bakalım o zaman ne olacak? şimdi böyle düşünüyorum. ama ne olur siz yinede bana tavsiye verin.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim bana yazdığınız cevaplar çok güzel. bende aranıza katılmak istiyorum. diyetisyene gittim yaşasın hayat kliniğine. bana liste verdi ama uygulayamıyorum çıldırıcam yapamıyorum. ilaçlar öyle bir iştahımı açıyorki ne yapsam nafile. biliyorum istedikten sonra her şey olur. ben daha önce kendi kendime zayıflamıştım. şimdi yapamıyorum. öyle mutsuzum ki. ilaçları bırakacağım bakalım o zaman ne olacak? şimdi böyle düşünüyorum. ama ne olur siz yinede bana tavsiye verin.

neden uygulayamıyorsun agırmı geldi tekrar konuşsaydın yapamadıgını söylersin ona göre bir degişiklik yapardı bence..biz yine elimizden geldigince yardımcı oluruz ..biz zaten birbirimizi motive etmek için buradayız bazen kaçırdıgımız anlar oluyor başka arkadaşlarımız uyarıyor yanıldıgımız durumlar da arkadaşlar sayesinde ögreniyoruz..iyi ki varsınız kızlar hepinizi seviyorum..

canım benim sakın ilaçlarını bırakma,gerektiği zamana kadar iç sağlık bu çünkü şakaya gelmez .yemeklerden önce bitki çayları içmeye çalış,spor yap,bolbol yeşillik ye,sık ama az yemek ye böylelikle mideni düzene sokarsın ve iştahında frenlenmiş olur.aklıma gelenler şimdilik bu kadar umarım bir yararı olur

kilom en yakın bu gruba 58 kiloyum boy 160 yaş 30
dün başladım diyete yazın 55 kiloya inmiştim ama bogazımı tutmadığım için tekrar aldım. 1 ay içinde tekrar 55 olmayı hedeflemekteyim

kuzular hangi arta geldiniz bakıp duruyordum bende size ama sizi sefiyorum ben demiştim...
hacercim üzülme bak ne güzel mezun oldum istedigin kiloya düştün hadi sevin bakalım...

bu arada bayanlar geçen sene nasıl verdiğimi paylaşayım sizinle işinize kesinlikle yarar.
1. hiç bir şekilde şeker yok, içinde şeker olan hiçççç bir şey yok buna meyvelerde dahil.
2.yürüdüm. her akşam 1 saat şimdi kış iş çıkışı biraz zor bu nedenle eliptikbisiklete bineceğim
3.belli saatlerde yemek yani 5 saat arayla mesela 7 de yediysen 12 ve 5 te yiyeceksin ondan sonra yemek kesinlikle yasak bugunden itibaren dediğim gibi diyetime başladım zaten 1 haftada etki etmeye başlıyor.. etkili oldugunu buraya yazdıkça göreceksiniz.:) ve sloganımı tekrar yazıyorum
İSTEDİĞİNİ YEMEK Mİ İSTEDİĞİNİ GİYMEK Mİ?:d

Back
X