60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hoşbulduk canımm a.s güzel duan için çok sağoll :Saruboceq: yaptığım şeyler her sabah güne 90 mekikle başlıyorum arkasından sandaroz sakızı ve sirkeli suyumu içiyorum ve lahana çorbası ama sadece yüklenmekte istemiyorum destekleyici olarak bol meyve ve sebze tüketiyorum 1 saat yürüyüş yapıyorum yatmadan öncede sandaroz+sirkeli su bu arada bol bolda su içiyorum inşallah sizinde desteklerinizle başarabilirim tatlımm

mekik çekmen ve yürüyüş yapman çok güzel sandaroz+sirkeli suyun faydalarını bilmiyorum canım lahana çorbasını bende yapmıştım uzun süre önce 2-2,5 gibi kilo vermiştim bir haftada ama bırakınca kilolar hooooooop geri geldi
onun yerine sebze yemekleri, salata, çorba,meyve ,yoğurt gibi gıdaları tüketsen daha sağlıklı olacağını düşünüyorum tabi yinede sen bilirsin ha bide yeşil çay şimdilik aklıma gelenler :uhm: bunlar kolay gelsin tatlım :1hug:

günaydın herkesee ben erkenden kalktım suyumu içtim bile:jeyyar:
şimdi sıra ders yapmaya geldi öptüm hadi hepiniziii naniknanika.s.

günaydın kızlar,nasılsınız? aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoşgeldiniz,inşallah kilolara hep beraber kışkış diyeceğiz.dün eve giderken aktartan funda,mate ve kekik çayıda aldım,bu sabah kalkar kalkmaz biberiye,kekik,yeşilçay,funda,mate den birer tutam alıp demleyip içtim.yani 5i 1 yerdeyi yaptım.bundan sonra sabah akşam bende bunları deneyeceğim.birazdan klasik kahvaltımı da yaparım
ALLAH zihin açıklığı versin lawesciğim

herkese günaydın. sabah kahvaltısında 2 bardak şekersiz çay 2 dilim kepek ekmeği ve bir yumurta yedim saat 12 de ve 17 de lahana çorbası içeceğim

mekik çekmen ve yürüyüş yapman çok güzel sandaroz+sirkeli suyun faydalarını bilmiyorum canım lahana çorbasını bende yapmıştım uzun süre önce 2-2,5 gibi kilo vermiştim bir haftada ama bırakınca kilolar hooooooop geri geldi
onun yerine sebze yemekleri, salata, çorba,meyve ,yoğurt gibi gıdaları tüketsen daha sağlıklı olacağını düşünüyorum tabi yinede sen bilirsin ha bide yeşil çay şimdilik aklıma gelenler :uhm: bunlar kolay gelsin tatlım :1hug:

Günaydın arkadaşlar maraton yine başladı şuan sirlkeli suyumu :kahve: tatlım bende bu lahana suyuna bu yüzden fazla güvenemiyorum biraz dengesiz gibi geliyor bu güzel yorumun ve ilgin için teşekkür ederim yerimseniben biraz daha sabredip görelim bakalım yediklerimide sizinle paylaşıcam sizleri çok öpüyorummm...

Hoşbulduuuukkkk...

günaydın kıslar epeydır sizleri ıhmal ettim özür ..

nasılsınız .. nasıl gidiyo kilo vermeler .... laves kıs takım bula bildinmi ....

slm kızlar nasılsınız ya siz beni begenmiyormusunuz dün o kadar buradaydım yazdım ettim bir kişi bana da merhaba yazmamış durun azcık sitem edeyim size :roflol::roflol: aglarım ama bak...yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz diyorum..ee hacer tekrar tebrik edelim snei mezun oldun valla maşaallah gel kız hele bir sırtıma dokun banada bulaşsın ..:1hug: kızlar dün 2 km kadar yürüdüm eve geldimtoz al ev sil ortalıgı toparla ayaktaydım sürekli ha ütü de yaptım acaba e kadar yakmışımdır..?kaydirigubbakcemile3

GÜNAYDINLAR (öğle oldu ama )
aferin şekercim derse erken başlamışsın Allah zihin açıklığı versin Şeniz

slm kızlar nasılsınız ya siz beni begenmiyormusunuz dün o kadar buradaydım yazdım ettim bir kişi bana da merhaba yazmamış durun azcık sitem edeyim size :roflol::roflol: aglarım ama bak...yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz diyorum..ee hacer tekrar tebrik edelim snei mezun oldun valla maşaallah gel kız hele bir sırtıma dokun banada bulaşsın ..:1hug: kızlar dün 2 km kadar yürüdüm eve geldimtoz al ev sil ortalıgı toparla ayaktaydım sürekli ha ütü de yaptım acaba e kadar yakmışımdır..?kaydirigubbakcemile3

dün baya yorulmuşsun tatlım ellerine sağlık güle güle kirlet evini 2 km az şekercim ama başlangıç için iyidir :teselli:

topraksucum evimiz o uzaklıkta işe ancak yani ha rampalarıda kat ama hesaba bayagı yorucu oluyor o zman birde ayagında topuklu varsa..normalde hep araba ile gidip geliyoruz dün de beklemeden eşimi gittim ondan yürüdüm aramızda yarım saat varda çıkışlarımızın..

topraksucum evimiz o uzaklıkta işe ancak yani ha rampalarıda kat ama hesaba bayagı yorucu oluyor o zman birde ayagında topuklu varsa..normalde hep araba ile gidip geliyoruz dün de beklemeden eşimi gittim ondan yürüdüm aramızda yarım saat varda çıkışlarımızın..

canım eğer yolda yalnız başına çıktığında sakıncalı durumlar yoksa yani güvenliyse işe gidip gelirken yürümeni tavsiye ederim 2 km git 2 km de dön eehesap ortada ben hafta içi sabah yürüyorum yolda bazı hatunların ellerinde poşet içinde ayakkabı olduğu anlaşılıyor ama ayaklarında spor ayakkabı işyerinde giymek için bilmem anlatabildimmi :jeyyar:

oo cnm valla sabahları yataktan zor kalkıyorum birde aklıma gelecekte ayakkabı koyacam poşete o iş biraz aşar beni helal olsun hatunlara be..ayakkabı sorun degil topukluyla bile hızlı yürüdüm yine ...cnm çok fazla da hızlı yürümek istemiyorum dün biraz zorladım kendimi kasıklarım agrıdı..korkuyorum yani..ama mümjün oldugunca yürümeye çalışıyorum zaten yaz gelince eşimle yürüyecez söz verdi ama şimdi iş çıkışı hava karanlık oluyor bizim evin oraya kadar sorun yok ama evin bir sokak var birazcık tırsıyorum oradan neyse fırsat buldukça yürümeye çalışacam ben..

mavicim çok pardonya bişeleri tavsiye ederken özel durumunu hep unutuyorum canım herkesin dediğini çok kafana takma demişlerya kelin ilacı olsa başına sürermiş:)) kendin için en iyi olanı sen bilirsin canım
inşallah yaza karnında bebişinle yanında eşinle birlikte yürürsün canım benim

günaydın kızlar,nasılsınız? aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoşgeldiniz,inşallah kilolara hep beraber kışkış diyeceğiz.dün eve giderken aktartan funda,mate ve kekik çayıda aldım,bu sabah kalkar kalkmaz biberiye,kekik,yeşilçay,funda,mate den birer tutam alıp demleyip içtim.yani 5i 1 yerdeyi yaptım.bundan sonra sabah akşam bende bunları deneyeceğim.birazdan klasik kahvaltımı da yaparım
ALLAH zihin açıklığı versin lawesciğim

saol canım benim biras gec oldu ama anca girebildim:utangac:

Back
X