valla menün çok hafif kuzummm
belki yagların seni çok sevmiştir tatlım çok şekersin ya ondan olabilirsırnaşık şey
uyyyyy sen daha şekersin canım benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla menün çok hafif kuzummm
belki yagların seni çok sevmiştir tatlım çok şekersin ya ondan olabilirsırnaşık şey
Hoşbulduk canımm a.s güzel duan için çok sağoll :Saruboceq: yaptığım şeyler her sabah güne 90 mekikle başlıyorum arkasından sandaroz sakızı ve sirkeli suyumu içiyorum ve lahana çorbası ama sadece yüklenmekte istemiyorum destekleyici olarak bol meyve ve sebze tüketiyorum 1 saat yürüyüş yapıyorum yatmadan öncede sandaroz+sirkeli su bu arada bol bolda su içiyorum inşallah sizinde desteklerinizle başarabilirim tatlımm
günaydın herkesee ben erkenden kalktım suyumu içtim bile:jeyyar:
şimdi sıra ders yapmaya geldi öptüm hadi hepiniziii naniknanika.s.
mekik çekmen ve yürüyüş yapman çok güzel sandaroz+sirkeli suyun faydalarını bilmiyorum canım lahana çorbasını bende yapmıştım uzun süre önce 2-2,5 gibi kilo vermiştim bir haftada ama bırakınca kilolar hooooooop geri geldi
onun yerine sebze yemekleri, salata, çorba,meyve ,yoğurt gibi gıdaları tüketsen daha sağlıklı olacağını düşünüyorum tabi yinede sen bilirsin ha bide yeşil çay şimdilik aklıma gelenler :uhm: bunlar kolay gelsin tatlım :1hug:
günaydın herkesee ben erkenden kalktım suyumu içtim bile:jeyyar:
şimdi sıra ders yapmaya geldi öptüm hadi hepiniziii naniknanika.s.
slm kızlar nasılsınız ya siz beni begenmiyormusunuz dün o kadar buradaydım yazdım ettim bir kişi bana da merhaba yazmamış durun azcık sitem edeyim size :roflol::roflol: aglarım ama bak...yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz diyorum..ee hacer tekrar tebrik edelim snei mezun oldun valla maşaallah gel kız hele bir sırtıma dokun banada bulaşsın ..:1hug: kızlar dün 2 km kadar yürüdüm eve geldimtoz al ev sil ortalıgı toparla ayaktaydım sürekli ha ütü de yaptım acaba e kadar yakmışımdır..?kaydirigubbakcemile3
selam arkadslr bn aranıza yeni katıldım.zayıflamay karr verdm.5 kilo versm.yetr.
:sm_cool:kaydirigubbakcemile3
topraksucum evimiz o uzaklıkta işe ancak yani ha rampalarıda kat ama hesaba bayagı yorucu oluyor o zman birde ayagında topuklu varsa..normalde hep araba ile gidip geliyoruz dün de beklemeden eşimi gittim ondan yürüdüm aramızda yarım saat varda çıkışlarımızın..
günaydın kızlar,nasılsınız? aramıza yeni katılan arkadaşlarım hoşgeldiniz,inşallah kilolara hep beraber kışkış diyeceğiz.dün eve giderken aktartan funda,mate ve kekik çayıda aldım,bu sabah kalkar kalkmaz biberiye,kekik,yeşilçay,funda,mate den birer tutam alıp demleyip içtim.yani 5i 1 yerdeyi yaptım.bundan sonra sabah akşam bende bunları deneyeceğim.birazdan klasik kahvaltımı da yaparım
ALLAH zihin açıklığı versin lawesciğim
günaydın kıslar epeydır sizleri ıhmal ettim özür ..
nasılsınız .. nasıl gidiyo kilo vermeler .... laves kıs takım bula bildinmi ....
yok canım ya kimse istemio beni takımında senağlama