60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yozgata sipariş ettim diye bir cumle bir kurdum ben.anlamak istediğini anlıyosun heeee,bizim topiğin ahmet hakanı,polemik yapmabenim bakıcı yozgatlı şekerim,ben bu diyeti yaparken ona da bahsettimdi,o da sağolsun köyde ögretmenlik yapan bir yiğeni varmış ona söylemiş benden habersiz getircekmiş işte,hayır mı deseydim yani,incelik etmiş kadın,bende denemiş oliciiim bu sayede:80:

kıss yoliciğiiimm kilomu verdin sen ben kaçırmışım valla soryy hemen sallıorum cnm tebrk ederimmm:92::92::92::92:

Benim oğlana da lazımlık pek bir rahat geldi pipisi dışarda oturuyor onun üstünde soruyorum daha bitmedi diyor bişey yaptığı da yok..

azcık inatlaşak,sinir edek de şunu yapssn barimmmm
kız köy tavuğuuunu pişirince benide çağır bende hiç yemedimmmm
ben çok yedim memleket elazığa gidince annemler köyde oturuyorlardı tavuk beslerdi annem ama bu yıl şehirdeler.her gittiğimde bir tane keserdi kesme derim babam hemen hayvanın boynuna binaerdi çok üzülürdüm.ama çok lezzetliydi.

azcık inatlaşak,sinir edek de şunu yapssn barimmmm
kız köy tavuğuuunu pişirince benide çağır bende hiç yemedimmmm

çok lezzetli olur bambaşkadır tadı yemeye doyamazsın. suyundan pilav yap parmaklarını yersin ama fenni yem verilmemiş olcek buğdayla filan beslencek tadına doyum olmaz o zaman köyde babaannemlerde vardı yerdik tadını hala unutmadım
şaka bi yana keşke öyle beslebilsek ama bulunmuyo artık

öğle ymeğim

6 kaşık kepekli makarna(yağsız)
üstüne 1 soğan 1 kırmız biber 1 domates ve 1 yk yağ ile yapılmış sos
yanında 1 kutu ton balığı
1 pt kıvırcık salata

ekmek hakkım btti akşam zaten tavuk yapicem o beni tok tutar.çorbam neyimde var

olsun çok datlu bayıldım hergün yeni bir fikirle çıkması filan mükemmel bayılırım böyle insanlara
ahh yanında olsam heryanını mıncırırdım tatlı şey

yok yaff tamam bişey demedik :86:

ben gidiyom hasta mısınız nesiniz yaw,hem zorla çağırıyonuz hem fıs yok pratik sıfır,2. cocugu dogur görcem ben seni

canım benimmmm,allah yardımcın olsun sabır versin sanakıyma minnoş kızınaaa annesiiii o da daha bebek yahuuuu,tam da yarmazlık yapma,herşeyii keşfetme zamanındaaaa,sende çok yıpranmışsın tabi,bide eşinlede sorunlarınız vardı sanırım,oda sıkıyor seniiiiöpüyoruz seniii

afiyet olsun canım.. benim öğlen makarnam kepekli değildi ama olsun çok güseldi

ayyy evet bizde köyde dedemlerde yerdik bir başka oluyo. şimdi ne yedüğümüz de belli değil. en son aldığım tavuk köytürün dü. güzeldi. ama bir sürü marka var hangi marka alıyor sunuz ya da aldığınız belli marketler var mı ?

ya kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum bayağı uzamış daralıyorum.ama kız kardeşim hamilelikte kuaföre gitme zararlı dedi.gebelikte dışa dönüklük diye birşey varmış herkesin saçına deyen makas ve taraktaki mikropların bebeğe geçme olasılığı yüksekmiş.bu konuda bilgisi olan varmı.

afiyet olsun kukim

kızdınmı kötü bişey demedik hepimizin sürekli birbirine dediği sözler
kalbini kırdıysak kusura bakma

bana diyo kızzzznormal hayatta bölee bana laff söleyip durduğu için burayı evi zannettii,ev ortamı gibi rahat birr alan oluşturdunuz kızaaa,yine fırçayı yşiyen ben oldum iyi mii

kız nereye gidiyonn,benden kaçışın yok akşam sana gelcemmmmm

gel emme yemeğini de getir,yemek yapamadım bu kız durmuyo,zaten bunun kadar spor yapsam zayıflarım ben.,yuvarlana yuvarlana gelmiş ayagımın dibindeki kupayı devirmiş.hee birde canan karatay diyoki günde 5 km yürüyün,istediğinizi yiyin diyorrr,nabeerrrrrrrrrrrrrekmek de yiyebülürsünüz o zaman

normale döndüüüü
kızzz karayat diyosa doğrudurrrrr:87::87::87::87:saygıda kusurrr yohhhtirrrrr:87::87:
kızın durmadığı bellii,bakıcında yok zatiiiiazcık dinlen sen hadin balımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…