yozgata sipariş ettim diye bir cumle bir kurdum ben.anlamak istediğini anlıyosun heeee,bizim topiğin ahmet hakanı,polemik yapmaben loxiyi çok sevdim valla inanılmaz fikirleri vartaa yozgata tavuk sipariş etmek herkesin aklına gelmez
ayy çok eğlenceli biri yaww çok renkli süprizlerle dolu süpriz yımırta ama doğal köy yımırtasından süpriz yımırta
ben loxiyi çok sevdim valla inanılmaz fikirleri vartaa yozgata tavuk sipariş etmek herkesin aklına gelmez
ayy çok eğlenceli biri yaww çok renkli süprizlerle dolu süpriz yımırta ama doğal köy yımırtasından süpriz yımırta
teşekkür ederim tatlım. az gitmiş ama olsun gitmiş işte eccükte olsa
yaa takma kafana bacım benimki hala şu kilomda kendi koca göbegine bakmadan tombişim diyor. akıl sır ermez bunlara ama inat et ver kiloları. benim bi dokuz kilom var 14 kg verdim hala azcık bi haftasonu kaçamağımda sen kilo filan veremezsin ye ye diyor yaa
hıı o peripella da da yerik dimi bimdekinden
bence de mantıksız değil dedikleri. dukan da meyve yasak diyor ama zamanla normal yiyeceklere zaten geçiliyor. diyet yağ yakma dönemi dolayısı ile eger normal düzende devam etseydik kimse kilo almazdı.
bencede Neruşcum haklı. bir yol bir dogru yoktur. dogru yol birden fazla olabilir yani saglıklı zayıflamaya giden her yol dogru yoldur ..
işte o dogal olanları keşke yiyebilsek. imkanım olsa ben diyet için değil her zaman tüketmek için de alırım. arada annem köy yumurtası yolluyo özgür ve mutlu tavuklarından ama her zaman olmuyo. onlar nasıl tatlı oluyo bi bilseniz.sarısı bile daha da sarıı
bence hiç değil. kilo almak anormalse verirken de normal olmayan şekilde beslenmeliyiz. meyve fruktoz yani meyve şekeri ve basit karbonhidrat içerir ve ya az tüketilmeli yada tamamen bırakılmalı kilo verme döneminde. ben artık hiç meyve yemiyorum karbo tüketmiyorum. sdece protein ve sebze
aynen öyle. sonuçta uzmanları dinlemek lazım. hugocuk çok güzel kilo verdi ama ben onun diyetini yapmadım. ben de kilo verdim benim ki saglıksız mı ? doktora kontrol yaptırdım gayette saglıklı vermişim. valla epeyde kaçamaklı oldu benim diyetim. haftasonları güzel de yedim. haa çok zaman aldı kilo vermem bu yüzden ama verdim mi verdim ...bir bildikleri olmasa çıkıp konuşmazlar. herkes kendine dogruyu takip etsin
ben çok yedim memleket elazığa gidince annemler köyde oturuyorlardı tavuk beslerdi annem ama bu yıl şehirdeler.azcık inatlaşak,sinir edek de şunu yapssn barimmmm
kız köy tavuğuuunu pişirince benide çağır bende hiç yemedimmmm
azcık inatlaşak,sinir edek de şunu yapssn barimmmm
kız köy tavuğuuunu pişirince benide çağır bende hiç yemedimmmm
çok eğlencelidir çokkk dadından yenmezzz heeee,o kadar dadludurrrrrr
hergün yeni bir fikirle çıkar karşımızzaa,çok da bilgilidri heeeeee:97kumadığı diyet kitabı yokkkk,teoride sağlam ancak pratikte fıss azcıkkkk
yozgata sipariş ettim diye bir cumle bir kurdum ben.anlamak istediğini anlıyosun heeee,bizim topiğin ahmet hakanı,polemik yapmabenim bakıcı yozgatlı şekerim,ben bu diyeti yaparken ona da bahsettimdi,o da sağolsun köyde ögretmenlik yapan bir yiğeni varmış ona söylemiş benden habersiz getircekmiş işte,hayır mı deseydim yani,incelik etmiş kadın,bende denemiş oliciiim bu sayede:80:
çok eğlencelidir çokkk dadından yenmezzz heeee,o kadar dadludurrrrrr
hergün yeni bir fikirle çıkar karşımızzaa,çok da bilgilidri heeeeee:97kumadığı diyet kitabı yokkkk,teoride sağlam ancak pratikte fıss azcıkkkk
canım benimmmm,allah yardımcın olsun sabır versin sanaşimdikk kızlar bana yardımmm lazım
biraz sinirlerim yıprandı sanırım,sinirlenince gözüm bişey görmüyo,ses tonumu ayarlayamıyorum,karşımdaki kim olursa olsun,hemen bağırmaya başlıyorum,aynen kuzularıma da,üst üste 2 doğum ,kaynanalrın gelip gitmesi falan filan derken yıprandım sanırım biraz,neyse,geçen kzıım çikolata yerken her yeri batırmış,elleri her yeri çikolata,o elleri koltuğa sürmüş falan çok sinirlendim,birazda ellerine vurdum,o anda gözüm görmüyo,çok ağladı almadım kucağıma,bağırdım onada,öldüm sonra içim gittine biçim anneyim ya,neden sabır edemiyorum,analayack yaşta değilki,abla oldu diye her şeyi anlamasını bekliyorum sanırım,ama daha 2 yaşında off ki ne off,deliri cem yakında,psikologa gidicem randevu alabilirsem yarın hemde,acil yardıma ihtiyacım var,ama verdiği ilaçlar metabolizmayı yavaşlatıp kilo aldırıyor,bunu babam ve halamdan gördüm,acayip kilo aldılar,herkeste bir olmaz tabi,kullanan var mı? nedir ne değildir,açılayabilirmi birileri bana,neruda da başlamış sanırım kullanmaya,sabah yazısını gördüm,ama tam okuyamadım,umarım kendimi anlatabilmişimdir ya
ben gidiyom hasta mısınız nesiniz yaw,hem zorla çağırıyonuz hem fıs yok pratik sıfır,2. cocugu dogur görcem ben seni
öğle ymeğim
6 kaşık kepekli makarna(yağsız)
üstüne 1 soğan 1 kırmız biber 1 domates ve 1 yk yağ ile yapılmış sos
yanında 1 kutu ton balığı
1 pt kıvırcık salata
ekmek hakkım btti akşam zaten tavuk yapicem o beni tok tutar.çorbam neyimde var
çok lezzetli olur bambaşkadır tadı yemeye doyamazsın. suyundan pilav yap parmaklarını yersin ama fenni yem verilmemiş olcek buğdayla filan beslencek tadına doyum olmaz o zaman köyde babaannemlerde vardı yerdik tadını hala unutmadım
şaka bi yana keşke öyle beslebilsek ama bulunmuyo artık
öğle ymeğim
6 kaşık kepekli makarna(yağsız)
üstüne 1 soğan 1 kırmız biber 1 domates ve 1 yk yağ ile yapılmış sos
yanında 1 kutu ton balığı
1 pt kıvırcık salata
ekmek hakkım btti akşam zaten tavuk yapicem o beni tok tutar.çorbam neyimde var
ben gidiyom hasta mısınız nesiniz yaw,hem zorla çağırıyonuz hem fıs yok pratik sıfır,2. cocugu dogur görcem ben seni
kızdınmı kötü bişey demedik hepimizin sürekli birbirine dediği sözler
kalbini kırdıysak kusura bakma
kız nereye gidiyonn,benden kaçışın yok akşam sana gelcemmmmm
bana diyo kızzzznormal hayatta bölee bana laff söleyip durduğu için burayı evi zannettii,ev ortamı gibi rahat birr alan oluşturdunuz kızaaa,yine fırçayı yşiyen ben oldum iyi mii
kızdınmı kötü bişey demedik hepimizin sürekli birbirine dediği sözler
kalbini kırdıysak kusura bakma
gel emme yemeğini de getir,yemek yapamadım bu kız durmuyo,zaten bunun kadar spor yapsam zayıflarım ben.,yuvarlana yuvarlana gelmiş ayagımın dibindeki kupayı devirmiş.hee birde canan karatay diyoki günde 5 km yürüyün,istediğinizi yiyin diyorrr,nabeerrrrrrrrrrrrr ekmek de yiyebülürsünüz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?