60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sizinn temzlikcii bayann bendenn zıbıtıkk cıktııı.. insann ilk günden pide yermii cnmmm pidee cavdarlımıydıı beyazunlu muduu??? otlu muduu etli midii?? tek midii bucuk muduuu??? bunlarrııı sordunmuu onaaa

koçluğunda süpermiş.kaç dilim yada kaçtane yemiş...

karatayyy aldı sazıı eline gidio tv dee.. dogru muu sölüoo acaba dicemm amaaa o zamnn hugocukk nasıl kilo virdiii.. ara ögün almassanızz vücutt yagg yakarr alırsanızz yakmass dioo.. ne dioo hugomm bu hatunn ne diooo:97::97::97:

tebrikler canım kolay gelsin:92:
sağol cnm
slm kızlar paltesimi yaptım geldim buaralr çok sıkıyapıyo valla kaçırmayın günlük 400 .450kloriyaktırıyo canımız çıkıyo valla beyazcım tbrkederim canım salla donalrı:92::92:

sağol hülyacım,senin verdiklerin yanında bunlar ne ki ya,inş bende verebilirim senin gibi

biizmde iş yerinde bir çok bayan bebim kilolarımı sadece pilatesten verdiğimi sanmışlar pilatese yazılmışlar.hocayada bizide onun gibi zayıflatmazsanız paranızı vermeyiz demişler...allahım aylardır mücadele veriyorum sadce 3 hafta haftada 2 gün gittim onun pek bir etkisi olmadı dedim.diyette yapın diyiyorum.diyet işi zor diyiyorlar.hem sonuna kadar tıkabasa yiyelim hemde kilo verelim yolundalar.sordular söyledim ama pek te tatmin edici olamadım.bildiklerinden vazgeçmezlerse çok zor..bir akrabamız daha hamile ağzı hiç boş durmuyor.eşim dün diyiyor sen onlar gibi yesen ayda garanti 10 kilo cepte...sonrası nı düşünüyorum ben bir daha bu mücadeleye girmek derdi var bana göre bu yediklerim bile çok ama mecburen azda yiyince hiç takatim kalmıyor.

şimdikk kızlar bana yardımmm lazım

biraz sinirlerim yıprandı sanırım,sinirlenince gözüm bişey görmüyo,ses tonumu ayarlayamıyorum,karşımdaki kim olursa olsun,hemen bağırmaya başlıyorum,aynen kuzularıma da,üst üste 2 doğum ,kaynanalrın gelip gitmesi falan filan derken yıprandım sanırım biraz,neyse,geçen kzıım çikolata yerken her yeri batırmış,elleri her yeri çikolata,o elleri koltuğa sürmüş falan çok sinirlendim,birazda ellerine vurdum,o anda gözüm görmüyo,çok ağladı almadım kucağıma,bağırdım onada,öldüm sonra içim gitti ne biçim anneyim ya,neden sabır edemiyorum,analayack yaşta değilki,abla oldu diye her şeyi anlamasını bekliyorum sanırım,ama daha 2 yaşındaoff ki ne off,deliri cem yakında,psikologa gidicem randevu alabilirsem yarın hemde,acil yardıma ihtiyacım var,ama verdiği ilaçlar metabolizmayı yavaşlatıp kilo aldırıyor,bunu babam ve halamdan gördüm,acayip kilo aldılar,herkeste bir olmaz tabi,kullanan var mı? nedir ne değildir,açılayabilirmi birileri bana,neruda da başlamış sanırım kullanmaya,sabah yazısını gördüm,ama tam okuyamadım,umarım kendimi anlatabilmişimdir ya

Son düzenleme:

öle tabiii,uzun süre yapcan,zaten kadın diyo 1-2 ayda kilo vermeyi beklemeyin,vücut yağını tavada tereyağı eritir gibi eritmeyi beklemeyin diye birde benim bu fikirleri tutmamın asıl nedeni sağlık,yani yiyecekleri kavurarak pişirmek trans yağları açığa çıkarıyor ve trans yağlar da kanser yapıyor,şuanda herkesi tehdit etmiyormu kanser,heran herkeste çıkabilir,o yüzden doğal besinlere geçiş yapmak zorundayız,ulaşması zor ve pahalı da olsa.ankarad mutlaka köy yumurtası satan yerler vardır ama keşfedemedim daha.köy tavugu da sipariş verdim ,yozgattan gelcek,hem tadını merak ediyom çok fark varmıs bizim marketten aldıklarımızla

ben de onu izliyorum şu anda meyve yerseniz kilo veremezseniz diyo, ekmek yemiceksiniz diyo zayıflamak isityorsanız. bence yanlış ama ömür boyu yapılmaz ki diyet normal hayatına döndüğünde geri alınır bence o kilolar onun dediği yöntemlerle. ölene kadar ekmek, meyve yemicek mi? bence saçma

k,iloda sadece leptin hormonu değil insülin hormonuda çok önemlidir onuda kontrol altında tutmak lazım. 4 saat açlık insülini düşürür dolayısıyla kendinizi frenleyemezsiniz şahsen ben frenleyemem
hee benim diyetisyenin makinası bozuk desem makinaya gerek yok benim göbeğimin yüzde 90 ı nereye gitti
bendede insülini dengede tutmak için ara öğün vardı sadece bende 3 saat yasak var yemeklerden sonra. badem hep vardı bu aya kadar balıkta hep var leptini dengeliyo bunlar demekki zira düşseydi yemeklere saldırırdım hiç öyle olmadı. ya ben yemeklerden sonra een az 2 saat en fazla 3 saat yemşyorum sadece su oluyo

az kalori alarak kilo verirsiniz ama birkaç ayda geri alırsınız onu diyoe arastırmalarda onu göstermıyormu diyet yapanların % 90 ı 1 sene içinde verdikleri kiloyu fazlasıyla geri alıyor diye.hugocuk kilo verdi diye herkes onun diyetini mi yapcak,bir kitap da hugocuk çıkarsın o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…