biizm burda temizlikçi bayan varr,benim kilo verdiğimi gördüya sen nası verdin deyip duuruyodu,temmuzun ortası gibi düğünleri varmışşi,zayıflamam lazım diyoo,ona koçluk yapıyommmmbugün kaçamk yaptım pide yedim diyoooooo
ye dedim yaaaadengelersin bişey olmaz dedimmmmmAllahım ne komiğimmm heeeeeee
kız insan bu güzelliği saklarmı be.maşallah....
biizm burda temizlikçi bayan varr,benim kilo verdiğimi gördüya sen nası verdin deyip duuruyodu,temmuzun ortası gibi düğünleri varmışşi,zayıflamam lazım diyoo,ona koçluk yapıyommmmbugün kaçamk yaptım pide yedim diyoooooo
ye dedim yaaaadengelersin bişey olmaz dedimmmmmAllahım ne komiğimmm heeeeeee
sağol cnmtebrikler canım kolay gelsin:92:
slm kızlar paltesimi yaptım geldim buaralr çok sıkıyapıyo valla kaçırmayın günlük 400 .450kloriyaktırıyo canımız çıkıyo valla beyazcım tbrkederim canım salla donalrı:92::92:
sağol cnm
sağol hülyacım,senin verdiklerin yanında bunlar ne ki ya,inş bende verebilirim senin gibi
öglenn yemegimm
1 porsiyonn ekşili köftee
1 sk sade makarna (2 yk)
1 sk börülce salatasııı
eciiii
resmini çok beğendim çok güzel çıkmışşş
hee loxi yanlış anlama bizi dostumurganik köy tavuğu köy yımırtası bulabilir dediklerini harfiyen yapabilirsen aferim sana. ben yapamam. bikaç aylık bişey değil yağ yakmak. 14 kilo yağı 7 ayda verdim hemide sıkı disiplinli oldum. en iyi şekilde kardiyo artı pilates yaptım ancak bu kadar oldu. ve bu en hızlı seviye canım sadece vücut yağın yğzde 40larda ise yani obezsen o zaman belkim daha çok verebilrisin yağ ama yinede anca bu kadar olur. belli bir yağ yakma süresi ve miktarı var fazlası olmaz ve sen diyosanki 7 ay 8 ay belki 10 ay belki 1 sene ben bu diyeti yaparım asla bozmam dersen ve başarırsan seni sırtımda taşırım
onca zaman hep doğal ye. köy tavuğu köy yımırtası bul çok zor. bir iki aylık bişey değil yani kapatalım eve kendimizi yapalım binbir türlü şey çıkıyo dışarda oluyoz düzen bozuluyo.
afiyet olsun ayran yada salata da güzel olurdu canım
karatayyy aldı sazıı eline gidio tv dee.. dogru muu sölüoo acaba dicemm amaaa o zamnn hugocukk nasıl kilo virdiii.. ara ögün almassanızz vücutt yagg yakarr alırsanızz yakmass dioo.. ne dioo hugomm bu hatunn ne diooo:97::97::97:
olurmu kız 4kilo olmuş bak maşşlah öyle böyle 4daha derken gidiveriricanım sen 2çocukla okadar olur canım sıkma canını
öglenn yemegimm
1 porsiyonn ekşili köftee
1 sk sade makarna (2 yk)
1 sk börülce salatasııı
karatayyy aldı sazıı eline gidio tv dee.. dogru muu sölüoo acaba dicemm amaaa o zamnn hugocukk nasıl kilo virdiii.. ara ögün almassanızz vücutt yagg yakarr alırsanızz yakmass dioo.. ne dioo hugomm bu hatunn ne diooo:97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?