koçluğunda süpermiş.kaç dilim yada kaçtane yemiş...
şimdikk kızlar bana yardımmm lazım
biraz sinirlerim yıprandı sanırım,sinirlenince gözüm bişey görmüyo,ses tonumu ayarlayamıyorum,karşımdaki kim olursa olsun,hemen bağırmaya başlıyorum,aynen kuzularıma da,üst üste 2 doğum ,kaynanalrın gelip gitmesi falan filan derken yıprandım sanırım biraz,neyse,geçen kzıım çikolata yerken her yeri batırmış,elleri her yeri çikolata,o elleri koltuğa sürmüş falan çok sinirlendim,birazda ellerine vurdum,o anda gözüm görmüyo,çok ağladı almadım kucağıma,bağırdım onada,öldüm sonra içim gittine biçim anneyim ya,neden sabır edemiyorum,analayack yaşta değilki,abla oldu diye her şeyi anlamasını bekliyorum sanırım,ama daha 2 yaşında off ki ne off,deliri cem yakında,psikologa gidicem randevu alabilirsem yarın hemde,acil yardıma ihtiyacım var,ama verdiği ilaçlar metabolizmayı yavaşlatıp kilo aldırıyor,bunu babam ve halamdan gördüm,acayip kilo aldılar,herkeste bir olmaz tabi,kullanan var mı? nedir ne değildir,açılayabilirmi birileri bana,neruda da başlamış sanırım kullanmaya,sabah yazısını gördüm,ama tam okuyamadım,umarım kendimi anlatabilmişimdir ya
ben de onu izliyorum şu anda meyve yerseniz kilo veremezseniz diyo, ekmek yemiceksiniz diyo zayıflamak isityorsanız. bence yanlış ama ömür boyu yapılmaz ki diyet normal hayatına döndüğünde geri alınır bence o kilolar onun dediği yöntemlerle. ölene kadar ekmek, meyve yemicek mi? bence saçma
k,iloda sadece leptin hormonu değil insülin hormonuda çok önemlidir onuda kontrol altında tutmak lazım. 4 saat açlık insülini düşürür dolayısıyla kendinizi frenleyemezsiniz şahsen ben frenleyemem
hee benim diyetisyenin makinası bozuk desem makinaya gerek yok benim göbeğimin yüzde 90 ı nereye gitti
bendede insülini dengede tutmak için ara öğün vardı sadece bende 3 saat yasak var yemeklerden sonra. badem hep vardı bu aya kadar balıkta hep var leptini dengeliyo bunlar demekki zira düşseydi yemeklere saldırırdım hiç öyle olmadı. ya ben yemeklerden sonra een az 2 saat en fazla 3 saat yemşyorum sadece su oluyo
şimdikk kızlar bana yardımmm lazım
biraz sinirlerim yıprandı sanırım,sinirlenince gözüm bişey görmüyo,ses tonumu ayarlayamıyorum,karşımdaki kim olursa olsun,hemen bağırmaya başlıyorum,aynen kuzularıma da,üst üste 2 doğum ,kaynanalrın gelip gitmesi falan filan derken yıprandım sanırım biraz,neyse,geçen kzıım çikolata yerken her yeri batırmış,elleri her yeri çikolata,o elleri koltuğa sürmüş falan çok sinirlendim,birazda ellerine vurdum,o anda gözüm görmüyo,çok ağladı almadım kucağıma,bağırdım onada,öldüm sonra içim gittine biçim anneyim ya,neden sabır edemiyorum,analayack yaşta değilki,abla oldu diye her şeyi anlamasını bekliyorum sanırım,ama daha 2 yaşında off ki ne off,deliri cem yakında,psikologa gidicem randevu alabilirsem yarın hemde,acil yardıma ihtiyacım var,ama verdiği ilaçlar metabolizmayı yavaşlatıp kilo aldırıyor,bunu babam ve halamdan gördüm,acayip kilo aldılar,herkeste bir olmaz tabi,kullanan var mı? nedir ne değildir,açılayabilirmi birileri bana,neruda da başlamış sanırım kullanmaya,sabah yazısını gördüm,ama tam okuyamadım,umarım kendimi anlatabilmişimdir ya
ecrinn kıyz benim kadar güzel olmasanda idare edersin işte
öle tabiii,uzun süre yapcan,zaten kadın diyo 1-2 ayda kilo vermeyi beklemeyin,vücut yağını tavada tereyağı eritir gibi eritmeyi beklemeyin diyebirde benim bu fikirleri tutmamın asıl nedeni sağlık,yani yiyecekleri kavurarak pişirmek trans yağları açığa çıkarıyor ve trans yağlar da kanser yapıyor,şuanda herkesi tehdit etmiyormu kanser,heran herkeste çıkabilir,o yüzden doğal besinlere geçiş yapmak zorundayız,ulaşması zor ve pahalı da olsa.ankarad mutlaka köy yumurtası satan yerler vardır ama keşfedemedim daha.köy tavugu da sipariş verdim ,yozgattan gelcek,hem tadını merak ediyom çok fark varmıs bizim marketten aldıklarımızla
allah yarabbim yozgata köy tavuğu sipariş etmiş
az kalori alarak kilo verirsiniz ama birkaç ayda geri alırsınız onu diyoe arastırmalarda onu göstermıyormu diyet yapanların % 90 ı 1 sene içinde verdikleri kiloyu fazlasıyla geri alıyor diye.hugocuk kilo verdi diye herkes onun diyetini mi yapcak,bir kitap da hugocuk çıkarsın o zaman
az kalori alarak kilo verirsiniz ama birkaç ayda geri alırsınız onu diyoe arastırmalarda onu göstermıyormu diyet yapanların % 90 ı 1 sene içinde verdikleri kiloyu fazlasıyla geri alıyor diye.hugocuk kilo verdi diye herkes onun diyetini mi yapcak,bir kitap da hugocuk çıkarsın o zaman
çıkarıcak zatennnn
alıp okucaz bizdeeee
teşekkür ederim tatlım. az gitmiş ama olsun gitmiş işte eccükte olsaneruda ve yolanda tebrık edrım canlarım 74::92::92::92::92::92:
yaa takma kafana bacım benimki hala şu kilomda kendi koca göbegine bakmadan tombişim diyor. akıl sır ermez bunlara ama inat et ver kiloları. benim bi dokuz kilom var 14 kg verdim hala azcık bi haftasonu kaçamağımda sen kilo filan veremezsin ye ye diyor yaabizimkide aynı işte kilo aldın yuh su göbege bak kollara bak gıdıga bakkkk ayyyyyy ameeninnn sinirlenıyorum yaaa sonra da zayıflamaya ugrasıyorum az fazladan bısey yedıgımı görunce yada sporu aksatınca sen yapamazsın sen edemezsın halbukı bılıyor daha önceden yaptım sinir edıyor beni sinir.çıtır gıbıynn olayımda görsün o hıh
hıı o peripella da da yerik dimi bimdekindenleptiin içeren yiyecekleri öğrendik bunları yeriz o zaman leptin heç düşmez
nasılım :86:
ceviz badem nohut yeşilsebzeler paluk yiyek
benim haaftada 3 kere paluğum var yeter kanımca.
bence de mantıksız değil dedikleri. dukan da meyve yasak diyor ama zamanla normal yiyeceklere zaten geçiliyor. diyet yağ yakma dönemi dolayısı ile eger normal düzende devam etseydik kimse kilo almazdı.kız senle berebar dinlemedik mi bu kadını,yağlar eriyene kadar yemeyeceksiniz diyor,kilo verdikten sonra her öğünde 1 dlm ekmek yiyebilirsiniz veya hergün yürüyüş yapmak kosuluyla öğlen 1 tbk makarna yiyebilirsiniz diyor.bu şekilde beslenirssenız vucut ara öğün olarak göbek yağlarını eritir diyor.ayrıca göbeği olan herkeste karaciğer yağlanması vardır,insanın önce karaciğer yağlanır sonra göbeği çıkar diyor.yani bu kadın diyetisyen değil sonuçta,70 yasında prim yapmayada ihtiyacı yok,türkiyede ilk kalp pili implantasyonu tekniğini uygulayan kişi,iç hastalıkları ve kardiyoloji profesörü.bana uymaz bu yöntem diyebilirsinizz ama tanımadan ne söylediğini bilmeden karalamayalım bir insanı,ben saygı duyuyorum şahsen ,dediğini yapamasam da inanıyorum dogru soyledıgıne.televizyona çıkan diğer diyetisyenlerden daha inandırıcı bence.
bencede Neruşcum haklı. bir yol bir dogru yoktur. dogru yol birden fazla olabilir yani saglıklı zayıflamaya giden her yol dogru yoldur ..Canan Karatay'ı ben de dinledim ve bence de çok mantıklı şeyler söyledi; ama kime göre??? tek doğru olucak diye bir kural yok ki kişiye göre doğrular değişiyor hepimiz biliyoruz. her bünyenin farklı ihtiyaçları olabiliyor.
işte o dogal olanları keşke yiyebilsek. imkanım olsa ben diyet için değil her zaman tüketmek için de alırım. arada annem köy yumurtası yolluyo özgür ve mutlu tavuklarından ama her zaman olmuyo. onlar nasıl tatlı oluyo bi bilseniz.sarısı bile daha da sarııöle tabiii,uzun süre yapcan,zaten kadın diyo 1-2 ayda kilo vermeyi beklemeyin,vücut yağını tavada tereyağı eritir gibi eritmeyi beklemeyin diyebirde benim bu fikirleri tutmamın asıl nedeni sağlık,yani yiyecekleri kavurarak pişirmek trans yağları açığa çıkarıyor ve trans yağlar da kanser yapıyor,şuanda herkesi tehdit etmiyormu kanser,heran herkeste çıkabilir,o yüzden doğal besinlere geçiş yapmak zorundayız,ulaşması zor ve pahalı da olsa.ankarad mutlaka köy yumurtası satan yerler vardır ama keşfedemedim daha.köy tavugu da sipariş verdim ,yozgattan gelcek,hem tadını merak ediyom çok fark varmıs bizim marketten aldıklarımızla
bence hiç değil. kilo almak anormalse verirken de normal olmayan şekilde beslenmeliyiz. meyve fruktoz yani meyve şekeri ve basit karbonhidrat içerir ve ya az tüketilmeli yada tamamen bırakılmalı kilo verme döneminde. ben artık hiç meyve yemiyorum karbo tüketmiyorum. sdece protein ve sebzeben de onu izliyorum şu anda meyve yerseniz kilo veremezseniz diyo, ekmek yemiceksiniz diyo zayıflamak isityorsanız. bence yanlış ama ömür boyu yapılmaz ki diyet normal hayatına döndüğünde geri alınır bence o kilolar onun dediği yöntemlerle. ölene kadar ekmek, meyve yemicek mi? bence saçma
aynen öyle. sonuçta uzmanları dinlemek lazım. hugocuk çok güzel kilo verdi ama ben onun diyetini yapmadım. ben de kilo verdim benim ki saglıksız mı ? doktora kontrol yaptırdım gayette saglıklı vermişim. valla epeyde kaçamaklı oldu benim diyetim. haftasonları güzel de yedim. haa çok zaman aldı kilo vermem bu yüzden ama verdim mi verdim ...az kalori alarak kilo verirsiniz ama birkaç ayda geri alırsınız onu diyoe arastırmalarda onu göstermıyormu diyet yapanların % 90 ı 1 sene içinde verdikleri kiloyu fazlasıyla geri alıyor diye.hugocuk kilo verdi diye herkes onun diyetini mi yapcak,bir kitap da hugocuk çıkarsın o zaman
kız bı kafaya koymuş yapcek valla baksana yozgata tavuk söylemiş
hade bakem 1 ay yapabilcekmi
ahhh cnm anlıorum seni bu tarz sık doğum yapan anneler de oluo bunalmışsın sen. bide belki farkında olmadan bazı şeyler üst üste gelmiştr. sen şimdi bu aralar bebkleri bırakabilceğin birileri varsa en azından 1 saatliğine bırak sevdğin şeyleri yapkuaföre git fön çektir bakım yaptr kendine alış veriş yap. eşin eve geleceğinde şöle güzel giyin parfüm sık ne biliim işte biraz değişklik yapşimdikk kızlar bana yardımmm lazım
farkettimköfteyi çok yedimmm suçluyum bennn
işte çok saçma bencede. asla meyvesiz yapamam sevmediğim hiç bi meyve yok.hepsini yerim hemde meyve benm için su gidir girer çıkar mutfağa meyve yerim ben.ben de onu izliyorum şu anda meyve yerseniz kilo veremezseniz diyo, ekmek yemiceksiniz diyo zayıflamak isityorsanız. bence yanlış ama ömür boyu yapılmaz ki diyet normal hayatına döndüğünde geri alınır bence o kilolar onun dediği yöntemlerle. ölene kadar ekmek, meyve yemicek mi? bence saçma
olmaz valla yerim benotuurupta bütün karpuzu yemioruz heralde bir iki dilim yerim valla kim nederse desinn. hele karpuz peynir ekmek yazın vazgeçilmez kahvaltımdırrrkavun karpuss yenmezz insülinii yükseltirr dediii.. erikk ,ahufdunuu ,kirazz ,2 seyy daha söledi ama hatırlamıorumm:44::44::44: asadece onlarr yenmeliymiş meyve olarakk
ben loxiyi çok sevdim valla inanılmaz fikirleri vartaa yozgata tavuk sipariş etmek herkesin aklına gelmez
ayy çok eğlenceli biri yaww çok renkli süprizlerle dolu süpriz yımırta ama doğal köy yımırtasından süpriz yımırta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?