60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıyamammm sana bennnn yaptıgınn dogru diyememm seni rahatlatmakk içinn amaa simdii bu kadarr stress altında oluncaa bi şekilde dısa vuruyoo işte.. hatanı anlamıssınnn bebişinee sarılıpp rahatlatsaydınn keskee.. o haplarr bana cok kilo verdirmiştiiii onu söyleyebilirimm... benceee bi yakını eve cagırr yada kayınvalideninn falann eve gelmesindensee gün içindee coukları yada birinii bakmasını rica ett ve kendine zamann ayırr.. yada aksam üstüü esibn erkenn geliosa ona bırka aradaa... egerr kendinedee ayırabileceginn bi zamnn olursaa doktoraa ilaca gerekk kalmasss

kavun karpuss yenmezz insülinii yükseltirr dediii.. erikk ,ahufdunuu ,kirazz ,2 seyy daha söledi ama hatırlamıorumm:44::44::44: asadece onlarr yenmeliymiş meyve olarakk

bendee ekmeksizz yapamamm heraldee yaa.. o zamnn makarna pilava vururmm kendimii:44::44:

ben dün başladım canım antidepresan ilaca panik atak kaygılı düşünce için.ama maşşallah ilk günden etkisini gördüm yan etkisi hiç olmadı bugün 2.ci günüm yalnız gece titreme geldi bana çok titredim üşüdüm daha doğrudu başkada bişey yok yani.pazartesi günü psikoloğa gittim o yönlendirdi beni psikyatrise bence sende ilk önce psikoloğa git gerek görürse yönlendiyo eğer kendi yapabileceği bişeyse kendisi devam ediyo ama senin dışarı çıkıp yürüyüş yapman lazım canım evde durma fazla

allah yarabbim yozgata köy tavuğu sipariş etmiş

kız bizde doğal besleniyoz zati sebze et yiyoz ete yağ yok sebzeye pişince koyuyoz. tavuğu marketten alıyoz ama çünküm devamlı yozgatta tavık alamayız zati gelene kadar açlıktan ölürüz kaç günde gelir
meyve var sadece meyve yiyoruz şeker ihtiyacı için ama üç porsiyonu geçmiyo tabeee bi oturşta bi kilo yersen elbet yağ olur.
hade bakem yozgattan gelince tavıklar başlıcanmı tavıklarımı bekliyon
bitince devamlı alma imkanın varmı.
gerçekten kafaya koydunsa eğer dışarı giderkende yemeklerini evde hazırlayıp götürcen sefer tası al barim.
bikere bozarsanda söylerim ama demedi deme

çıkarıcak zatennnn
alıp okucaz bizdeeee

ben loxiyi çok sevdim valla inanılmaz fikirleri var taa yozgata tavuk sipariş etmek herkesin aklına gelmez
ayy çok eğlenceli biri yaww çok renkli süprizlerle dolu süpriz yımırta ama doğal köy yımırtasından süpriz yımırta

neruda ve yolanda tebrık edrım canlarım 74::92::92::92::92::92:
teşekkür ederim tatlım. az gitmiş ama olsun gitmiş işte eccükte olsa

yaa takma kafana bacım benimki hala şu kilomda kendi koca göbegine bakmadan tombişim diyor. akıl sır ermez bunlara ama inat et ver kiloları. benim bi dokuz kilom var 14 kg verdim hala azcık bi haftasonu kaçamağımda sen kilo filan veremezsin ye ye diyor yaa

leptiin içeren yiyecekleri öğrendik bunları yeriz o zaman leptin heç düşmez
nasılım :86:

ceviz badem nohut yeşilsebzeler paluk yiyek
benim haaftada 3 kere paluğum var yeter kanımca.
hıı o peripella da da yerik dimi bimdekinden

bence de mantıksız değil dedikleri. dukan da meyve yasak diyor ama zamanla normal yiyeceklere zaten geçiliyor. diyet yağ yakma dönemi dolayısı ile eger normal düzende devam etseydik kimse kilo almazdı.

bencede Neruşcum haklı. bir yol bir dogru yoktur. dogru yol birden fazla olabilir yani saglıklı zayıflamaya giden her yol dogru yoldur ..

işte o dogal olanları keşke yiyebilsek. imkanım olsa ben diyet için değil her zaman tüketmek için de alırım. arada annem köy yumurtası yolluyo özgür ve mutlu tavuklarından ama her zaman olmuyo. onlar nasıl tatlı oluyo bi bilseniz.sarısı bile daha da sarıı

bence hiç değil. kilo almak anormalse verirken de normal olmayan şekilde beslenmeliyiz. meyve fruktoz yani meyve şekeri ve basit karbonhidrat içerir ve ya az tüketilmeli yada tamamen bırakılmalı kilo verme döneminde. ben artık hiç meyve yemiyorum karbo tüketmiyorum. sdece protein ve sebze

aynen öyle. sonuçta uzmanları dinlemek lazım. hugocuk çok güzel kilo verdi ama ben onun diyetini yapmadım. ben de kilo verdim benim ki saglıksız mı ? doktora kontrol yaptırdım gayette saglıklı vermişim. valla epeyde kaçamaklı oldu benim diyetim. haftasonları güzel de yedim. haa çok zaman aldı kilo vermem bu yüzden ama verdim mi verdim ...bir bildikleri olmasa çıkıp konuşmazlar. herkes kendine dogruyu takip etsin

ahhh cnm anlıorum seni bu tarz sık doğum yapan anneler de oluo bunalmışsın sen. bide belki farkında olmadan bazı şeyler üst üste gelmiştr. sen şimdi bu aralar bebkleri bırakabilceğin birileri varsa en azından 1 saatliğine bırak sevdğin şeyleri yapkuaföre git fön çektir bakım yaptr kendine alış veriş yap. eşin eve geleceğinde şöle güzel giyin parfüm sık ne biliim işte biraz değişklik yap
tabiki psikoloğa da git. zaten psikolog dr. deil cnm ilaç yazmaz hemen konuşursunuz belki terapi yapar. o eğer ihtiyaç duyarsa psikiyatra yönlendirir o da uygun görüürse ilaç yazar. ben nöroloğa gitmiştim çok başım ağrıodu bir ara bana onun için bi anti depresan vermişti ama çok hafif bişimiş öle demişti hiç bi yan etki yapmadı bana bol bol esnedim sadece uykum yok tu ama varmış gibi esniodum
sen bi git bakalım illa hemen ilaç verecek deil versede ne olursa olsun sağlığındna önemli deil hiç bişi kilo alsan bile ilaçları bırakınca verrsin

köfteyi çok yedimmm suçluyum bennn
farkettim
miktarınıda yazmamış.kısacık hemen ızgara köfte
iiyide ne gadder gardeşimm die sorarlar adama
olsun bakalım tatlı deil ya yediğin akşama dengelersin bebişş

işte çok saçma bencede. asla meyvesiz yapamam sevmediğim hiç bi meyve yok.hepsini yerim hemde meyve benm için su gidir girer çıkar mutfağa meyve yerim ben.
herkeş onun diyetini yapmıyiiii zatii kısss.
hem o kilo verip geri alanlar yanlış diyet yapanlar sabah galeta öğlen çorba akşam salata yiyenler.
ama biz napıoruzzz et balık sebze meyve sebze bakliyat herşeyi iyiiyp sağlıklı verioruzzz
ve inşallllaaahh geri almıcaz
kavun karpuss yenmezz insülinii yükseltirr dediii.. erikk ,ahufdunuu ,kirazz ,2 seyy daha söledi ama hatırlamıorumm:44::44::44: asadece onlarr yenmeliymiş meyve olarakk
olmaz valla yerim benotuurupta bütün karpuzu yemioruz heralde bir iki dilim yerim valla kim nederse desinn. hele karpuz peynir ekmek yazın vazgeçilmez kahvaltımdırrr

kısss ecrinnn bu arada yüzün çok güzel maşallah fotoda da çok tatlı çıkmışsın ama seksü nugimden sonra ivet ona bende katılıorum

Kızlar şu an çay içiyorum esmer şekerli ohh .. bir yandan yazdıklarınızı okuyorum. bide hepsiburada dan nevresim takımlarına bakıyorum. sırf meraktan , gerçi benim sağım solum belli olmaz alabilirimde yanüüü ama kredi kartını kapatalım ay başında öyle alırım. ben kredi kartını cüzdana alınca bazen cozutuyorum bu ay ben bile yuh dedim öğle yemeğini yemiş olan bütün arkadaşlarım afiyetler olsun..

perilla kızz peripella değil markette değil kıss bitki o bende ilkkez duydum baktım bitkiymiş hee markettekini yisek küsel olurdu yafriim

çok eğlencelidir çokkk dadından yenmezzz heeee,o kadar dadludurrrrrr
hergün yeni bir fikirle çıkar karşımızzaa,çok da bilgilidri heeeeee:97kumadığı diyet kitabı yokkkk,teoride sağlam ancak pratikte fıss azcıkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…