60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bende çok duydum hatta burda biri çalışıyo spiralle 2. çocuğunu doğurmuş

evet nugi evet bende çokd duydum spiralle hamile kalan. ama şimcik hormonlu spiraller çıkmış sanırsam onlar accuk daha etkli emme onarda doğum kontrol hapı gibim hormonları fln etkilio işte onu da herkes istemez.bi arkadaş taktrmıştı benm bi sorun olmamıştı gerçi.

size bişey sorcammm
bu hügo ile neruşşşş,arad bir giriyorlarr şöleeee koyu bir muhabbettir gidiyooo,sonra ben gititim gidiyorum gideceğim demeden kayboluyolarrrr,sonraaaa hopppppppppppppp tekrar muhabbetin içine dalıyolarrrr,enterasan tipler haaaa bunlarrrrrrrr

Koridorda da karşılaşmıyoruz..
o geldiğinde ben uyumuş oluyorum,
ben işe gelirken o uyuyo oluyo şeklinde bi hayatımız var...
keşke gelse de gece geç gelse benim ki.. en azından sabah o uyurken öpüverirsin yanacıktan

Canım bizde şöyle derler hamileyken saçlarını kestirme çocuğun ömrü kısalırmış. bende hiç inanmak istemiyorum böyle şeylere ama ne yalan söyleyim korktum ve kestirmedim.

gidiyorum desem üzülürsün o yüzden hep burda bil beni diye bir iki gömlek ütüledim

sevgülümmmmmmmmmmmmmmmmm...
yeşil eriğimmmmmmmmmmmm benümmmmmmmmmmmmm
içine hapsolmuşşş çekirdeğünümmmmmmmmmmmm senünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......

neruşumaa gelsinnnnnnnnnnerde bu yawwwwwwwwwwwwwwwwwww

evet canım burda bir arkadaş taktırdı dediğinden hormonlu 250 tl ye hemde onu takınca reglide olmuyormuşsun ilk takıldığında ara kanamaları gelmiş şimdi 2 aydır hastalanmıyomuş ama bana kalırsa hastalanmamasıda iyi değil kilo aldırır diye düşünüyorum emin değilim yani tam

ialhii fambık sen çok yaşa yeminle valla bende aynı şeyi diycektimmm bu neruşşş nerde yine die hugoyu farketmedim gttiğinide. neruş yok valla

gidiyorum desem üzülürsün o yüzden hep burda bil beni diye bir iki gömlek ütüledim

bende bende ...:)3 göynek 1 de don ütüledim ve hala devam ediorum

Son düzenleme:
200 ml süt içtim şinciiiii
öf akşama yine yemeğim yokkkkk,ne yapcam ben yawwww,
bi çorbam bide pulgur pilavım var yeter miiiii

donunuda ütülü giyiiyo yeni gelinnnnnnsen bi işe başla bi çocuğun olsun görürüm ben seniiiii

kahvaltı: 1 bardak pitkisel çay 5 erik 1 hurma 1 dilim çok tahıllı ekmek domatiz salatalık 1 dilim peynir 1 yumurta

2 saat sonra şekersiz türk kahvesi içtim sabah ara öğün yok çünkü

öğlen: 3 köfte kadar tavuk göğsü sote ve 1 dilim çok tahıllı ekmek

ara: 1 fincan şekersiz türk kahvesi 4 yuluaflı bisküvi

ara: 5 erik bir bardak kefir

akşam: 5 kaşık kabaklı semizotu yemeği 1 dilim çavdar ekmeği saata

ara: 1 bardak kefir

spor: 45 dakika kardiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…