Koridorda da karşılaşmıyoruz..
o geldiğinde ben uyumuş oluyorum,
ben işe gelirken o uyuyo oluyo şeklinde bi hayatımız var...
kız acı bizee,sonra abuk subuk önerilerle diet kitapları çıkarıyolarrrrr burda birbirimize giriyoruzzzzz
evet bende çok duydum hatta burda biri çalışıyo spiralle 2. çocuğunu doğurmuş
keşke gelse de gece geç gelse benim ki.. en azından sabah o uyurken öpüverirsin yanacıktanKoridorda da karşılaşmıyoruz..
o geldiğinde ben uyumuş oluyorum,
ben işe gelirken o uyuyo oluyo şeklinde bi hayatımız var...
canım benim benim batıl inançlarım yoktur.mikrop açısından sordum gerekirse arar doktora sorarım öyle birşey varmı diye...allahım her yerden bir ses geliyor...aradım arkadaşımı şimdi doktora soracak..
keşke gelse de gece geç gelse benim ki.. en azından sabah o uyurken öpüverirsin yanacıktan
size bişey sorcammm
bu hügo ile neruşşşş,arad bir giriyorlarr şöleeee koyu bir muhabbettir gidiyooo,sonra ben gititim gidiyorum gideceğim demeden kayboluyolarrrr,sonraaaa hopppppppppppppp tekrar muhabbetin içine dalıyolarrrr,enterasan tipler haaaa bunlarrrrrrrr
gidiyorum desem üzülürsün o yüzden hep burda bil beni diyebir iki gömlek ütüledim
evet nugi evet bende çokd duydum spiralle hamile kalan.ama şimcik hormonlu spiraller çıkmış sanırsam onlar accuk daha etkli emme onarda doğum kontrol hapı gibim hormonları fln etkilio işte onu da herkes istemez.bi arkadaş taktrmıştı benm bi sorun olmamıştı gerçi.
ialhii fambık sen çok yaşa yeminle valla bende aynı şeyi diycektimmm bu neruşşş nerde yine die hugoyu farketmedim gttiğinide. neruş yok vallasize bişey sorcammm
bu hügo ile neruşşşş,arad bir giriyorlarr şöleeee koyu bir muhabbettir gidiyooo,sonra ben gititim gidiyorum gideceğim demeden kayboluyolarrrr,sonraaaa hopppppppppppppp tekrar muhabbetin içine dalıyolarrrr,enterasan tipler haaaa bunlarrrrrrrr
gidiyorum desem üzülürsün o yüzden hep burda bil beni diyebir iki gömlek ütüledim
200 ml süt içtim şinciiiii
öf akşama yine yemeğim yokkkkk,ne yapcam ben yawwww,
bi çorbam bide pulgur pilavım var yeter miiiii
ialhii fambık sen çok yaşa yeminle valla bende aynı şeyi diycektimmm bu neruşşş nerde yine die hugoyu farketmedim gttiğinide. neruş yok valla
bende bende ...:)3 göynek 1 de don ütüledim ve hala devam ediorum
kız kocan yapar bişeyler sen niye düşünüyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?