60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama hügoda diyetininde değişiklik yaptı nugicimmm yawww,takılma sen ona bence böleee gayet iyi olduuuu devam et sennnnnnn
evet kameraların ışıklarını söndürün bakemmmmmmm

peki akşam ekmeği kestiğin için kilo vermen durmuş olabilirmi pekii
artık akşamları koşu bandını kullanıyosun genelde. bence sabah öğlen ikişer dilim akşamda bir dilim ye sporuda yap

peki akşam ekmeği kestiğin için kilo vermen durmuş olabilirmi pekii
artık akşamları koşu bandını kullanıyosun genelde. bence sabah öğlen ikişer dilim akşamda bir dilim ye sporuda yap

hügo nerde genelde kullanıyo allah aşkına yaww bu hafta duydun mu hiç bindim dediğniiii

ben sabah ve öğle arasındaki ara öğünümde
1 hurma,2 yaş kayısı yidim
öğle ile akşam arasındaki araöğündede
1 hurma,1 yaş kayııs,200 ml süt içtimmm

ara öğünlerim çok muu:26::26:

hügo nerde genelde kullanıyo allah aşkına yaww bu hafta duydun mu hiç bindim dediğniiii

genelde binmesini istiyorum :86:

bu hafta binemedim çünkü 2 gün üst üste panik vardı bende dün ilaca başladım ama şükür bugün hiçbişeyim yok ilaç hemen etki yaptı geçen hafta hep bindim emme artıkım hızıda yükseltebilirim.yani hugom ekmek ye diyon ha deneyeyim bakayım:26:

bence olması gerektiği gibi

yaaaa benim bu işten ayrılmam lazım ki sağlıklı yaşayayım
sürekli stresteyim ya delircem
başkası olsa 1 ton olmuştu şimdiye kadar
çoook mutsuzuuum :84:

önce sporunu yappp eğer bu akşam spor yapabilirsen,ertesi gün yani yarın akşam 1 dlm ekmek ekle menüneeee

yaaaa benim bu işten ayrılmam lazım ki sağlıklı yaşayayım
sürekli stresteyim ya delircem
başkası olsa 1 ton olmuştu şimdiye kadar
çoook mutsuzuuum :84:

sen bence spor eğitmenliği yap yüzme dersleri ver. arada çizim yaparsın filan plan proje ordanda para alırsın yeter valla

benimde okul tatile girdiya boşluğa düşmüş kimin oldummmmmm
oyalanacak bişeyler bulmam lazımmmmm,iyiyki burası var heeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…