doğru didin bak fambımm olay şöyle gelişiyo ben hugomun diyetini yaparkene kilo veriyodum akşam bulgur pilavı yiyodum ekmek yiyodum sebze yemeği salata hem sporda yoktu ama veriyordum şimdi ise ekmek yok pilav yok spora başladım emme bi gelişmede yok:44: ama ben şuna bağlıyorum ben evlendikten sonra hızlı ve çok kilo almıştım en düşük 69 a düşmüştüm şimdi 66 da takıldım yağlar yer etti inatlaşıor diyorum:26: e kaç senedir 66 ve altını görmedim hiç.birde hugomun dediği gibi (ama er ama geç herkes kilo verir verdi verecek yeterki sağlıklı beslenme spor vs.. dikkat etsin herkes verir ama yavaş ama hızlı bu kaçınılmaz zati )yani vereceğime eminim ben yine bekliyeceğim sabredeceğim ben herkeze teşekkür ediyorum mikrofonları ve kameraları indirebülürsünüz
doğru didin bak fambımm olay şöyle gelişiyo ben hugomun diyetini yaparkene kilo veriyodum akşam bulgur pilavı yiyodum ekmek yiyodum sebze yemeği salata hem sporda yoktu ama veriyordum şimdi ise ekmek yok pilav yok spora başladım emme bi gelişmede yok:44: ama ben şuna bağlıyorum ben evlendikten sonra hızlı ve çok kilo almıştım en düşük 69 a düşmüştüm şimdi 66 da takıldım yağlar yer etti inatlaşıor diyorum:26: e kaç senedir 66 ve altını görmedim hiç.birde hugomun dediği gibi (ama er ama geç herkes kilo verir verdi verecek yeterki sağlıklı beslenme spor vs.. dikkat etsin herkes verir ama yavaş ama hızlı bu kaçınılmaz zati )yani vereceğime eminim ben yine bekliyeceğim sabredeceğim ben herkeze teşekkür ediyorum mikrofonları ve kameraları indirebülürsünüz
peki akşam ekmeği kestiğin için kilo vermen durmuş olabilirmi pekii
artık akşamları koşu bandını kullanıyosun genelde. bence sabah öğlen ikişer dilim akşamda bir dilim ye sporuda yap
hügo nerde genelde kullanıyo allah aşkına yaww bu hafta duydun mu hiç bindim dediğniiii
akşam illa gelmem lazım yaniii:86::86:
kocammmm işim var benimm akşamm diyirrrrrr:44:şimdi havuzda çimiyorlarmışşşşş suratıma kapattı telefonuuuu
hügo nerde genelde kullanıyo allah aşkına yaww bu hafta duydun mu hiç bindim dediğniiii
genelde binmesini istiyorum :86:
iwett lazımmm.senin kızı bizimkiler getirsin .sen de direk buraya gelll
ben sabah ve öğle arasındaki ara öğünümde
1 hurma,2 yaş kayısı yidim
öğle ile akşam arasındaki araöğündede
1 hurma,1 yaş kayııs,200 ml süt içtimmm
ara öğünlerim çok muu:26::26:
bu hafta binemedim çünkü 2 gün üst üste panik vardı bende dün ilaca başladım ama şükür bugün hiçbişeyim yok ilaç hemen etki yaptı geçen hafta hep bindim emme artıkım hızıda yükseltebilirim.yani hugom ekmek ye diyon ha deneyeyim bakayım:26:
bence değil gaywt küsel
yoo gayet normal nesi fazlaki
bence olması gerektiği gibi
yaaaa benim bu işten ayrılmam lazım ki sağlıklı yaşayayım
sürekli stresteyim ya delircem
başkası olsa 1 ton olmuştu şimdiye kadar
çoook mutsuzuuum :84:
önce sporunu yappp eğer bu akşam spor yapabilirsen,ertesi gün yani yarın akşam 1 dlm ekmek ekle menüneeee
yani spor yapmadığım günler ekmek ye diyon ha.:26:gün aşırı yiyeceğim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?