60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cevaplarınız için sağolun kzılar,alıntı yapmıştım tek tek cevap yazacaktım ama olmadı,kuzlar durmadı,biri diğerini uayndırdı neysem,evi toplamam lazım salon dandini oldu,eşimde birazdan damlar,kuzuları bırakıp çıkabileceğim annem var arada çıkıyorum ama yeterli olmuyo sanırım,eşim pek yardımcı olmaz kuzular konusunda,gündüz işi akşam ise okulu yada oyunu var kendisinin,amannn,off,içim şişti,kaçtım bennnn

heee bir de şu spiral olayına açıklık getireyimm gitmeden
spiral normal kadınlara takılırbenim gibi anormal olanlara olmazrahim şekli önemliymiş spiral takılmasında benimki herkeseten farklı armut şeklindeymiş rahmim,dr.um sana spiral olmaz,tek taraflı koruma yapar hamile kalabilirsin demişti,dr.a değilde sağlık ocağına gitseydim spiral takılacaktı,usg de bakılmadan,sonra gelsinn 3.numara,Rabbim isteyene versin artık,muhtemelen anlattıklarınızın da öyle olmuştur

öptüm hepinizi,hayırlı günlerr

evet bende tüm kilo veren arkadaşları teprik ediyürüm
ancak gördüğünüz üzere kilo vermek beni çok etkilemiyo zaten herşeyi yaptığımıza göre kilo vermemek ilgi çekici olurdu kilo vermek tebrik edilecek bişey değilki. bu şartlarda bu düzen bu spor bu bilgeler uygulama ve araştırmalarla zati kilo vermemiş olmak ilgi çeker :86:

yawwww akşam okula gittiysemmm yapıyoo,ben evdeyken niye yapsıın adammmmmben yapıyom 2-3 haftadırr,ancak çok yoruldum okul açılsada kurtulsam şu işlerden

sen evdeyken neden yapmasınki ne varkine bunda benim herifim yapar aradagüveci ve et yemeklerini bi hevesle yapar geçen kilis tava yaptı kiliste yemişte sırada şu hani bi kanalda çıkıyoya so......mız diye bi proğram orda gördü kazan kebabı patlıcanlı onu yapacak

haber değeri olabilmesi için insanın köpeği ısırması lazım diyon yaniiiii
evet haklıısnnnnnnnn

okul sezonu haftaiçi nerdeyse hergün yaptığı için bıkkınlık oluyo sanırımmmazcık da ben yapsam fena olmaz dimiiiii,rahat yüzü görsünn adamcağızzzz

ama er ama geç herkes kilo verir verdi verecek yeterki sağlıklı beslenme spor vs.. dikkat etsin herkes verir ama yavaş ama hızlı bu kaçınılmaz zati

kızlar bende yavaş yavaş kaçacağım akşam arkadaşıma gidecektim ama eşim dayısının bizi yemeğe çağırdığını söyledi.üffff kesin lahmacun vardır eminim.şişeceğiz erkenden onlar yüzünden inşallah yoktur....

aramızda en ilgi çeken nugiiiiiiiiiiiiiii deseneee
öyleyse kameralarımızı ve mikrofonuzmuzu nugiye uzatıyoruuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzz:86::86::86:

öyleyse kameralarımızı ve mikrofonuzmuzu nugiye uzatıyoruuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzz:86::86::86:

sporla pek uğraşamadığından geceleri atakla beraber eşini uyandırsada demekki güreş kardiyo olmuyomuş. ata sporumuz güreş kardiyo değilmiş olsaydı nugi çabuk zayıflardı

doğru didin bak fambımm olay şöyle gelişiyo ben hugomun diyetini yaparkene kilo veriyodum akşam bulgur pilavı yiyodum ekmek yiyodum sebze yemeği salata hem sporda yoktu ama veriyordum şimdi ise ekmek yok pilav yok spora başladım emme bi gelişmede yok :44: ama ben şuna bağlıyorum ben evlendikten sonra hızlı ve çok kilo almıştım en düşük 69 a düşmüştüm şimdi 66 da takıldım yağlar yer etti inatlaşıor diyorum:26: e kaç senedir 66 ve altını görmedim hiç.birde hugomun dediği gibi (ama er ama geç herkes kilo verir verdi verecek yeterki sağlıklı beslenme spor vs.. dikkat etsin herkes verir ama yavaş ama hızlı bu kaçınılmaz zati )yani vereceğime eminim ben yine bekliyeceğim sabredeceğim ben herkeze teşekkür ediyorum mikrofonları ve kameraları indirebülürsünüz

yaww kızım çok sinirli bugun sabahtan beri bağırıp duruyor,anlamadım nedennn,hiç rahat vermedi,kameraya çekim de akşam seyretsin famir

kızım bana gelmiyonmu sennnn,fırında tavukla,nohut yimaaa yaptım siz gelceksiniz diye.gebertirim vallaaaaa

yaww kızım çok sinirli bugun sabahtan beri bağırıp duruyor,anlamadım nedennn,hiç rahat vermedi,kameraya çekim de akşam seyretsin famir

akşam illa gelmem lazım yaniii:86::86:
kocammmm işim var benimm akşamm diyirrrrrr:44:şimdi havuzda çimiyorlarmışşşşş suratıma kapattı telefonuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…