yawwww akşam okula gittiysemmm yapıyoo,ben evdeyken niye yapsıın adammmmmben yapıyom 2-3 haftadırr,ancak çok yoruldum okul açılsada kurtulsam şu işlerden
evet bende tüm kilo veren arkadaşları teprik ediyürüm
ancak gördüğünüz üzere kilo vermek beni çok etkilemiyo zaten herşeyi yaptığımıza göre kilo vermemek ilgi çekici olurdukilo vermek tebrik edilecek bişey değilki. bu şartlarda bu düzen bu spor bu bilgeler uygulama ve araştırmalarla zati kilo vermemiş olmak ilgi çeker :86:
sen evdeyken neden yapmasınki ne varkine bunda benim herifim yapar aradagüveci ve et yemeklerini bi hevesle yapar geçen kilis tava yaptı kiliste yemişte sırada şu hani bi kanalda çıkıyoya so......mız diye bi proğram orda gördü kazan kebabı patlıcanlı onu yapacak
evet bende tüm kilo veren arkadaşları teprik ediyürüm
ancak gördüğünüz üzere kilo vermek beni çok etkilemiyo zaten herşeyi yaptığımıza göre kilo vermemek ilgi çekici olurdukilo vermek tebrik edilecek bişey değilki. bu şartlarda bu düzen bu spor bu bilgeler uygulama ve araştırmalarla zati kilo vermemiş olmak ilgi çeker :86:
aramızda en ilgi çeken nugiiiiiiiiiiiiiii deseneee
öyleyse kameralarımızı ve mikrofonuzmuzu nugiye uzatıyoruuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzz:86::86::86:
bi baksanıza ne hoş olmuş demi
Women's Health
200 ml süt içtim şinciiiii
öf akşama yine yemeğim yokkkkk,ne yapcam ben yawwww,
bi çorbam bide pulgur pilavım var yeter miiiii
hügomm süper olmuş yaaaaa,bende öle olmak istiyom bendeeee
sporla pek uğraşamadığından geceleri atakla beraber eşini uyandırsada demekki güreş kardiyo olmuyomuş. ata sporumuz güreş kardiyo değilmişolsaydı nugi çabuk zayıflardı
kızım bana gelmiyonmu sennnn,fırında tavukla,nohut yimaaa yaptım siz gelceksiniz diye.gebertirim vallaaaaa
aramızda en ilgi çeken nugiiiiiiiiiiiiiii deseneee
öyleyse kameralarımızı ve mikrofonuzmuzu nugiye uzatıyoruuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzz:86::86::86:
sporla pek uğraşamadığından geceleri atakla beraber eşini uyandırsada demekki güreş kardiyo olmuyomuş. ata sporumuz güreş kardiyo değilmişolsaydı nugi çabuk zayıflardı
kızım bana gelmiyonmu sennnn,fırında tavukla,nohut yimaaa yaptım siz gelceksiniz diye.gebertirim vallaaaaa
yaww kızım çok sinirli bugun sabahtan beri bağırıp duruyor,anlamadım nedennn,hiç rahat vermedi,kameraya çekim de akşam seyretsin famir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?