loxicim ilk doğumdan sonra sen buraya takılarak 10 kilo vermişin o zaman neler yapmıştın nasıl diyet yapmıştın ne kadar sürede verdin
hıh uykum geldi çok fenagözlerim gidiyoo
bu durumda öyle olacak çünkü düzenli spor yapmayı garanti edemiyon bizeee,hem vücudun şaşırmış olurrr eyü olur
ben gidiyom kızllarrr,öperim hepinizi yanacıkılarınızdannnnn
SAGOL CANIM BENİMMMkız yolliiiii kilo vermişin tepriklerrrrr,salla sennnnn üzme kendini bakimmmmm:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
DON MU ütülüyooodonunuda ütülü giyiiyo yeni gelinnnnnnsen bi işe başla bi çocuğun olsun görürüm ben seniiiii
sagol canımcım ama teprik koyacak kadar deel beayolicim kilo vermişsin şekerim tebrük ederim:92::92:
cevaplarınız için sağolun kzılar,alıntı yapmıştım tek tek cevap yazacaktım ama olmadı,kuzlar durmadı,biri diğerini uayndırdı neysem,evi toplamam lazım salon dandini oldu,eşimde birazdan damlar,kuzuları bırakıp çıkabileceğim annem var arada çıkıyorum ama yeterli olmuyo sanırım,eşim pek yardımcı olmaz kuzular konusunda,gündüz işi akşam ise okulu yada oyunu var kendisinin,amannn,off,içim şişti,kaçtım bennnn
doğru didin bak fambımm olay şöyle gelişiyo ben hugomun diyetini yaparkene kilo veriyodum akşam bulgur pilavı yiyodum ekmek yiyodum sebze yemeği salata hem sporda yoktu ama veriyordum şimdi ise ekmek yok pilav yok spora başladım emme bi gelişmede yok:44: ama ben şuna bağlıyorum ben evlendikten sonra hızlı ve çok kilo almıştım en düşük 69 a düşmüştüm şimdi 66 da takıldım yağlar yer etti inatlaşıor diyorum:26: e kaç senedir 66 ve altını görmedim hiç.birde hugomun dediği gibi (ama er ama geç herkes kilo verir verdi verecek yeterki sağlıklı beslenme spor vs.. dikkat etsin herkes verir ama yavaş ama hızlı bu kaçınılmaz zati )yani vereceğime eminim ben yine bekliyeceğim sabredeceğim ben herkeze teşekkür ediyorum mikrofonları ve kameraları indirebülürsünüz
akşam illa gelmem lazım yaniii:86::86:
kocammmm işim var benimm akşamm diyirrrrrr:44:şimdi havuzda çimiyorlarmışşşşş suratıma kapattı telefonuuuu
benim oraya gelmem 6.30u bulurrr,haşadım çıkar yollarda,biz sana yarın gelek he miiiii
mesain bitiyo uyuyup kalmada orda
evet 10 kilo burda,5 kilo da daha önce kendi başıma 15 kilo vermiştim.spor salonunda spor yapıyordum,50 dk yuruyüs 30dk alet , birde akşam yemeklerini çok hafif yiyordum.sabah öğlen iiyi yiyordum.spor yapınca veriliyor tabii rahatloxicim ilk doğumdan sonra sen buraya takılarak 10 kilo vermişin o zaman neler yapmıştın nasıl diyet yapmıştın ne kadar sürede verdin
kıss don derkene pantolon kastetmiştim ama fambık da öle don anladı heraldeSAGOL CANIM BENİMMM
DON MU ütülüyooo
sagol canımcım ama teprik koyacak kadar deel bea
senin kocada çok becilmiş sinir oldum
kızım cep telinizin çarcımı bitti yahuu
ara öğün yaptım
1 portakal
1 kupa kakaolu süt
aa bu arada geçen tv de bi dr. sölüodu rastgele dinledim regl dönemi sanılarından kramplarından fln bahsediodu azaltmak için neler içilmeli veler yenmelei fln dediki redl dönemindeki krampları gidermenin en iyi yolu kakao dur dediyaw bende diodumki benm normalde reglim çok sancılı olur vede ani kramplar olur kasılır kalırım öle hele ilk günler 2-3 yadır olmuo hiç kramplar. meğer kakao danmış ayyy nasıl sevndim anlatamam. böööle bir faydasıda varmışş yanii
benim ofisteki odamda bir biberlik içinde kakaom var sütüme karıştırıp içiyorum.. bende reglim bugün ikinci günü.
pek bi rahatım ama cnaım dondurma çekti. iyi ki evde değilim heee
çok istiosan meyveli yada sade dondurma al ye bari. yada dondurma yemeyim diosan geçen tv de diyetsyen anlattı yoğurt içine istediğin meyveyi blendırdan geçirip karıştırısun sooona bardağa döküp içine bi kaşık koyp buzluğa atıosun. donunda çıakrıp kaşıktan tutup yalaya yalaya yiosun
benim ofisteki odamda bir biberlik içinde kakaom var sütüme karıştırıp içiyorum.. bende reglim bugün ikinci günü.
pek bi rahatım ama cnaım dondurma çekti. iyi ki evde değilim heee
anladık iyi ki evde değilsin yolieve giderken yolda dondurma alma yoliiiiiiiiiii
çok istiosan meyveli yada sade dondurma al ye bari. yada dondurma yemeyim diosan geçen tv de diyetsyen anlattı yoğurt içine istediğin meyveyi blendırdan geçirip karıştırısun sooona bardağa döküp içine bi kaşık koyp buzluğa atıosun. donunda çıakrıp kaşıktan tutup yalaya yalaya yiosun
kesermi seni bilmem yoliciiimmdeneyebilrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?