60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

loxicim ilk doğumdan sonra sen buraya takılarak 10 kilo vermişin o zaman neler yapmıştın nasıl diyet yapmıştın ne kadar sürede verdin

anaaaaaamm ütünün sıcağı bi yandan bi yandan hava sıcak piştim beaaaa
ütü bitti amma bende bttim.bi tek akşam yemeği yapcam bugünlük yeter bu kadar ev işi yoruldum daha akşam kocişimle yürüyüşe gitcez.

haa kızlar bu arada yarın yokum elektrkler kesik tüm gün boyunca bakım varmış.haberiniz ola ...

kız yolliiiii kilo vermişin tepriklerrrrr,salla sennnnn üzme kendini bakimmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
SAGOL CANIM BENİMMM

donunuda ütülü giyiiyo yeni gelinnnnnnsen bi işe başla bi çocuğun olsun görürüm ben seniiiii
DON MU ütülüyooo

yolicim kilo vermişsin şekerim tebrük ederim :92::92:
sagol canımcım ama teprik koyacak kadar deel bea

senin kocada çok becilmiş sinir oldum

akşam illa gelmem lazım yaniii:86::86:
kocammmm işim var benimm akşamm diyirrrrrr:44:şimdi havuzda çimiyorlarmışşşşş suratıma kapattı telefonuuuu

benim oraya gelmem 6.30u bulurrr,haşadım çıkar yollarda,biz sana yarın gelek he miiiii

kızım cep telinizin çarcımı bitti yahuu

loxicim ilk doğumdan sonra sen buraya takılarak 10 kilo vermişin o zaman neler yapmıştın nasıl diyet yapmıştın ne kadar sürede verdin
evet 10 kilo burda,5 kilo da daha önce kendi başıma 15 kilo vermiştim.spor salonunda spor yapıyordum,50 dk yuruyüs 30dk alet , birde akşam yemeklerini çok hafif yiyordum.sabah öğlen iiyi yiyordum.spor yapınca veriliyor tabii rahat

güle güle fambukum.
benimde mesai bitiyor iyi akşamlar kızlar
akşama ev temizlii var. ara ara girer yazarım

ara öğün yaptım
1 portakal
1 kupa kakaolu süt

aa bu arada geçen tv de bi dr. sölüodu rastgele dinledim regl dönemi sanılarından kramplarından fln bahsediodu azaltmak için neler içilmeli veler yenmelei fln dediki redl dönemindeki krampları gidermenin en iyi yolu kakao dur dedi yaw bende diodumki benm normalde reglim çok sancılı olur vede ani kramplar olur kasılır kalırım öle hele ilk günler 2-3 yadır olmuo hiç kramplar. meğer kakao danmış ayyy nasıl sevndim anlatamam. böööle bir faydasıda varmışş yanii

benim ofisteki odamda bir biberlik içinde kakaom var sütüme karıştırıp içiyorum.. bende reglim bugün ikinci günü.
pek bi rahatım ama cnaım dondurma çekti. iyi ki evde değilim heee

benim ofisteki odamda bir biberlik içinde kakaom var sütüme karıştırıp içiyorum.. bende reglim bugün ikinci günü.

anladık iyi ki evde değilsin yolieve giderken yolda dondurma alma yoliiiiiiiiiii

çok istiosan meyveli yada sade dondurma al ye bari. yada dondurma yemeyim diosan geçen tv de diyetsyen anlattı yoğurt içine istediğin meyveyi blendırdan geçirip karıştırısun sooona bardağa döküp içine bi kaşık koyp buzluğa atıosun. donunda çıakrıp kaşıktan tutup yalaya yalaya yiosun
kesermi seni bilmem yoliciiimmdeneyebilrsn

anladık iyi ki evde değilsin yolieve giderken yolda dondurma alma yoliiiiiiiiiii

anooooooovv bide yolda böle güzel güzel marketler tükanlar var içide güzel güzel dadlu magnumlar oyyy.
evde olsa işim zordu valla loksi seni çok iyi anlıyorum tatlım
hadi ben kaçanziiiiiiii

onuda yedim ki zaten.. hemide iki kaseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…