gunaydınlar...ya mantar olmus galıba bende.vajınanın ıcınde yalnız cok kasıntım yok 2 gundur var zaten nasıl oldu bılmıyorum ilk kez böle bısey oluyor şöle bı bakım dedım aynada pütürcükler olmus bılmıyorum ya
geçmiş olsun canım.
günaydınlar
günaydın loxi
günaydın hugoooo.:90::90:
günaydın yaffrimdün kociş şekerpare istedi bugün onu yapıcam tabee tadına bile bakmak yassak
Eki Görüntüle 206937 benim bebişleri eklemeye çalıştım ama oldu mu aceba?
o kadar şekerpareyi napcaksın peki,konu komsuya dağıt barik.benim tavukgögsude dolapda bayatladı zaten,oğluma da yedirmeyi unutmusum
amanda amaaaaaaaaaaaannnnnn,yirim onları yirim yirimmmmmm
amanda amaaaaaaaaaaaannnnnn,yirim onları yirim yirimmmmmm
kızım cep telinizin çarcımı bitti yahuu
:86::86::86::86::86::86: ama ben didimm bugün babam evde onla bişeylar yaparukkk deyüüü zaten pc den dolayı yazamıyodummm ilk mesajda belirttim diye tekrar gidiyorum diyemedimmmmm
oovvvvvvvv pekkk güsselllllll pekkkkkk lessssetliiiiiiiiiiii:86::86::86::86::86vvvv fambuuummm neler de yımırttlamışşş banaaaaa benim msn de bi 'kiraz' ifadem varr bilenler bilir (yoli-huliş-kulikuliii) sana ondan yollamak isterdimm emmmeee burda yokkkkk (kalpli yorganın altına girip sevüşenn 2 tane sarı kafa:86::86:)
:
heh şöleee giderken haber ver işteeeazcık işlerim var markete filan gitcem sonra görüşürüz
akşam yiyemedin ammaaaaaa,kızım korkuyo senden
günaydınlar
günaydın loxi
Günaydın kızlar
famir hugo loxi günaydınlarrrrr altta sizin isimler vardıııı nasılsınız böynnn iyisinizdir inşallah benim karın ağrıları var regli olacam ondan herhal.yürüyüşte yapmadım yapamadım daha doğrusu neyse menülerimi yazayım bu arada 1 lt lik suyumun ilk bardağının yarısındayım şu anda
akşam
3-4 yk kuru börülce
yoğurt
salata
1 dilim normal ekmek:26:
sonra
1 bardak şekersiz çay
1 tane kayısı
1 parmak büyüklüğünde küçük galete
sabah
1 bardak ılık su
domate-salatalık
2 tane közlenmiş biber
yarım yumurta(yarısını eşime verdim)
maydanoz-nane
1,5 kepek ekmeği
1 kk peynir
1 bardak şekersiz çay
1 tatlı kaşığı varla yok arasıtulum peyniri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?