ceeeeeeegünaydın kıssslarrrr.nasılsınızz?
BENİM çenekemiğim ağrıyor kaç gündür yaw,bu dişçi mahvetti beniiii
erkenden kahvaltımı yaptım yine:
1,5 dlm tb.ekmeği
1 yumurta
2 kk peynir
nane,domates
tahin pekmez 2-3 tk.
bugun yıne 2 ssat ders var,sonrasında 1 saat yürümeyi planlıyom,hava da iyi olur inş.:81:
akşam da günümüz var,kendimi tutabilirim umarımmmmm:26::26:
Eki Görüntüle 206937 benim bebişleri eklemeye çalıştım ama oldu mu aceba?
famir hugo loxi günaydınlarrrrr altta sizin isimler vardıııı nasılsınız böynnn iyisinizdir inşallah benim karın ağrıları var regli olacam ondan herhal.yürüyüşte yapmadım yapamadım daha doğrusu neyse menülerimi yazayım bu arada 1 lt lik suyumun ilk bardağının yarısındayım şu anda
akşam
3-4 yk kuru börülce
yoğurt
salata
1 dilim normal ekmek:26:
sonra
1 bardak şekersiz çay
1 tane kayısı
1 parmak büyüklüğünde küçük galete
sabah
1 bardak ılık su
domate-salatalık
2 tane közlenmiş biber
yarım yumurta(yarısını eşime verdim)
maydanoz-nane
1,5 kepek ekmeği
1 kk peynir
1 bardak şekersiz çay
1 tatlı kaşığı varla yok arasıtulum peyniri
nassınızzz baculaaaaaaaaaaarrrrrrrbende iyiyim şükürrr,selamlama msjımdanda anlaşıldığı üzre dün yürüyüş günümdüü
akşam hemen eve gittim azcukk fırında sebze kızartmam vardıı onu yoğurtladımm yedim azcuk daa eppek yedimmmmm hemen yürüme bandında yürüdüm
40 dk yürümüş oldum,bir hızlandırdım bir düşürdüm hızı,iyi oldu zevklide oldu heemmmmmm
sonaaaa duşa girdimm ancak masaj yapamadım göbüşüme hemn çıkmam gerekiyoduuu
sonra
4 yk nohut yimaa
1 dlm kepek eppeğe
1/2 kase normal yoğurt yidimmm
2 de fıstıkkk:26:
ahandaaaa sabah kaffaltımmm
1 light sandviç eppeği
1 kk light beyaz peynir
1 kırmızı biber yidimmm
afiyet olsunnn e azcuk kuvvetli yapaydın kaffaltını barim kızzzz,ara menülerini kuvvetli yee,akşam saldırmaaazsın yemeklere hemmm,yine başladığımız yere geri dönmeyeleimm tut kendini yeme yawwww
günaydın kızlarrrrrrrrr
keyifler nasıl ? sabah itibariyle 64.9 gösteriyordu tartı. çok keyifliyim ben
ceeeeeeegünaydın kıssslarrrr.nasılsınızz?
BENİM çenekemiğim ağrıyor kaç gündür yaw,bu dişçi mahvetti beniiii
erkenden kahvaltımı yaptım yine:
1,5 dlm tb.ekmeği
1 yumurta
2 kk peynir
nane,domates
tahin pekmez 2-3 tk.
bugun yıne 2 ssat ders var,sonrasında 1 saat yürümeyi planlıyom,hava da iyi olur inş.:81:
akşam da günümüz var,kendimi tutabilirim umarımmmmm:26::26:
kahvaltıyaaaa baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
afieyt ossun bacuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
afiyet olsun fambık akşam neddiniz giddinizmi loxilere
gittikk evetttt,yoğun isteğe dayanamdıkkkk
ben gitmeden hemen sporumu yaptım ama,efferim bana dimiiiii:87::87::87::87:
kız nugiii bak sana ne dicemmm,şimdiii ben 3-4 kere plates yaptım ya valla etkisini okadar hızlı gösteririmi bilmiyorum ancakkk,hani 40 beden bir kotum varrr düğmeleri kapatıyorum ama çok sıkıyodu rahatsız ediyodu dedimya,dün akşam onu giydimm düğmem şak diye kapandıııeskisi gibi sıkmadıda daha rahat olduuuu,eğer platesten ise bu bir mucizeeeee
yani diyeceğim o ki sen de başlaa,karnın toparlanır azcıkkkk,bugün yine yapcammm sabırsızlanıyorummmm
sabah kendimi çok hafif hissediyodum ,ilk defa zayıflamış hissetttim kendimiii,neden bilmiyorum,bir tartılayım barim dedim yine 61.4 çıktımmmm
haber değeri taşıdığı için söylüyom heeeeee,kilo vermiş olsaydımm usulca tikırımı değişcektimmmmm sadece
afiyet olsun loxicim ne zaman bitiyo kursun senin
ne güzel dimi şimdide közlenmiş bibere takmış durumdayım
niye kızz köpeği mi ısırdın,nesi haber değeri taşıyor bunun
14:30 gibi bitiyoo:26:
kız nugiii bak sana ne dicemmm,şimdiii ben 3-4 kere plates yaptım ya valla etkisini okadar hızlı gösteririmi bilmiyorum ancakkk,hani 40 beden bir kotum varrr düğmeleri kapatıyorum ama çok sıkıyodu rahatsız ediyodu dedimya,dün akşam onu giydimm düğmem şak diye kapandıııeskisi gibi sıkmadıda daha rahat olduuuu,eğer platesten ise bu bir mucizeeeee
yani diyeceğim o ki sen de başlaa,karnın toparlanır azcıkkkk,bugün yine yapcammm sabırsızlanıyorummmm
sabah kendimi çok hafif hissediyodum ,ilk defa zayıflamış hissetttim kendimiii,neden bilmiyorum,bir tartılayım barim dedim yine 61.4 çıktımmmm
haber değeri taşıdığı için söylüyom heeeeee,kilo vermiş olsaydımm usulca tikırımı değişcektimmmmm sadece
nassınızzz baculaaaaaaaaaaarrrrrrrbende iyiyim şükürrr,selamlama msjımdanda anlaşıldığı üzre dün yürüyüş günümdüü
akşam hemen eve gittim azcukk fırında sebze kızartmam vardıı onu yoğurtladımm yedim azcuk daa eppek yedimmmmm hemen yürüme bandında yürüdüm
40 dk yürümüş oldum,bir hızlandırdım bir düşürdüm hızı,iyi oldu zevklide oldu heemmmmmm
sonaaaa duşa girdimm ancak masaj yapamadım göbüşüme hemn çıkmam gerekiyoduuu
sonra
4 yk nohut yimaa
1 dlm kepek eppeğe
1/2 kase normal yoğurt yidimmm
2 de fıstıkkk:26:
ahandaaaa sabah kaffaltımmm
1 light sandviç eppeği
1 kk light beyaz peynir
1 kırmızı biber yidimmm
famir hugo loxi günaydınlarrrrr altta sizin isimler vardıııı nasılsınız böynnn iyisinizdir inşallah benim karın ağrıları var regli olacam ondan herhal.yürüyüşte yapmadım yapamadım daha doğrusu neyse menülerimi yazayım bu arada 1 lt lik suyumun ilk bardağının yarısındayım şu anda
akşam
3-4 yk kuru börülce
yoğurt
salata
1 dilim normal ekmek:26:
sonra
1 bardak şekersiz çay
1 tane kayısı
1 parmak büyüklüğünde küçük galete
sabah
1 bardak ılık su
domate-salatalık
2 tane közlenmiş biber
yarım yumurta(yarısını eşime verdim)
maydanoz-nane
1,5 kepek ekmeği
1 kk peynir
1 bardak şekersiz çay
1 tatlı kaşığı varla yok arasıtulum peyniri
14:30 gibi bitiyoo:26:
bugün kaçta bitiyoooo demiyoo,kursun ne zamn bitiyo diyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?