60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsunnn e azcuk kuvvetli yapaydın kaffaltını barim kızzzz,ara menülerini kuvvetli yee,akşam saldırmaaazsın yemeklere hemmm,yine başladığımız yere geri dönmeyeleimm tut kendini yeme yawwww

kahvaltıyaaaa baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
afieyt ossun bacuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

afiyet olsun fambık akşam neddiniz giddinizmi loxilere

afiyet olsunnn e azcuk kuvvetli yapaydın kaffaltını barim kızzzz,ara menülerini kuvvetli yee,akşam saldırmaaazsın yemeklere hemmm,yine başladığımız yere geri dönmeyeleimm tut kendini yeme yawwww

ara yapmıyom ki ben farketmedinmi?bugun bir tuhaf olcak, 11.45 de evden çıkcam tam yemek saati,2 saat ders sonra yürüyüş felan derken,en erken 4 de evde olurum ben.öğle yimaanı ne zaman yiycem,ne yiycem,mola verdiğimiz yerlerde hep gözleme tost tarzı şeyler var.evdede yemeklik bişey yok ayrıca,ne pişircez yaaa,off cok dertliyim bugun

afiyet olsun loxicim ne zaman bitiyo kursun senin

günaydınlarrr
azyazıcam ama bi rahat vermediler ki kuzular,kızım bunu bırak beni arabaya bindir diye ağlıyo yaw(araba dediği bisikleti oluyo) gidem de keyfini yapam,yataklar yerde ama olsun psikatristten randevu aldım ,bir de nörologdan çok başım ağrıyor diye,inş gidebilirim,KPSS için bugün son başvurular var,eşim ücreti yatırmış,netten olmadı off,daha okual gidip resim falan çektiricem pehhh çok işim var ,bu sıcakta,anneme de randevu almıştım,dahileyey uğrayıp gelecek,erken gidebilseydim süper olacaktıısağlık olsun,dr.işini iptal edicem olmazsa,hadi ben kaçtım,iyice kudurdu benimki

afiyet olsun fambık akşam neddiniz giddinizmi loxilere

gittikk evetttt,yoğun isteğe dayanamdıkkkk
ben gitmeden hemen sporumu yaptım ama,efferim bana dimiiiii:87::87::87::87:
kız nugiii bak sana ne dicemmm,şimdiii ben 3-4 kere plates yaptım ya valla etkisini okadar hızlı gösteririmi bilmiyorum ancakkk,hani 40 beden bir kotum varrr düğmeleri kapatıyorum ama çok sıkıyodu rahatsız ediyodu dedimya,dün akşam onu giydimm düğmem şak diye kapandıııeskisi gibi sıkmadıda daha rahat olduuuu,eğer platesten ise bu bir mucizeeeee
yani diyeceğim o ki sen de başlaa,karnın toparlanır azcıkkkk,bugün yine yapcammm sabırsızlanıyorummmm
sabah kendimi çok hafif hissediyodum ,ilk defa zayıflamış hissetttim kendimiii,neden bilmiyorum,bir tartılayım barim dedim yine 61.4 çıktımmmm
haber değeri taşıdığı için söylüyom heeeeee,kilo vermiş olsaydımm usulca tikırımı değişcektimmmmm sadece

niye kızz köpeği mi ısırdın,nesi haber değeri taşıyor bunun

demekki göstermiş etkisini bende yapıcam fambıkçımda sırayla ama ilk önce şu rahatsızlığımı bi atlatayım akşam koşu bandına binemememin sebebi evde yine huzursum oldum atak gelir gibi oldu zaten diyom bi kendimi rahat hssedeyim herşeyi düzenli yapmak istiyorum artık .demekki sendede sıkılaşma olmuş kotun rahat olduğuna göre kilon aynı görünsede incelme olmuş dimek buda güzel daha ince görünüyosun yani .benim kadar olmasanda

Günaydın Fambık.. Afiyet olsun..

Günaydın Nugi, afiyet olsun.. Ben bugün sizinle su yarıştırmam valla dün fena oldum ...
ama iyi oldu 2 litreyi tamamlamış oldum...

Ne güzel sıkılaşıyorsun işte...
Ben buna sallarım arkadaş...:92::92::92::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…