60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu atak denen şey neden sana iş yerinde gelmiyorde evde geliyor nugiiibirkaç kere evde oldunda onun stresi ile ha geldi ha gelecek diye stres mi yapıyorsun acabaaa:44:dışarıda yürüyemezmisin nugicimm,hem annende varmış var baksın kızına azcık yürü sende ne kadar yürüsen kardır

günaydın güzellerrrrr
sabah kahvaltı edemedim daha
uyanamamışım kahvaltımı yanımda getirdim mecburen şimdi çay bekliyorum.
hatta ve hatta öğle yemeğim bile yanımda:)bugün idmanlıyım dün açlıktan süründüm ya

yok canım mesai bitimine yakın geldi arada iyi hissediyorum kendimi ama sonra yine biraz kötü hissediyorum ama ilacın 3. günü bugün 15-20 gün sonra etki eder dedi eczacı ama eskisine görede daha iyiyim yani sık olmuyor fazla yavaş yavaş etki ediyo galiba ilaç yürüyüş için tek başına zor canımya eve geliyorum anneme çıkıyorum salata yapıyorum yemek hazırlıyorum hemen fazla geç saate kalmayayım diye yemekti bulaşıktı saat 8:30 oluyo eve iniyoruz sonra işte ben koşu bandında binersem biniyorum aslında bahane aramamak lazımda zorlasak kendimizi çıkarız dışarıya ama eşim olsa yanımda olur oda bazen geç geliyo yani geleceği saat pek belli olmuyo

günaydın canım afiyet olsun o zaman sana

Günaydın cici kızlar..
Akşam menüm
2 yk mercimek yemeği
3 yk taze fasulye
1 dilim denge ekmek
1 yt kıvırcık salata
1 yk yoğurt

ara gene kaçamak 3ü 1 arada ve az bişi beyaz leblebi..
Ya bu 3ü1 aradaya neden taktıysam ben.. tatlı isteğimi bastırıyor ama kalorisi de az değil yani..

Sabah
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
2 domates
1 çarliston biberi
1 kırmızı biber
1 fincan çay..

işte en sonunda kahvaltıııım
evde yapılmış kepekli ekmek arası 2 kk peynir
şekersiz çayy
100ml süt

günaydın canım afiyet olsun.canım evet bu 3 ü bir aradan vezgeçsen olur arada çok nadir artık bende içiyırum ama şekersiz olanından içiyorum ama oda kremalı ve 2 ye bölerekek içiyorum .ki senin içtiğin çok şekerli

günaydın arkadaşlar net kesikti diye ancak bağlanabildim...

akşama menüm:
4-5 adet yaprak sarma,
1 y.k. kadar etli çiğ köfte,
avuç içi kadar ekmek,
1 kase cacık,

sabah kahvaltım:
1 dilim karpuz,
1 simit,
1 y.k. peynir,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…