60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amaninnnnnnnnnnnnnnn önüme tulumba ttatlıları geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hiiiiiiiiiiiii yaffrima tuzak kurmuşlaaar sen boşver onlara yaffrim yarın kendine pizza yapıcan mutlu olucan

pizzaya kekik kurunane domatizz biber varsa dilimlenmiş konserve mantar koymayı unutma yiiivrum süper olur

Son düzenleme:
ayy şaka gibi yaaa,camları sildim,gök gürledi gürledi,dedim çok fena yağmur yağacak,keşke öyle olsaydı ya,azcık yağdı,yerleri ıslattı,camlarımı kirletti şimdi tık yokk,yazın susuz kalacksınız barajlar boşaldı diye haber gelirse hemen bana bildirin ben camları silerim yağmur yağar

hiiiiiiiiiiiii yaffrima tuzak kurmuşlaaar sen boşver onlara yaffrim yarın kendine pizza yapıcan mutlu olucan

pizzaya kekik kurunane domatizz biber varsa dilimlenmiş konserve mantar koymayı unutma yiiivrum süper olur

kiraz,erik ve kayısıda getirdiler onları yiyorum 20 tane kiraz yedim sanırsamm:26:acıkmışımmm
tatlıları saklamma kabına koydum hemen kaldırdım gözümün önünden arkadaş önümde hüpletiyo ama canım istemiyo,meyvelerle mutluyum bennn

aferim yaffrima zaten yarın pizza yapacak ne etsin tulumbalarıı

bana yapıyooo,yicem diye korktuu kuşummmm
kız yermiyim kızzzz
haftasonu hurmalı truff yapicimm onun hayaliyle yaşıyorummm

güzel oluyo dimi canım bende seviyorum. bide bu trufu erimiş bittere buluyorlar diyet yapanlardan duymuştum çok güzel oluyo diyorlardı

ateşte mantım var bakmaya gittim geldim
sanırım limon kefir içmiş nirden anladın derseniz ben kefiri içerken dökmeden içiyorum üstelik geldiğimde yalanıp duruyodu gagasıda beyazdı
bütün deliller limonu gösteriyo kefir içiyodum gelcem diye bırakmıştım limonda tadına bakmış

güzel oluyo dimi canım bende seviyorum. bide bu trufu erimiş bittere buluyorlar diyet yapanlardan duymuştum çok güzel oluyo diyorlardı

evet canım çok güzellllsağol tarifin için
bende bittere bulamıştım geçen sefer 9 hurmaya 3 kare bitter kullandım,bu sefer daha az yapıcam ama 5 hurma falan yaparım 1,5 kare bitter yeter

2 yaş kayısı yedim(meyveleride gözümün önünden kaldırsam iyi olacak)
1 kupa tarçınlı yeşil çay

Evvet kızlar geldim ben.. 50 dk tempolu yürüdüm basenlerim pıtır pıtır ediyor. şimdi çilekli narlı çay içeceğim. bayıldım doğadan ın bu çayına

evet canım çok güzellllsağol tarifin için
bende bittere bulamıştım geçen sefer 9 hurmaya 3 kare bitter kullandım,bu sefer daha az yapıcam ama 5 hurma falan yaparım 1,5 kare bitter yeter

famir gerçektende insan böyle şeyler yapınca canı başka tatlı istemiyo
bende bitter yiyorum artık yulaflı bisküvide iyi geldi bana
evde hep tatlı oluyo veya işte çikolatalı gofretler filan oluyo hep ama hiç canım istemiyo 8 ay oldu yani güç olsaydı bunca zaman dayanamazdım ben
pastaneye gidiyorum eskiden acep bu sefer hangi pastayı alsam hepsi gü<el hepsinden yesem ama hepiciğini alacak param yok derdim şimdi pastayı görüyorum ama bişey ifade etmiyo benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…