avatarına bayılıyorum yaa çooook sevimli obur
sende uyuryemekyer olmuşun kuzummbitter çikolata al canın tatlı isteyince süt isıt sonra bikaç parça çikolatayı bardağa koy kaynamış sütü üzerine dök karıştır sıcak çikiletan hazır içebilirsin çok keser tatlı isteğini. yapay tatlandırıcı kullanma vücut yapay tatlandırıcı ile normal şeker arasındaki farlı ayırt edemiyooo
hıııııımmmmmm sende sütlü çikileta tarifini dene bu akşam tatlı isteği filan kalmaz. bende bikere çok zorlanmıştım kıştı ağrımda çoktu yaptım içtim çok iyi geldi
kız hügo sana yulaflı püskeviti bittere batır sonra dondur yi dimedii,alsana negrooo:86:
hem sen kaçamak hakkını kullandın,gelecek hafta yirsin artıkkkkk:86::86:
kız hügo sana yulaflı püskeviti bittere batır sonra dondur yi dimedii,alsana negrooo:86:
sorma kardeşim adana haalkasını yediğinden beri böyle oldu
ben ona yeme yiivrum demiştim sankim içime doğmuş gibi
dün maibeyazla konuştum kız düzenli diyetini yapıyomuş dün bozmuş bide yazmış okulda velilerle çatlayana kadar mercimek köftesi yedik yazmış
tam mesajın üzerine ben geldim diyoki hugo senin antenlerinmi var ne zaman kaçamak yapsam sana yakalanıyorum diyooo
Hugocuk bugün kabak lifiyle masaj yaptım anlatayım bakalım doğru mu yapmışım
önce yağları karıştırıp popo,bacak,karına sürdüm benim yağlar 1 hafta yetmez yüzey geniş
sonra kabak lifini ıslattım sağ elime taktım fırçaladım kendimi sonra yoruldum baktın azcık pembeleşti
sol elime taktım yine yaptım sonra en son sağa taktım yaptım en son da bacaklarıma,kollarıma da sürttüm
sonra su tuttum ama soğuk tutamadımsonra da duş jeliyle kokulu yıkadım kurulandım
Hugocuk bugün kabak lifiyle masaj yaptım anlatayım bakalım doğru mu yapmışım
önce yağları karıştırıp popo,bacak,karına sürdüm benim yağlar 1 hafta yetmez yüzey geniş
sonra kabak lifini ıslattım sağ elime taktım fırçaladım kendimi sonra yoruldum baktın azcık pembeleşti
sol elime taktım yine yaptım sonra en son sağa taktım yaptım en son da bacaklarıma,kollarıma da sürttüm
sonra su tuttum ama soğuk tutamadımsonra da duş jeliyle kokulu yıkadım kurulandım
duş jeli ile yıkamsaydın keşke,yağın etkisinin sürmesi için iyi olurdu,hem yumuşacık yapıyp cildi,ben su tuutp çıkıyorummm,hem susuam yağıda pek güzel kokuyoooo rahatsız eden kokusu yok yani bence
bacaklarına karnına soğuk su tutabilirsinde baika yerlerine soğuk tutma sonra üşütürsünn yaffriim
hıııııımmmmmm sende sütlü çikileta tarifini dene bu akşam tatlı isteği filan kalmaz. bende bikere çok zorlanmıştım kıştı ağrımda çoktu yaptım içtim çok iyi geldi
kızzz hügoo bu nugii seksüsüsü dün akşma 2 dene gözleme yimişşşşşşşşşşşşşş ama,yimesinnnn de içmesinde ceza onaaaaöbür hafta yisinnnn
duş jeli ile yıkamsaydın keşke,yağın etkisinin sürmesi için iyi olurdu,hem yumuşacık yapıyp cildi,ben su tuutp çıkıyorummm,hem susuam yağıda pek güzel kokuyoooo rahatsız eden kokusu yok yani bence
mercimek köftesi ise iyi yani en fazla kaç tane yenir kii,
bu gitmişş yağlı yağlı gözlemem yimiimşş,bide küçüktü falan diyooo
yohtir ona kaçmakkkkkk,sporda yapmiyy zatiiii
susam badem güzel kokuyor yumuşattı dediğin gibi ama biberiye fena kokuyo
bidahakine yosun sabunuyla yıkamayı düşünüyorum
o sabunda selülit için faydalıymış o da mı olmaz?
karnıma nasıl su tutacağım hugom
ordan akan sular yerini buluyor
susam yağı çatlakları giderdi benim karnımdaki çatlaklar geçti işte kıyafetler batmasın diye bende yıkıyorum ama önce sıcak su tutuyorumya famir böyle cayır cayır yakıyo kaslarımı sıkıyorum sonra soğuk suyu tutunca zati şoka giriyorum sanki
çoook mantıklı kan dolaşımı hızlandımı yağlar gider sporla diyetle masajda çok iyi geliyo
ben daha önce masaj kemeri kullanıyodum çok işe yarıyoda işte diyetisyen iç karnını genişletmesin kullanma dedi diye bıraktım böyle kollarımız yoruluyo masajlamaktan valla
offf pofffff:18::18:akşama kadar beklesem iyi tabüküde beklersem tabiiemme regliyim ben ceza olurmu heç regliykene
hugocum malum benim parmak sargıda şimdi su deydirmemem gerekiyor.ben napıcam şimdi.yağlanıyodum liflaniyodumacaba yağlanıpta hepsini sürsem öle karnımda yağlar kalsa yıkamasam nolur?faydası olurmu liflemeden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?