60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyetler olsunn...ben ne yapsam akşama ben dolma yedım öglen pirinçliydı akşama ne yesem telafı ederim ki....sadece salata yıyım bende o zaman...kocişe dolamnın yanına salata yapcam mecbur...
saol cnm benm
sadece salata olmaz. pirinç telafi gerektiren bişi deil sadece insülini çabuk fırlatıp çabuk acıktrdığı için kısıtlı tüketioruz. sebze yemeği yap yanına yada fırına sebze fln ver fırında kızartma yap yoortla ye

Teşekkür ederim canım beni gaza getireceğine eminim
getirir getirir. o da getiri bizde getiririzz yeterki burdan ayrılma yediğin içtğin yaptığın sporu yaz. mucizeye sende inanamayacaksın

kızlar bilen biri acil cevap versin bana,bunu neruşun kabak yemeğine kuru nane koyuluyor muydu,ocakta yemeğim pişiyorrr,acil duruuuummmmm:26:

neruşun kabak yemeği oldu nur topu gibiiii ellerinze sağlık afiyet olsunnn

nane-nohut ve etli yaparsan o kabaklama oliii yani antep dolaylarından bir yimah et nohut kabak üzerine de pişince naneli yağ ben gerçi kışın bu kaak yemeğine haşlanmış nohut attım ve kuru nane de koydum yakıştı ayrıca öyle de yapılailirrr

koyulmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

eferimmmm guzummmm çok akıllı çooookkkkkk

öğle mamam

3 ızgara köfte
2 yk yoğurt
2 közlenmiş kırmızı biber
1 dilim çavdarlı ekmek
salata

aramı yaptım
1 tane activa
1 tane sade türk kahvesi ve 2 tane hurma ve sodaa
1lt suyumuda içtim.bugün tartıldım gene aç karnına 63,7 çıktııı

sevgili ciicşlerrrr seksü nugimmm ince dauk bagetli neruşum( bu gün hiç senle ilgilenemedim )
ben şimdikkk pazara gidiorum döndüğümde muhtemelen herkeşler yok olmuş olacak. şimdiiden iyi tatiller iyi hafta sonları herkeseeeeeee

gelince sütümü içerim. bi prosiyon meyve daha yerim.
sonra akşama yemek yapma dedi kociş kahvaltı tarzı yiicem ben kocişde pasta böreklerden yer artıkherkeş kim ne bulduysa yer. öptümmm hepiniziiiiiiiiiiiiiii

pilates yapamadım ara öün saatim gelmiş bugün kociş denen vatandaşta erken gelir cuma diye onada mantı pişicek pilates yapsam geçe kalırdım niyse yarım saat dansettim hızlı idi.
ben üzgün olunca limonda üzülüyiii
bugün hiç sesi çıkmadı kuzumun yanımda durdu hep gözlerimin içine bakıyoo
doğru dürüstte uçmadı yavrucum sonra yiyecek bişeyler verdim filan ilgilendim konuştum şimdi iyi keyfii.
çok hassastır çok ben üzüldümmü o da üzülür kuzum benim

benimlen ilgilendinmiki nugişe sıra geldi

güle güle kukim sanada iyi tatiller canım

loxicm ne guze olurdu valla cocuklarla gezerdık canım. ev hanımıyım artık ilk iş temizlikle baslıycam bugunden paspas larımı kucuk makınaya atılabılen halılarımı makınaya attım battanıyelerımı yıkıyorum bı makınadaha camasırım var onlarda yıkanıp kuruyup yerlescek kızın dolabını duzelttım kıslıkların kaldırdım kendımınkılerı kaldırdım. eşiminkiler duruyo henuz yarın kadın gelcek evı tamamen toplamalıyım ayak altında dagınıklık dokuntum olmuycak. malum bır koca dağ oyuncak varya cocuklu evlerde her yer temıslencek yarın makınamın başı döncek perde yıkamaktan, ayy cok mutluyum ama hem dönem bitti hem temızlekten dolayı.

öğle yemeğim
akşamdan kalan fırında yağsız domatesli patlıcan
üzerine 6 yk yoğurt,nane ve pulpiber koydum
1 dilim kepekli ekmek

kaçamağım oldu ya,pufff,kızıma buzluktan kurabiye çıkarmıştım,3 tane onlardan yedim,tuzlu kurabiye,tutamadım kendimi:85:

1,5 lt suyumu içtim,şimdi ara yaptım bi kupa sütlü nescafe ile,içine de tatlandırıcı koydum acayip cnm tatlı istedi,kesti beni çok şükür,3 aylık iğne olmuştum ya,adetleerim düzenli değil,3 ay lekelenmem oldu,şimdi onu düzeltmeye çalışıyoruz,regl dönemimi yoksa normal halim mi bilmiyorum,acayip tatlı istiyorum,dün gece yarısı kendimi mutfakta buldum,kızımın yarısını yediği çikolatayı güblettim,uyur gezer giyibiyim,puffff:100:

neyse bu kadar kaçamakla kalırım inşş.

camlarımı sildi,m bi güzel,kzuular oynarken,tabi onlara bakarken biraz uzun sürdü ama olsun dedim,tam bitti oturudum,gök gürüldemeye başladı yaaa,zaten ne zaman balkon silsem ,cam silsem,yağmur yağar,çiseler,ya da dolu yağar çok şanslıyımdır çokk

pepetoş sabah üzgündüm ama gördüm sen 4 tane çiçek şeklinde haşhaşlı çörekle çikolatalı leblebimi yedüüün

yenimahlalede napcannnbize mi geliyonuz kız yoğsammmmmm

avatarına bayılıyorum yaa çooook sevimli obur
sende uyuryemekyer olmuşun kuzumm bitter çikolata al canın tatlı isteyince süt isıt sonra bikaç parça çikolatayı bardağa koy kaynamış sütü üzerine dök karıştır sıcak çikiletan hazır içebilirsin çok keser tatlı isteğini. yapay tatlandırıcı kullanma vücut yapay tatlandırıcı ile normal şeker arasındaki farlı ayırt edemiyooo

ay benimde canım şu negrolar yokmu kaymaklı ondan istiii reglimde bitmek üzere herhal

kız hügo sana yulaflı püskeviti bittere batır sonra dondur yi dimedii,alsana negrooo:86:
hem sen kaçamak hakkını kullandın,gelecek hafta yirsin artıkkkkk:86::86:

ay benimde canım şu negrolar yokmu kaymaklı ondan istiii reglimde bitmek üzere herhal

hıııııımmmmmm sende sütlü çikileta tarifini dene bu akşam tatlı isteği filan kalmaz. bende bikere çok zorlanmıştım kıştı ağrımda çoktu yaptım içtim çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…