kızlaaarrr bnm psikolojimm fenaa bozukk yardımm edinnn
1.68 boyunda 60 kkiloyum ama kendimi okadar kilolu görüyorumm kii anlatamamm yaaa napıcammmofff yaaaa çok kötüyümmmmm napmam gerek
sağlıklı beslenirsin abur cuburu bırakırsım yediklerini yaptığın sporu yazarsın beraber zayıflarız moralinde düzelir bebişim
işte iş bilinci
adamımsın
kızlaaarrr bnm psikolojimm fenaa bozukk yardımm edinnn
1.68 boyunda 60 kkiloyum ama kendimi okadar kilolu görüyorumm kii anlatamamm yaaa napıcammmofff yaaaa çok kötüyümmmmm napmam gerek
canım 83 doğumluyum. lise mezunuyum. eşim de hugonun ki gibi çalışmama asla izin vermez.. gerçi bende çalışma hayatını istemem çok zor olduğunu düşünüyorum evli ve çocuklu olunca. tabii bu benim kendi görüşüm
offf sıcaktada hiç ağda çekilmiyo vallazor yaptım
duş aldım markete gittim geldim limongilere meyve tabağı koydum şimdide sütlaç yapıyırum eşime
nerudaa ben sana sormustm ya gebzeden olurmu die ?
zaten yedklerimi görsen çookk azzzz saglıksızzmesela sabah hiç bişe yemedim öglen salata we 3 yk patlıcanlı yemek yedim okadr akşamada yiyemem çünki psikolojm fenA bozuk ne yesem şistigimi kilo aldıgımı düşünüyorumm daha yeni 17 kilo werdim çünki
iyi dadandın sosyeteye hee
ivitttttt
kızıma rengarenk bilezik,kendime plaj çantası,yeğenime elbise,sütyen askısı,boyundan çapraz asılan küççük çanta aldım geldimmm
bütün bunları 1 saat içinde nasıl beğendim seçtim aldım bilmiyorum valla
1-2 eşyede bakamadım vaktim kalmadıı:44:
napiim hugomm şimdiden başlıyım da arayışa anca bulurum zaten ayy çok bulmam lazım çokkk kimse iş aramiii galibaaa ama azmettim bulucammmmm bulmam lazımmmmm:82::82::82::82::82: bana dua edinnnn
canım bence sakin olllll 1.68 boya 60kg hiç de fazla değil 2 kg falan versen süper olursunnn belki bölgeseldir sorunun onun için de spor yapman lazımmmm biraz yediklerine dikkat et tamamdır bu işşşş:13::13::13:
ohhh aklandın paklandın yaneeee
ivitttttt
kızıma rengarenk bilezik,kendime plaj çantası,yeğenime elbise,sütyen askısı,boyundan çapraz asılan küççük çanta aldım geldimmm
ohh senin yakının olmak varmış valla maşallah yğeğenine bilenem almış
hay maşşallah sen bu kadar paraya kıyarmaydın kız1
ivitttttt
ivitttttt
orda olsam kesinlikle ben çalışırdım valla haa
Ben de öğle yemeği olarak 1 pt salata ve 3 yk makarna yedim ve kendimi alışveriş merkezine attık ..
neredeyse 2 saat yürüdüm.. yoruldum he..
ne mi aldım....
rengarenk oje ve oje kurutucu...
Güle güle kullanın hepiciğiniz.....
Ben de öğle yemeği olarak 1 pt salata ve 3 yk makarna yedim ve kendimi alışveriş merkezine attık ..
neredeyse 2 saat yürüdüm.. yoruldum he..
ne mi aldım....
rengarenk oje ve oje kurutucu...
Güle güle kullanın hepiciğiniz.....
ohhhh güle güle kullanın fambıııımmmmmm
anası pek öle her alınanı beğenmezz ama 2 yeğenimede almaya çalışırım,2 denecikk yeğenimm varr kızzzz,yirim onları ben yirim yirimmm.
senin bebişin olsunn ahanda seninkinede alıpp yollmazsam banda famir demesiznlerrrrr,nugi disinlerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?