anası pek öle her alınanı beğenmezz ama 2 yeğenimede almaya çalışırım,2 denecikk yeğenimm varr kızzzz,yirim onları ben yirim yirimmm.
senin bebişin olsunn ahanda seninkinede alıpp yollmazsam banda famir demesiznlerrrrr,nugi disinlerrrr
teşekkür ederim kızlarr,daha iyileri sizin olsunnn
yecalemmm sende gülee güle kullan ttatlımmm.
kızmın korkuusndan hiç oje süremiyorum ben,tutturuyo bende sürücem diyyee,bende şimdiden alışsın istemiyorum öle şeylere.
doğum gününde,haftasonları falan sürüyoruz sadece
Çok küçük sürmesin zatenn.. ben de senin yerinde olsam aynısını yapardım Fambığım..
benim oje merakım da yeni.. 3-5 senedir falan..
ama böyle deli şeyler seviyorum..
bugün turuncu, cam göbeği mavi,cam göbeği yeşil, gri, mor, çatlak siyah ve nar çiçeği aldım...
Ayy regl olacağım sanırım... yumurtalıklarımdaki hareketi anlatamam..
hem ağrı var, hem de acayip rahatsız ediyor..
spor salonuna da gidemem bugün bu halde..
ay böyle başlayamayınca da sinir oluyorum ya...
Gidip dalaşacaktım ne güzel hocayla kendime geleceketim...
okulum biter bitmez ilk işim dikiş kursuna gitmek olucekk.
harika şeyler var yapılabilecek,çok meraklıyım öyle şeylere,ancak hiç dikiş bilmiyorum.
eşim ehliyet kursuna git,dikişi napcaksın diyo ama,ben dikişe gitmek istiyorum
sıcaklarda dikkat et spor yaparkenmerhabalarrrr ben geldimgeçmişi okumadan bugünkü raporu vereyim.
sabah kahvaltım
bi kupa açık şekersiz limonlu siyah çay
1 kk dil peyniri
1 kk az yağlı beyaz peynir
2 küçük salatalık
2 küçük domates
1 havuç
yarım köy biberi
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim kepek ekmeği
2 siyah zeytin 2 minik yeşil zeytin
ara öğün,
2 çörekotlu tuzlu diyet bisküvi
1 tane kepekli galeta yanında 1 şişe sade maden suyu
öğlen yemeğim,
6 yk kaşığı bezelye yemeği (içinde birazcık havuç , iki üç çok minik kırmızı et.patates vardı onu çıkardım yemedim.)
2 dilim kepek ekmeği
1/2 kase yarım yağlı yoğurt
2 salatalık 1 domates
2.ara öğünde
1 porsiyon meyve
1 küçük kupa %50 yağlı süt
akşam yemeğim,
bir el kadar tavuk bunu sotelicem çok azcık z.yağda içine domates rendesi,biber vs de katarım. 4 yk kaşığı kepekli makarna yapıcam o karışımı ilave edicem üstüne.
bol salata
1 bardak da ayran
gece ara öğün,
2 porsiyon meyve
şu saate kadar 2 litreye yakın su içtim.yatana kadar 3 litreye yakın olur.
spora gittim bugünde sadece pazarları gitmiyorum o gün dinlenme günüm sadece açık havada yürüyorum o gün.ama spora gitmediğim günler kendimi çok rahatsız hissediyorum.ondan haftanın 6 günü gidicem..
derste pilates topuyla karın çalıştık 40 dk
20 dk band
spor aletlerinden yaptım hocanın bana yazdığı programdakileri. 10 kg da yapıyorum artık.
bel bölgemi de iyi çalıştırdım
ip atladım yine , 15 dk da eliptik yaptım çıktım.ev işi var biraz ama hiç yapasım yok :44:
bende istiyorum gitmek
istediğin kumaştan istediğin şeyleri dikiyosun mesela ben şimdi minder kumaşlarımı değiştirmek istiyorum sıkıldım aama istediğim desende yok ama dikiş bilsem istediğim kumaşı alır dikerim hem seviyorum değişik değişik kullanmayı
asıl mefruşat kursu var famirim pna gitmek lazım ev için perde örtü herşeyin dikimini gösteriyorlar o daha faydalı onu bildikten sonra herşeyi dikersin bence
okulum biter bitmez ilk işim dikiş kursuna gitmek olucekk.
harika şeyler var yapılabilecek,çok meraklıyım öyle şeylere,ancak hiç dikiş bilmiyorum.
eşim ehliyet kursuna git,dikişi napcaksın diyo ama,ben dikişe gitmek istiyorum
arzucum afiyet olsunnn,sporun için de tebriklerrr
sıcaklarda dikkat et spor yaparken
öncesinde bol su iç
dikiş kursuna bekarken gitmiştim. zevklidir ama maliyetli yani düzgün güzel şeyler dikip giymek istiyorsan ona göre kumaş ona göre malzeme alman gerek. ehliyet kursuna da gittim oda zevkli tabii bizde araba yok ehliyet durduğu yerde duruyor.. aslında benim merak ettiğim mefruşat - yemek kursu - diksiyon. belki ilerleyen zaman içinde giderim.
geçmişi okudum da koyu sohbet varmış ayy alemsiniz valla pek güldümçok şekersiniz
çok teşekkür ederimmm famircim
içiyorum canım 1,5 litre bitiriyorum sporda bugün 1830 litre olduzaten suyu çok severim.çantamda beslenme çantasına döndü ara öğünler,sular,sandviçler acil durum için birkaç yiyecek salonda ellerim dolu oluyor girerken buzdolabına yerleştiriyorum tek tek.millette manyak mı bu diyordur
dikiş bilmeden mefruşata nasıl gidiceksin kızzz,herkess öneden önden bir sürü yatak yorgan diker sen ancak teğer yaparsın
dediğin gibi günlük ev ihtiyaçlarımı karşılayacak şekilde öğrenmek istiyorumm.
istediğim desende,renklerde alıp alıp dikerim.
mesela plajda üzerime giyilecek satenden kumaş aldım 10 liraya mal olduu,annem onu güzel dikti,hemde çok basit bir mode.
ama dışarda en ucuzunu 40-50ye satıyolar hemde demode modeleller,istediğim renlerde desende olsun dersen 70-80i gözden çıkaracaksın ne gerek var.
pareomunde kenarlarını çevirdi annem hemn o da 5 liraya mal oldu.
seneye bi daha alırsın 10 lira 20 lira neyse alıp çeşit çeşit giyersin
mefruşatta dikişide öğretiyorlardır :44: yoksa öğretmiyorlarmıdır :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?