60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hııım tamam dosti o zaman dikişe gidem önce ben

dışarda hamburger yiyeceğine evden hazırlayıp götürmen herzaman iyidir

kesinlikleeeeee acıktığında elinin altında oluyor,ne yiyeceğini ne içeceğini önceden planlamak da iyi oluyor.işte çevre farklı biraz sağlıklı beslenen pek yok saatlerce aç gezebiliyorlar nasıl taşıyorsun diyorlar taşıyorum ne var bunda diyorum

bi tane pantalonum vardı mesala ,belitam beliyodu ama paçası bol kesimm,3-4 yıl önce almışım işte,ama şimdilerde dar kesim giyiliyoo,
onu anneme verdimm annem paçasını daraltıp kardeşime vericek o giyecek.
yepyeni pantalonn toplasan 5-6 kere giymememişimdir,kilo alınca giyememeiştim öle bekliyodu.

küçük şeyler içinse o zaman öğren tabi. dikiş dikmek zevklidir. beni yanlış anlama iyi kumaşlar her zaman pahalı olur pahalı kumaşı alıp dikip uğraşacağım yere hazır alır giyerim daha az yorar beni ama mefruşata merakım var gitmeyi de çok isterim. belki seneye giderim.

boşver sen onları doğru yolda olan sensin sonuçta

ayy süperrrrr ben de kısa tırnakta renkli oje çok severim tırnaklarım kısayken hep kırmızı falan sürerimm ama uzunken bi de renkli oje çok kokoş geliyo süremiyorummm ve şuan uzun ancak cila sürüyorum şuan ayyy ama renkler muhhteşemmm yeecaalemmmmmmm güle güle kullannnn

tatlımm süpersinnnnn hem menülerinnn hem sporunnnn ben yine de haftada 4-5 gün en az 45dk en fazla 1 saat spor yapmandan yanayımmm emmeee sen bülünnn tabii kiiii

bayıldım valla famir çok ciciler insan yatmaya kıyamayacak
işte bende istiyorum böyle cıvıl cıvıl kırlentler minderler filan dikmeyi
akşap boyamayıda seviyorum cam boyamayıda ama onlar için kursa gerek yok dekopaj tekniğiyle peçete yapıştırırım renkli süper olur çok basit peçete tekniği

Teşekkür ederim canımm..
benim tırnaklar da kısadan azıcık uzun işte..
Çok uzun tırnakta kullanamam ben de bu kadar renkli..

kızlar eti formun çikolata kaplı lifli bükivisi ne güzel değil mi.. dün yedim çok hafif ve çok güzel. ama cimriler içine sadece 4 tane koymuşlar..

boşver sen onları doğru yolda olan sensin sonuçta

haklısın

tatlımm süpersinnnnn hem menülerinnn hem sporunnnn ben yine de haftada 4-5 gün en az 45dk en fazla 1 saat spor yapmandan yanayımmm emmeee sen bülünnn tabii kiiii

teşekkür ederim nerudacım aman hep böyle gideyim. evet canım doğrusu o ama işte :78::78: 6 aya yakın o şekilde yapmıştım ben.3 aydır böyle çok kilo verince acayip yumuşuyor sıkılaşması lazım onun içinde dersler ve aletler şart :44: kilo da vermem lazım onun içinde kardiyo şart.4 gün kardiyo 3 gün sıkılaşma şeklinde gidecek programımı düzenledim abarttığım yanları çıkardım.bakalım bende böyle gideyim

Son düzenleme:
kızlar eti formun çikolata kaplı lifli bükivisi ne güzel değil mi.. dün yedim çok hafif ve çok güzel. ama cimriler içine sadece 4 tane koymuşlar..

evet canım bende seviyorum ama çok nadir yiyorum onu bende onu düşünmüştüm niye o kadar ki az ki :44:

benim hocada listenden diyet bisküvileri çıkar bence dedi :44: artık sadece tuzlu diyet bisküvilerden yiyodum diğerlerinde tatlandırıcı var şeker olmasa da.ara öğünlerde ne yiyeceğimi şaşırdım :44: 1200 kalorilik listemde meyve , galeta, diyet bisküvi vardı yiyecek olarak kuruyemiş yiyemem meyve ile yoğurdu da denemedim ayran ve süt var.

öğle yemeğinde patlıcan yemeği pişirdim içine tavuk göğsü doğradım. yanında 1 kase yoğurt yedim. oğlumun artığı olan yarım bayat simiti yedim. az önce de 1 kupa elma çayı + 2 hurma + 2 eti formdan portakallı püskevit yedim.. şimdi yine bitki çayı içeceğim narlı çilekli.

afiyet olsun nilmısracım bende ara öğünümü yapayım alışverişe gidicem gelince de biraz uyurum tekrar gelirim görüşmek üzere

afiyet olsun canımmmmm.
aslında şu pöskevitleride yemesen çok daha güzel kilo verrisinn,
yağ yapmaktan başka ne işe yarıyorki onlar

yaww kızlar ben şimdiden ramazanı düşünmeye başladımmm.
inşallahh kilo almam,her yıl 1-2 kilomun sebebi ramazanda fazla abartmam.

afiyet olsun canımmmmm.

evet bana da boşa karbonhidrat alımı gibi geliyo onun yerine yemekte ekmek yemek daha mantıklı aralarda da boll meyve yoort falannn

yaww kızlar ben şimdiden ramazanı düşünmeye başladımmm.
inşallahh kilo almam,her yıl 1-2 kilomun sebebi ramazanda fazla abartmam.

abartmaaaaaaaaaaaaaaa sahurda güzelce yersin sağlıklı sağlıklııııııı akşam da açılışı kahvaltıyla yaparsınnn salata falan doldurursun mideniiii halledersinnnn

afiyet olsun canımmmmm.

famirim doğru söylüyorsun da tutamıyorum kendimi.. diyet yapmadan önce ki halime göre yine iyiyim o zaman dünyaları yiyordum şimdik 2 tane hemide diyet püskevit. :86:

bir de istediğimiz kiloya gelmiş de olsak yeme şeklimizi değiştirmeliyiz ki sonrasında yine kilo alma durumumuz olmasın,tamam ilk zamnlar dikkat ederiz 5 ay 6 ay ama fazla kilo verenlerin yarısından fazlası tekrar verdiği kiloları geri alıyormuş.
ömür boyu bu forumada takılamayacağımıza göre,bir şekilde beslenmemizi hayat boyu düzenlememiz lazım.bu da anacak alışkanlık edinmekle olur.
eşim bile artık her markete gittiğinde 5er 10ar aldığı bisküvileri 1 pakete indirdi,çok iyi gelişme onun için her akşam çayın yanında bisküvi yerdi.
o beni bende onu yoldan çıkarıyomuşum demkk ki.

inşallah neruşumm vallaha iftrada acayipp gözümm dönüyo benim yawww,sahura kadar tıkınıpp duruyodum,umarım bu sefer öyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…