öğrettiklerini sanmıyorum canım benim annem gitti çünkü,hemen yatak örtüsü,kırlenteler vss başlıyolar yapmaya.
onlar bunları yaparken sana kalıp kesmeyi,teğer almayı vs öğretmesi lazım ki bunları yapabilisinn
dışarda hamburger yiyeceğine evden hazırlayıp götürmen herzaman iyidir
bak famir ponpon halı yapmışlar çok güzel olmuş seviyorum böyle değişik orjinal şeyleri
halı el yapımı ne güzel olmuş değilmi
İki Dakikada Ponpon Nasıl Yapılır? Ponpon Süsler ve Oyuncaklar ~Video | fiyonk
yaptıklarını giyeceksen neden maliyetli olsun ki.
kızım için bişeyler dikerimm,
aslında benn kalıp çıkarmayı öğrensem,işte paça ,etek kısaltma nevresim dikme,basit modelli etek olabilir,blüzz olabilir o tarz şeyleri becerecek kadar öğrensem yeter.
yoksa pantalon,ceket vs dikecek değilim
küçük şeyler dikicem
kesinlikleeeeeeacıktığında elinin altında oluyor,ne yiyeceğini ne içeceğini önceden planlamak da iyi oluyor.işte çevre farklı biraz sağlıklı beslenen pek yok saatlerce aç gezebiliyorlar nasıl taşıyorsun diyorlar taşıyorum ne var bunda diyorum
Çok küçük sürmesin zatenn.. ben de senin yerinde olsam aynısını yapardım Fambığım..
benim oje merakım da yeni.. 3-5 senedir falan..
ama böyle deli şeyler seviyorum..
bugün turuncu, cam göbeği mavi,cam göbeği yeşil, gri, mor, çatlak siyah ve nar çiçeği aldım...
geçmişi okudum da koyu sohbet varmış ayy alemsiniz valla pek güldümçok şekersiniz
çok teşekkür ederimmm famircim
içiyorum canım 1,5 litre bitiriyorum sporda bugün 1830 litre olduzaten suyu çok severim.çantamda beslenme çantasına döndü ara öğünler,sular,sandviçler acil durum için birkaç yiyecek salonda ellerim dolu oluyor girerken buzdolabına yerleştiriyorum tek tek.millette manyak mı bu diyordur
ayy süperrrrr ben de kısa tırnakta renkli oje çok severim tırnaklarım kısayken hep kırmızı falan sürerimm ama uzunken bi de renkli oje çok kokoş geliyo süremiyorummm ve şuan uzun ancak cila sürüyorum şuan ayyy ama renkler muhhteşemmm yeecaalemmmmmmm güle güle kullannnn
boşver sen onları doğru yolda olan sensin sonuçta
tatlımm süpersinnnnn hem menülerinnn hem sporunnnnben yine de haftada 4-5 gün en az 45dk en fazla 1 saat spor yapmandan yanayımmm emmeee sen bülünnn tabii kiiii
kızlar eti formun çikolata kaplı lifli bükivisi ne güzel değil mi.. dün yedim çok hafif ve çok güzel. ama cimriler içine sadece 4 tane koymuşlar..
öğle yemeğinde patlıcan yemeği pişirdim içine tavuk göğsü doğradım. yanında 1 kase yoğurt yedim. oğlumun artığı olan yarım bayat simiti yedim.az önce de 1 kupa elma çayı + 2 hurma + 2 eti formdan portakallı püskevit yedim.. şimdi yine bitki çayı içeceğim narlı çilekli.
afiyet olsun canımmmmm.
aslında şu pöskevitleride yemesen çok daha güzel kilo verrisinn,
yağ yapmaktan başka ne işe yarıyorki onlar
yaww kızlar ben şimdiden ramazanı düşünmeye başladımmm.
inşallahh kilo almam,her yıl 1-2 kilomun sebebi ramazanda fazla abartmam.
afiyet olsun canımmmmm.
aslında şu pöskevitleride yemesen çok daha güzel kilo verrisinn,
yağ yapmaktan başka ne işe yarıyorki onlar
evet bana da boşa karbonhidrat alımı gibi geliyo onun yerine yemekte ekmek yemek daha mantıklı aralarda da boll meyve yoort falannn
abartmaaaaaaaaaaaaaaasahurda güzelce yersin sağlıklı sağlıklııııııı akşam da açılışı kahvaltıyla yaparsınnn salata falan doldurursun mideniiii halledersinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?