60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kimsecikler yokmuş Çok üzgünüm çoook
bugün yediklerim cokacimcoookcokacimcoook

sabah: kahvaltı,klasik(1 dilim kepekli ekmek(tarttırdım 45 gr),2kk peynir, domates ve az şekerli çay
2 küçük yeşil elma
0 kalorili nescafe,yarım paket eti form
akşam: lahana sarması 0 yağ,ayran
yatmadanda az şekerli çay

lahana sarmasını anlatmak istiyorum: bu akşam için dünden sarmıştım
içini hazırlarken azıcık kendim için yağ koymadan ayırdım ve sararkende içi çok az koyup lahanayı doladımda doladım üstüne kuru nane serpip pişirdim ve yerkende üstüne iki limon suyu kullandım anca yiyebildim ama olsun limonla hiç fena olmadı :delphin:

size iyi akşamlar şekercikler

merhaba canlarım nasılsınızz bakalım

bugün ;
sabah : 2 bardak su 2 dilim salam 1 kepek ekmegi 2 küpşeker şeklinde kaşar ve 4 zeytin
ögle:1 elma 2 bardak su
akşam : karnıbahar yemegi ve çok az makarna ve suu
yatana kadarda 1 bardak çay ve bolbol su içerim heralde kızlarrr

topraksuucum tarifin için çok teşekkürler bende yapıcam sırnaşık şey
:enbuyukkk:

rica edrim deryacım ihtiyaç durumunda insan nasılda üretken oluyor kaydirigubbakcemile3
bugünkü listen bayağı hafifmiş deryacım olacak inşallah sositososito

inşallah canım çok taktım kafaya ondan olsa gerek yemek istemiyorum

pazartesi tartılıyorum inşallah vermişimdir vermemişsemde çok fena sogurum bu diyetten aç kal ama vereme ne kötü dime:1shok:

selam bacular bugünkü menümde elmadan baska hiçbişi yok onu da şimdi yiorum güçsüz düşmiyim die neden yemiosun sewal dediginizi duyar gibiyim bgn kötü bi olay yasadım daha dogrusu biriyle tartıstım morelim bozuldu ondan bişi yemek istemedi canım ama şimdi iim sewiorum sizi çook öptüm yerimseniben

Allah sendende razı olsun canım hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz canım kendini çok aç bırakmışsın hafif bişeler ye bence dersde çalışıyosun açlık başağrısı yapmasın şekercim Şeniz

merhaba arkadaşlar herkez nerdeeeeeeeeeeeeee delikafadulden

hava çok kötü yaaa kek börek yapıp oturup yemek istiom valla.....:1rolleyes:

merhaba arkadaşlar herkez nerdeeeeeeeeeeeeee delikafadulden

hava çok kötü yaaa kek börek yapıp oturup yemek istiom valla.....:1rolleyes:

merhabalar bugün temizlik yaptım üstünede daha oturmadan eşofmanı giyip yürüyüşe gittim yeni geldim hemen hooooop buraya girdim hihoyyyt
deryacım burdada hava yağmurlu neyse ben ıslanmadan kurtardım çıktığımda çileniyordu inat ettim dönmedim tam ben eve girdim yağmur şiddetini artırdı sositososito
sakınha kekden börekden uzak dur okadar emek veriyon boşa gitmesin :oklava:

merhaba kızlar kısa aradan sonra tekrar geldim güzel bi tatil sonrası moral depolayıp bende kendimi diyet için artık hazır hisediyorum,inş. yarından itibaren bende ne yediğimi yazıcam ve düzenli bir şekilde spor yaparak üzrimdeki yağ tabakasını buharlaştıracam :)) no köstek full destek :))) herkese başarılar :))

oh ohhh iyi sen bugün baya kalori harcamışsın topraksuucum:nazar:

yok ya zaten yapmam ama nasıl istiyo canım bi bilsen ben yagmurlu havalarda hep böle seyler yapar pencerenin karşısında oturup keyif yapa yapa yerdim:utangac:

ama artık yok kızlar dime o mazide kaldı durbi kendime yeşil çay yapayım gelin kızlar sizede yapayımda içelim sırnaşık şey

kızlar yaa ben kilo veremeden galiba hamiş oldum reglim 3 gün gecikti ayyy acayip heyecanlandım ama bi yandanda kilolu bianne olcam galiba :)))

bu hafta en az 1 kilo vereceğime emindim ama maalesef 1 gram bile verememişimsenağlama ama pes etmek yok aynen devam:lepi:amacım yaşam biçimi haline dönüştürmek zaten hiç aç kalmıyorum ama yaşam tarzımda ve beslenme düzenimde değişiklikler yaparak bu kiloların gideceğini düşünüyorum o yüzden kendimi süper hissediyorum...

oh ohhh iyi sen bugün baya kalori harcamışsın topraksuucum:nazar:

yok ya zaten yapmam ama nasıl istiyo canım bi bilsen ben yagmurlu havalarda hep böle seyler yapar pencerenin karşısında oturup keyif yapa yapa yerdim:utangac:

ama artık yok kızlar dime o mazide kaldı durbi kendime yeşil çay yapayım gelin kızlar sizede yapayımda içelim sırnaşık şey

ne tesadüf aynı saatlerde bende yeşil çay içiyodum :içelim:
ebet ebet onlar mazide kaldı senağlama

kızlar yaa ben kilo veremeden galiba hamiş oldum reglim 3 gün gecikti ayyy acayip heyecanlandım ama bi yandanda kilolu bianne olcam galiba :)))

canım çok sevindimya inşallah öyledir:CüvCüv: sen kiloyu boşver şimdi doğumdan sonra bütün fazlalıklarını verirsin tabi hamilelikte dikkat et fazla alma sonra vermesi zor oluyor :emir_bebek: :nazar:

merhaba kizlar bende geldim:dance:
boyum 1 70 Kilom 62
uc dort kilocuk vermek istiyorum bu ara cok almisim farketmedendelikafadulden
oncelikle bitki cayi icmeyi denicem duzenli ekmekten uzak durucam pasta cikolatasenağlama vs az ve SIK yiyicem bakalimkafamçokkarıştı
hadi herkese iyi rejimler:lepi:​

bu hafta en az 1 kilo vereceğime emindim ama maalesef 1 gram bile verememişimsenağlama ama pes etmek yok aynen devam:lepi:amacım yaşam biçimi haline dönüştürmek zaten hiç aç kalmıyorum ama yaşam tarzımda ve beslenme düzenimde değişiklikler yaparak bu kiloların gideceğini düşünüyorum o yüzden kendimi süper hissediyorum...

birkaç gün sonra verdiğini göreceksin diyetini bırakma devam
bendede bi değişiklik yok ama aynen devam sonunda biz başaracağız :lepi: :enbuyukkk:

Back
X