60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün yediklerimi yazayım
1 elma ve 2 bardak su
kahvaltı (1 dilim ekmek,3 kk peynir (farkındayım peyniri çok yiyorum), domates,az şekerli çay
1 elma
yeşil çay
veeeee akşamda kahvaltı (1,5 dilim ekmek,2 kk peynir,4 yeşil+4 siyah zeytin,az şekerli çay
yatmadanda 1 bardak süt belki (sütle aram pek yokda)

listem tamamen bu ama niye veremiyorum vücut az yemeyemi alıştı ne biraz fazla yesem şaşırtsam diyom ama o zamanda daha beter kilo alacam
böyle devam diyom bakim kim zafer kazanacak tabiki beeeeeen :lepi:

canım çok sevindimya inşallah öyledir:CüvCüv: sen kiloyu boşver şimdi doğumdan sonra bütün fazlalıklarını verirsin tabi hamilelikte dikkat et fazla alma sonra vermesi zor oluyor :emir_bebek: :nazar:

teşekkür ederim kızlar kesinleşşsin o zaman haber vereceğim bu haberi ilk sizle paylaşacağımm ay çook heyecanlandım yaa yarın hemen doktora gidip kan tahlili uyaptırmayı düşünüyomm kaydirigubbakcemile2

cokacimcoookArkadaslar merhaba. Ben ıkı sene once 76 kılo ıdım ve 62 kıloya ındım 4 ayda.Guzel olmustum hanı delikafadulden Herkes sasırıyodu benı gorunce. Evlenırken 60-61 arasıydım. Sımdı hep evdeyım ve 63-64 aras gıdıo gelıyorum ve yanlarım fıskırdı sankı :1shok: Bır aydır kendımı begenmıyorum ne sacımı ne tıpımı yanı.Depresyona mı gırdım de.En buyk dusmanım cıkolata ve sutlu tatlılar.Anemım var ve kepeklı ekmek yıyemıyorum. Et ve etlı yemekler yıyemıyorum ıkı ay once kofte falan yıyebılıyordum ama sımdı onu da yıyemıyorum artık sebze agırlıklı beslenıyorum genelde.Ekmek az tuketıyorum bı de su tatlıyı azaltsam :utangac: Dıyete gırmek ıstıyorruumm

gizem1986 inşallah istedigin gibidir tatlım olsun hamiş olda kiloları emzirirken bol bol verirsin zaten cocukla ilgilenmekten pekte yemek yiyemez va genelde ayakta oldugun için cabuk verirsin

topraksuucum aynı saattemi içmişiz yane beraber içtik bacım dime:kahve:

bugünki menüm cokacimcoook

sabah: 1 bardak çay, 1 dilim ekmek 2 küp kaşar 4 zeytin ve biras patates üzeri yumurta
ögle: 2 bardak su , ögle canım bişi istemedi yemedim yeşil çay
akşam: balık istavrit 6 tane (küçük) salata ve nar suyu azçıkk

spor: bol bol oğlumun peşinden koştum arkadaşa gittimde ogluyla sürekli kavga halindelerdi dur yapma dur etme derken sürekli peşindeydim eeeeeeeeeeee baya yoruldum yaneeee:enbuyukkk:

gizem1986 inşallah istedigin gibidir tatlım olsun hamiş olda kiloları emzirirken bol bol verirsin zaten cocukla ilgilenmekten pekte yemek yiyemez va genelde ayakta oldugun için cabuk verirsin

topraksuucum aynı saattemi içmişiz yane beraber içtik bacım dime:kahve:

bugünki menüm cokacimcoook

sabah: 1 bardak çay, 1 dilim ekmek 2 küp kaşar 4 zeytin ve biras patates üzeri yumurta
ögle: 2 bardak su , ögle canım bişi istemedi yemedim yeşil çay
akşam: balık istavrit 6 tane (küçük) salata ve nar suyu azçıkk

spor: bol bol oğlumun peşinden koştum arkadaşa gittimde ogluyla sürekli kavga halindelerdi dur yapma dur etme derken sürekli peşindeydim eeeeeeeeeeee baya yoruldum yaneeee:enbuyukkk:

sağol canım benim teşekkür ederim düşüncen içinnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

herkese iii sabahlarr kızın bana yaa dün bi pakete yakın tutku yedim:(( ama baska hiçbişi yemedim.bugün de dengelemek için sadece meywe ve çiğ sebze yicem sözz bidaa kaçamak olmıcakkk:(((

günaydın kızlar, bende zayıflama adına herşeyi yapmamı rağmen bu hafta kilo verememişim ama almamışımda çok şükür . kullandığım kan ilacından sanırım.bakıyorum kaçamaklar bol olmuş bu hafta :)) siz telafi edersiniz şekerlerim takmayın kafaya

2 dilim kepekli ekmek,1 kibrit kutusu beyaz peynir 1 dilim kaşar,4 zeytin le kahvaltımı yaptım üstüne çayımı içiyorum.hee sabah aç karnına 5i 1 yerdemi içtim bu arada

sabah normal kahvaltı mı yaptım?saat 1 de ve 6 da lahana çprbası içeceğim sabah yaptım iggghhhh tadı berbattı:((

slm kızlar bugün moralim çok bozuk sanırım paylaşım yapamayacagım..toprak sucum bildigin gibi çok dikkat etmeme ragmen hayallerim bir adım daha öteye gitti...elimde degl belkide bilmiyorum ama bir gün öncesinde banyoda ufak bir kaza geçirdim kasıgım berbat agrıdı bunlar birer vesile tabii..neyse fazla konuşamayacagım bu konu hakkında suskunum bu günlerde.

herkese iii sabahlarr kızın bana yaa dün bi pakete yakın tutku yedim:(( ama baska hiçbişi yemedim.bugün de dengelemek için sadece meywe ve çiğ sebze yicem sözz bidaa kaçamak olmıcakkk:(((

bunun içinmi kızacağız :roflol::roflol::roflol:

slm kızlar bugün moralim çok bozuk sanırım paylaşım yapamayacagım..toprak sucum bildigin gibi çok dikkat etmeme ragmen hayallerim bir adım daha öteye gitti...elimde degl belkide bilmiyorum ama bir gün öncesinde banyoda ufak bir kaza geçirdim kasıgım berbat agrıdı bunlar birer vesile tabii..neyse fazla konuşamayacagım bu konu hakkında suskunum bu günlerde.

geçmiş olsun canım moralini bozma be kısmet deilmiş diğer aya inşallah bak sen çok üzülüyosun biliyorum ama biraz rahat olya sana stres üzüntü iyi gemez diyom üstüne basa basa ama sen anlamıyonki illahi üzülecen Allahtan umudunu kesme biliyomusunki ablamdan drlar umudunu kesmiş bide bunu ablamın direk yüzüne söylemişler ama kurban olduğum Allah o ay ablamın yüzünü güldürdü darısı sana inşallah
canım bende 8,5 aylık hamileyken lavaboda nasılsa kaydım popomun üstüne öyle hızlıda deil ama ertesi sabah sancılarım başladı diğer sabahda hastaneye zor yetiştim yani niye anlattım bunu sen tedavi oluyosun kendine çok dikkat edeceksin ablam tedavi süresince yürüken bile okadar yavaş yürüyoduki anla yani şekercim seni bir kardeşim, bir evladım gibi görüpde bunları söylüyorum sakın yanlış anlama beni kendine iyi bak canım Şeniz a.s.

kızlar ben eski kiloma yeniden kavuşmuşum bu sabah tartıldım yeniden 61 çok şükür :teytey: ya moral bozukluğundan çizelgemi bile kaldırmıştım aynen devam diyorum haftaya pazartesi 60 ı müjdeleyecem inşallah pes etmek yok zayıflamaya devam sositososito kaydirigubbakcemile2

kızlar ben eski kiloma yeniden kavuşmuşum bu sabah tartıldım yeniden 61 çok şükür :teytey: ya moral bozukluğundan çizelgemi bile kaldırmıştım aynen devam diyorum haftaya pazartesi 60 ı müjdeleyecem inşallah pes etmek yok zayıflamaya devam sositososito kaydirigubbakcemile2
inşallah ablam 60 ı müjdeleyeceğine eminim

delikafadulden kızlarrrrrrrrrrrr ya ben tam tamına 2 kilo vermişim küsüratıda var ama onu yazmıom kıyafet den belki az çıkmıştır

diyete başladıgımda tam 68 450 idim suanda 66 250 yim yaaaaaaaaaa ne guzel
tartıldım boy kilo ölçen alette eve ucarak geldim sankiiiiiiiiiiii :dance:

çok mutluyum yaaaaaaaaa asla ama asla bırakmıcam diyeti ben suuuuuuuu suuuu sen ne mübarek seysin böle yaaaaaaaaa

topraksuuucum sende vermişsin tebrik ederim cnm darısı diger bütün arkadaşların başına

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Back
X