kızlar merhaba ben aranıza daha öncede katılmıştım ama düzenli yazamamıştım
malum çocuklar bilgisayarı benden kıskanıyorlar sanki
bilgisayarın başına geçince kuduruyorlar,evde kıyamet kopuyor
ama bu sefer kararlıyım çocuklar uyurken bile olsa düzenli yazmaya çalışacam
çünkü bir guruba düzenli üye olmayınca bende rejimi boşluyorum ve hiç kilo vremiyorum neticede.
kendimden bahsediyim biraz
32 yaşındayım,anasınıfı öğretmeniyim ve 2 çocuk annesiyim.
şu an yaklaşık 66-67 kilo civarıyım,diyete ilk başladığımda 75-76 kilo civarıydım
hedefim 55 olmak kiloları hep yaklaşık yazdım çünkü tartm bozuk
şu an beni 125.5 kilo olarak tartıyor diyete ilk başladığımda 134 kilo civarındaydım
arkadaşlara gittiğimde yada ağdacıda,doktorda nerde bulursam hemen tartılıp benim tartımla kıyaslıyorum
125 kilo yaklaşık 66 kiloya denk geliyor yani tahminen daha bir 10 kiloluk yolum var
size sorum bu grubun kuralları nelerdir.hergün paylaşmak zorunda olduğumuz neler var
paylaşımda bulunmayanları gruptan atıyormusunuz vb.
malum çocuklar bilgisayarı benden kıskanıyorlar sanki
bilgisayarın başına geçince kuduruyorlar,evde kıyamet kopuyor
ama bu sefer kararlıyım çocuklar uyurken bile olsa düzenli yazmaya çalışacam
çünkü bir guruba düzenli üye olmayınca bende rejimi boşluyorum ve hiç kilo vremiyorum neticede.
kendimden bahsediyim biraz
32 yaşındayım,anasınıfı öğretmeniyim ve 2 çocuk annesiyim.
şu an yaklaşık 66-67 kilo civarıyım,diyete ilk başladığımda 75-76 kilo civarıydım
hedefim 55 olmak kiloları hep yaklaşık yazdım çünkü tartm bozuk
şu an beni 125.5 kilo olarak tartıyor diyete ilk başladığımda 134 kilo civarındaydım
arkadaşlara gittiğimde yada ağdacıda,doktorda nerde bulursam hemen tartılıp benim tartımla kıyaslıyorum
125 kilo yaklaşık 66 kiloya denk geliyor yani tahminen daha bir 10 kiloluk yolum var
size sorum bu grubun kuralları nelerdir.hergün paylaşmak zorunda olduğumuz neler var
paylaşımda bulunmayanları gruptan atıyormusunuz vb.