[FONT=Arial Black[COLOR=#ff0000]]Kızlar merhabalar. Ankara ya geldiğimden beri pek giremiyorum nete , annem sağolsunbugün hastaneye gittim aç karnına kan tahlili vermek için. sistem kilitlenmiş boşa bekledim 11.30 a kadar aç kaldım mahvoldum. oruç tutan arkadaşların oruçları kabul olsun Allah güç kuvvet versin. ben dayanamıyorum içim çekiliyor tansiyonum çok düşüyor. yolda da insanlara ayıp olacak diye bişey atamadım ağzıma eve zor geldim.. belki yarın yine gideceğim..
[[/FONT][/COLOR]QUOTE=hugocuk;20330970] elti kayınvalideye tahammül edemez hiç sevmezler birbirlerini o yüzzden 3-5 gün durdu kaçtı hemen o süredede devamlı kavga gürültü yapmış
şimdi cuma günü gelir oruç tutar artık tüm gün uyur iftara kalkar uymasa bile yatak odasında durur yanımıza gelmez
sıkılır kavga çıkartır durur
evde net olmazsa seninle bidaha görüşemem:97:
kzılar burda hava bir güzel ki anlatamam bahar ayı gibi,pöfürrr pöfürrrrrrrrrr esiyyy,birde hava toprak kokuyo sanırım bir yerlere yağmur yağmışşşşş:44:
kzılar burda hava bir güzel ki anlatamam bahar ayı gibi,pöfürrr pöfürrrrrrrrrr esiyyy,birde hava toprak kokuyo sanırım bir yerlere yağmur yağmışşşşş:44:
ahh cnm benim Allah kolaylık versin valla. çalışmak da zor tabi ama valla evde de olsan 1 hafta en fazla 2 hafta sonra sıkılırsın emin ol. okadar sıkıldım ki şu an anlatamam oruç oruç napıyım yani yemek hazır dünden.eve süprge ttuttum çamaşır katlıycam şimdi. başka da işim yok vakit geçmio hele oruçken hiç geçmio normal zmanada demekki ben günümümn yarısını yemeğe ayıromuşummm
evet cnm ayrılcaz ama geçiçiolcak sizinki gibi yani 10 aylık olcak birde arada tatiller var tabi 15 tatil mesela bi kaç kere de rapor almayı düğşünüorum 1 er haftalık maaaşımdan kesilcek aman napıyım kesilrse kesilsin.inaşşlah cnm sizde en kısa zmanda kavuşurusnuz
Anlamsız birgünü daha bitirmenin rahatsızlığıyla sizlere hoşçakalın diyorum...
Yarın görüşürüz...
aaa valla doğru.benmde ne kadar samimi arkadaşım sevdiğim insan varsa hepsi aslan.
nerde gıcık olduğum anlaşamadığım insan varsa akrepppp.ıyyy şimdi akrep dedim aklıma olmadık kişiler geldiii
bende öleyim bende hisli,duygulu,mert vee cooolll:86::86::86:
hepsi bende var hepisiiiii(ayyyyyyyyyy aynı bir koç kimin konuştummm)
evet koç erkekleri aynı o dediğinden oluyoo,birde koçlar kendini çok över olr olmadık şeylerini analtır dururr,hasta eder beni,bende hiçççç övmem ekndimi güzelliğimi,hamaratlığımı,anaçlığımı falannnnnnnnnnnnbu nedenle zıt gelir bana.ama sen de ve kukulimde görmedim mesela bunu dimekki hepsi bir olmuyormuşş önyargılı olmuyim benn:97:
ama dedim ya benim de çok samimi koç arkadaşım varrr,severim yawwwwww
evet cnm bende koç um.
hoşgeldin bu arada ozman sende evde bebişin uyudğu vakitler de düzenli olarak yazarsın ok?
ay valla zaten evde hayatta oturamam. allah mecbur bırakmasın .. işte çocuk filan olursa dogum izni filan naparım bilemiyorum şimdiden derdine düştüm
vayy raporlar filan haa.. sen bulmuşsun yolunu valla.sadece on ay çabucak geçiveriri canım. ama eger önceden belli ise gidiş geliş günleriniz ki belli olur bi iki ay önceden uçak biletlerini alırsın. kışın hele çok ucuzluyo. benim kociş uçakla gidip geliyordu yaz gelince zam geldi hem de ne zamn yüzde 300 filan. o yüzden artık otobüsle gidip geliyo. napsın artık bi kaç hafta daa idare edicek.
iyi akşamlar canım. amaan hayat anlamsız geliyor bana bazenne bileyim eve gidiyorum kimse yok bi yolim var evde. dünde ona sevdii mamadan aldım elimden yedirdim bi sevindi bi sevindi. o sevindi bende sevindim. işte böyle. en kötü günümüz böle olsun be :26:
aynen öleee. eskiden çıktım biri vardı akrepti. içine etmişti duygularımın resmen göster ama sevgini verme modunda idi sinir şey
ama neruşum da akrep.. çok tatlı bi akrep o
hee işte o sensin. aslanlarda egoist olur canım hemidee koçlardandaha çok emin ol. senin kociş erkek olduundan biraz fazla şişiktir ama koçlar kendine güvenen kadınlardır. bencil derler ama aslında sevdiklerini kendilerinden çok düşünürler ama çok fazla BEN kelimesini kullanırlar o yüzden yanlış anlaşılırlar. bence kızların koç olması iyidir gözü açık hakkını arayan hırslı ve yırtık olur koçlar.yani kendimi anlatmıyorum da genelde öyledirler demek istedim kızım da olursa koç olsun çatlak olsun hakkını yedirmesin isterdim.. neyse hayırlısı
evet cnm bende koç um.
hoşgeldin bu arada ozman sende evde bebişin uyudğu vakitler de düzenli olarak yazarsın ok?
Allah Allah bu kadın neden böyle yapar ki.. Allah kocasına yardım etsin. yani bunları durup dururken yapıyorsa eğer o adam cennetlik çekebildiği için...
hee işte o sensin. aslanlarda egoist olur canım hemidee koçlardandaha çok emin ol. senin kociş erkek olduundan biraz fazla şişiktir ama koçlar kendine güvenen kadınlardır. bencil derler ama aslında sevdiklerini kendilerinden çok düşünürler ama çok fazla BEN kelimesini kullanırlar o yüzden yanlış anlaşılırlar. bence kızların koç olması iyidir gözü açık hakkını arayan hırslı ve yırtık olur koçlar.yani kendimi anlatmıyorum da genelde öyledirler demek istedim kızım da olursa koç olsun çatlak olsun hakkını yedirmesin isterdim.. neyse hayırlısı
aslanlarında egosu var ama kendini bilir aslan bu nendenle anlatıp durmaz kendinii,herkesin bu özelliklerinin farkında olduğunu bilir zaten,aslan olupda farkedilmemek mümkün mü yawww
ama koçlarr ben bilioyrum karşımdakide öyle olduğumu bilsin diye gözünün içine sokarr..anlatır anlatır anlatırrrrrrrrrrrrr......
evet bir de o dediğin var hakkını savunma durumu,hakkını savunsun ama her durumda savunmaya geçmesin dimiii,her an hakkının yendiğini düşünür hemen atlar olaya falannnnnnnn....
neyse iyi yönelrinizi de konuşim hemen..
duygusaldır,insancıldırr,karşındakini düşünür ilk önce,süprüzleri sever,seni mutlu etmeye çalışır,konuşkandır,neşelidir,cıvı cıvıldır,üzüntülüde olsa mutludur der zaman
selammmmm kızlarrrrr... nabersinizz bakemmmmm???? sabah oldukca gec kalktımm.. dardanel in soguk sandviclerinden almıstıkk kocişe onlardann birininn yarısını yedim hemen cıktık.. bankada biraz param vardı.. kocişe lazım oldu gittik onu cektikk.. bankadan cıkıp arabaya bindik arabada paranın tamamını ona verdim sadece faturalara kadar aldım içinden azda bende vardı faturaları yatırayım bende bunlarla dedimm.. cüzdana koydum 2 dk sonra arabadan indim. baska bankaya girdim numara aldım ama bi baktım cüzdan yokkapınınn önünde indim arabadann yani vatandasın aldıgını bile görmemm lazımdı hemen baktım cünkü.. esimi aradımm arabada da yok. geri geldi aradık aradık yola baktıkk ya 10 adım mesafe vakit de 2 dk mümkün degill adam benimm düsürdügümü görse benide görürr.. neyse esim gidiyodu ben karakola giderim burdan dedim ben buldugum seyleri hep teslim etmiştim allah görüodur dedim. postahaneye ordan da karakola gittimm kiii zaten karakol da 5 dk yani.. kapıdaki memeura anlattım son 20 dk da buraya cüzdan gelmiş olabilir mi dedimm.. ehliyetim vardı içinde falann.. girdikk yoksada numara alalım deince bi an ay yok heralde dedim. girdikk adam burda dedi. ayyyy cokk sevindim dedimm içindeki parayı sordular miktarını.aldım tesekkür ettim cıktımm.. vatandasın biri getirdi dedilerr vatandasta ne hızlıymıss diyemedim artık.. allah razı olsun kimse.. cıktım işlerimi hallettim dönüştede karakola baklava ve kadayıf aldım.. gidip kapıda durana verdim iftardan sonra yersinizz tesekkürler tekrar dedim.. o da tesekkür etti.. onların benden bugün tatlı nasibi varmıs.. bulanın da hayır dua alcagı yürükenn kasıgıma kramp girdi durdu yine. ondan hemen eve geldim.. uzanıyorum simdii.. aksam kocişş cüzdanınn serefine iftar yemegini dısarda yeriz dedii.. annesi görümcem falan da var tabe..neyse uyuzluk yapmıımmm simdi
cüzdanın şerefine kaynana - görümce kutlama yemeğine gidiyosunuzne gözel yaaa
aslanlarında egosu var ama kendini bilir aslan bu nendenle anlatıp durmaz kendinii,herkesin bu özelliklerinin farkında olduğunu bilir zaten,aslan olupda farkedilmemek mümkün mü yawww
ama koçlarr ben bilioyrum karşımdakide öyle olduğumu bilsin diye gözünün içine sokarr..anlatır anlatır anlatırrrrrrrrrrrrr......
evet bir de o dediğin var hakkını savunma durumu,hakkını savunsun ama her durumda savunmaya geçmesin dimiii,her an hakkının yendiğini düşünür hemen atlar olaya falannnnnnnn....
duygusaldır,insancıldırr,karşındakini düşünür ilk önce,süprüzleri sever,seni mutlu etmeye çalışır,konuşkandır,neşelidir,cıvı cıvıldır,üzüntülüde olsa mutludur der zaman
boyumuz posumuz yeter bizimm
boyumuz posumuz yeter bizimm
he walla en son hakkımızı yememişsin saol valla. bu arada bi aslan olarak kendini hiç çvmemişsin ayrıyyetten pek bi takdir ettim. zaten farketmemek mimkin miki mikkemmmelll dünyanın bir numaralı egolu aslanlar. biliyorum bacım benim abimde aslan o yüzden anlatmana gerenkk yok yanee
devamlı çocuk engel oluyo buraya yazmaya deniliyo acep benimkide burda olmama engel olurmukii ilerde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?