60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben iri gözlüyüm kahverengi gözlerim var çekik değil
boy pos tamam. ayrıyetten benim dudaklarım kendiliğinden kırmızı. hiç ruj sürmem çünkü ne renk sürsem bi süre sonra kırmızı olur
pembe dudakları severim hep kırmızı çünkü dudaklarım
okulda ilk baş ruj sürdüm diye incelerdi hocalarr
iri gözlüyüm ama iri göz sevmiyorum
birde upuzun kirpiklerim var benim rimel sürünce böyle upuzun oluyoo
zatii iri gözee uzun kirpik güzel oluyo
kirpiklerim kaşlarıma deyer
sevimli bir suratım vardır fındık burun yuvarlak yüz
bu kadar

yükseleenin seni fala etkilemişşş
ben hiçç öyle değilimmm,asla yapamma öyle şeylerr,yaparsam vicdana azabı çekeceğimi bilirim çünkü
kıyamam kimseye kolay kolayyyy

boşverek burçları yoksam kırılanlar olacakk
burçlar biyere kadar etkiliyoo biyerde karakterde devrede oluyoo
her burcu severiiz
hümanistiz
sevgi dolu yüreği pıtpıt eden insanlarıız
kibiri ayağının altına alıp ezip yokeden bizlerrizz

çok hoşsun yolandam..

yükseleenin seni fala etkilemişşş
ben hiçç öyle değilimmm,asla yapamma öyle şeylerr,yaparsam vicdana azabı çekeceğimi bilirim çünkü
kıyamam kimseye kolay kolayyyy

bizde kolay kolay kırmadık heralde.. kötülük eden kötülük bulur.. o evimin huzurunu hep bozdu çok göz yaşı döktürdü bende ona bir sürpriz yaptım nasıl bişeymiş görsün istedim ohhh güzel de oldu yaneee yoksa durup dururken böyle bişey yapmak olur mu deli derler adama..

kime naptın bende ısırıveririm bazenn

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(hügo,nugi,ycl,nil,beril) yoli bize seslendi
bi kükreyin bakemmmm

kalançooooooooooooooo
bu aslanlar beni dişlicek kız koşşş kurtar boynuz darbelerimize gelemez bunlar hele bi el yani boynuz atıver

bacım onlar lafın gelişi yaa. ona bakarsan fambuk bana bencil egoist kendini öven koç diyoo. taktım mı ? hayır çünkü niyeti o değil ..bir birbirimizi seviyoruz bunlar muhabbet için konuşuluyo boşver

çok hoşsun yolandam..

sende canım hoşgeldin..
bende kaçar mesai bitenzi yolanda kaçanzi çüüüüüüüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzz

[FONT=Arial Black[FONT=arial black]]evet doğru söylüyorsun bırakalım burçları. yoksa kaç aydır buradayım ne kötülüğümü gördünüz değil mi pamuk gibi birisiyim ben kolay kolay tartışmam kimseyle , alttan almayı severim olayı sevmem.. öpüyorum hepinizi canlarım... [/FONT][/FONT]

hugom hamilelik senin gözleri etkiledi galiba hep yanlış okuyorsun ısırdım dimedim kırmadım didim .. ahanda hugonun kızınca ısırdığını da öğrendik. ben de ısırırım ama kocişi

ben eşimi ısırmam çünküm onunn sevgisini kaybetmek istemiyorum riske atmam asla. sevgisiz yapamıyorum. sevilmediği hissedersem tehlikeli oluyorum geneldee
zaten eğer birini kaybetmek korkmuyorsam eğerr veee canımı sıkıyorsa o insan her zaman benden korkmuştur

benim yüz tipimde anlattığın gibi ama çok hafif çekik gözlerim.. kahverengi türkan şoray gibi dudaklarım var yuvarlak yüzlüyüm. benim dudaklarda aynı kırmızı hele güneşte kalayım daha da kırmızı oluyor. boyda uyuşmadık ben dıknazım biliyonuz artık.. mimiklerim çok güzelmiş öyle söylüyorlar. saba tümer kahkahama yetişemez

ben ısırırım ama şakacıktan.. hart diye ısırırsam olur mu hiç.. kociş kaçar yoksa oğlumu ısırdığım gibi ısırıyorum onu da zararsız saat bilem olmuyor ısırığım..

su cocugu zatenn severim de bu sarkıya klip cektigini bilmiodummm... verinn kagıdımı kalemimiiiii yazıciiiiimmmmmmm cok güzel bi klip olmuss kimin yaptıgını göremedim ama kendimi aldatılmıs gibi hissettimm o kadarr hosuma gitti gökhancımınn acısını içimde hissettimm sizede bendenn hediye olsunnnnn

‪Gökhan Türkmen - Bir Öykü [ Yeni KLİP 2011 ] HQ‬‏ - YouTube

hugocumm sendee benimm hep olmak istedigim kadın tipini tarif ettin banaaa kendinii tasvir ederkenn.. iri gözlü kıvrık kirpiklii (annem öledir ama ben cekememişim) beim burnumda fındık sayılabiler aslında emmee dudaklarım kırmızıı deell pembe maalesefff rabbim mümin kadınları cennette hurilerden daha güzel yaratacak dünya kusurlarından herkesi arındıracakmıss.. bizede oralarr nasip olursaa ve sahsıma fikrim sorulursaa ilk üstegim iri gözlü ve gür kıvrık kirpikli olmak olur heralde

ayyy galiba bebeimm oynuooo.. bu da bagırsak hareketi olamazzzz yaneee erkek yaaa hugonun güzelliginden bahsedince tutamadı cocum kendiniiii

kızlar iyi akşamlar herkese. oğlum yaramazlık yapıyor dede - annane - dayı derken benim oğlan coştu.. öptüm hepinizi

höhhhhhyyytt aslanız aslnalığınızı bilin oturun oturduğunuz yerde beeeeeaa.
buldunuz yolimi tek sıkıştrrırsınız deeemiii

bende kaçıorum kızlarr herkese hayrlı iftarlar yarın görüşmek üzere inşallahhh

45 dakika dans ettim. bugün eşim söyledi yeni cep telefonum kargodaymışş yarın alcem
hemen metal müzikleri yükleyip yürüyüşe başlıcam koşu bandımdaa
dans ettim acayip pozitif olduum
oturmak beni pasif yapıyoo
kendimi çirkinleşmiş hissediyorum o zaman
9 ayy spora devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…