öveme kız kendini bilen biliyo zetenn tezimi çürütme hemenn
aam burda kimse bizi görmüyo dimi anlatalım birazzzz
aslanalr genelde parlak yuvarlak kenarlardan hafifi çekik göz yapısına sahiptriler.
saçları gür ve dalgalı ,kahverengi olur...
boylu posluuuu heybetli bir görünüşe sabittilrer(nugi hariçç)
kalabakılta hemencenek farkedlirler.
gösterişten hoşlanırlarr..
en çok yakışan renkler altın sarısı ve fuşya dır:13:
[FONT=Arial Black[COLOR=#ff0000]]evet famircime katılıyorum.. gerçi burcu yükselen burç çok etkiliyor. benim yükselenim yengeç gayet uyumluyumdur. lakin aslan tarafım bazen atak yapar beklenmedik anda sağ gösterirken sol vuruş yapar tabeee çok sinirlenirse ve çok iyi plan kurar bişeyi yapacaksa özellikle can yakacaksa haftalar öncesinden ayarlar kendini..öyle pat diye atlamaz yani... mesela görümceme bir ders vermek istedim çok canını yaktım ama ne zaman biliyor musunuz ilk evlilik yıl dönümünde her evlilik yıl dönümünde beni hatırlayacak... aslanlar la uğraşmayın derim [/COLOR]
he walla en son hakkımızı yememişsin saol valla. bu arada bi aslan olarak kendini hiç övmemişsin ayrıyyetten pek bi takdir ettim.zaten farketmemek mimkin miki mikkemmmelll dünyanın bir numaralı egosuz??!?! aslanlar. biliyorum bacım benim abimde aslan o yüzden anlatmana gerenkk yok yanee
yükseleenin seni fala etkilemişşş
ben hiçç öyle değilimmm,asla yapamma öyle şeylerr,yaparsam vicdana azabı çekeceğimi bilirim çünkü
kıyamam kimseye kolay kolayyyy
bizde kolay kolay kırmadık heralde.. kötülük eden kötülük bulur.. o evimin huzurunu hep bozdu çok göz yaşı döktürdü bende ona bir sürpriz yaptım nasıl bişeymiş görsün istedim ohhh güzel de oldu yaneeeyoksa durup dururken böyle bişey yapmak olur mu deli derler adama..
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(hügo,nugi,ycl,nil,beril) yoli bize seslendi
bi kükreyin bakemmmm
hugocum hemde ne engel canım ya ben kız uyurken gırıyorum sadece yoksa geliyo yanıma vs vs onla ılgılenıyosun hemde iş güç
ayrıca bende akrepim cok ıggg denılmış kızlar kırıldım nasıl oluy peki benım aslan ve koc bide balık enn yakın 3 arkadasım
çok hoşsun yolandam..
boşverek burçları yoksam kırılanlar olacakk
burçlar biyere kadar etkiliyoo biyerde karakterde devrede oluyoo
her burcu severiiz
hümanistiz
sevgi dolu yüreği pıtpıt eden insanlarıız
kibiri ayağının altına alıp ezip yokeden bizlerrizz
kime naptınbende ısırıveririm bazenn
hugom hamilelik senin gözleri etkiledi galiba hep yanlış okuyorsunısırdım dimedim kırmadım didim .. ahanda hugonun kızınca ısırdığını da öğrendik. ben de ısırırım ama kocişi
ben iri gözlüyüm kahverengi gözlerim var çekik değil
boy pos tamam. ayrıyetten benim dudaklarım kendiliğinden kırmızı. hiç ruj sürmem çünkü ne renk sürsem bi süre sonra kırmızı olur
pembe dudakları severim hep kırmızı çünkü dudaklarım
okulda ilk baş ruj sürdüm diye incelerdi hocalarr
iri gözlüyüm ama iri göz sevmiyorum
birde upuzun kirpiklerim var benim rimel sürünce böyle upuzun oluyoo
zatii iri gözee uzun kirpik güzel oluyo
kirpiklerim kaşlarıma deyer
sevimli bir suratım vardır fındık burun yuvarlak yüz
bu kadar
ben eşimi ısırmam çünküm onunn sevgisini kaybetmek istemiyorumriske atmam asla. sevgisiz yapamıyorum. sevilmediği hissedersem tehlikeli oluyorum geneldee
zaten eğer birini kaybetmek korkmuyorsam eğerr veee canımı sıkıyorsa o insan her zaman benden korkmuştur
ayyy galiba bebeimm oynuooo.. bu da bagırsak hareketi olamazzzz yaneeeerkek yaaa hugonun güzelliginden bahsedince tutamadı cocum kendiniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?