zor zamanında o tomar paraya dokunmayarak teslim etmişsinya meleksin melek:119:
hee bende harama el uzatmam korkarım çok
ne fırsatlar kaçırdım bu yüzden. bi kere arkadaş eşinden ayırlcek 40 milyar istiyo kadın. arkadaş şahit bulamamış. bana dediki sen şahit ol arkadaşımsın gördüm de ona 40 milyar vereceğime sana 20 milyar evreyim dedi. önce sevindim sonra dedim arkadaş anlattı bana sorunları görünüşte arkadaş haklı ama ya değilse
gözümle görmediğim şeyi görmüş gibi şahitlik etmek çookk günah olur dedim. o paranın hayrı olmaz iki katı geri çıkar dedim almadım :87:
owwww uyanıklık konusunda öyledir. mesela hiç sevmez istemez burasını eşinin gelmesini hiç istemez ama para konusunda hiç affetmez. hemen alır
madem sevmiyosun istemiyosun sıkışınca neden alıyosun değilmii
aman ya komuşmaya bile deymez. ramazan günü dedikodu olmasınfamirton çok hassas bu konuda
eveeeeeeeet babyyciill oll iyi fikir
ben senin anlattığın kişiyi tanımıyorsam eğer gıybet olmazzz......
anlatıverin gariiiiiiiiiiii
sen hep aslanmışsın gibi aklımda kalmışşş,sen demi koçtun kızzz
burada iken anlaşıyorum ama normal yaşammmda anlaşabilirmiyikk bilemedim şimdi.
bu arad çok samimi bir arkadaşım var oda koç meselaa.
ama bazenn çıldırtır beniiii,eşimde koç bu arada o daha hergün çıldırtır beni
zor zamnım dirken işte bütün paramı saça başa verince elimde bişey kalmıyoduuu,ayın sonunu zor getiriyodum vallhaaa
ahh cnm benim Allah kolaylık versin valla. çalışmak da zor tabi ama valla evde de olsan 1 hafta en fazla 2 hafta sonra sıkılırsın emin ol. okadar sıkıldım ki şu an anlatamam oruç oruç napıyım yani yemek hazır dünden.eve süprge ttuttum çamaşır katlıycam şimdi. başka da işim yok vakit geçmio hele oruçken hiç geçmio normal zmanada demekki ben günümümn yarısını yemeğe ayıromuşummm
kalançocum valla bu saate kadar onlarla ugraştım inanır mısın. tam üç ihracat dosyası vardı her evrakını tek tek kontrol ettim kaç kere. allahtan niyetli değilim öyle olmadığım halde bile başım agrıyo. kociş niyetli ama dün o kadar yol gitti sabah uyumadan işbaşı yaptı sahursuz filan oruç tutmuş. saat üç gibi başı dönmüş olduu yere oturup kalmış . demiş ben gidiyorum otele. gitti iftara kadar yattı bugün de niyetlendi kocacım allah kabul etsin oralarda ne iftar hazırlayanı var ne sahur .. sizde yakında iş dolayısı ile ayrılıyorsunuz canım önemli olan fiziken ayrılık deil ki gönüller bir olsun hem ilerisi için yapıyorsunuz bunu geçici ayrılık yani. allah sabrını veriri ama sekiz dokuz ay oldu yalnızlık hala zor geliyor. inşallah eşim bi kaç hafta sonra yanımda
benim koç olduğuma da inanabiliyorsun demaaahemidee sapppına kadar hihih :86::86::86::86:
.
ay benim gibi.hele bu ara saf prodayım gıt gıt gıdaaak yımırtam sıcak ama epey bi hareketlendi metom azcık dikkat etsem gidiyo da edemiyorum meyvesiyorum
elti kayınvalideye tahammül edemez hiç sevmezler birbirlerini o yüzzden 3-5 gün durdu kaçtı hemen o süredede devamlı kavga gürültü yapmış
şimdi cuma günü gelir oruç tutar artık tüm gün uyur iftara kalkar uymasa bile yatak odasında durur yanımıza gelmez
sıkılır kavga çıkartır durur
hee bende koçummm .. aklında aslan mı kalmış ? ala alaaa:44::44:
neden geçinemicez ki kızım. benim en iyi anlaştığım dert ortagım iki arkadaşım vardı şimdi sık görüşemiyoruz ama ikiside aslandı. çok hisli olur aslanlar çokta mert olur. bayılırım aslanlara ben. ama kadınlarına.. bende akreplerle geçinemem ama neruşumla iyi anlaşıyoruz bende ona anlam viremedim.:44::44:
erkekleri zordur ama koçların. zaten erkek olarak egoları şişik yetişiyorlar bide koçluktan şişik ego geliyo default olaraktan iş iyice zorlaşıyii. benim kociş yay burcu .. biz en bi mikkemle çift oluyormuşuz onunla öle diyo burçlar:26:
hee bende koçummm .. aklında aslan mı kalmış ? ala alaaa:44::44:
neden geçinemicez ki kızım. benim en iyi anlaştığım dert ortagım iki arkadaşım vardı şimdi sık görüşemiyoruz ama ikiside aslandı. çok hisli olur aslanlar çokta mert olur. bayılırım aslanlara ben. ama kadınlarına.. bende akreplerle geçinemem ama neruşumla iyi anlaşıyoruz bende ona anlam viremedim.:44::44:
erkekleri zordur ama koçların. zaten erkek olarak egoları şişik yetişiyorlar bide koçluktan şişik ego geliyo default olaraktan iş iyice zorlaşıyii. benim kociş yay burcu .. biz en bi mikkemle çift oluyormuşuz onunla öle diyo burçlar:26:
ecrin senin bu analtışlarına bayılıyorum yaaaa
iyi bari hadi gözzünüz aydın.
bende yurtta kalırkene merdivelerden aşağıya indim tam kantine inicem meteliğe kurşun sıkıyom tabi oamzanlarrr,bir baktım yerde bir tomar para,bildiğin tomar yaniii,ayında 15i ogün kesin yurtta çalışan memurlardan biri maaşını düşürmüşş belli.
hemen aldım,almamla birlikte girişteki memura teslimetmem bir oldu.
ama saftirik al bir say kaç para var alana bir tutanak tuttur dimi,yok tabi hiç aklıma gelmedi o memurda oparayı kaybedene teslim ettimi etmedimi bilmiyorumm artık
kalansoe sen koc muydun? ben de pek haz etmem akrepten
devamlı çocuk engel oluyo buraya yazmaya deniliyo acep benimkide burda olmama engel olurmukii ilerde :44:
ben eve boşa mı internet almıyom kızzz,
nete girsek çocuğu boşluyacağızzz,yada başlıyacak oda girmeye,3 yaşındaki yeğenim annesine sölemeden kendi giriyo buluyo siteleri oyunları falan
benim kzıda onun gibi olur kesin ,birde eşim akşama kadar gaztee okur zaten,internet olursa spor sayfalarına bir girer bi dahada çıkmaz bende kkya girer çıkmaam
o nenedle çocuk engel olur canımmm
nete girsek çocuğu boşluyacağızzz,yada başlıyacak oda girmeye,3 yaşındaki yeğenim annesine sölemeden kendi giriyo buluyo siteleri oyunları falan
benim kzıda onun gibi olur kesin ,birde eşim akşama kadar gaztee okur zaten,internet olursa spor sayfalarına bir girer bi dahada çıkmaz bende kkya girer çıkmaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?