60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zor zamnım dirken işte bütün paramı saça başa verince elimde bişey kalmıyoduuu,ayın sonunu zor getiriyodum vallhaaa

ben senin anlattığın kişiyi tanımıyorsam eğer gıybet olmazzz......
anlatıverin gariiiiiiiiiiii

merhaba kizlar..

kalkinca

1 tabak kavun karpuz
1 kk peynir
1 tatli kasigi bal,pekmez
3 ceviz
yesil cay

aksam
konfleks

canim birsey istemiyor.bunlari da zorla yedim.ozel gunden dolayi.agrimda var azcik.belki bugun sporda yapamam.

Son düzenleme:
ben senin anlattığın kişiyi tanımıyorsam eğer gıybet olmazzz......
anlatıverin gariiiiiiiiiiii

ankaralı ve ankarada oturiyii
aman canım valla yani laf etmeyey,m benimde evladım olcek ama böylesi düşmana bile vermesin allah devamlı ortam bozar iki laf ettirmez çocuk döver bağırır kocasına bağırır hakaret eder hemde insan içinde anasının babasının yanında. kimseyle muhatap olmez kompleksli ne ararsan var anlayacağınn.

hee bende koçummm .. aklında aslan mı kalmış ? ala alaaa:44::44:
neden geçinemicez ki kızım. benim en iyi anlaştığım dert ortagım iki arkadaşım vardı şimdi sık görüşemiyoruz ama ikiside aslandı. çok hisli olur aslanlar çokta mert olur. bayılırım aslanlara ben. ama kadınlarına.. bende akreplerle geçinemem ama neruşumla iyi anlaşıyoruz bende ona anlam viremedim.:44::44:
erkekleri zordur ama koçların. zaten erkek olarak egoları şişik yetişiyorlar bide koçluktan şişik ego geliyo default olaraktan iş iyice zorlaşıyii. benim kociş yay burcu .. biz en bi mikkemle çift oluyormuşuz onunla öle diyo burçlar:26:

zor zamnım dirken işte bütün paramı saça başa verince elimde bişey kalmıyoduuu,ayın sonunu zor getiriyodum vallhaaa

ahh cnm benim Allah kolaylık versin valla. çalışmak da zor tabi ama valla evde de olsan 1 hafta en fazla 2 hafta sonra sıkılırsın emin ol. okadar sıkıldım ki şu an anlatamam oruç oruç napıyım yani yemek hazır dünden.eve süprge ttuttum çamaşır katlıycam şimdi. başka da işim yok vakit geçmio hele oruçken hiç geçmio normal zmanada demekki ben günümümn yarısını yemeğe ayıromuşummm
evet cnm ayrılcaz ama geçiçiolcak sizinki gibi yani 10 aylık olcak birde arada tatiller var tabi 15 tatil mesela bi kaç kere de rapor almayı düğşünüorum 1 er haftalık maaaşımdan kesilcek aman napıyım kesilrse kesilsin.inaşşlah cnm sizde en kısa zmanda kavuşurusnuz

ayyyy kıs hugommm valla sen anlatrken bile ben gıcık oldum valla nemenem bişi o öööle

ne demek yatak o dasından çıkmammak.ne die gelio ölesine evinde otursun öle kişiler hiç bişi yapmasa bile bulunduğu ortamıda gerer valla

aaa valla doğru.benmde ne kadar samimi arkadaşım sevdiğim insan varsa hepsi aslan.
nerde gıcık olduğum anlaşamadığım insan varsa akrepppp.ıyyy şimdi akrep dedim aklıma olmadık kişiler geldiii

bende öleyim bende hisli,duygulu,mert vee cooolll:86::86::86:
hepsi bende var hepisiiiii(ayyyyyyyyyy aynı bir koç kimin konuştummm)
evet koç erkekleri aynı o dediğinden oluyoo,birde koçlar kendini çok över olr olmadık şeylerini analtır dururr,hasta eder beni,bende hiçççç övmem ekndimi güzelliğimi,hamaratlığımı,anaçlığımı falannnnnnnnnnnn bu nedenle zıt gelir bana.ama sen de ve kukulimde görmedim mesela bunu dimekki hepsi bir olmuyormuşş önyargılı olmuyim benn:97:
ama dedim ya benim de çok samimi koç arkadaşım varrr,severim yawwwwww

konuya dalayim hemen
ben de kocum. bilakis kocun en iyi anlastigi burclardan biridir aslan. digeri de yay. cunku bu ucu ates grubudur
ayrica lutfen sekerler koc kadiniyla erkegini karistirmayin. farklilarrrr cunku
ayrica ben de 67 kiloyum. yazmayi istiorum ama kucuk cocugum var ve is yerinde kk engelli. yani aktif olarak yazamam die sey etmiorum

devamlı çocuk engel oluyo buraya yazmaya deniliyo acep benimkide burda olmama engel olurmukii ilerde :44:

niyett önemlii sen teslim etmişsinnn önemli olann o sevap hanene altın harflerle işlendi bunlar ben bi kere bulmustum bi cüzdann hemende götürüpp sahildeki polise verdiydim.. benimm bi yere bi 50 tl borcum varr. hala nasip olmadı ödemek.. karısık bi konu aslında benimde sayılmayabilir ama neyse. bugünn bi ara gideyim onu da vereyim dedimm. kısa süre sonra parayı kaybettimm yaa.. ama parayı götürcem dedimm simdi ne gerek varr parayı kaybettirmeye falan die yukarsıyla kısa bi konusma yaptım kociş te dio ki ii ki parayı bana vermişşsinn ya o da cüzdan da olsaydıı oturur beraber aglardık artık dedi.. para gitsede zülmeyecektim cnmm vardır bi hayır dicektm ama paray aldın bari cüzdanı ver ahliyetim kartımm içinde falan derdim yani benn cok inanclıyımdırr bu konularda.. içim daralmadıysa bişi olmaz. hep sıkıntıyla belli olurr allah a sükürr meselaa bizim nişana 1 ay kala yüzükler bizim eve gelmişti. nedense bnde getirmiştimm.. ii de para vermiştikk imalatan almamıza ragmen.. hergünn bakıodum yüzüklere o kadar begenmiştim kii.. bi günn cok yakın bi akraba geldi eve.. kızz kocasından yeni ayrılmıs annesi falan. cok da ısrar ettim kalın die kaldılar. yüzüklere baktılar. ben koyarkende yerini gördü kız.. ama cok yakın yani aklımın ucuna gelmezz.. sabah olduu yedik içtik ben askitomla bulusmaya gittim.. onlarda aksam üstü gidicekti.. o gece geldim yüzükleri falan kontrol etmedim. ertesi gün tekrar misafirlerr gelicekti ev cok kalabalık olucaktı ama cenaze cıkmıss kimse gelmedi tesadüf.. rüyamda yüzük kutusunu gördümm karısık karısık içinde 2 metal parcası var simsiyah haclar bilmem neler var.. dedim kii ben bunuu naıl gösteririm nisanlıma nreye gitti yüzükler falan.. bi sıkıntı bi sıkıntı kalktım.. ama nedense yine kontrol etmedim.. 2_3 yakın tanıdık geldi.. rüyamı anlattım birinee ay bi sıkıldım bi sıkıldım dedim.. annem de getir bak göster yüzügü dedi.. odaya gittim kutuyu aldım geri geldimm actım ve boşş.. devamını anlatmıyımm cıldırıcaktım yanii.. kavga gürültüü rezalett.. sonucta yüzük geri gelmedi biz küstükk, esiminn ailesinden sakladıkk.. o salak ta rezil olduguyla kaldı benim hayatımda bişi degişmedi. o yüzden sıkıldım mı kötü rüya gördümm mü hepp dua etmeye baslarım yada sadaka veririmm.. c

devamlı çocuk engel oluyo buraya yazmaya deniliyo acep benimkide burda olmama engel olurmukii ilerde :44:

ben eve boşa mı internet almıyom kızzz,
nete girsek çocuğu boşluyacağızzz,yada başlıyacak oda girmeye,3 yaşındaki yeğenim annesine sölemeden kendi giriyo buluyo siteleri oyunları falan
benim kzıda onun gibi olur kesin ,birde eşim akşama kadar gaztee okur zaten,internet olursa spor sayfalarına bir girer bi dahada çıkmaz bende kkya girer çıkmaam
o nenedle çocuk engel olur canımmm

evet haklısın cnm bide bi kaç ayy bebekle yapışık yaşayacakları için pek imkan yok gibi bebiş uyuunca insan kendine vakit ayırı ev işlerine bakar yemek yapar vs. internete pek vakit kalmaz .kuzenimn öle oluo çünkü

evde net olmazsa seninle bidaha görüşemem :97:

[FONT=Arial Black[COLOR=#ff0000]]Kızlar merhabalar. Ankara ya geldiğimden beri pek giremiyorum nete , annem sağolsun bugün hastaneye gittim aç karnına kan tahlili vermek için. sistem kilitlenmiş boşa bekledim 11.30 a kadar aç kaldım mahvoldum. oruç tutan arkadaşların oruçları kabul olsun Allah güç kuvvet versin. ben dayanamıyorum içim çekiliyor tansiyonum çok düşüyor. yolda da insanlara ayıp olacak diye bişey atamadım ağzıma eve zor geldim.. belki yarın yine gideceğim..

[[/FONT][/COLOR]QUOTE=hugocuk;20330970] elti kayınvalideye tahammül edemez hiç sevmezler birbirlerini o yüzzden 3-5 gün durdu kaçtı hemen o süredede devamlı kavga gürültü yapmış
şimdi cuma günü gelir oruç tutar artık tüm gün uyur iftara kalkar uymasa bile yatak odasında durur yanımıza gelmez
sıkılır kavga çıkartır durur
[/QUOTE]

Allah Allah bu kadın neden böyle yapar ki.. Allah kocasına yardım etsin. yani bunları durup dururken yapıyorsa eğer o adam cennetlik çekebildiği için...

evde net olmazsa seninle bidaha görüşemem :97:

kzılar burda hava bir güzel ki anlatamam bahar ayı gibi,pöfürrr pöfürrrrrrrrrr esiyyy,birde hava toprak kokuyo sanırım bir yerlere yağmur yağmışşşşş:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…