60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar
hepi börttdey fambuuuuuk:124::124::124::124::124:
hepi börtdey fambuk:124::124::124::124:
iyi ki doodun canıımm aslanııımmm:124::124::124:
geçenlerde dogum günü olan hugom senin de doom günün kutlu olsun:124::124:

famirrrrrrrrrrr
doğumgünü bebeği
iyiki doğduuuuuuuuun bebişimm

doğum günün kutlu olsun
mutlu ol senelercee
sana altından kuş yaptımm
konacak pencerene

dum dum dum arigeççoww

dum famirr dumçıkı famirr

anladım canımm,iyi o zaman bende ona göre ayarlayayım teşekkür ederim.
pasta yemicem akşam yemeğe çıkıcazz,tatlı yicem sanırsam:26:

rica ederim canım.bugün doğum gününmüş ama keyfini çıkararak ye şimdiden afiyet olsun

ben çıkıyorum kızlar

günaydın herkeseee.
famircim prensesin güzel annesi tekrar doğum günün kutlu olsun daha eşinle prensesinle daha nice yıllara vahşi aslanım benim.
sabah kahvaltım
1 bardak çay
2 dilim peynir
1 dilim denge ekmeği
domates salatlık klasik
ara
activa 1 bardak light süt
1lt suyumuda içtim bukadann

teşekkür edrim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok tatlıısız çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Diyetisyene başladıktan sonra yaklaşık 8 kilo verdim. hemen hemen hepsi yağdı sanırım...

iyiymiş canım darısı başıma diyeyim.:78: ne emekler veriyoruz hepimiz istediğimiz kilolara ve görüntülere kavuşuruz inşallah

Son düzenleme:

berilcim teşekkür ederimmmmmmmmmm

öğlen giibi tahlillerim çıkacak çanakkaleye gitmem lazım :97: sıcakta çook zor gelecek ama alıp göstermem lazım

nuginin kesinlikle doktora gidip bu uyku işine çözüüm bulması lazım :97: insan bütün gün gözlerini dinlendirirmii

dün iftardan önce tartılmama rağmen yine 61,5 çıktımm
Allahım çıldırıcimmm,niye böle oluyo anlamışş değilimm ama canım sıkılmıyor da değil hanii.
tatilden sonra dikkat eetim yediklerime ama yine düşemedimm.
azcık wc sorunum var ama çok değil hafif bir şişlik hissediyorum okadar.en fazla yarım kilo farketsin yani 1,5 kilo da ne oluyor di mi ama.
tartıyı bazamın en uzak yerine koydum tartılmıcam bir süreeee,hatta ramazan bitene kadar tatılmiyim ben bakaım nolcak.
her gün tatılmak mı etkiliyor bilemedim artık.
bir 50leri göremedim gitti

nuginin kesinlikle doktora gidip bu uyku işine çözüüm bulması lazım :97: insan bütün gün gözlerini dinlendirirmii

fambığa bi soru sordum halen cevaplamadı herkezde kutladığına göre demek bugün doğum günüymüş.balım şöyle anletem ben sana bizim uçak şirketimizde vardı iç hatlara başlamıştık ama artık iç hatları kaldırmışlar uçulmayacak onun için bazı seferleri iptal etmişler çok arayan oluyor neden iptal oldu diye dünden beri yoğunluk var doğal olarak millet sinirli hep sakinleştirmeye çalışıyorum uykudan değil yani

fambık pammık kızınla eşinle sevdiklerinlebaşta sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun çiçemmmmmmmm:118:

fambık pammık kızınla eşinle sevdiklerinlebaşta sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun çiçemmmmmmmm:118:

sağol nugişimmmm saollll canım benimmmmmmmmmmmmm,Allah razı olsunnnnnnnnnn cümlemizin inşallahhhhhhhh....
senin ki ne zman nuicikkk di bakem bana

senin vücutla benim vücut inada bindiler valla benim kaç ay oldu :97: veremiyom

berilcim sen ikizlerini emziriyorsun di mi.ikisine birden nasıl yetiyor,gerçi benimde sütüm pek boldu 2 bebeği doyurabilecek kadar vardı ama yinede zor olmalı.
hep ikizin olsun istemişimdir yawww,ne güzeldir kim bilir,çok şanslıın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…