60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çalışıyisin yanee

senin vücutla benim vücut inada bindiler valla benim kaç ay oldu :97: veremiyom
valla ben şimdi ona bir binicimm görücek hee..
aslında acelem yok giden gitti çok şükür ama istediğim kıyafetleri alamıyorum yaww bol gelir giyemem seneye falan diye,orta halli şeyler alıyorum oda canımı sıkıyor.benim derdim başka yani

yazmaya yüzüm yok :26: ama artık düzene sokucam böyle olmucak :97:

abowwwwwwwwwwwwwwww ne yidin de yazamyon merak ettim bak şimdi,ama biz yazıyoz herbişeyi,küstüm

günaydın kızlar
bugün doğum günü olan arkadaşların doğum günleri kutlu olsun

bugün neler yaptım ne yedim ne içtim hemen yazayım

sabah 6 da kalktım
parkta yürüyüşe çıktım yaklaşık 4 kilometre hızlı tempoda yürüdüm
ardından parktaki kafelerin birinde yeşil çayımı içtim
bir saat sonra kahvaltı

3 dilim köy peyniri
7 adet zeytin
2-3 tatlı kaşığı kadar ev yapımı biber salçası ( bağırsakları süper çalıştırıyor )
2-3 parça kavun
1 bardak az şekerli çay
2 dilim çavdar ekmeği

bugün mekik çekemedim
birazdan çocuklar izin verirse çekmeye çalışacam

şimdilik bukadar.

Son düzenleme:

dün yoğurtlu kızatma ve nohut yedim pideyle :26: hastaneye gitmiştimya arkadaşım denk geldi o da 5 aylık hamile acıktık kebapçıya gittik. arkadaşım 2 lahmacunla 1 kıymalı kaşarlı pide yedi 3 ayran içti
bende 1 kuşbaşılı kaşarlı pide yedim ayran içtimm :26:
ne bilem famir ne görsem canım çekiyo bıktım valla :97:
2 saatte bir acıkıyorum :97: midem kazınıyoo :97:
ama söz yarından itibaren diyete devam sporada devam

ben hatamı biliyorum kabul ettiiim :97:
peküüüü
ya sizzzzzzzz
nugi ve famir tospiklerii
siz neden yaptığınız sporları yazmıyosunuz
hani pilatesler yürüme bantları ne oldiii
ses çıkmaz oldii
hani sevmiştiniz düzenli yapıcektiniz ne olduu
kesiyimmi sizi

pideyin analdık da kızartma noliyyyyyyyyyyyyyyyy,
eyü bağlımmmm şimdiden böle isen vallahi 6. aydan sonra aldım mı alırsın hügocum dikkat et onca emeğini hiç etme.
ben oruç tutuyorum nugiye sorrr

offffffffffff evi temizlemem lazım
ama çok üşeniyom
biri bana kak desin
kak

sağol yaww çok güzel destek oldun valla haa :97:

hııııııııııııııııı bak şimdi bende onu dicektim bende misafir vardı dün gitti.eve gittim pikeleri yastık kılıflarını falan makinaya attım yemekti çaydı derken vakit geçti bugün spor yapıp sonrasındada ütü yapıcam ütü kaç saat sürer acaba o kadar çokki :97:

:124: :124: :124::124::124::124:

Doğum günün kutlu olsun famirrrrrrrrrrrrrrrrr :124:

:124::124::124: :124: :124::124::124::124:

sağol yaww çok güzel destek oldun valla haa :97:

:))))))))))
ne desem ki hügocum sana yani şimdi
sonuçta sağlıklı beslenemyi ziporu sen bizden çok daha iyi biliyorsun habire araştırıp duruyosun yani,şöle yap böle yap diyecek halim yok yanii,vallaha saygızılık olur yani sana nasihat etmek
ancak bu zmanlar iştah açıklığın varsa 6. aydan sonra çok daha fazlalaşıyor dikkatli ol didim fena mı didimm,
hem fırında kızartma şansın varken ve tadıda aynı olurken kızartma yimekte ne dimek oliyyyy yaniiii

eşimin aldığı cep telefonuda gelmiş gid,p onuda alayım. kontörümde yok valla 1 aydır kimseyi aramıyorum millet arıyo benii bugün kontörde alayım bariim

ben ufaktan ufaktan gideyiim artıkın
nugii famirto bana destek olmiyii gerçeklerii yüzüme vuruyii

dost acı söyler diye boşuna dimemeişler idmekki,bak kötü niyetli olsak ye hügocum bebişin canı çekmiştir ohhhhhhhhhhhhhhhhhh afiyet olsunnn veririsin ne de olsa hamileikten 2-3 ay sonra dirdik ama senin fit bir hamil eolmanı istediğimizden öle diidimdimdi:26:

taşıncezz diye furın kapları filan hep kolilerde çıkaramadımm :97: evde bikaç tencere bi tava kaldı hepiciğini koliledim :97:
haklısın emme bana destek ol yarından itibaren olurmu
ben güzellikle yola gelirimm :119:
tatlı dill beni deliğimden çıkartır
küsel küsel incitmeden yola getir hemii :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…