fambığa bi soru sordum halen cevaplamadı herkezde kutladığına göre demek bugün doğum günüymüş.balım şöyle anletem ben sana bizim uçak şirketimizde vardı iç hatlara başlamıştık ama artık iç hatları kaldırmışlar uçulmayacak onun için bazı seferleri iptal etmişler çok arayan oluyor neden iptal oldu diye dünden beri yoğunluk var doğal olarak millet sinirli hep sakinleştirmeye çalışıyorum uykudan değil yani
valla ben şimdi ona bir binicimm görücek hee..senin vücutla benim vücut inada bindiler valla benim kaç ay oldu :97: veremiyom
yazmaya yüzüm yok :26: ama artık düzene sokucam böyle olmucak :97:
çalışıyisin yanee
fambık pammık kızınla eşinle sevdiklerinlebaşta sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun çiçemmmmmmmm:118:
senin vücutla benim vücut inada bindiler valla benim kaç ay oldu :97: veremiyom
valla ben şimdi ona bir binicimm görücek hee..
aslında acelem yok giden gitti çok şükür ama istediğim kıyafetleri alamıyorum yaww bol gelir giyemem seneye falan diye,orta halli şeyler alıyorum oda canımı sıkıyor.benim derdim başka yani
abowwwwwwwwwwwwwwww ne yidin de yazamyon merak ettim bak şimdi,ama biz yazıyoz herbişeyi,küstüm
pideyin analdık da kızartma noliyyyyyyyyyyyyyyyy,dün yoğurtlu kızatma ve nohut yedim pideyle :26: hastaneye gitmiştimya arkadaşım denk geldi o da 5 aylık hamile acıktık kebapçıya gittik. arkadaşım 2 lahmacunla 1 kıymalı kaşarlı pide yedi 3 ayran içti
bende 1 kuşbaşılı kaşarlı pide yedim ayran içtimm :26:
ne bilem famir ne görsem canım çekiyo bıktım valla :97:
2 saatte bir acıkıyorum :97: midem kazınıyoo :97:
ama söz yarından itibaren diyete devam sporada devam
ben oruç tutuyorum nugiye sorrrben hatamı biliyorum kabul ettiiim :97:
peküüüü
ya sizzzzzzzz
nugi ve famir tospiklerii
siz neden yaptığınız sporları yazmıyosunuz
hani pilatesler yürüme bantları ne oldiii
ses çıkmaz oldii
hani sevmiştiniz düzenli yapıcektiniz ne olduu
kesiyimmi sizi
kakoffffffffffff evi temizlemem lazım
ama çok üşeniyom
biri bana kak desin
pideyin analdık da kızartma noliyyyyyyyyyyyyyyyy,
eyü bağlımmmm şimdiden böle isen vallahi 6. aydan sonra aldım mı alırsın hügocum dikkat et onca emeğini hiç etme.
ben oruç tutuyorum nugiye sorrr
kak
ben hatamı biliyorum kabul ettiiim :97:
peküüüü
ya sizzzzzzzz
nugi ve famir tospiklerii
siz neden yaptığınız sporları yazmıyosunuz
hani pilatesler yürüme bantları ne oldiii
ses çıkmaz oldii
hani sevmiştiniz düzenli yapıcektiniz ne olduu
kesiyimmi sizi
sağol yaww çok güzel destek oldun valla haa :97:
ben ufaktan ufaktan gideyiim artıkın
nugii famirto bana destek olmiyiigerçeklerii yüzüme vuruyii
:))))))))))
ne desem ki hügocum sana yani şimdi
sonuçta sağlıklı beslenemyi ziporu sen bizden çok daha iyi biliyorsun habire araştırıp duruyosun yani,şöle yap böle yap diyecek halim yok yanii,vallaha saygızılık olur yani sana nasihat etmek
ancak bu zmanlar iştah açıklığın varsa 6. aydan sonra çok daha fazlalaşıyor dikkatli ol didim fena mı didimm,
hem fırında kızartma şansın varken ve tadıda aynı olurken kızartma yimekte ne dimek oliyyyy yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?