ben geldim herkese afiyetler olsun iftarlar yapılıyordur şimdi.raporumu veriyim sonra geçmişi okuyayım
ara öğünde yeşil ve siyah üzüm yedim.porsiyonuna bakmadım.bi daha bakarak yiyecem
akşam yemeğim
fırında somon balığı (yağsız) bir avuç içi kadar eti.
çoban salata
1 dilim ekmek diyetisyenin dediği ölçüde yiyorum ekmeği.kalınlığını göstermişti de.
spordan çıkınca fena midem kazındı etiform çubuk kraker aldım üç tane yedim. yanımda acil atıştırmalık birşey bulmam lazım :44: kala kala krakere kaldım.
bugünkü sporum ;
30 dk açık havada yürüyüş
30 dk band
10 dk eliptik
ip atladım,karın çalıştım.egzersiz yaptım biraz.
1,5 litre su içtim. şu zamana kadar 2,5 litreye yaklaşmıştır.3 litreye tamamlarım bugün.
bu arada erkek spor hocası var salonda o dedi yağ yüzdem 23,5 çok fazlaymış18 iyi dedi.
hugocuk, söylemiştin ama unuttum senin şimdiki yağ yüzden kaçtı.kadınlarda normal alt sınır 18 mi :44: 5,5 kilo yağdan verebilir miyim acep :44:
ycl,sen ölçümlerini de yaptırıyorsun di mi seninkiler nasıl merak ettim yağın kaçmış :44:
günayydıım kısçeler
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
Günaydın kızlar..
Abonelikten çıkmışım.. şaşırdım kaldım sabah sabah..
Attınız mı beni, dışladınız mı he.. söyleyin bakim...
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
nasılsıznız bakalım,bugün hava çok ama çok serin,akşam dışarı çıktık akşamda çok esiyordu,ağustosta donar olduk yine:26:ramazaniçin güzel bir durum ama Allah kolaylığını veriyor demekki
akşam bir yere davetliydik iftara pek benim yiyeceğim tarzda yemekler yoktu kendime uygun olanları yemeye çalıştım,terasta yedik bi de dona dona ancak
1 kase mercimek çorba
1 yk pirinç pilavı
3-4 yk et kavurma
3 adet küçük tulumba tatlısı yedim(başparmağımın tırnağı kadardı her biri küçüktü ama sonrasında pişmanoldum kızartılmış ve şerbetlenmiş tatli yediğim için
ve sınırsız çayyy ve suuuuuuu
akşam yatmadan önce
23 adet kiraz
4-5 adet minik finduk yidim yattım
sahurda
1 kase soğuk çorba(yarma-yeşil mercimek)
1/2 dlm tam buğday ekmeği
1/2 kk beyaz peynir
yedimm.7-8 adet fındık yedim yattımm
hepinize günaydınnnn..
ycl iyi düzelmiş bari,neden oldu acaba.
Günaydın arkadaşlar hala uykuluyum çok geç yattım.:93:
kahvaltımı yapıyorum şu anda.
1 kupa bitki çayı
2 domates
2 salatalık
1 kk az yağlı beyaz peynir
1 büyük dilim çavdar ekmeği
afiyet olsun,Günaydın arkadaşlar hala uykuluyum çok geç yattım.:93:
kahvaltımı yapıyorum şu anda.
1 kupa bitki çayı
2 domates
2 salatalık
1 kk az yağlı beyaz peynir
1 büyük dilim çavdar ekmeği
Ben de dünkü menümü yazayım...
sabah:
2 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston biber, 1dilim denge ekmek, 1 kk beyaz peynir, 1 fincan çay
Öğlen:
2 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston biber, 1dilim denge ekmek, 2 biber dolması
akşam:
1 yt salata, 3 yk patlıcan yemeği, 2 yk taze fasulye, 2 yk patlıcan salatası, 2 dilim ekmek kadar pide, 1 yk yoğurt
ara:
1 top dondurma
10 tane fındık
canım kadınlarda yüzde 20 ile 27 arası sağlıklı kabul edilir
ancak görsel olarak yüzde 18 elbette süper olur. hocan o sebepten demiştir.
zaten amaçta yağ kaybetmektir o yüzden elbette istedikten listene uyduktan sonra verirsin. benim yüzde 21 buçuktu canım
Günaydın, afiyet olsun..
Yağ oranımı sormuşsun da hatırlamıyorum canım ya.. akşama bakar yarın söylerim ama 1.300 gr kalmıştı fazla yağım en son..
afiyet olsun,
arzucum diyetisyeninin gösterdiği ekmek dlm büyüklüğü ne kadar ben bazen realden bütün ekmek alıyorum oda doğranmmaış oluyo kendin kesiyorum ince ince ama tam kalınlık ve büyüklüğpü ne kadar olmalıymış merak ettim
sağol canım sana da afiyet olsun.tamam bekliyorum.çok birşey kalmamış.ne kadar yağdan vermişsin peki :44:
Doğum günün kutlu olsun famircimsağol sana da afiyetler olsun bugün pasta günün olmalı canım ekmek konusunda ben hep kalınlığını ayarlayamamışım daha az ekmek yemişim aslında
diyetsiyen bir büyük dilimi katlayıp avuç içine yerleştirip bu kalınlıkta demişti nasıl anlatayım bu uno nun ekmekleri var ya ince ondan iki tane düşün kalınlığını büyüklüğü ise avuç içini kaplayacak kadar.1 dilim veriyor ama incecik küçük bir dilim değil.bence sen orta kalınlıkta kes bir dilim ye.incecik bir dilim yemek az gelebilir.ben ekmeklerde hep doğranmışı tercih ediyorum insan ayarlayamıyorum makinelerin kestiği gibi.bende farklı ekmek türlerinden yiyecem durucam bu ekmek kalınlığını emin olmak için birdaha sorarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?