60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen yinede dikkatli ol benimde sonuçlar negatifti. regl bekle bakalım. bugün yarın olurum diyodun bekle sonuca göre ilaç vitamin alırsın
madem herşey normal niye bulantı baş ağrısı vs.. var :44:
aynı belirtilerle gittim herşey normal çıktı dahiliye kadın doğum ürolojiye çıktım 3 doktorda gebelik yok dedi
2 hafta sonra hamile olduğum çıktı :1:
doktorda şaşırdı sen yinede bekle :61:

doğru söylüyorsun :37: regl bugün - yarın olmam lazım. olursam da kesintisiz 2 - 3 gün olmam lazım.. yoksa yine risk var anlamına gelir. hayırlısı bakalım :31:

Kızlar merhaba. sonuçlarım çıktı herşey normal gayet iyi. Veeeeeeeeeeeeee Hamile değiliiiiiiiiiiiiiiiiM :52: İnsan hamile olmadığına bu kadar mı sevinir yaw :27: vitamin ilaçlarını devlet karşılamıyormuş. supradyn aldım bir süre kullanıcam. doktor bol sıvı al dedi soda ayran iç dedi. tansiyonum 12 / 8 gayet iyi çıktı. ama hala başım ağrıyor ne zaman düzelecek acaba :44:

nilcim çok sevindim canım istemediğin bir bebegi dünyaya getirmek güzel birşey değil. ben istenmeyen bir bebegim ve onun acısı hiç içimden çıkmıyor :59::59:o yüzden ben süpriz hamileliklerde bebege üzülüyorum o yüzden sevindim canımcım insna sevinir hamile olmadıgına neden olmasın

hayırlısı canım ama banada ilk günden beri erkekmiş gibi geliyor.her ikisinde çok sevinirim.kıza daha çok hatta..inşallah...veren allah verirse en güzelini verir...

canım benim yaa heyecanın bizi de heyecanlandırıyor benim de içimden hep erkek geçiyor bi kız bi oglan ideal. ah ne güzel yaa. bazen hevesleniyorum hee :9::9:

SELAM CİCİŞLERİMMMM,

NASILSINIZ BAKALIM ANCAK FIRSAT BULABİLDİMMMM HEPİCİİNİZİ ÖPÜYORUMMM:16::16::16::16::16:

BUGÜN ŞÜKÜRLER OLSUN TAM 54KG YİMMMMM GEÇEN HAFTA FAZLA ÇIKMIŞTIM AMA BU HAFTA ÇOKŞÜKÜR HEM FAZLALIKLAR GİTMİŞ HEM -600 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::32::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92:

AMA GERÇEKTEN SÜREKLİ HAREKET HALİNDEYİM NEREDEYSE HİÇ OTURMUYORUM VE HABİRE MERDİVEN İNİP ÇIKIYORUM. EVE GİDİNCE DE EVDEKİ İŞLERİ HALLETMEYE ÇALIŞIYORUM YANİ YEDİKLERİM AYNI AMA SANIRIM BU HAREKETLİLİK SAYESİNDE GİDİYORRR:nazar::nazar::nazar: GERÇİ FAMBIIMIN DEDİĞİNE DE UYDUM VE BU HAFTA YEMEKTEN SONRA HİÇ MEYVE YEMEDİMMM SANIRIM ONUN DA ETKİSİ OLDU SAĞOL GUZUMMMMMM:16::16::16::16:DARISI TÜM KİLO VERME SÜRECİNDEKİ ARKİDİŞLERİMİN BAŞINA SAĞLIKLA EN KISA ZAMANDA KURTULALIM İNŞALLAH TÜM FAZLA KİLOLARDAN YAĞLARDAN:16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sen fambiktonun dediğini yap yaptığını yapma :60: bu ara tatlı yiyormuş 3 gündür :60:
canıda güllaç çekiyomuş :60:

doğru söylüyorsun :37: regl bugün - yarın olmam lazım. olursam da kesintisiz 2 - 3 gün olmam lazım.. yoksa yine risk var anlamına gelir. hayırlısı bakalım :31:

evet kesintisiz olması lazım
benim az oldu leke geldi regliyim sandım değilmiş
taa kii karnımda çizgii belirene kadar anlamadım :27:
çizgiyi görünce emin oldum

SELAM CİCİŞLERİMMMM,

NASILSINIZ BAKALIM ANCAK FIRSAT BULABİLDİMMMM HEPİCİİNİZİ ÖPÜYORUMMM:16::16::16::16::16:

BUGÜN ŞÜKÜRLER OLSUN TAM 54KG YİMMMMM GEÇEN HAFTA FAZLA ÇIKMIŞTIM AMA BU HAFTA ÇOKŞÜKÜR HEM FAZLALIKLAR GİTMİŞ HEM -600 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::32::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92:

AMA GERÇEKTEN SÜREKLİ HAREKET HALİNDEYİM NEREDEYSE HİÇ OTURMUYORUM VE HABİRE MERDİVEN İNİP ÇIKIYORUM. EVE GİDİNCE DE EVDEKİ İŞLERİ HALLETMEYE ÇALIŞIYORUM YANİ YEDİKLERİM AYNI AMA SANIRIM BU HAREKETLİLİK SAYESİNDE GİDİYORRR:nazar::nazar::nazar: GERÇİ FAMBIIMIN DEDİĞİNE DE UYDUM VE BU HAFTA YEMEKTEN SONRA HİÇ MEYVE YEMEDİMMM SANIRIM ONUN DA ETKİSİ OLDU SAĞOL GUZUMMMMMM:16::16::16::16:DARISI TÜM KİLO VERME SÜRECİNDEKİ ARKİDİŞLERİMİN BAŞINA SAĞLIKLA EN KISA ZAMANDA KURTULALIM İNŞALLAH TÜM FAZLA KİLOLARDAN YAĞLARDAN:16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım merhaba. tebrikler ne güzel kilo vermişsin.. ne demişler nerde hareket orda bereket :34: hareket eidnce insan zayıflamaz mı. ben bol bol oturuyorum annemin evinde ne olcak :47: öpüyorum seni canıııııım :16:

teşekkür ederim cnm.sıcakta işte bişiler yapmaya çalışıyorum.greyfurt tu migrostan alıyorum cnm orda istemediğin kadr var.sürekli oluyor orda yaz kış.:86:
bende migrostan alışveriş yapıorum genelde ama bizim brdakinde yok.bizim yakındaki biraz küçük ilerde bi daha var o büyük belkim orda vardır.saol cnm
evet çok özlüyorum...
neruşu,nugiyi,yoliyi,kukimi eski günlerimizi özlüyorum heeeee.
nerdeyse yine 71 kilo olaydımda eski günlerimize döneydik diyeceğimmmm:60:

sus kızzzz allah korusun.:1:
kış gelsin en azından okullar açılsın herkes işinin başına döner sıcaklar azalır herkeşşş spora başlar soooona iş güç derken çoğalır giderüz sevgü yumağı olarak tan yuvarlanır giderüz:16::16::16::16::16:

nilcim çok sevindim canım istemediğin bir bebegi dünyaya getirmek güzel birşey değil. ben istenmeyen bir bebegim ve onun acısı hiç içimden çıkmıyor :59::59:o yüzden ben süpriz hamileliklerde bebege üzülüyorum o yüzden sevindim canımcım insna sevinir hamile olmadıgına neden olmasın

canım benim yaa heyecanın bizi de heyecanlandırıyor benim de içimden hep erkek geçiyor bi kız bi oglan ideal. ah ne güzel yaa. bazen hevesleniyorum hee :9::9:

sağol canımcım. yani daha oğlum 3 yaşında aktif bir çocuk. yoruluyorum birazcık kafa dinleyim diyorum. kendimce bazı planlarım var uygulayabilirsem tabii :1: hugomun dediği gibi hala risk var regl olmam lazım düzgün şekilde kesintisiz.. hayırlısı bakalım. onun dışında diyet sonunda tahlil yaptırmak iyi oldu. turrup gibiyim Maşallah :nazar: :nazar:

bu arada bende az önce banyomun bir köşesinde mahsun mahsun duran tarıma çıktım acaba kilo almışmıyım die :27:
ama aksine vermişim yaw.:53: kıyafetlerimle 55.2 geldim. en son 55.5 idim.
aman almayımda ramazanda pek ayarlayamadım kendimi diye düşünüyorum.
ama daha da vermek istemiorum neyse ramazanı bi ileri iki geri geçirelimde bayramdan sonra eski düzenimize döneriz:34:

bu arada bende az önce banyomun bir köşesinde mahsun mahsun duran tarıma çıktım acaba kilo almışmıyım die :27:
ama aksine vermişim yaw.:53: kıyafetlerimle 55.2 geldim. en son 55.5 idim.
aman almayımda ramazanda pek ayarlayamadım kendimi diye düşünüyorum.
ama daha da vermek istemiorum neyse ramazanı bi ileri iki geri geçirelimde bayramdan sonra eski düzenimize döneriz:34:

bende migrostan alışveriş yapıorum genelde ama bizim brdakinde yok.bizim yakındaki biraz küçük ilerde bi daha var o büyük belkim orda vardır.saol cnm

sus kızzzz allah korusun.:1:
kış gelsin en azından okullar açılsın herkes işinin başına döner sıcaklar azalır herkeşşş spora başlar soooona iş güç derken çoğalır giderüz sevgü yumağı olarak tan yuvarlanır giderüz:16::16::16::16::16:

önemli deil cnm benim olabilir ondan yoktur belkim bide oraya bak bakalım orda vardır ozman:26::97:

hayirli cumalar kizlar..

sabah;

1 kasik bal
3 badem
3 ceviz
1 avuc maydonoz
1 bardak yesil cay

aksam;

1 tabak yogurtlu biber
1dilim kepek ekmek

1 saat sonra spor..hadi bana kolay gelsin..

sabah
1 yumurta
30 gr light pennir
2 zeytin
Yarım pkt eti form karton
Ara
Yok
Öğlen
4 kaşık barbunya
1 dilim ehmek
1 kepçe çorba
Ara
125 grlık yourtun yarısı
Yarım paket eti form krtn büskv
3 badem
Akşam
Pirzola yicem
Salata

sabah
1 yumurta
30 gr light pennir
2 zeytin
Yarım pkt eti form karton
Ara
Yok
Öğlen
4 kaşık barbunya
1 dilim ehmek
1 kepçe çorba
Ara
125 grlık yourtun yarısı
Yarım paket eti form krtn büskv
3 badem
Akşam
Pirzola yicem
Salata
afiyet olsun cnm. ama sen böle genelde ekmek deilde kayıt kutur galeta yada büsküvi yiosun ya benm içim kuruo okurken kötü oluorum bak sabah yarım paket büzküvi yiicene 1 dilim ekmek yesen ohhh mis gibi yawem daha sağlık hem vitamnli kesinlkle kaıtır kuturlardan dah sağlıklı cnm:34:
hayirli cumalar kizlar..

sabah;

1 kasik bal
3 badem
3 ceviz
1 avuc maydonoz
1 bardak yesil cay

aksam;

1 tabak yogurtlu biber
1dilim kepek ekmek

1 saat sonra spor..hadi bana kolay gelsin..

bak yine az yemişsin ve öğlen de yok dünde yoktu.:45::45::45::45::45:

selamlar kimse kalmamış genee
akşam menümü yazıyım hemen
2 kepçe mercimek çorbası
5 kaşık tavuk sote
1 küçük kase yoğurt
şimdilik bukadar öptüm hepicinizi

-4 kaşık imam bayıldı
-1 kâse yoğurt
-1 dilim ekmek

Doymam diye düşünüyordum ama yerken kesildim kaldım

Midemdekiler yerleşsin biraz yürüyüşe çıkacağım 1 saate.Evime çok yakın bir park var.Yürüyüş parkuru da çok güzel,spor aletleri de.Ama şimdilik sadece yürüyorum ben çünkü hangi aletle ne kadar çalışacağımı bilmiyorum.İkinci aşamada aletli egzersizlere de geçmeyi düşünüyorum.

Bu konuda deneyimi olan var mı aramızda?

kalanchoe senden firca yicem diye usenmedim yaptim biberi yogurtlayip yedimmm
sm_confused.gif
a015.gif

ben oglen kalkiyorum o yuzden bende ara yokk
gamyoncu.gif
sabah dedigime bakma.evet bu ara azalttim ama midem almiyor.zorla yiyorum..ah o sarma,sutlac,asure,kisir buralarda olsa yemem mi hicc
a015.gif

bugunku spor faaliyetlerim;

20 dakika eliptik bisiklet
1 km kosu (ama ne kosmakti o)
agirlik calismasi
dambilli egzersiz.

eve gelince 1 seftali,1 bardak ayran

gucum bitti.belki yarin dinlenirimm
silly.gif

Bugün öğlen;

3 kaşık kıymalı bamya
yeşil salata
1 dilim ekmek
3 dilim domates kurusu
1 salatalık turşusu

Akşam;
1 adet tost (beyaz ekmek)
1 bardak portakal suyu
1 tane light krem şokola

ben geldiiiiiiiiiiimmm:3:
iftarda

1 kepçe şehriye çorbası
7 tane yaprak sarma ( çok büyük deildi)
3 kaşık yooort
1 dilim kadar pide
1 bardak şekersiz meyve suyu

sonra 1/2şişe maden suyu

sonra
1 nektarin
2 dal üzümm
1/2 muz

sahurda

1/2 yk yağ ile yapılmış domatesli biberli yeşil soğanlı peynirli omlet(4-5 kaşık)
3 kaşık z.yağlı fasulye
1 kaşık közlenmiş patlıcan
1 tk bal
2 ceviz
1 zeytin
1/2 kk peynir
domates salatalık
3 dilim kadar pide

işte bööööle.

geçmişi okudum baya kilo verenler var tebrkler yooooliciimm zümrem mevhiiibe ve başka varmıydı unuttummmm:44:tebrk ediorummm ve sallıorum sizler içinnn:74::74::74::74::92::92::92::92::92::92:
fambuuuuğum tatlı dışında herşey normal tatlıda ramazand olur okadar cnm yaww.
nilmısra çok geçmiş olsun bakalım inşallah sonuçların güzel gelir.
seksüü nugimmm hugom ve dier kızlarda iiler gibi.

belencırtılda gelmiş hoş gelmişşşşş tebrkler cnmmmm kiloları vermeye devam etmişs,innnn:65:

Canım öncelikle atanmışsın tebrik ederim kışın konuşmuştuk hayırlı uğurlu olsun nereye atandın?
Hayatım ben lisedeyim eğer sen ilköğretimdeysen ve 1 eylül hafta sonu ya da resmi tatitl değilse 1 eylülde başlayacaksındır ama bayrama çok yakın dşye sizinkileri de 5 eylül yapabilirler

canım okulda müdür ve mdr yardımcıları wardır mutlaka araryıp öğrenebilirsin...1 yıl çabuk geçer nasılsa tatildi falan derken hemen kawuşursunuz yeniden inş. 4,5 yıl bitti benim 2006 ta mezundum şubat döneminde atamam olmuştu... gazi üni.den mezunum.sen nerden mezunsun? henüz çok yeniyiz 15 ağutosta ilk düğünüm 18 ağustostada 2. düğünüm oldu :)) ama düğünöncesi bi ailemin yanına bi eşimin yanına bi balıkesire derken düzensiz bi hayatım oldu ve ne bulursam onu yiyodum :39: sporda yapamayınca büleee şiştim işte :1: neysem kısaca bebek yok henüz sizde warmı peki :emir_bebek:
Benim de 7. yılım bitti ama su gibi geçti ilk 3 yılım Mardin Kızıltepedeydi, 4 yıldır da İstanbuldayım.

Back
X