Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız hügo amma geziyon heeee sen son zamnalarda vallah kocana dirim,evden dışarı çıkamazsın paso topicte yazmank zorunda kalırsın![]()
tmm canım msj atıorum sana şimdi .tabiki kaydet ne demekbende o bilindik markalara bakıyodum fakat sölediklerin iyi oldu özel tasarım yapanları araştırmak lazım öyleyse...bulaşık mak. hemen almayız sanırım ama yinede söle sen bi kenara not alayım ...tavsiyelerin için tşklerbunlarıda izninle kaydediyorum
![]()
sporumu yaptım geldim.
start it up yaptım ve ardından gene karın videosu yaptım
şimdi yeşil çayımı tarçınlı karanfilli yeşil çayımı içiyorum
ara
greyfurt suyu ve 1 bardak light süt içicem
tmm canım msj atıorum sana şimdi .tabiki kaydet ne demek
afiyet olsun cnm sporunda çok güzel gidio tebrk ler. bu mevsimde greyfurt u nerden buldun merak ettim doğrusu:44::44:
arkadaşlar cuma diyemi bilmiyorum hiç hareketlilik yok nerde mu millet eskiden geçmişi okumaya vakit bulamzdık şimdi kimseler yokkkneyse canlarım hepiciğinize iyi tatiller.yarın bebişimi görmeye gideceğim inşallah cinsiyetinide öğrenebilirim.eğer öğrenirsem kız erkek fark etmez hemen bebişim için bir hediye alacağım.çok heyecanlıyım...öpüyorum kendinize iyi bakın...
![]()
kizlar selam uzun suredir yoktum aranizda gitmeden once anlatmistim biraz isyerindeki durumlarin degistigini ayni anda birkac departmana birden bakmak zorunda kaldigimi falan.isim asiri derecede yorun ve yorucu oldugu icin internete giremiyorum bu yuzden sizden uzak kaldim.simdi bu berbat tempoya bira alistim ve araniza donmeye basladim simdi de isteyim ogle tatili oldugu icin devrildim kanepeye dinleniyorum.bu arada uzak kaldim diye bu sayfanin ruhundan birsey kaybetmedim ve 56 kiloya dustum dim kanepeye dinleniyorum.bu arada uzak kaldim diye bu sayfanin ruhundan birsey kaybetmedim ve 56 kiloya dustum
hadi bakalım canım hayırlısıyla öğren bakalım. ilk içime doğanı söyleyeyim kız diye içimden geçti :86:
hayırlısı canım ama banada ilk günden beri erkekmiş gibi geliyor.her ikisinde çok sevinirim.kıza daha çok hatta..inşallah...veren allah verirse en güzelini verir...
Kızlar merhaba. sonuçlarım çıktı herşey normal gayet iyi. Veeeeeeeeeeeeee Hamile değiliiiiiiiiiiiiiiiiMİnsan hamile olmadığına bu kadar mı sevinir yaw
vitamin ilaçlarını devlet karşılamıyormuş. supradyn aldım bir süre kullanıcam. doktor bol sıvı al dedi soda ayran iç dedi. tansiyonum 12 / 8 gayet iyi çıktı. ama hala başım ağrıyor ne zaman düzelecek acaba :44:
canım selam. Allah işlerinde kolaylık versin bu sıcakta. bütün çalışan arkadaşlara aynı dilekte bulunuyorum.. kilo vermişsin ne güzel tebrik ederim. ne kadar sık uğrayamasan da bu sayfanın ruhundan bişey kaybetme sen tam gaz devam gitsin kilolar![]()
Kızlar merhaba. sonuçlarım çıktı herşey normal gayet iyi. Veeeeeeeeeeeeee Hamile değiliiiiiiiiiiiiiiiiMİnsan hamile olmadığına bu kadar mı sevinir yaw
vitamin ilaçlarını devlet karşılamıyormuş. supradyn aldım bir süre kullanıcam. doktor bol sıvı al dedi soda ayran iç dedi. tansiyonum 12 / 8 gayet iyi çıktı. ama hala başım ağrıyor ne zaman düzelecek acaba :44:
canım selam. Allah işlerinde kolaylık versin bu sıcakta. bütün çalışan arkadaşlara aynı dilekte bulunuyorum.. kilo vermişsin ne güzel tebrik ederim. ne kadar sık uğrayamasan da bu sayfanın ruhundan bişey kaybetme sen tam gaz devam gitsin kilolar![]()
özlüyonn demi benii![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
merve sevide kim.
çinli bir kadın sandım ben onu yaa![]()
evet çok özlüyorum...
Neruşu,nugiyi,yoliyi,kukimi eski günlerimizi özlüyorum heeeee.
Nerdeyse yine 71 kilo olaydımda eski günlerimize döneydik diyeceğimmmm![]()
evet çok özlüyorum...
neruşu,nugiyi,yoliyi,kukimi eski günlerimizi özlüyorum heeeee.
nerdeyse yine 71 kilo olaydımda eski günlerimize döneydik diyeceğimmmm![]()