Ben de poşette içiyorum Yeşil Çayı.Kötü müymüş?
evettt bi gün bu topictekii herkess hamile olcekkk... eskiden kimse hamişş degildii. bigünn benn midem bulanıo dei basladımmm... cimcime didi ki aynı belirtiler bende de varr.. nazende dedi kii bende bebük istiyomm.. sonaaa bi baktıkk hugo da istiyomusss. el süre süree gidiosss olmayanlar ilkleriii olanlarr kardesleriii yapcekk..sonra yazılarr söyle degişcekkk:
kızlarr sabah kahvaltı edicektim eemme kalkamadım benim sıpa bütün gün gece agladı
öglenn agzıma 2 kasık corn flakes attımm cünküü bebükk cok agladı
aksam yemegimizz yokk cünküü bebügünn kabızı var huysızlugu üstünde
sporumu yapamadımm cocuk durmadıı
hoşgeldin cnm ve kolay gelsin.Çok Teşekkür ederim size ve mesajımı beğenenlere. Bu arada pc bugün yavaş ben mesajı iki kez göndermişim herhalde. :S Az önce okudum da bal ve tarçını deneyen var mı? Cazip geldi bana lezzetli şeyler aslında. Bugün aktar yolu göründü bana. Yeşilçayı da poşet içiyordum ben.. :/
hemde demleme satılanlar daha ucuz poşetler daha pahalı.Ne kadar az işlem görmüşse o kadar iyiymiş.
Hani kutuyla falan satılıyor ya marketlerde,aktarlarda onlar daha idealmiş.
Şimdi okudum bir yerlerde..
Ben de iyi bir markanın poşetini almıştım ama... :S
Uzun süredir kullananlar daha iyi bilirler aslında ben daha bugün başladım içmeye.
cnm yemeklerini hep çok az yiosun ben sana onu söleim keke deil ona kızıorum.Merhaba kızlar öğlen ;
3 kaşık taze fasulye
2 dilim ekmek
2 kaşık makarna
yeşil salata
Ara;
2 küçük dilim kek
bugün biraz fazla oldu ne dersiniz?
bana kızın diye yazdım
ay çok güldüm yaaa bebişi olacaklara Allah şimdiden yardım etsin..
he he bebiş ağlayınca tuvalete de gidemeyeceksiniz
yemeği 6-7 hatta 8 kaşık yeseydin ekmek miktarın bu kadar fazla olmazdı.Merhaba kızlar öğlen ;
3 kaşık taze fasulye
2 dilim ekmek
2 kaşık makarna
yeşil salata
Ara;
2 küçük dilim kek
bugün biraz fazla oldu ne dersiniz?
bana kızın diye yazdım
hoşgeldin cnm ve kolay gelsin.
bal tarçın deil ama biz hep tarçını kullanırız kan şekerini dengeleyip tatlı isteğini bastrdığı için.
mesela çubuk tarçın alıp yeşil ayını koyduğun kupaya kou 2 dk. fln beklet çıkar sonra yoksa çok acı oluo.ben sevniorum yani.
sonra tarçınlı süt içioduk kışın salep gibi oluo.
bide istediğin meyveleri doğra yoğrtla karıştr üzerine tarçın serp ye. bunlar tatlı isteğini bastırır.
yeşil çaya gelince bende demleme içiorum.
demleme daha özlü oluo demelem normal çay ve sallama normal çay arasındaki fark gibi şte. sallama yeşil çay ham ham kokuo.
ben içine tane kararbier karanfil ve çubuk tarçın da koyuorum kötü kokusunu da tadını da bastırıo ben alıştım severek içiorum.
hele yanında kuru incir erik kayısıda yersen süper olur al sana bi ara öğün işte
hemde demleme satılanlar daha ucuz poşetler daha pahalı.
cnm yemeklerini hep çok az yiosun ben sana onu söleim keke deil ona kızıorum.sen bilrsin yinede. afiyet olsun.
.
banyo yaparkende anakucağına bebişlerii koyacaklar,banyo kapısının önüne bebeklerini koyupp banyo kapısıda duşakabinleride açık bir şekilde hem bebklerine bakacaklar hem duş alacaklar
yemek yaparkende aynı manzara
Şekerim az mı şimdi bunlar ben de vicdan azabı duyuyorum bunlar yüzünden duymayım o zaman
Bana hep çok fazla geliyor yediklerim taktım ben kilolarıma
hoşgeldin cnm ve kolay gelsin.
bal tarçın deil ama biz hep tarçını kullanırız kan şekerini dengeleyip tatlı isteğini bastrdığı için.
mesela çubuk tarçın alıp yeşil ayını koyduğun kupaya kou 2 dk. fln beklet çıkar sonra yoksa çok acı oluo.ben sevniorum yani.
sonra tarçınlı süt içioduk kışın salep gibi oluo.
bide istediğin meyveleri doğra yoğrtla karıştr üzerine tarçın serp ye. bunlar tatlı isteğini bastırır.
yeşil çaya gelince bende demleme içiorum.
demleme daha özlü oluo demelem normal çay ve sallama normal çay arasındaki fark gibi şte. sallama yeşil çay ham ham kokuo.
ben içine tane kararbier karanfil ve çubuk tarçın da koyuorum kötü kokusunu da tadını da bastırıo ben alıştım severek içiorum.
hele yanında kuru incir erik kayısıda yersen süper olur al sana bi ara öğün işte
hemde demleme satılanlar daha ucuz poşetler daha pahalı.
ALLAH razı olsun, çok teşekkür ederim. Sizlerden öğreneceğim çok şey var.
İlk günün bütün acemeliğiyle kabuk tarçın ve demleme yeşil çay aktar listemde ilk ikiyi aldılar bile. :)) Gerçekten de sallama poşet çayla normal çay arasında çok fark var hiç öyle düşünmemiştim. Tatlı isteğimi arada minik kaçamaklar yapmazsam bastıramayacağım gibi geliyor. Bir ara tahlil yaptıracam insülin direnci filan diyorlar ya.. Karnı acıkınca eli ayağına dolaşanlardanım. Önceden çikolata şeker vs. yiyordum artık ara öğün yapacağım söz verdim kendime.Bu arada yaban mersini diyorlar doktorlar onu da bi araştırayım bakim şimdi
sen napacan acabaartıkın yatakta dört kişi yatarsınız
sendemi hamilesin
tatlı isteği için bir az sabırlı olmakta yarar var
vee en büyük yardımcı tarçın
hurma,gün kurusu,kuru incir bunlar sana çikolata gibi gelsin
zaten daha sonra canın hiçç çikolata istemeyecek :124:
şimcik size bir sorum olacak
kıslar trendyol markofoni
limango filan netten araştırdım
çoğu insan buralardan alışveriş yapmışlar ve ürünlerin sahte olduğunu filan söylüyorlar
çok şikayet okudum kafam karıştı bende buralardan alışveriş düşünüyodum ama bu şikayetleri okuyunca aklım karıştı :44:
buralardan alışveriş yapıp memnun olan varmı veya sorun yaşayan arkideş varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?