önceden de bu tür laflarım olurdu ancak ,şimdi tikkatini çekmişşşş mümin olduğummmmm:97:
ayrıcana söylediğimin dinle ne alakası varrrrr acabüüüü :97:
söylediğin laf hadiste geçiyo canım
bilmiyomuydun
neyse arkideşim aradı ben çıkıyorum parka gitcez sonra görüşürük
hepimiiz hamile bıraktırmadan doğurmucan bebişini dimi
fambııııım ramazan bitsin yuvarlanalaım senlenpilates yapalım valla diorum kıs hem arkadaşoluıruz ikimznde göbüşü var göbüşe ağırlık veririz olmamı?
fabııım hiç sorma yaw benmde acaip iştahım açık hatta alıcam kilo die korktuydum ilk başlarda amma şükür almadım hatta vermişim. cnm öle tatlı kızartma hamur işi vs. abartmadığın sürece bide pide tabi. diğer yemekleri çorbaları salataları çok yesende bişi olmuo valla bak güven bana.
ammaaaa yoooooooo ben kilo vercem diosan;
2 kepçe çorba iç yada 1 yada 1.5 .sen bilrsn. istiosan sonra yemeğe geçmeden bolca salata ve yoort ye. karnın şişio sonra yemekten çok az yiosun. ben bi ara kışın kilo verirken öle yapıodum.
bu aradaaaa ben cimcimeyi tebrk edtmedim yaww. cnm benm sağlıkla mutlulukla huzurla büytrsünkızını inşallah.
bende çok severim kız çocuklarını.ölee pembişş pembişşş mini mini etekler giydirceksin ne güzellll.
ayyy yine çocuk sevgim tavan yaptııı.nolcak benm bu halimmmmm
Merhaba arkadaşlar,
Ben Seçil. Foruma 3 sene önce asker beklerken kayıt olmuştum
ahhh! Kilo derdim olmayan zamanlardı
Bu sabah tartıda 68,5 çıktımBoyum da 1.63. Baktım ki gidiyorum 70 e doğru,
buna bir dur demenin en mantıklı yol olduğuna karar verdim. Her
şey beyinde biter derler ya o hesap...
Beynime hükmettim 57 ye düşeceksin dedim.
Sabah kepekli ekmeğin arasına peynir koydum
yanında da bol domates,salatalık yedim.
Şimdi de yeşil çay içiyorum..Ekim ayında isteme/söz olması ihtimali var.
O zamana kadar 10 kilo versem çok mutlu olacağım.
Bugüne kadar milletin sana balık etli olmak yakışıyor, aman zayıfsın sen, neyin var ki
laflarıyla ve öğrencilik yaşamı son olarakta bela kpss vasıtasıyla
baktım ki 2-3 sene içinde 11 kilo almışım. :
Tuzla pek aram yok ama tatlı yemeyi çok seviyorum, n'olcak hiç bilmiyorum....
Çok uzattım sanırım inşallah hepimiz ideal kilolarımıza bir an önce ulaşırız..
Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim...
teşekkür ederim canım benim.bebk özlemi depreşenler ertelemesin bende hazı topik hamişleniyorkenn..bu aradaaaa ben cimcimeyi tebrk edtmedim yaww. cnm benm sağlıkla mutlulukla huzurla büytrsünkızını inşallah.
bende çok severim kız çocuklarını.ölee pembişş pembişşş mini mini etekler giydirceksin ne güzellll.
ayyy yine çocuk sevgim tavan yaptııı.nolcak benm bu halimmmmm
evettt bi gün bu topictekii herkess hamile olcekkk... eskiden kimse hamişş degildii. bigünn benn midem bulanıo dei basladımmm... cimcime didi ki aynı belirtiler bende de varr.. nazende dedi kii bende bebük istiyomm.. sonaaa bi baktıkk hugo da istiyomusss. el süre süree gidiosss olmayanlar ilkleriii olanlarr kardesleriii yapcekk..sonra yazılarr söyle degişcekkk:
kızlarr sabah kahvaltı edicektim eemme kalkamadım benim sıpa bütün gün gece agladı
öglenn agzıma 2 kasık corn flakes attımm cünküü bebükk cok agladı
aksam yemegimizz yokk cünküü bebügünn kabızı var huysızlugu üstünde
sporumu yapamadımm cocuk durmadıı
anne olacaksın olacak bitecek işte ne güzelll
kız vallaha benimm ölzemimide arttırıyoo bunlar heee,ecrinin dediği gibi 2licem 3licem bende o olacak vallaaaa
iç ses:
sus bakemmmmmmmmm daha okulun bitmedi höttttttttttttttt
selvanın meyveli irmik reklamını gördünüz mü az şeker ile lezzetli bir tatlı yapılabiliri acaba,içinde şeker yokmuşş
offf aklım fikrim ttalıda:44:
iyi diyon hoş diyonda yapamıyorummm,teorideki bu gerçeğin pratikte karşılığı yok anlayacağınn,diyettte iken yapılıyor ancak oruçken olmiyyy.
ama yoğudu ve sütü azalttım eski ölçülerime dönsem yemeğide az yemişş olurum bölece,bide böyle deneyyim bakalım,sağol kukim.
ebet yuvarlanalım vallaa,bende istiyorum bendeeeee
göbek kardeşliği kuralım senle:13:
anne olacaksın olacak bitecek işte ne güzelll
kız vallaha benimm ölzemimide arttırıyoo bunlar heee,ecrinin dediği gibi 2licem 3licem bende o olacak vallaaaa
iç ses:
sus bakemmmmmmmmm daha okulun bitmedi höttttttttttttttt
portakallısı ilgimi çekti :)
çok katkı maddesi vardır famircim boşver
hem benim canım baklava çekiyor yaklaşık 12 gündür
portakallısı ilgimi çekti :)
çok katkı maddesi vardır famircim boşver
hem benim canım baklava çekiyor yaklaşık 12 gündür
Kararın için tebrik ederim,kolaylıklar dilerim şimdiden.
Çok Teşekkür ederim size ve mesajımı beğenenlere. Bu arada pc bugün yavaş ben mesajı iki kez göndermişim herhalde. :S Az önce okudum da bal ve tarçını deneyen var mı? Cazip geldi bana lezzetli şeyler aslında. Bugün aktar yolu göründü bana. Yeşilçayı da poşet içiyordum ben.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?