sebzen varsa türlü tarzı bişey yapsan etli.
veya bezelye patates etli bi yemek yapsan veya fırında patates yapsan tavuk butlu filan :44:
tamda geçen ramazan diyete yeni başlamıştım. oruç tutmadım geçen sene :26:
68.5 idim şu an 66.9 olduğumu gördüm tartıda.
matematik çalışmaya karar verdim :97: 1 yıl kpss için matematik çalışıcam
eşim çalıştırcak tabee
ivitt :86: :86:
ancak aklım başıma geldii
daha 1 yıl var kpssye
7 ay var bebikin gelmesine. 7 ay matematik çalışsam profesör olurum
evet etli bezelye patates falan yapimm.. cünküü kayınvalidemle görümcem gitmişş cesmeye. onları baska gün alırım artıkın. 7 kişiyiz bu durumda. yettiririz. aman yaa simdi 2 kere toplucam neyse:97::97:
eferim sene,diyette iken oruç tutumuyon ama hamile hamile tutmayı düşünüyn vallaha bravoo:97:
eee kimse yoh midirrrr kime sorcazzz,
ben çok yer oldumm netcem bilmiyorum vallaha
sahurda
servis tabağı büyüklğünde kıymalı pide yedimm:26:
eferim sene,diyette iken oruç tutumuyon ama hamile hamile tutmayı düşünüyn vallaha bravoo:97:
sahurda
gözünaydınn cnmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
sen ne okudunn balım üni.de?? calıs tabe nolcakkbi yerden baslamak lazımm.. bende kaydımı yenilicem kasımda.. daha yolum uzunn okul bitcekdee kpss ye adli yargı h. vs vs ne bulursam o sınavlara gircemm.. :97::97::97: gideym bende matematikten ders alayım sadace. yoksa ömrübillah verememm.. logaritma türev integralll.. anlamadım anlamıyorummm anlamıycammmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kayınvaliden öeşmeyemi gitmişmaşalah ramazan günü iy,i geziyoo
eşinin kırkı çıkmadan kayınvaliden attı kendini dışarıı desene
servis tabağının ölçüsü ne olaki yaff :97:
yazıyonuz servis kaşığı servis tabağı diye heçbişey anlamıyoz
eskiden ne küsell yazılıyodu 1 kk büyüklüğünde filan diye çok güzel anlıyoduk
iyicene sosyetik oldunuz :86:
su ve corbayla basla hiçbişi yiyemessinn cnm.. benim tombul kelabbammm bile yemio.. o kadan yemek yapıom onaa yarım litre su ve corbayla bi başlıyo yemek falan hak getire.
kınadığın şey başına gelmeden ölmezmiş insan öle deme kız ALLAh korusun
her zamn çorba yapmıyorum,yenmiyooo.
ama çorba yediğim zmanda 1 saat osnra acıkıyorum sonuçta geçici bir çözümmmm olmuyor mu.
eşin yemiyor mu sonra.
ayyyyyyyyy ben çok yiyorum
3 adet magnumu hüplettim 3 öğünde disem anlarsınız halimden kanımca
kınamadım şaşaırdım mümin famirim
bu ara kendini dine virdin
zati gezmeye gitmemişki kızı çeşmedeymiş ona gitmiş. ben çeşmede otele tatile gitti sandım ondan şaşırdım hem mübarek aydayız hemde eşi yeni öldü diye
ama kızına gitmiş zaten
gözünaydınn cnmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
maşallah tosunuma
kız hamilemisin yoksa bu ne iştah açılması böyle
afiyet olsunnn ecrinimmmm..tünaydınnn kızcelerrrrr..... az önce öglen yemegimi yedimm taze fasulye ve 2 kasık makarna
dün aksam da
yarım kase ezogelin
yarım tabak taze fasule
2 kasık makarna (yogurtlu)
bol bol salataa
gece de 2 muz bi seftali yedimm..(oburuss demeinn kocişş yemedi kestim die onunn muzunu da ben yedimm) gündüzde 2 can erik yemiştimm
su anda ütü yapıorumm.. cumartesii kayınvalidemlri iftara cagırdıydımm.. emme birininn işi oldugunu duydum pazartesi olsun dedimm.. bugünde digeri cesmeye gidicekti o zaman carsamba aksamı olsun geri gelcek dedim.. ama digerlerinin haberi yoktu. ay bugün aradı cesmeye gitmiomus.. ne biliim ben.. ii yarın olsun dedim. digerlerini de aradım ay yine mi degişti dediler.. birii kızım hamilesin cagırma kimseyi dedi. ama olsun bi kere toplanmak lazım. simdi sorarım size canlar.. kayınvalidemin canı yaprak istemişş e benimde istiodu korukluu teyzem koruk buldu getirdi banayarım kg yaprak sarıcam yarına.. toplammmmm 11 kişiyizz.. ben ana yemek ne yapayım.. orman kebabı falan yapardım ama 1 kg et piştimi kus kadar oluo.. gecen sefer 6 kişiye yetmedi. 2 kg et de alınmaz yanii. tavuk da ben istemiyorum emme bilemedim:97::97: domatesli bulgur pilavı yanına ne olurr iftara dein bakamm ablalarrrr bacılarrrrrr bi ell atın bana yaffff
68.5 idim şu an 66.9 olduğumu gördüm tartıda.
yok kııııssssDoğru söylüyorsun kukuleta..
ama pasta için akşam yemeği yememezlik yapmadım.. dışardaydık zaten yiyecek bişi bulamadım yemedim..
sonra da pasta yedim.. yalnış her türlü yaptığım ama tabi..
zaten haftasonu yalnışlarla dolu...
fambııııım ramazan bitsin yuvarlanalaım senlensağol canım benimmmmmmmmmmmmmm
evet çok şükür gidiyo yvaş da olsa,aslında şu an tek yapmam gerken spor ama inşallah ramazan sonrası bir el atıcam bu kouya,şekillenmeye ihtiyacım var
fabııım hiç sorma yaw benmde acaip iştahım açık hatta alıcam kilo die korktuydum ilk başlarda amma şükür almadım hatta vermişim. cnm öle tatlı kızartma hamur işi vs. abartmadığın sürece bide pide tabi. diğer yemekleri çorbaları salataları çok yesende bişi olmuo valla bak güven bana.eferim sene,diyette iken oruç tutumuyon ama hamile hamile tutmayı düşünüyn vallaha bravoo:97:
sahurda
ben arkeoloğum tosunum:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?