60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sebzen varsa türlü tarzı bişey yapsan etli.
veya bezelye patates etli bi yemek yapsan veya fırında patates yapsan tavuk butlu filan :44:

evet etli bezelye patates falan yapimm.. cünküü kayınvalidemle görümcem gitmişş cesmeye. onları baska gün alırım artıkın. 7 kişiyiz bu durumda. yettiririz. aman yaa simdi 2 kere toplucam neyse:97::97:

tamda geçen ramazan diyete yeni başlamıştım. oruç tutmadım geçen sene :26:

eferim sene,diyette iken oruç tutumuyon ama hamile hamile tutmayı düşünüyn vallaha bravoo:97:
eee kimse yoh midirrrr kime sorcazzz,
ben çok yer oldumm netcem bilmiyorum vallaha

sahurda
servis tabağı büyüklğünde kıymalı pide yedimm:26:

68.5 idim şu an 66.9 olduğumu gördüm tartıda.

gözünaydınn cnmmmm :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

matematik çalışmaya karar verdim :97: 1 yıl kpss için matematik çalışıcam
eşim çalıştırcak tabee

sen ne okudunn balım üni.de?? calıs tabe nolcakkbi yerden baslamak lazımm.. bende kaydımı yenilicem kasımda.. daha yolum uzunn okul bitcekdee kpss ye adli yargı h. vs vs ne bulursam o sınavlara gircemm.. :97::97::97: gideym bende matematikten ders alayım sadace. yoksa ömrübillah verememm.. logaritma türev integralll.. anlamadım anlamıyorummm anlamıycammmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ivitt :86: :86:
ancak aklım başıma geldii
daha 1 yıl var kpssye
7 ay var bebikin gelmesine. 7 ay matematik çalışsam profesör olurum

matematik konularıda zaten 7 aylık sürede biter:97:
sabah akşam çalışırsan 7ayda olursun tabi neden olmayasınnn:97:
hadin sana kolay gelsin öyleyse

evet etli bezelye patates falan yapimm.. cünküü kayınvalidemle görümcem gitmişş cesmeye. onları baska gün alırım artıkın. 7 kişiyiz bu durumda. yettiririz. aman yaa simdi 2 kere toplucam neyse:97::97:

kayınvaliden öeşmeyemi gitmiş maşalah ramazan günü iy,i geziyoo
eşinin kırkı çıkmadan kayınvaliden attı kendini dışarıı desene

su ve corbayla basla hiçbişi yiyemessinn cnm.. benim tombul kelabbammm bile yemio.. o kadan yemek yapıom onaa yarım litre su ve corbayla bi başlıyo yemek falan hak getire.

servis tabağının ölçüsü ne olaki yaff :97:
yazıyonuz servis kaşığı servis tabağı diye heçbişey anlamıyoz
eskiden ne küsell yazılıyodu 1 kk büyüklüğünde filan diye çok güzel anlıyoduk
iyicene sosyetik oldunuz :86:

ben arkeoloğum tosunum :86:

keske atsaa o atsınn hepimizz atarızzz gezmeye baslarızzz kızına gidiyo o nedenlen gezmek saymıoruz onu.. görümcem cesmede yazlıgında cünkü. evde kalan kızı gidio die o da gidio evde yalnız kalamıo da:18::18::18::18: yemegi yapsadık da öle gtsedi bari. :97:

yemek takımlarının en altındaki büyük tabak yok mu kastetiğim o işte.
kaç kk ediyor bilemiyorum valla,10 kk ediyor sanırım:83:

su ve corbayla basla hiçbişi yiyemessinn cnm.. benim tombul kelabbammm bile yemio.. o kadan yemek yapıom onaa yarım litre su ve corbayla bi başlıyo yemek falan hak getire.

her zamn çorba yapmıyorum,yenmiyooo.
ama çorba yediğim zmanda 1 saat osnra acıkıyorum sonuçta geçici bir çözümmmm olmuyor mu.
eşin yemiyor mu sonra.
ayyyyyyyyy ben çok yiyorum
3 adet magnumu hüplettim 3 öğünde disem anlarsınız halimden kanımca

kınadığın şey başına gelmeden ölmezmiş insan öle deme kız ALLAh korusun

kınamadım şaşaırdım mümin famirim
bu ara kendini dine virdin
zati gezmeye gitmemişki kızı çeşmedeymiş ona gitmiş. ben çeşmede otele tatile gitti sandım ondan şaşırdım hem mübarek aydayız hemde eşi yeni öldü diye
ama kızına gitmiş zaten

maşallah tosunuma
kız hamilemisin yoksa bu ne iştah açılması böyle

önceden de bu tür laflarım olurdu ancak ,şimdi tikkatini çekmişşşş mümin olduğummmmm:97:
ayrıcana söylediğimin dinle ne alakası varrrrr acabüüüü :97:

ben geldimmm
ara
4 taze incir
öğle yemeğimi, yedim
5 kaşık barbunya
4 kaşık yoğurt
1 dilim denge ekmeği
ardından
1 tane sade limonlu soda

gözünaydınn cnmmmm :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Teşekkür ederim canım.
Dün iftarda dışardaydık ve biraz yoldan çıktım. Kazandibi bile yedim bir parça. Yürüyüşümü de kaçırdım.:26: :26: Sabah kalkarım dedim uyanamadım kahvaltıyı da atladım

11:00 Sütlü Cornflakes
13:00 Börülce ve Yoğurt

Şu ana kadar yediklerim bunlar.Dünkü kaçamağım için çok vicdan azabı çektim,huzursuz oldum.

afiyet olsunnn ecrinimmmm..
cnm mantarlı kırmızı yeşil bibier soğanlı tavuk sote yapabilrsin mesela benm favori yemeğimdir akşam yemeğinde misafir oldumuydu. hem kolay hemde çok oluo.
yada bulgurlu köfte yoğur.sulu köfte köftesi gibi. içine bezelye pataes havuş fln yaparsın oda çok olur. hem sarmada var ikiside etli.
anaaaaam çok oburiks gördüm kendimiiiii:18:

68.5 idim şu an 66.9 olduğumu gördüm tartıda.

yok kıııısssssende hemen acdıların kadını rolüne bürünmebişi olmaz öle hemen bir pastadan fln olaydı ben şuan 8 kilo vermiş deil 8 kilo almış olurdum

sağol canım benimmmmmmmmmmmmmm
evet çok şükür gidiyo yvaş da olsa,aslında şu an tek yapmam gerken spor ama inşallah ramazan sonrası bir el atıcam bu kouya,şekillenmeye ihtiyacım var
fambııııım ramazan bitsin yuvarlanalaım senlen pilates yapalım valla diorum kıs hem arkadaşoluıruz ikimznde göbüşü var göbüşe ağırlık veririz olmamı?
fabııım hiç sorma yaw benmde acaip iştahım açık hatta alıcam kilo die korktuydum ilk başlarda amma şükür almadım hatta vermişim. cnm öle tatlı kızartma hamur işi vs. abartmadığın sürece bide pide tabi. diğer yemekleri çorbaları salataları çok yesende bişi olmuo valla bak güven bana.
ammaaaa yoooooooo ben kilo vercem diosan;
2 kepçe çorba iç yada 1 yada 1.5 .sen bilrsn. istiosan sonra yemeğe geçmeden bolca salata ve yoort ye. karnın şişio sonra yemekten çok az yiosun. ben bi ara kışın kilo verirken öle yapıodum.

sus kıssss.
sen nenemen dedikoducu bi kıss oldun öööleeetöööbe többeee. bu hamilelik sizi naptın beeeaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…