60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkes nireye kaybolduu
folic plus verdi doktor bitmişti folik asidim
daha önce bunu kullanmamıştım sadece folic asitti bunda demir calsiyum filanda varr
onu aldım yoğurt aldım geldiim
sıcakta ecriin demesi üzerime ağırlık biniyo bazenn nefes alamıyoruum kaçtıım resmen eve
kpss için set aldık düün evde bisürü kpss kitabı olduu defterde aldımm bu kışş matematik çalışcamm hergün allah nasip ederse
baharada sözel çalışırımm

ben geldimmmmmmmnapıyosunuz bakiiiimmmmgelemiyorum görüldüğü üzre sürekli yoğunluk var çünkü fırsat buldukça okuyorum, ama işte arada yazabiliyorum ancakkkk çok özlüyorum siziii hepiciiiniziii öpüyorummmmm

herkesler gitti ben kaldıım :86:
nasılsın çiçeemmm :76:

herkesler gitti ben kaldıım :86:
nasılsın çiçeemmm :76:

iyiyim kuzummm hugommm sağolll canımmm benim çokşükür oldukça yoğun ve karışık bi iş yerim var inşallah düzene girecek herşey ama şimdilik işte byle dolayısıyla buraya da gelemiyorum pekhep aklımdasınız valla fırsa bulduğum her an okuyorum arada bi selam vermeye çalışıyorum beni unutmayın olur muu

ben geldimmm
akşam menüm
6 kaşık taze fasülye
3 kaşık pilav
yoğurt
ardından
şekersiz türk kahvesi ve limonlu soda bide 1 tane hurma
yatmadan bergamotlu yeşil çay
bugün gene pilatesimi yaptım.bukadannnnn herkese iyi geceler..

66 kiloluk bi dost isteyen yokmu? bende aranıza katılmak istiyorum çok pis kilo veresim var:26: size bişi sormam lazım ben kahveye ayılıyorum sanırım şekersiz içmem gerekicek ille de içicem diye tutturasım gelirse, şekersiz türk kahvesi içsem çok sorun yaratırmıı

Son düzenleme:

unuturmuyuz hiç senii
çok seviyoruz seni
işlerin kışa kadar rayına oturur rahat rahat konuşuruzz

hoşgeldiin
bizde şekersiz türk kahvesi içiyoruzz

evet kebap tadında oluyor ama ben yağsız yada bazen çok az yağlı kıymayla yapıyorum.lezzetli oluyor.ordaki tarifteki gibide yok önce altını sonra üstünü pişirmiyorum.170 derecede 1 saate yakın bir sürede kayet lezzetli bir şekilde pişiyor etleri yanmayacak şekilde son 10 dak kala üzerine de biberleri delip atıyorum közleniyor. denemeni isterim eminim çok beğeneceksin...yanındada kuru soğan koyarsın durümüne birde biber süper yani....kuyruk benide çok rahatsız ediyor ama buralarda birazda olsam alıştı miğdem sanırsam eskisi kadar rahatsız olmuyor...

günaydın canlarım....nasılsınız.dün akşam çıkarken elektrik kesildi aniden çıkmam gerekti son dakikada hoca dosya çıkardı.ama dairede kimsecikler kamamıştı.bende çıktım.asansörde eşimle konuşurken bir yandanda mantomun düğmelerni kapatıyordum tek elle ama koca göbişte biraz zor olunca düğmenin biri koptu.eşimin de işi vardı dolmuşla gitmem gerekecekti dolmuş durağına kadar 15 dak. yürüdüm.kopuk düğmenin yerini çantamla kapatıyordum görende çantada ne var acaba der gibi bakıyordu kucağımda sarılmış durmdaydım.daha sonra 10 dak.dolmuş bekledim.bindim okadar kalabalıktıki ayakta durmak bile çok zordu.birde düğmeyi kapatmaya çalışıyordum.inincede 10 dak yürüdüm.eşimin daısı gile vardığımda belim kopuyordu...biraz dinlendim ikindiyi kıldım.uzandım.uzun zamandır yürümeyince çok kötü oldum.halen kasıklarım vede belim ağrıyor...
iftarda daha doğrusu yemekte:
1 kaşık pirinç pilavı,
2-3 kaşık bostana salata,
1 adet közlenmiş biber,
2 dilimde tırnalı ekmek yedim.yer sofrasıydı belimde çok ağrıyınca daha fazla devam edemedim.
daha sonra 1 bardak çay içtim.

ordan çıktık kayınvalidemlerde bize geleceklerdi fakat evin anahtarını evde unutunca onlarda annesi gile gittiler.kaynım kızımla birlikte eşimden anahtar almaya gittiler motorla.bende kapıda pinekledim 25 dak.gelen giden bana bakıyordu...aksilikler beni buldu yani...

sabah kahvaltım:
2 elin birleşimi kadar lavaş ekmek,
1,5 kibrit kutusu peynir,
1 salatalık,
1 domates,

Günaydın kızlar..
çok uykusuzum gene.. Oğlumu dr. a götüreceğim..
Belki bi daha gelemem bugün
hemen yazayım dünün menüsünü..
sabah:1 kk beyaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 dilim denge ekmek
ara:yarım elma, 1 fincan yeşil çay
öğlen:2 kk beyaz peynir, 1 domates, 1 kırmızı biber, 1 çarliston, 1 dilim denge ekmek, 3 yk patlıcan salatası
ara falan yapamadım elmalar beni bekle bekle çürümüş dolapta çünkü..sadece 2 çincan yeşil çay içtim..
akşam:3 yk kabak yemeği, 2 yk ayşe kadın, 1 dilim denge ekmek, 1 yt salata
ara:10 tane fındık, 1 fincan nescafe

İşte bu kadar..
hadi görüşürüz..

canım benim günaydın afiyet olsun inşallah oğluşunun önemli birşeyi yoktur...

anaaa bu neeeee...
yecalemin tabiri ile birazdan kurt iner topikimize...
hepinize günaydın kızlar ...

canım afiyet olsun geçmiş olsun. o hamile halinde minibüstekiler yer vermedi mi nasıl insanlar onlar yaa.. umarım agrıların geçer ya kıyamam ben sana canım benim :26:

günaydın canım afiyet olsun. oğluşa da geçmiş olsun sanırım o yüzden uykusuzsun. umarım çocuğun ciddi bişiyi yoktur. aman ya bazen bu durumlar yüzünden çocuk yapasım gelmiyor benim

geçmiş olsun canım umarım kötü bişey çıkmazz

günaydın herkeze dün misafirlerim gitti dudağımın altında uçuk çıktı dilimin altında aft çıktı şu anda başım ağrıyor reglim bitmek üzere vede uykum var hepsi üst üste geldi bu arada 2 haftadır kaçamaklarım oldu 2 gündürde dikkat etmiyorum hiç hugocuk sen nasılsın canım

iyiyim ama senin aramızdan ayrılmana üzülüyoruzz
sağlıklı beslenmedenmi sıkıldın
ilaçlarmı böyle yaptı anlamadıkk ama aramıza dönmeni istiyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…