60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın nügücüm aramıza hoşgeldin. o aft çok can yakar bi süre ekşi şeyler domates filan yeme. tuzlu su ile gargara yap yarayı yaksın çok geçmiş olsun canım:.

iyiyim ama senin aramızdan ayrılmana üzülüyoruzz
sağlıklı beslenmedenmi sıkıldın
ilaçlarmı böyle yaptı anlamadıkk ama aramıza dönmeni istiyoruzz

valla balım bende anlamış değilim durumumu kiloda veremiyorum zaten 2 haftadır saldım desem yeridir misafirler varken dikkat ettim biraz ama burayada yazmak istemiyorum şu anda ama antalyaya geldiklerinde illaki dondurma yemek istiyorlar hergün yediler ben yemedim ama son iki gün yedim valla iki gündürde sabahları değişik şeyler yiyorum.evi toplayayımda koşu bandına başlıcam tekrar ama kilo almış görünüyorum aslında benim kafam ilaçta dikkat etmesem ilaç çok kilo aldıracak beni bu hafta geçsinde diyorum pazartesi tekrar eski düzene devam.bu hafta yorucu olacak bana evi topluyacam çamaşır ütü ev silinip süpürülecek fırın sbzelik silinecek vitrin silinecek annemde konyaya gitti misafirlerle babamada yemek hazırla pişir derken geçecek böyle işte günler

canımm o çok önemli değil araada cozutma hepimizde oluyo ancakk ilaçtanmıdır nediir devamlı uyku ve sanırııım burda olmakta istemiyosun sıkılıyosun içinemi kapandın
hayattan kopardı sanki senii
neşe doluydunn senn bi anda koptun gittin sankii

bazı dönemlerde oluyo bana böyle nedense bazen canım yazmak istemiyo konuşmak istemiyo anlamadım sebebini arada geliyolar galiba bana

canım benim hoş geldin....aramıza tekrar dönmene çok sevindim .çok geçmiş olsun.inşallah tez vakitte aramızda seni tamamen görürüz.
cimcime ve ycl geçmiş olsun
teşekkür ederim...

yok canım vermediler.tam önümde bir adamla bayan oturuyordu bayan adama işaret etti ama adam omuz silkti.ne yapalım mecburan gittik.gerçi dolmuşla çok uzun mesafe gitmedim 5 dak sürdü...

şimdide elektirikler kesildi nerdeyse bilgisayarım çöküyordu...

bide balım ramazan olduğu için menüleri yazmıyorum ben buraya .bu arada fambıktamı girmiyo yoksa arada uğrayıp gidiyomu oda

Az önce zayıflayan arkadaşların fotoğraflarına baktım. Gaza gelmemek mümkün değil. Zayıflamıştım ben zar zor, üniversiteye gidince geri aldım düzensizlikten. Daha şimdiden kara kara düşünüyorum birz kilo verdim, sıkılaştım, orada nasıl koruyacağım diye ama bu fotoğrafları gördükten sonra değil korumak, zayıflamaya devam etmeye karar verdim
Nasıl olacak bilmiyorum.. Ben çok az yiyen biriydim zaten o yüzden geri aldım orda. Her bi öğünün kalorisi 1500-1800 arası. E bütün arkadaşlar tabağı yalayıp yutunca ben de tutamıyordum kendimi. Ha pişmanım, orası ayrı...
Bir de spor meselesi... Spor yapabileceğim bir yer var ama ne bileyim terlemesi yorulması falan çekiniyorum o halde insan içine çıkmaya
Bir yandan da kilo alırsam ne hale geleceğimi düşünüyorum. O daha çekinilesi, utanılası bir durum. Fışkıran yağlar, buradayım diyen göbekler falan...
Sanırım kimseye, hiçbir şeye aldırmadan kararında yemeli, hareket etmeli ve sporumu yapmalıyım.. Evdeki kadar rahat olmasam da..

Mesajı iki kez yollamışım ya :/ silemedim yazıklarımı değiştireyim dedim. KK'ya takılmaya devam edip bu işin üstesinden geleceğim inşllah azimli insanlar topluluğu :)

Son düzenleme:
bazı dönemlerde oluyo bana böyle nedense bazen canım yazmak istemiyo konuşmak istemiyo anlamadım sebebini arada geliyolar galiba bana

canım o bana da oluyo.okuyorum geçiyorum cevap veresim gelmiyor. bende de arada nükseden anksiyete var bu ara tavan yaptı. ama doktora gitmek istemiyorum verdikleri ilaçlar beni saksı bitkisi gibi yapıyor kendim üstesinden gelmeye çalışıyorum

yok canım vermediler.tam önümde bir adamla bayan oturuyordu bayan adama işaret etti ama adam omuz silkti.ne yapalım mecburan gittik.gerçi dolmuşla çok uzun mesafe gitmedim 5 dak sürdü...

ay ne biçim insanmış onlar yaa...
bizim minibüs hattı da öküzler ile doludur ama bizde asla hamile olan bi kadına yer verilir. o kadın adama dürtücene kendisi kalksaymış. ben olsam yapardım ki şimdiki gençler ne yazık ki bi tarafa bakıveriyor yaşlı-hamile-çocuklu bnince otobüse. genelde ben kalkıp yer veriyorum belki utanırlar ama nerdee.. neyse ki kısa sürmüş ayakta yolculuğun canım ya

slmlarrrr

ben geldimmmmdün sabah öğleye kadar salonu temzledim öğleden sonra kuzenm geldi. biraz oturduk sonra yakında bi avm var oraya gttik.
ben de giremedim dolayısyla.
bugünde mutfağı temzleyim diorum yarın oruca başlıycam inş.
kalan ufak tefek işleride oruçken yapıcam artık.
geçmişi okumadım çok birkmişti.
herkesler iyi dir umarım bugünde kimöse yok gibi:44:
sabah
1 tk z.yağı ile omelt yaptım kırmızı bibier
yeşil nibiler odmates peynir yumurta yeşil soğan bi kaç tanede sucuk attım
1 yk yoort
1tk pekmez
2 dilimden az cık ax da esmer ekmek yedim.
ben deli gibi yiorum yaa dün yine kuzenle tatlı yedim.
ama bugün sabah aç karnına 54.9 geldimm nie zayflıorum anlamadım ben. bundan sonra yedklerimn hesabını yapmıycam yemek olarak sadece ekmek ve hamur işleri tatlı vs. ye dşikkat edicem yoksa git gide eriycem ben:18:.kilo vermek istemiorum artık

spor konusunda kesin karar vermelisin acaba dış faktörlerdenmi rahatsızsın yoksa spor yapmayı sevmiyosun sıkılıyosun zor geliyoda bunlar bahanemii
gerisi gelir merak etmee

gitme sakın biyere özleriz senii
bugün famirtoo hiç uğramadıı acaba bişeymi oldu bende meraktayıım :44:
sabahları uğrardı ama genelde yoksa kimse girmiyo diyemi gelmedi daha acaba:26:

hoşgeldin kuki afiyet olsun canım benim evde temizlenecek valla ama beklemede şu anda.yediklerini artır biraz daha o zaman

eşimle kpssye çalışmaya başladık
matematik çalışıyorum bende.
yemek masasında iki kitaptan çalışıyorum akşam kitapları açtım masaya çalışıyorum filan benim yaramazlar geldiler başımaa
kitaplarımın yapraklarını gevelemeye başladılar
limon kalemimi kaçırmaya çalışıyoo
arada benim içtiğim nar suyundanda hüpletti bardaktan
akşamları beraber çalışıyoruz
sonra uykuları geldii normaldee oyun parklarında uyurlar ancak bu sefer yanımda uyudularr kitabımın üzerinde uyuyakaldı limoncuk

sabahları uğrardı ama genelde yoksa kimse girmiyo diyemi gelmedi daha acaba:26:

hoşgeldin kuki afiyet olsun canım benim evde temizlenecek valla ama beklemede şu anda.yediklerini artır biraz daha o zaman

muhakkak hergün gelir famircik ayrıca kimse olmadığında gitsede sonradan yine arada uğrar
muhakkak bişey olduu
umarım kötü bişey değildir
kızı filanmı hastalandımı acaba diye aklıma geldii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…