60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yemklerini yiyeceklere afiyet olsun bakemm.çok yimeyin emi,sonra şişmeyin benim gibi,offfffffffff vallaha patlicimmmmmm

evet kukim ışıklar değişmişş,kim çevirimiçi kimdeğil göremiyorum vallahiiiii,pek küçük olmuşşş

spor konusunda kesin karar vermelisin acaba dış faktörlerdenmi rahatsızsın yoksa spor yapmayı sevmiyosun sıkılıyosun zor geliyoda bunlar bahanemii
gerisi gelir merak etmee

Hayır kesinlikle sevmemek değil, aksine şu an her gün 50 dk spor yapıyorum. O konuda hiç tembel değilim. Dış faktörlerden rahatsızım. Bir de üniversite hayatı işte araya yoğunluk giriyor bazen, dersler, üşengeçlik falan. AmA öyle bir lüksüm yok artık. Yapmalıyım.

selam kızlar
artık havalar iyi ben dışarda yürüyüş yapıyorum çok iyi geliyor
tavsiye ederim sabah ya da akşam saatlerinde

selam kızlar
artık havalar iyi ben dışarda yürüyüş yapıyorum çok iyi geliyor
tavsiye ederim sabah ya da akşam saatlerinde

Bende de bir yürüyüş hevesi oluştu sorma Gel gör ki gündüz çıkılmıyor. Akşam arada b,r annemle çıkıyorum ama ben hızlı yürürüm çok, annemse yavaş. Sonumuz nolucu bilmem Bir çözüm bulmam gerek. Akşamları 1 saat yürümek istiyorum. Tutmayın beni uleeen

olmazz ingilizce çalışmanı istemiyorumm
kızın gibi başladım bende
yaww eşin bu gidişle evden kaçacak kışın okul yazın dill bu ne yaaww sen kendini spora versene içindeki boşluğu doldurur
yada bebik yapma vaktin gelmiş senin oyalanmaya ihtiyacın var dimekki ama neyse hadii okul bitene dek bebik beklesin
ayrıca ben düzenli giriyorum cimcime giriyo
neruşun işleri düzene otursun burda zaten

Bu arada sporumu yaptım geldim. Forumda metabolizma hızlandırıcı çay tarifi bulduydum. Malzemeleri aldım tam yapacaktım ki tüp bitti iyi mi :/ Hemen yapacağım şu çayı, bana lazım öyle destekleyici bir şey

genelde sabah 10-11 arası yürüyorum canım
yani kahvaltı yapı çıkıyorum şapkamı da takıyorum :)
çok hızlı yürümene gerek yok tempolu yürüyüş olsun
nabzın hızlansın yeter sonuçta 1 saat yürüyeceksin

doğru valla geçmiyo şöyle 4 aylık olaydı tepikleriyle burdayım derdi devamlıı
gerçi şimdide hareket ediyoda ben anlamıyorum şimdilik
yaa elti kıskanç ama ne bilem bu sefer çok gücüme gitti ev meselesi birde dediki seni işe almadılar zaten dedii şoka girdim
iş meselesi önemli değil bikaç iş başvurdum uymadı bana bende istemedim eğer isteseydim zaten çabalardımda bende istemediim benim isteğim butiğimin olması
onada zaman var daha

selamlarr ben geldimm napıyonuz?işten valla anca vakit bulabiliyorumm.sizden çoktann gelmiş muhabbetleri koyulaştırmışşınız.bugün kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şkersiz çay
1 katı haşlanmış yumurta
domates salatalık
3 ceviz
biraz tahin pekmez
ara
activa
kızlarr bugün tartıldım.59.7 den 58.9 olmuşum ohhh nihayett

Benim isteyerek yaptığım bir şey değil, hep çok hızlı yürürüm. Kasmıyorum yani kendimi. Ben o saatte uyuyor oluyorum. Hiç böyle değildim ne oldu bana bilmiyorum. Geç uyuyup geç uyanıyorum Akşamları yapsam da kafi bana. Sabah spor yapıyorum zaten

nen sen kendini benlemi kıyaslıyon
nen ben işsizim işsiz
işim yokk
devlete girsem daha ne isterim
senin işin var yetmemiş bide öğretmen olmak istiyosun birde ingilizce çıktı şimdii :97:

Ah ah... Darısı başımıza ne diyeyim
Uyumsuz smile işaretleri yollar oldum ama idare edin

1 günde 2 spor da fazla gelir canım vücudun çok yorulur
sonra bu spora alışır kilo vermen durabilir

50 dakika spor iyidir
fazlasıda yorar kas kaybı yapar günlük 45 dakika ile 1 saati geçmemek lazımm
boşver dış faktörlerii

1 günde 2 spor da fazla gelir canım vücudun çok yorulur
sonra bu spora alışır kilo vermen durabilir

fazla spor erken yaşlanmaya sebep olur çünkü çok yorar vücudu
ayrıca günde kaç saat spor yapılrsa yapılsın vücut onada alışır bir süre sonra
o yüzden değişiklik yapmak lazım arada sporda değişik sürelerde değişik metodlar uygulamak lazım

Sporda değişiklik yaptım sayılır. İlk ay kondisyon bisikleti kullandım haftanın dört günü yarım saat, sonra biraz twistle karnımı çalıştırdım. 3 haftadır da nivea body ile spor yapıyorum haftanın 5-6 günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…