spor konusunda kesin karar vermelisin acaba dış faktörlerdenmi rahatsızsın yoksa spor yapmayı sevmiyosun sıkılıyosun zor geliyoda bunlar bahanemii
gerisi gelir merak etmee
selam kızlar
artık havalar iyi ben dışarda yürüyüş yapıyorum çok iyi geliyor
tavsiye ederim sabah ya da akşam saatlerinde
hügom nugimm beni merak etmişsinizzz,sağolun canlarım benimmmmm
ama ben pek girmeyeyim artık yawww,azcık çalışayım olmamı,
yine bakarım size bırakmam burayıı,baksabah girmedim diye çenem açılmış ne çok laf etmişim
sağımda solumda kimsede yok zaten,bu sefer eve gidince eşimin başının etini yiyorum konuş diyeeee
bi de buraların tadı yok hiç,hamişler girmiyy,kukimin işleri oliy,
neruşla yolide bıraktı girmeyi.
ycl ile nugiyi hiç sormayın zaten
bende burda bekle bekle kendimi kötü hissetmeye başlamıştım.
Bende de bir yürüyüş hevesi oluştu sormaGel gör ki gündüz çıkılmıyor. Akşam arada b,r annemle çıkıyorum ama ben hızlı yürürüm çok, annemse yavaş. Sonumuz nolucu bilmem Bir çözüm bulmam gerek. Akşamları 1 saat yürümek istiyorum. Tutmayın beni uleeen
zaman ne çabuk geçiyo ama sen şimdi hamilesinya senin için geçmiyodur günler bi an önce kucağına almak istiyosundur.sağlıklı kucağına alırsın inşallah canım.eltinin kıskançlığı hep var zaten anlattığına göre boşver salla gitsin kıskandığından yapıyor işte variz belli yani
genelde sabah 10-11 arası yürüyorum canım
yani kahvaltı yapı çıkıyorum şapkamı da takıyorum :)
çok hızlı yürümene gerek yok tempolu yürüyüş olsun
nabzın hızlansın yeter sonuçta 1 saat yürüyeceksin
sen hamiş halinle kpssye çalışcam,yok efendim iş kurcam,yok efendim bebek büyütcem demyi biliyon ama,emin ol benim ing çalışmam senin bu yapacaklarından daha kolay olacak.
bu aslanlar niye böle hügom bilmem ki,pek bir maymuın iştahlımıyız ne:44:
selamlarr ben geldimm napıyonuz?işten valla anca vakit bulabiliyorumm.sizden çoktann gelmiş muhabbetleri koyulaştırmışşınız.bugün kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak şkersiz çay
1 katı haşlanmış yumurta
domates salatalık
3 ceviz
biraz tahin pekmez
ara
activa
kızlarr bugün tartıldım.59.7 den 58.9 olmuşum ohhh nihayett
Benim isteyerek yaptığım bir şey değil, hep çok hızlı yürürüm. Kasmıyorum yani kendimi. Ben o saatte uyuyor oluyorum. Hiç böyle değildim ne oldu bana bilmiyorum. Geç uyuyup geç uyanıyorumAkşamları yapsam da kafi bana. Sabah spor yapıyorum zaten
1 günde 2 spor da fazla gelir canım vücudun çok yorulur
sonra bu spora alışır kilo vermen durabilir
Hayır kesinlikle sevmemek değil, aksine şu an her gün 50 dk spor yapıyorum. O konuda hiç tembel değilim. Dış faktörlerden rahatsızım. Bir de üniversite hayatı işte araya yoğunluk giriyor bazen, dersler, üşengeçlik falan. AmA öyle bir lüksüm yok artık. Yapmalıyım.
Ah ah... Darısı başımıza ne diyeyim
Uyumsuz smile işaretleri yollar oldum ama idare edin
1 günde 2 spor da fazla gelir canım vücudun çok yorulur
sonra bu spora alışır kilo vermen durabilir
fazla spor erken yaşlanmaya sebep olur çünkü çok yorar vücudu
ayrıca günde kaç saat spor yapılrsa yapılsın vücut onada alışır bir süre sonra
o yüzden değişiklik yapmak lazım arada sporda değişik sürelerde değişik metodlar uygulamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?