60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltıdan sonra 1 saat uyudum kötü rüya gördüm
rahmetli babaannem hayalet kılığında korkuttu kovaladı benii :59:
çok korktum
bi ara uyku ile uyanıklık arasında sancı girdi karnıma kramp gibi
uyandımm sonra :59:
dua okuyup uyurdum devamlı ama bu sefer unutmuşumm

kahvaltıdan sonra 1 saat uyudum kötü rüya gördüm
rahmetli babaannem hayalet kılığında korkuttu kovaladı benii :59:
çok korktum
bi ara uyku ile uyanıklık arasında sancı girdi karnıma kramp gibi
uyandımm sonra :59:
dua okuyup uyurdum devamlı ama bu sefer unutmuşumm
canım benim gebeliğin ilk aylarında çok korku gelir insana sen sürekli dua et mutlaka yattığın yerin baş ucuna kuran varsa koy.çok etkili oluyor...
geçmiş olsun cimcimee inşallah kötü bişey olmaz
ama sancın varsa daha dikkat istiyo demektir
evet hassasiyet var zaten dikkat etmeye çalışıyorum ama nezaman kötü olsam o zaman eşimin işi oluyor ve beni alamıyor.üffff nasıl geçecek bu gün...

günaydınnn herkesee
cimcimem çok geçmiş olsun dikkat et cnm benim kendine bebişine.bende bu gün sabaha kadar uyumadım.saat 1 de yttım normalde zati.yatınca çocuklar uyandı birini uyuttum öbrükü yanıma yattı eşim odaya gitti çocuk rahat yattsın diye saat gece 3.3. oldu hala yatakta dönmektren uyumadı ateşi vardı bide burunları tıkanmış burnuna sprey falan sıktımm gene uyumadı.neyse 4gibi o uyıdu bu sefer öbürkü uyandı ateş 40 olmuş onu duş aldırdık zor zahmet şurup içirdim geçmedi ateşi çocuk titriyor korktum eşim hastane götürdü oda diğeri gibi orta kulak iltihabı olmuş dişlerinden kaynaklanıyomuş.geldiler uyumak bilmedi sabah satat 7 de yattım iişte bende 2 saat uykuyla duruyorm.öksürükleride var.bakalım ilaçla geçecekmi?neyse sabah kahvaltımı yapıp geliyim
yarım simit
1 bardak şekersiz çay
peynir
domates salatalıkk
3 ceviz

canım benim gebeliğin ilk aylarında çok korku gelir insana sen sürekli dua et mutlaka yattığın yerin baş ucuna kuran varsa koy.çok etkili oluyor...

evet hassasiyet var zaten dikkat etmeye çalışıyorum ama nezaman kötü olsam o zaman eşimin işi oluyor ve beni alamıyor.üffff nasıl geçecek bu gün...

dua var odaada asılı canım
işte nasıl olduysa unutmuşum okumayıı böyle olduu

bak sen kuvetli beslendinmi bebek güçlenir sıkı tutunur
sürekli düşük tehliken olmaz sanırımm düzelir artık canımm

günaydınnn herkesee
cimcimem çok geçmiş olsun dikkat et cnm benim kendine bebişine.bende bu gün sabaha kadar uyumadım.saat 1 de yttım normalde zati.yatınca çocuklar uyandı birini uyuttum öbrükü yanıma yattı eşim odaya gitti çocuk rahat yattsın diye saat gece 3.3. oldu hala yatakta dönmektren uyumadı ateşi vardı bide burunları tıkanmış burnuna sprey falan sıktımm gene uyumadı.neyse 4gibi o uyıdu bu sefer öbürkü uyandı ateş 40 olmuş onu duş aldırdık zor zahmet şurup içirdim geçmedi ateşi çocuk titriyor korktum eşim hastane götürdü oda diğeri gibi orta kulak iltihabı olmuş dişlerinden kaynaklanıyomuş.geldiler uyumak bilmedi sabah satat 7 de yattım iişte bende 2 saat uykuyla duruyorm.öksürükleride var.bakalım ilaçla geçecekmi?neyse sabah kahvaltımı yapıp geliyim
yarım simit
1 bardak şekersiz çay
peynir
domates salatalıkk
3 ceviz

çok geçmiş olsun canım
ikisi birden zor tabikii

oooooooooow loxi gelmiişş
nabeer kız yerleştinmi nasılsın neler yapıyosun
alıştınmı yeni evine yeni şehree

günaydınnn herkesee
yarım simit
1 bardak şekersiz çay
peynir
domates salatalıkk
3 ceviz
canım benim çok geçmiş olsun ya.kıyamam ben onlara yazık orta kulak ta zor çocuklarda...gerçi cocukların tüm hastalıkları zor geçiyor.rabbim yardımcıları olsun...tabi seninde en büyük görev ve yorgunluk sana düşüyor.kendinede dikkat et canım.ayrıca afiyet olsun...

günaydınnn herkesee
yarım simit
1 bardak şekersiz çay
peynir
domates salatalıkk
3 ceviz

berilcim çok geçmiş olsun canım

günaydın kızlar:3:nasılsınız?

biz taşındık ctesi günü,hala yerleşmeye çalışıyoruz mini mini evimize.eski evim de lojmandı ve küçük diyorduk,90m2 idi sanırsam,o 90sa bu en fazla 75 m2 dir.yatak odasına dolap ve yatak aynı anda sıgmıyor,düşünün halimizi:52:,apartmandaki herkes gardropu koridora koymus biz de öyle yaptık artık,küçücük cocuk odasına 2 beşik,1 dolap,birde yürüyüş bandı sıgacak nasıl olacaksa(eşim çok kızıyor yürüyüş bandını aldın 6 sene önce,birtek hamallıgını yapıyoruz diye,aldıgımızdan beri toplasan 20km yürümemişindir diyo:1: gıcık şey,o kadar da değil yani :63:bu kadar eziyete o bandın hakkını bu sene vermeliyim kızlar,:97:

oğluş kalktı sonra devam ederim hikayeme

günaydınnn herkesee
yarım simit
1 bardak şekersiz çay
peynir
domates salatalıkk
3 ceviz

Günaydın Beril.. Çok geçmiş olsun canım. Ben de aynı sen gibiyim bu 3. gece uyumuyoruz..
bakalım ne olacak halimiz..

günaydın kızlar:3:nasılsınız?

biz taşındık ctesi günü,hala yerleşmeye çalışıyoruz mini mini evimize.eski evim de lojmandı ve küçük diyorduk,90m2 idi sanırsam,o 90sa bu en fazla 75 m2 dir.yatak odasına dolap ve yatak aynı anda sıgmıyor,düşünün halimizi:52:,apartmandaki herkes gardropu koridora koymus biz de öyle yaptık artık,küçücük cocuk odasına 2 beşik,1 dolap,birde yürüyüş bandı sıgacak nasıl olacaksa(eşim çok kızıyor yürüyüş bandını aldın 6 sene önce,birtek hamallıgını yapıyoruz diye,aldıgımızdan beri toplasan 20km yürümemişindir diyo:1: gıcık şey,o kadar da değil yani :63:bu kadar eziyete o bandın hakkını bu sene vermeliyim kızlar,:97:

oğluş kalktı sonra devam ederim hikayeme

Hoşgeldin Loxi, yeni evine de hoş gittin mi diyeyim..
Güle güle sağlıklı sıhhhatli mutlu mutlu oturun inşallah..
Koşu bandına da gelince, o kadar hamallığını yaptırmışsın adama bu sene hakkını ver onun da gözüne gözüne sok ...:1::1:

Günaydın zarafet abideleri! :)
Nasılsınız bakem?
Kilo çizelgelerinize baktım da maşallahınız var, helal olsun. 70'lerden 50'lere inenler, hedefine ulaşanlar, ulaşmak üzere olanlar... Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum
. :66::66::69::34:

kızlar günaydın:52:
nasılsınız ?:52:
ben iyiyim umarım sizde iyisinizdir. büyüklerimin ellerinden küçükleirmin gözlerinden öperim dermişim :60::60:

cimcimecim geçmiş olsun hayatım. valla üstüste gelmiş. ama bu ara hepte aksilikler seni buluyo. bence bi tanıdıga kurşun döktür yada üstüne muska nazar boncuu filan al. sende nazar var bence bebişim dikkat et :69::69:

berilcim geçmiş olsun. ah şu analık ne zor valla. allah yardımcın olsun bide sende iki tane var.

yecalecim tam sorcaktım bu gece iyi uyudun mu diye sonra okudum ki 3. gece yine uykususuz yazmışsın. umarım oglan iyileşirde sende azcık döşek yüzü görürsün bebişim:50:

loksi bacı hoşgeldin... yeni evin hayırlı olsun huzurlu mutlu yaşayın inşalla. koşu bandı olayına katılıyorumöyle bi incelicen ki o kocana kapak olacak. tek konu düzeni oturtmak. gerçi kelin ilacı olsa başına sürer. ben hala pilatese başlicam bu arada:51:

yeni gelen kızlara da günayıdn.

günaydın ycl cim iyiyim canım sağol ben artık hem seksü hemde kainat güzeliyim:60: sabah biri dedide kainat güzelisin diye bunuda bilin diye yazdım :60::60: bu arada afiyet olsun canım

kim dedi kız kainat güzelisin diye.. kocişin mi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar günaydın:52:
nasılsınız ?:52:
ben iyiyim umarım sizde iyisinizdir. büyüklerimin ellerinden küçükleirmin gözlerinden öperim dermişim :60::60:

cimcimecim geçmiş olsun hayatım. valla üstüste gelmiş. ama bu ara hepte aksilikler seni buluyo. bence bi tanıdıga kurşun döktür yada üstüne muska nazar boncuu filan al. sende nazar var bence bebişim dikkat et :69::69:

berilcim geçmiş olsun. ah şu analık ne zor valla. allah yardımcın olsun bide sende iki tane var.

yecalecim tam sorcaktım bu gece iyi uyudun mu diye sonra okudum ki 3. gece yine uykususuz yazmışsın. umarım oglan iyileşirde sende azcık döşek yüzü görürsün bebişim:50:

loksi bacı hoşgeldin... yeni evin hayırlı olsun huzurlu mutlu yaşayın inşalla. koşu bandı olayına katılıyorumöyle bi incelicen ki o kocana kapak olacak. tek konu düzeni oturtmak. gerçi kelin ilacı olsa başına sürer. ben hala pilatese başlicam bu arada:51:

yeni gelen kızlara da günayıdn.

Günaydın Yo Yo Yo Yolandacım...
He valla ya.. azcık uyusaydım iyiydi ama alıştım sanırım ya.. Yorgunum ama yerlerde sürünmüyorum en azından.. sadece spora gidemiyorum o kötü oldu...

yclm,nugym,cimcimem,hugom çok teşekkürler hepinize...:69:evet 2 tane küçük çocuk olunca ikiside mızmız ikiside kucamdan gitmiyor.uykusuzluk cabası.ama tek onlar iyileşş,nde ben uykusuz kalmaya razıyım yeterki onlar hasta olmasınlar.
yclm senin kuzunun nesimi var?ateşmi onunda?

Back
X