Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olsun cnm olsun yavaştan alışş.Ben de platform topuğum olsun istiyorumm en önemlisi yürüyebilmeyi istiyorum onların üzerinde. Yaşım geldi artık![]()
![]()
kız beril fambıkla ben sana az yiosun die die die 8 kaşık yaptırdıkya şu sebze yemeklerini helal osssun bize beaaaaben geldimm kimseler yohh gene .asıl şimdi kurtlar incek.neyse bende tek başıma yazar yazar çıkarım
ara
4 badem,4 fındık,6 çam fıstığı,
1 yeşil elma.
akşam menüm
8 kaşık sebzeli tavuk sote
1 tabak salata
ardından
şekersiz türk kahvesi
limonlu soda
yatmadan bergamotlu yeşil çay içerim.2lt su içtim yatana kadr 3 olur herhal.herkese iyi akşamlar.......:78::79:
hoşgeldin cnm alırız tabikide. kolay gelsin hedefine en kısa sürede ulaşırsın inş.Selam kızlar ben 70-79 topiğinde başlamıştım kilo vermeye.ama artık 66 kg oldum.Bende gelsem aranıza alır mısınız?![]()
olsun cnm olsun yavaştan alışş.ben bayılırım platformlara
ayakkabı hastalığım varda bi sürü platformum var
daha da olsun diorum bi sürü olsun olsunda olsun olsunda olsun
kız beril fambıkla ben sana az yiosun die die die 8 kaşık yaptırdıkya şu sebze yemeklerini helal osssun bize beaaaasanada tabüküüüü
hoşgeldin cnm alırız tabikide. kolay gelsin hedefine en kısa sürede ulaşırsın inş.
akşamları pek kimse olmuo topikte. hatta ramazan dolayısı ile gündüzleride eskisi gibi çok olmuoruz ama bayram sonu eeski performansımıza kvuşcağımızı umut ediorummmm![]()
herkeze günaydın kadir geceniz mübarek olsun allah dualarınızı kabul eylesin.cimcimecim sanada günaydın vede afiyet olsun canım.ben akşam yine 58 dk yürüdüm koşu bandında sonra duşumu aldım saçlarımı kuruttum yattım zaten saat 12 di yattığımda ama biraz uykum var yine neyse açılır birazdan heralde.herkezlere kolay gelsin.bu arada cimcime iyi olmana sevindim canım![]()
Günaydın kızlar...
Güne bomba gibi bi başlangıç yaptım. sabah 1 saat yürüyüş, ardından sandaloz sakızı ve elmalı ballı su 20 dak sonra kahvaltı yaptım.
Kahvaltı mönüm:
1 dilim kepek ekmeği,
1 salatalık,
1 domates,
peynir ,
5 zeytin ve 1 bardak şekersiz çay
kolay gelsin herkese
teşekkür ederim canım benim..bende güya akşam temizlik yapacaktım.ama canım hiçbirşey yapmak istemedi.eşimde yemek çeşit yapma yiyesim fazla yok dedi.bende sebze doğradım fırına göderdim.sonra uzandım.iftara yarım saat kala cacık yaptım okadar.eşim iftardan sonra arkadaşının yanına gitti.dükkan açacakmış eşim onun için görüşmeye gitti.benimde aklım onda kaldı iş miş yapamadım.dükkan sahibi 18 bin peşin 1 yıllık kira istemiş birde sigortası felan yapılması lazım mış 15 binde o 33 bin borç alacakmış dükkanda çok büyük değil.iş yaparmı bilemedim.birde iş yapmazsa borçta üstümüze kalacak artık kendimizi parçalasak bitiremeyiz.bilemedim.eşim ne diyiyorsun dedi.ben fikrimi söledim ama o genede niyetli elimi taşın altına koymazsam birşey elde edemeyiz diyiyor.siz ne dersiniz.ben çok kararsız kaldım ya.ne düşüneceğimi bilmiyorum.
afiyet olsunnnGünaydın kızlar...
Güne bomba gibi bi başlangıç yaptım. sabah 1 saat yürüyüş, ardından sandaloz sakızı ve elmalı ballı su 20 dak sonra kahvaltı yaptım.
Kahvaltı mönüm:
1 dilim kepek ekmeği,
1 salatalık,
1 domates,
peynir ,
5 zeytin ve 1 bardak şekersiz çay
kolay gelsin herkese
herkese günaydııınnnnnnnnn
nasılsınız topişlerrr...
tatile hazırmısınızzzzzzzzzzzzz
ben hazırımm..ama sadece benn.....hala valizimi toplamadım
bugün erken çıkmayı planlıyorumm,iftara kadar hallederim inşallah..
herkesin kadir gecesi mübarek olsunn..birbirimiz için dua edelim inşalllah
gelelim yediklerime
iftarda
7-8 yk zeytinyağlı bamya yemeği
2 dlm köy ekmeği
1 çay kaşığı tereyağı
1 tk bal
4-5 yk yoğurt yedim
ara
çeyrek armut
1 çay bardağı kabak çekirdeği
3 kare bitter
1 top dondurma
4adet susuamlı pöskevit
sınırsız çayyyyyyyyyyyyyy
24 saatlik açlığın ardından böle oldu işte ne bulsam yidim
sahurda
2 dlm köy ekmeği
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı salçadan oluşan tost
4 adet susamlı pöskevittt
canım benim kebap dükkanı açacak eşim iş yapar diyiyor.laburant bir arkadaşıla ortak olacakmış.şimdi face den konuştuk.evde pek konuşmaya vaktimiz olmuyorda.cimcimecim ne dükkanı açacak canım eşin ne üzerine yani biz nedesek boşş canım çünkü bulunduğunuz ortamı çevreyi siz biliyorsunuz yani kazanç olurmu olmazmı siz kararverceksiniz biz yeri çevreyi bilmediğimiz için bişey diyemeyiz ama eşin bu işe başlarsa eğer sonuç kötü olursa ki inşallah olmaz canım yani hazırlıklı olsun derim allahım hayırlısını versin canım![]()
herkese günaydııınnnnnnnnn
nasılsınız topişlerrr...
tatile hazırmısınızzzzzzzzzzzzz
ben hazırımm..ama sadece benn.....hala valizimi toplamadım
bugün erken çıkmayı planlıyorumm,iftara kadar hallederim inşallah..
herkesin kadir gecesi mübarek olsunn..birbirimiz için dua edelim inşalllah
gelelim yediklerime
iftarda
7-8 yk zeytinyağlı bamya yemeği
2 dlm köy ekmeği
1 çay kaşığı tereyağı
1 tk bal
4-5 yk yoğurt yedim
ara
çeyrek armut
1 çay bardağı kabak çekirdeği
3 kare bitter