60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm cnm afiyet olsun.çok teşekkürlerde neden sen çok tembel olsasınn.maşallah sporunu yapmışın.spor ne yaptın cnm benim?
sen yeni mi katıldın cnm yoksa benmi gözden kaçırdım.ben çok fazla kalıp yazamıyorum genelde malum çocuklar.:1:

spor salonunda kardiyo 45 dak.yuruyuş 15 dak bisiklet,15 bi alet var adını bilmediğim değişik bi bisiklet..ben 72 kiloya cıkmıstım bir sne önce..yıllardır 67-68 civarındayım oturmuş bir kilo bu.yeni girdim bu topiğe inş vereceğim kiloları.

ben geldimm kızlar napıyonuzzz.ben evleri süpürdün toz aldım vitrinleri sildim oylarını yıkamıştım onları ütüledim serdim.oğluşları yıkadım.şincik uyutuyorum.birazdan pilatesimi yapıcam inşallahh.çok yorulmuşumm.öğle yemeğimi de yzayımm
1 tane ızgara tavuk göğsü
1 tabak ta karışık salata veya yoğurt daha karar vermedim.
sizler neler yapıyonuz bi geçmişe bakayım.
canım benim afiyet olsun.maşşallah her iş bitmiş pilateste yapılacak sen günde 2 kezmi pilates yapıyorsun canım brnnim.bende akşam gidip yatak odasının perdelerini yıkayacağım.yarında oturma odasını yıkadım mı perdeler bitiyor.dün misafir odasını yıkamıştım.kayınvalidemlerde bugün gelmeyeceklermiş c.tesi geleceklermiş.neyse ben ozaman kadar yavaş yavaş bayram temizliğimide yaparım bitiririm.eşimde yardım eder zaten.c.tesi sabahtanda koltuklarımı silerim yada yarın akşam c.tesiye kurur.offff ne çok iş varmış daha.

spor salonunda kardiyo 45 dak.yuruyuş 15 dak bisiklet,15 bi alet var adını bilmediğim değişik bi bisiklet..ben 72 kiloya cıkmıstım bir sne önce..yıllardır 67-68 civarındayım oturmuş bir kilo bu.yeni girdim bu topiğe inş vereceğim kiloları.

maşallhh.inşallah cnm verirsin tabi.hoşgeldin ozman aramıza.buraya düzenli takılıp yedini içtini kaçamağını herşeyi yazarsan burda herkese sana yardımcı olur.bende bu topiğe girdiğimde 68kg idim.şimdi 58.6 tabi allahın izniyle burda cnm bebişlerimin sayesinde onların çok faydasını gördüm.hepsine çok çok teşekkür edeyim dur senin sayende tekrar:9::16:

canım benim afiyet olsun.maşşallah her iş bitmiş pilateste yapılacak sen günde 2 kezmi pilates yapıyorsun canım brnnim.bende akşam gidip yatak odasının perdelerini yıkayacağım.yarında oturma odasını yıkadım mı perdeler bitiyor.dün misafir odasını yıkamıştım.kayınvalidemlerde bugün gelmeyeceklermiş c.tesi geleceklermiş.neyse ben ozaman kadar yavaş yavaş bayram temizliğimide yaparım bitiririm.eşimde yardım eder zaten.c.tesi sabahtanda koltuklarımı silerim yada yarın akşam c.tesiye kurur.offff ne çok iş varmış daha.

saol cnm benimmmm.sorma zar zor bitirdimm.çocuklar sağolsunlar küçük çocul olunca işte temizlikte bitmiyorr.napalım tek sağlıkları yerinde olsunn ben yaparım temizlik allah sağlık versinn.yok cnm 1 kere yapıyorum pilates.onuda çocukları uyutunca yapıyorum anca yoksa yaptırmıyolar.senin de baya işin vermış ama bukadar yorma kendini cnm yaa allah korusun sonra bişiy olur zati düşük tehlikesi atlattın gene bişiy olur sonra pişman olursun.bırak seni beyenen seni seven böle gelsi,n beyenmeyende gelmesin yada gelince bi zahmet yapıversinnn.sen zaten hamileliğini zor geçiriyosun temizlikmi önmeli senle bebişin mi boşver yorma kendini bukadarr.
çocuklar uyudu ben pilatesimi yapıp geliyimm.öptümm:80:

öğle arası başkanın koltuklarını birleştirdim 30-40 dk uyudum.
ohh iyi geldi valla..
bugün orucu uykuya tuttursam ne iyi olurdu:26:
acıkmadım ama acayip halsizimm.
neyse 5 saatcik kalmış bişey değil:9:

bayram dönüşü benimde aciiileeeeeeeeeeeen platese başlamam lazımm.
yoksa bu göbüşş gitmeycek.
haftada 1-2 kerede yürüyüş yapsam yürüme bandında,toparlanırım inşallah..
bahar ve kış için kıyafetler almak istiyorumm ama henüzz asıl kiloma ulaşamadımm..
havalar soğuyana kadar hallestsem nolurdu yawww:97:

çizelgesine bayıldığım arkidişlerim 4te ve 5te iki araöğün yapacağım daha doğrusu araogunu ikiye böleceğim siz ne yiyorsunuz ara öğünlere.. birde diyetisyene giden var mı kızlar??ben 1 kere gitmiştim diyetisyene bana en önemli öğün ikindinin ara öğünü demişti..açlık cok oluyormuş kaN şekeri düşüyormuş oyuzden kesinlikle atlanmamalı demişti.ama bana sadece 1 simit 1 ayran vermişti..çeşit verin demiştim 1 çeşit daha verdi hep aynı şeylerden sıkılmak gibi bir huyum olduğu için her ikindi aynı şeyleri yiyemedim tabi..tutamadım diyeti.

bahar ve kış için kıyafetler almak istiyorumm ama henüzz asıl kiloma ulaşamadımm..

plates için bir salona mı gidiyorsun evde cd falan mı var mı?

canlarım ben geldim.. ara öğünüm niyetine domates - salatalık - yeşil biber çay eşliğinde bunları yiyorum.

tünaydıııııııııııın herkese.kızlar çok mutluyum 62 yi gördüm çok şükür.yoliiii duydundumu canım 62 oldum 62:92::64::74:

tebrikler canım.. çok sevindim.. :46:

slm kızlar, beni de yanınıza alır mısınız?
Benim kilo serüvenim şöyle
üniversite bitene kadar 56 kg civarındaydım boyum 170, oldukça zayıftım. hatta ailem üzlürdü, annem vs. ben memnundum herşeyim small bedenleri, göbeğim dümdüzdü. 3 tane hamburgeri yeyip hani şu sinir olduğumuz kilo almayan tiplerdendim. herşey üniversiteyi bitirdiğim sene başladı.ufaltan almaya başladım ve yaz tatilinin sonunda 70 kg ı gördüm tartıda.
fotoğraflarıma baktığımda utanıyordum kendimden. resmen 2 katıma çıkmıştım. göbeğim kalçam hiçbir kıyafetim olmuyordu. ve 3-4 sene bu şekilde geçti. kilo vermeye çalıştıkça kilo vermek daha da zorlaştı. 2006 da diyetisyenden alınan bir diyet programına harfiyen uyarak 1.5 ay gibi bi sürede 60 kg a indim. diyete devam ettim 3 ay kadar artık almam diye tekrar eski yeme alışkanlığıma dönmemle beraber yaklaşık 6 ay sonra tekrar 72 kg a bu sefer çıktım. derken bu böyle devam etti. bi kere daha sıkı diyet, tyürüyüş, bırakınca tekrar aynen eski kilolar geri geldi. sigara kullanan bi insanım. sigarayı azaltınca kilolarım geldi, kilo vermey çalışnca sigara mikatrım arttı.
Geçen sene tartıda75 kg ı da gördükten sonrabu işe bi son vermeye karar verdim. kk ile tanıştım. sirkeli ballı su, yeşil çay, lahana yağı ile bisiklet ile beraber 75 ten 68 kg a kadar düştüm. ve kilom sabitlendi kilo veremedim.
Sonrasında aşık olup aşk acısı çektiğim dönemde hiçbirşey yapmadığım halde 62 kg a düştüm. en sevdiğim çikolatanın bile suratına bakmaz hale geliştim. bunda az önce anlattığım sigaranın artmasının da etkisi var tabi. depresyondan çıkıp toparlandım sigarayı 1 pakete düşürünce, tayinim çıkıp anneciğimin yanına gelince kilom yine 69 a dayandı.
öğretmen olmanın da kilo problemimde etkisi olduğunu düşünüyorum. yazın 3 ay tatil boyunca evde oturup annecimin böreklerini yerken nasıl kilo vereceğim, hep yarın öbürgün derken, yürüyüş yapmaya başladım. ve şunu gördüm. artık yaş 29 a dayandı ve benim problemim kilolarım değil, sigaram. sürekli bişeyelr atıştırıyorum, yürüyüş yapamıyorum. en sonunda karar verdim sigarayı bırakıyorum. beraberinde diyete başlıyorum. hayatımda bana en çok zarar veren 2 şeyi birden hayatımdan çıkarmaya karar verdim. tayinim ankaraya yakın bi şehre çıktığı için dans kursuna ve yüzmeye de başlamayı planlıyorum. böylece tüm kötü şeylerden kurtulucam. burdan birbirimize destek olursak daha iyi olur diye düşünüyorum.. sevgiler..

hoşgeldiniz aramıza :71: ahh anneler yok mu geldiğimden beri neler yedim neler.. aynen gelsin gözlemeler gitsin börekler.. malesef yedim de :30: geldiğimden beri doğru düzgün yürüyüşte yapamıyorum.. doğru sigara içilirse iştah kapatır bırakırsan bocalarsın.. ama ilk önce bu işi beyinde bitir. vücudun yasaklara karşı koymayı öğrensin.. ben ilk zamanlar pasta kutularını kokladım uzun uzun aldığım abur cuburları seyrettim.. Vallahi büskivi çikolata çekmecem var orayı açıp uzun uzun baktım ama inat ettim yemedim. :20: ilk önce vücuda eziyet ediyormuş gibi oluyor ama sonra nikotinden arınmak gibi bişey bu... gerçekten zamanla canın çekmez oluyor yememen gereken şeyleri.. sana bişey tavsiye edeyim ; sürekli ağzına bişeyler atıştırma hissine kapılırsan bitki çayı iç , arada hurma ye , birkaç tane çubuk kraker ye.. meyve ye , keçi boynuzu , salatalık , tarçınlı süt iç. biz sana yardımcı oluruz dara düştüğün zaman bizimle paylaş biz seni yönlendiririz..

ben geldimm kızlar napıyonuzzz.ben evleri süpürdün toz aldım vitrinleri sildim oylarını yıkamıştım onları ütüledim serdim.oğluşları yıkadım.şincik uyutuyorum.birazdan pilatesimi yapıcam inşallahh.çok yorulmuşumm.öğle yemeğimi de yzayımm
1 tane ızgara tavuk göğsü
1 tabak ta karışık salata veya yoğurt daha karar vermedim.
sizler neler yapıyonuz bi geçmişe bakayım.

berilcim ya sen hiç oturmuyorsun evde .. kilo verme durumun nasıl gidiyor hızlı mı yavaş mı ?

kızlar 1,5 saat spor yaptım..öğle yemeği 3 küçük biber dolması 1 kase yogurt
sonra 1 bardak cay ile maaalesefff 1,5 tane ikeanın zencefilli kurabiyesinden yedim çok pişmanım:43::9::9:

spor salonunu bırakıp yürüyüş bandı alacağım var mı evinde kullanan yazsın bana..ses yapar diye korkuyorum??

canım 3 biber dolması çok olmuş nihayetinde içinde pirinç var. koşu bandı ben kullanıyorum bandın altına halına küçük bir paspas ser ses yapmaz hiç. motorun seside çok değil..

1 adet elmamıda hüplettim.ohhhhhhhhh iyi geldi.

afiyet olsun cimcimem :16:

benim de platese ihtiyacım var :95: artık çok inceyim ama sıkılaşmam lazım .. aslında sen daha şanslısın ankara da plates kursu vardır kalabalık grupla insan daha çok motive olur. gerçi çalışıyorsun akşam yada haftasonları gitmen gerekir , o zaman da eşine çocuğuna nasıl zaman kalır değil mi :44: ben olimpik havuza gitmek istiyorum eşim karma grupla girmeme izin vermiyor. bayan seansı da akşam 7 de. git - gel 8.30 buluyor. offff sinir yaa. bayan seansı keşke öğlen olsa ne iyi olurdu. zaten oturduğumuz ilçe küçücük nerdeee plates kursu :63:

Ben de geldim güzeller :)
Bugün yediklerim olmadı gibi sanki yA :/ :50:bakınız şunlar yedim :
Sbah: 1 kk peynir, 1 yumurta, şekersiz çay, salatalık, domates, 1 k ekmeği
ara: 1 yeşil çay, biri sade diğerli kakao dondurma :43:

öğle: sebze çorbası 1 kase, 1 kase yoğurt, 1 peksimet
ara: 5-6 üzüm, 1 bardak süt

:50:

akşama dolma pişiriyor annem. ne yaparım bilmem :50: alıp ton balığı mı yesem kalonchoe hocamın tavsiyesi üzerine bilemedim.
Bugün spor yapmadım dinlenme günümdeyim. Ha bi de "couch potatoes" neydi yahu? biliyordum ama unutmuşum ingilizce çalıştım az önce, karşılaştım

canlarım ben geldim.. ara öğünüm niyetine domates - salatalık - yeşil biber çay eşliğinde bunları yiyorum.

tebrikler canım.. çok sevindim.. :46:

hoşgeldiniz aramıza :71: ahh anneler yok mu geldiğimden beri neler yedim neler.. aynen gelsin gözlemeler gitsin börekler.. malesef yedim de :30: geldiğimden beri doğru düzgün yürüyüşte yapamıyorum.. doğru sigara içilirse iştah kapatır bırakırsan bocalarsın.. ama ilk önce bu işi beyinde bitir. vücudun yasaklara karşı koymayı öğrensin.. ben ilk zamanlar pasta kutularını kokladım uzun uzun aldığım abur cuburları seyrettim.. Vallahi büskivi çikolata çekmecem var orayı açıp uzun uzun baktım ama inat ettim yemedim. :20: ilk önce vücuda eziyet ediyormuş gibi oluyor ama sonra nikotinden arınmak gibi bişey bu... gerçekten zamanla canın çekmez oluyor yememen gereken şeyleri.. sana bişey tavsiye edeyim ; sürekli ağzına bişeyler atıştırma hissine kapılırsan bitki çayı iç , arada hurma ye , birkaç tane çubuk kraker ye.. meyve ye , keçi boynuzu , salatalık , tarçınlı süt iç. biz sana yardımcı oluruz dara düştüğün zaman bizimle paylaş biz seni yönlendiririz..

berilcim ya sen hiç oturmuyorsun evde .. kilo verme durumun nasıl gidiyor hızlı mı yavaş mı ?

canım 3 biber dolması çok olmuş nihayetinde içinde pirinç var. koşu bandı ben kullanıyorum bandın altına halına küçük bir paspas ser ses yapmaz hiç. motorun seside çok değil..

afiyet olsun cimcimem :16:

cnm benimmm doğru dürüst gerçkten oturmuyorum.hiç iş bitmiyorki evde..anca akşamüzeri çocuklar uyursa bende ozman dinleniyorum.kilo verişim bende bilmiyorum geçen tartıldım59.7 idim bu gün gene tartıldım gene aynı.midem çok şiş ondan dolayımı yoksam durdumu bilmiyorum kii

Teşekkür ederim ycl, gerçekten şimdiden motive oldum. planlarımdan bahsedeyim,
sigarayı bırakma planım 1 eylül. ama ondan önce ben diyet programımdan bahsedeyim. diyet yapıp bırakıp tekrar fazlasıyla kilo almış biri olarak, diyet değil de sağlıklı beslenme üzerine bi plan yaptım. çünkü o yasaklardan sonra hedeflenen kiloya ulaşınca tekrar o kiloları almış biri olarak, yasak koymuyorum.
diyet hikayelerinde okuduğum gibi canımın istediği şeylerden az yiyerek doymaı, abur cuburdan uzak durmayı( yasaklamayı değil) planlı yaşamayı ve bunu alışkanlık haline getirip hep böyle yaşamayı planlıyorum.
sık sık az az yiycem, her sabah yürüyüş yapıcam, okul başlayınca dans kursum da başlıyor, o zaman yürüyüş azalıcak haliyle bisikletle takviye yapıcam şu an 69 kiloyum. 58 kg a kadar azmedicem. ama bu sefer 58 kilo olunca tamamen salmıycam. hep böyle devam edicem. desteiğiniz için teşekkür ederim.
cnm hoşgeldin sen neler yapacağını biliosun zaten bizde sanayardımcı olurz merak etme:16:kolay gelsinn

çizelgesine bayıldığım arkidişlerim 4te ve 5te iki araöğün yapacağım daha doğrusu araogunu ikiye böleceğim siz ne yiyorsunuz ara öğünlere.. birde diyetisyene giden var mı kızlar??ben 1 kere gitmiştim diyetisyene bana en önemli öğün ikindinin ara öğünü demişti..açlık cok oluyormuş kaN şekeri düşüyormuş oyuzden kesinlikle atlanmamalı demişti.ama bana sadece 1 simit 1 ayran vermişti..çeşit verin demiştim 1 çeşit daha verdi hep aynı şeylerden sıkılmak gibi bir huyum olduğu için her ikindi aynı şeyleri yiyemedim tabi..tutamadım diyeti.
cnm ara öğünlerde taze ve kuru meyveler 1 bardak süt ayrann yeşil çay olabilr.leblebide çok tok tutuar fındık 6-7 tane ceviz 1-2 tane yenebilr.
1 simit 4 dilim ekmek eder ekmek hakkından düşülerek yenebilr.

Ben de geldim güzeller :)
Bugün yediklerim olmadı gibi sanki yA :/ :50:bakınız şunlar yedim :
Sbah: 1 kk peynir, 1 yumurta, şekersiz çay, salatalık, domates, 1 k ekmeği
ara: 1 yeşil çay, biri sade diğerli kakao dondurma :43:

öğle: sebze çorbası 1 kase, 1 kase yoğurt, 1 peksimet
ara: 5-6 üzüm, 1 bardak süt

:50:

akşama dolma pişiriyor annem. ne yaparım bilmem :50: alıp ton balığı mı yesem kalonchoe hocamın tavsiyesi üzerine bilemedim.
Bugün spor yapmadım dinlenme günümdeyim. Ha bi de "couch potatoes" neydi yahu? biliyordum ama unutmuşum ingilizce çalıştım az önce, karşılaştım
cnnm benm sabah iyi öğlen çok az hani nbunun sebze yemeği en az 4-5 kaşık.:45::45::45:
akşam dolma yenebilr orta boy 2 tane. yanında da 1 dilim ekmek.yanındada yoort süper olur .
dolma eğer büyükse 1 tanesi bir dilim ekmek yerine geçer. orta boy ise 2 tanesi bri dilim ekmek yerine geçer.
yaprak sarma etli 4-5 tanesi 1 dilim ekmek yerine geçer bunların hepsi yenebilr hatta ben yrı pirinç yarı bulgur koyuorum gönül rahatlığı ile yiorum:21::21::21::21:

bu arada kuzenime geldim.bu son görüşmemiz burda o da konyaya gidio bugün bende konyaya gidicem bayramda ordan erzinmcana. o yüzden bugün görüşelim dedik. hepinizi öpüorumm evden yazarım yineee:16::16::16::16::16:

saol cnm benimmmm.sorma zar zor bitirdimm.çocuklar sağolsunlar küçük çocul olunca işte temizlikte bitmiyorr.napalım tek sağlıkları yerinde olsunn ben yaparım temizlik allah sağlık versinn.yok cnm 1 kere yapıyorum pilates.onuda çocukları uyutunca yapıyorum anca yoksa yaptırmıyolar.senin de baya işin vermış ama bukadar yorma kendini cnm yaa allah korusun sonra bişiy olur zati düşük tehlikesi atlattın gene bişiy olur sonra pişman olursun.bırak seni beyenen seni seven böle gelsi,n beyenmeyende gelmesin yada gelince bi zahmet yapıversinnn.sen zaten hamileliğini zor geçiriyosun temizlikmi önmeli senle bebişin mi boşver yorma kendini bukadarr.
çocuklar uyudu ben pilatesimi yapıp geliyimm.öptümm:80:
öylede canım benim ama ev berbat durumda yapmayıncada olmuyor.şimdi nişan zamanı herkes bize gelecek etrafa bakıp burun kıvırmalarını istemem yavaş yavaş yaparım.eşimde bana yardımcı olur inşallah.olmazsa zaten hiç koltuklara girişmem bile.şimdi yapılması gereken işlerim şunlar,
perdeler yıkanıp asılacak,
camlar silinecek,
koltuklar silinecek,
vitrin temizlenecek en yorucusu benim için bu şuan incik boncuk tabak çanak dolu içi,
birde mutfak şöyle bir elden geçecek,
birde benim artık üzerime olmayan kıyafetlerim valizlenip kaldırılacak, işte bu kadar aklıma gelen,

cnm hoşgeldin sen neler yapacağını biliosun zaten bizde sanayardımcı olurz merak etme:16:kolay gelsinn

cnm ara öğünlerde taze ve kuru meyveler 1 bardak süt ayrann yeşil çay olabilr.leblebide çok tok tutuar fındık 6-7 tane ceviz 1-2 tane yenebilr.
1 simit 4 dilim ekmek eder ekmek hakkından düşülerek yenebilr.

cnnm benm sabah iyi öğlen çok az hani nbunun sebze yemeği en az 4-5 kaşık.:45::45::45:
akşam dolma yenebilr orta boy 2 tane. yanında da 1 dilim ekmek.yanındada yoort süper olur .
dolma eğer büyükse 1 tanesi bir dilim ekmek yerine geçer. orta boy ise 2 tanesi bri dilim ekmek yerine geçer.
yaprak sarma etli 4-5 tanesi 1 dilim ekmek yerine geçer bunların hepsi yenebilr hatta ben yrı pirinç yarı bulgur koyuorum gönül rahatlığı ile yiorum:21::21::21::21:

bu arada kuzenime geldim.bu son görüşmemiz burda o da konyaya gidio bugün bende konyaya gidicem bayramda ordan erzinmcana. o yüzden bugün görüşelim dedik. hepinizi öpüorumm evden yazarım yineee:16::16::16::16::16:

dondurma yedim diye az yedim öğlen, bir de akşam dolma yersem diye az yiyeyim dedim. 2 dolma iyi orta büyüklükte, yoğurt fazla olur sanki çünkü hem yoğurt hem süt tükettim bugün :/ ekmek yemem yanında :50: öyle bir alışkanlığım yok, edinmeyeyim bari :1: Yolun açık olsun o zamaan :54:

Back
X