60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

facia bu arada couch patotoes tv bağımlısı demek. yani ellerindek umanda önünde bi sürü yiyecek olan tombulinsan lar için kullnılırrr
Hah evet yaa.. :) Ona benzer bir şey olduğunu hatırlıyordum da bir türlü tam adını hatırlayamadım.
Couch potetosluğa hayıııır!!! Yaşasın sağlıklı ve zayıf yaşam :60::60:

1.55 cm canım. annemin komşusu da benimle aynı boyda genç bir kadın boyum 1.60 diyor :44: ilginç değil mi..

canım benim 2 arkadaşım var.benden kısa duruyorlar.ben 160 ım ama onlar 1,55 ama ölçünce aynı çıkıyoruz.omuzdan bakınca ben onlardan 5 cm uzunum ama kafadan bakınca tamamen aynıyız.benim vicut ölçülerim tam ama onların bacak boyu ve gövdeleri kısa boyunları uzun açığı ordan kapatıyorlar anlayacağın.belki onunda böyle bir sorunu olabilir.

canım benim 2 arkadaşım var.benden kısa duruyorlar.ben 160 ım ama onlar 1,55 ama ölçünce aynı çıkıyoruz.omuzdan bakınca ben onlardan 5 cm uzunum ama kafadan bakınca tamamen aynıyız.benim vicut ölçülerim tam ama onların bacak boyu ve gövdeleri kısa boyunları uzun açığı ordan kapatıyorlar anlayacağın.belki onunda böyle bir sorunu olabilir.

hımm baya ilginç bir durum. bayan benden daha toplu ben topuklu ayakkabıda giymem sürekli spor ayakkabı topuksuz sandalet. ama boynum uzundur incedir. yine de nasıl böyle fark olur ki.. boy sonuçta duvara yasla ölç.. yada bazıları yuvarlak hesap yapıyor :9: hani 1.55 de 1.60 de gitsin gibi :9: :9:

canım hugo bugün eşiyle çanakkaleye gidecekti.ev için ruhsat sigorta felan yapmak için birde gezeceklerdi.ondan yok..
tamam canım sağol bilgilendirdiğin için
slm kızlar, beni de yanınıza alır mısınız?
Benim kilo serüvenim şöyle
üniversite bitene kadar 56 kg civarındaydım boyum 170, oldukça zayıftım. hatta ailem üzlürdü, annem vs. ben memnundum herşeyim small bedenleri, göbeğim dümdüzdü. 3 tane hamburgeri yeyip hani şu sinir olduğumuz kilo almayan tiplerdendim. herşey üniversiteyi bitirdiğim sene başladı.ufaltan almaya başladım ve yaz tatilinin sonunda 70 kg ı gördüm tartıda.
fotoğraflarıma baktığımda utanıyordum kendimden. resmen 2 katıma çıkmıştım. göbeğim kalçam hiçbir kıyafetim olmuyordu. ve 3-4 sene bu şekilde geçti. kilo vermeye çalıştıkça kilo vermek daha da zorlaştı. 2006 da diyetisyenden alınan bir diyet programına harfiyen uyarak 1.5 ay gibi bi sürede 60 kg a indim. diyete devam ettim 3 ay kadar artık almam diye tekrar eski yeme alışkanlığıma dönmemle beraber yaklaşık 6 ay sonra tekrar 72 kg a bu sefer çıktım. derken bu böyle devam etti. bi kere daha sıkı diyet, tyürüyüş, bırakınca tekrar aynen eski kilolar geri geldi. sigara kullanan bi insanım. sigarayı azaltınca kilolarım geldi, kilo vermey çalışnca sigara mikatrım arttı.
Geçen sene tartıda75 kg ı da gördükten sonrabu işe bi son vermeye karar verdim. kk ile tanıştım. sirkeli ballı su, yeşil çay, lahana yağı ile bisiklet ile beraber 75 ten 68 kg a kadar düştüm. ve kilom sabitlendi kilo veremedim.
Sonrasında aşık olup aşk acısı çektiğim dönemde hiçbirşey yapmadığım halde 62 kg a düştüm. en sevdiğim çikolatanın bile suratına bakmaz hale geliştim. bunda az önce anlattığım sigaranın artmasının da etkisi var tabi. depresyondan çıkıp toparlandım sigarayı 1 pakete düşürünce, tayinim çıkıp anneciğimin yanına gelince kilom yine 69 a dayandı.
öğretmen olmanın da kilo problemimde etkisi olduğunu düşünüyorum. yazın 3 ay tatil boyunca evde oturup annecimin böreklerini yerken nasıl kilo vereceğim, hep yarın öbürgün derken, yürüyüş yapmaya başladım. ve şunu gördüm. artık yaş 29 a dayandı ve benim problemim kilolarım değil, sigaram. sürekli bişeyelr atıştırıyorum, yürüyüş yapamıyorum. en sonunda karar verdim sigarayı bırakıyorum. beraberinde diyete başlıyorum. hayatımda bana en çok zarar veren 2 şeyi birden hayatımdan çıkarmaya karar verdim. tayinim ankaraya yakın bi şehre çıktığı için dans kursuna ve yüzmeye de başlamayı planlıyorum. böylece tüm kötü şeylerden kurtulucam. burdan birbirimize destek olursak daha iyi olur diye düşünüyorum.. sevgiler..
hoşgeldin canım burda olduğun sürece verirsin buna inan
ben geldimm kızlar napıyonuzzz.ben evleri süpürdün toz aldım vitrinleri sildim oylarını yıkamıştım onları ütüledim serdim.oğluşları yıkadım.şincik uyutuyorum.birazdan pilatesimi yapıcam inşallahh.çok yorulmuşumm.öğle yemeğimi de yzayımm
1 tane ızgara tavuk göğsü
1 tabak ta karışık salata veya yoğurt daha karar vermedim.
sizler neler yapıyonuz bi geçmişe bakayım.
kolay gele afiyet olsun canım
kızlar 1,5 saat spor yaptım..öğle yemeği 3 küçük biber dolması 1 kase yogurt
sonra 1 bardak cay ile maaalesefff 1,5 tane ikeanın zencefilli kurabiyesinden yedim çok pişmanım:43::9::9:

spor salonunu bırakıp yürüyüş bandı alacağım var mı evinde kullanan yazsın bana..ses yapar diye korkuyorum??
melek 1.5 saat spor çok canım en az 45 en fazla 1 saat fazla yapılan sporun faydası yok canım bilgin olsun .bende koşu bandı var ayrıca hugo ve fambık tada var ben memnunum ayrıca seside çıkmıyo canım yani çıkıyo ama çok az rahatsız edici değil
1 adet elmamıda hüplettim.ohhhhhhhhh iyi geldi.

ohhhh afiyet osssuuuunnnnnn bakalım

yemeğimi yedim geldim
sporumu da yaptım şükürr.şindi limonlu sodamı içiyorum birazdan da yeşil çayımı içcem.:68:
cimcimem baya bi çok işin var senin.kayınvalidenler nerde oturuyor.o gelince birkikte yapsanız olmuyo mu cnm .öleee insanların gelipte açık arayıp durmalarına çok kızıyorum.nihayetinde sen zor bi hamilelik geçiriyosun biraz anlayışlı olmaları lazım amaaa nerdee.kasap et derdinde koyun can derdinde misalii.neyse ozaman çok yorma artık bak kızın da hastaa.

tamam canım sağol bilgilendirdiğin için

hoşgeldin canım burda olduğun sürece verirsin buna inan

kolay gele afiyet olsun canım

melek 1.5 saat spor çok canım en az 45 en fazla 1 saat fazla yapılan sporun faydası yok canım bilgin olsun .bende koşu bandı var ayrıca hugo ve fambık tada var ben memnunum ayrıca seside çıkmıyo canım yani çıkıyo ama çok az rahatsız edici değil

ohhhh afiyet osssuuuunnnnnn bakalım

saol cnmö benimmm.

Evet cici kızlar benim sizlerden ayılma zamanım geliyor yavaş yavaş..
evdeyken girip de bakamam sanırım. belki geceleri...
17 günlük bi aradan sonra burda beraber yağlardan kurtulmaya devam etmek umuduyla...
Esen kalın anacım...
Mucu mucu...:58::58::58::58::58::58::58:

17 günlük bi aradan sonra burda beraber yağlardan kurtulmaya devam etmek umuduyla...
Esen kalın anacım...

iyi tatiller canım.. şimdiden hayırlı iyi bayramlar diliyorum :16:

Esen kalın anacım...

caanım yolun açık olsun.kendine iyi bak.iyi tatiller....hayırlı bayramlar.

öğle arası başkanın koltuklarını birleştirdim 30-40 dk uyudum.
ohh iyi geldi valla..
bugün orucu uykuya tuttursam ne iyi olurdu:26:
acıkmadım ama acayip halsizimm.
neyse 5 saatcik kalmış bişey değil:9:

bayram dönüşü benimde aciiileeeeeeeeeeeen platese başlamam lazımm.
yoksa bu göbüşş gitmeycek.
haftada 1-2 kerede yürüyüş yapsam yürüme bandında,toparlanırım inşallah..
bahar ve kış için kıyafetler almak istiyorumm ama henüzz asıl kiloma ulaşamadımm..
havalar soğuyana kadar hallestsem nolurdu yawww:97:

fambıkkkkkk görünüp görünüp gidiyon heeee hep benmi dinlendirecem gözlerimi accukta siz dinlendirin dimi ama:1:halledersin merak etme ulaşamayızmı sence istediğimiz kiloya burda olduğumuz sürece olur istediğimiz :66:

Esen kalın anacım...

ycccleecim iyi tatiller iyi bayramlar sana inşallah güzel geçirirsin tatilini öpüyorum canımm :16:

yemeğimi yedim geldim
sporumu da yaptım şükürr.şindi limonlu sodamı içiyorum birazdan da yeşil çayımı içcem.:68:
cimcimem baya bi çok işin var senin.kayınvalidenler nerde oturuyor.o gelince birkikte yapsanız olmuyo mu cnm .öleee insanların gelipte açık arayıp durmalarına çok kızıyorum.nihayetinde sen zor bi hamilelik geçiriyosun biraz anlayışlı olmaları lazım amaaa nerdee.kasap et derdinde koyun can derdinde misalii.neyse ozaman çok yorma artık bak kızın da hastaa.

canım mardindeler .kayınvalidemler birşey demez ama nişan için gelecek olanlar dan çekiniyorum herkes durumumu biliyor ama yinede ben istemem öyle görmelerini.bir bakış yakalsam üzülürüm.şimdi kayınvalimler gelice yapayım dersem birde geldiklerinde hergün bir yere davet edilirlerse eğer işlerim kalır mecburen ben ihtimale bırakmadan bitireyim..

ben geldim ama herkesler gitmişşş
:16::16::16:
bende geldim mutfağı topladım bulaşık makinesini yerleştrdim elde yıkanacakları yıkadım birde bulgurşu semiz otu pişridm. azcık dinleneiraz ütü yapayım eşim gelene kadar bir iki gömlek ütülesem kar.:34:
bu arada hazır boy konusu açılmışken sabah gazetede ünlülerin boylarıyla ilgili bi yazı vardıda bazı mankenler hariç herkes 1.60 lı boylarda gülben ergen seda sayan 1.67.
beren saat 1.60 lı bişi. merve bolğur hazal kaya 1.60 lı.maneknlerdende çağla şikel 1.82 diğerleri hep 1.70 li.
yanı ünlülerin ço ğuda ölle çok çok uzun deil ama mini mini giyip platform topuklu ayakkabıları giydikleri için uzun görünüolar. bunu bizzar yaşadım b,i kaç kere tv dizlerinde oynayan ince uzun kızlardan bazılarıyla karşılaştık avm de aaa baktım aynı boydayız ona da sandalet var bende de ama tvde maşşşşşlaaahhhh upp uzunlarrr:69::69::69:
platformlar mini etekler sağolsunnnn:34:

geçn gün de aldığım kumaş pantolonu denedim eşime gösterdim bak die altınada bir platform giydim eşim waaaaooovvvv sende de amma bacak varmış didi:27::27::27::27:
ben tabi ya ne sandın boru deeel bu bacakkkk didimmm:27::27::27::27:

dondurma yedim diye az yedim öğlen, bir de akşam dolma yersem diye az yiyeyim dedim. 2 dolma iyi orta büyüklükte, yoğurt fazla olur sanki çünkü hem yoğurt hem süt tükettim bugün :/ ekmek yemem yanında :50: öyle bir alışkanlığım yok, edinmeyeyim bari :1: Yolun açık olsun o zamaan :54:

olsun cnm dondurma yesen bile yemeğinden kısmayackaısn bu altın kural ööle ben bir dilim yaşpasta yedim yemek ymeyieyyim yok cnm. ekmekde günlünk en az 4-5 dilim aşrt cnm bak kas kaybın olur yağ ların itmez sonra bana nie demediniz deme. :69::69::69:
birde yoort süt tüketimi 2 bardak olduysa okeyto:34:

Amaan sadece boy olsa neyse, tip de yok ki çoğunda. Öyle bir makyaj yapıyorlar, saça öyle güzel şekil veriyorlar ki benim nenemi oyuncu yapar güzel diye yutturur bunlar:37: :
Evet yoğurt yemedim, ekmek de. ama dolmayı biraz fazla kaçırdım, 1 tane fazla yedim vicdan azabı belirtileri başladı, yürüyüşe çıkmaya çalışacam bugün. Puf yaa bu son olsun bu son.. :56::50::45:

ben geldim ama herkesler gitmişşş
:16::16::16:
bende geldim mutfağı topladım bulaşık makinesini yerleştrdim elde yıkanacakları yıkadım birde bulgurşu semiz otu pişridm. azcık dinleneiraz ütü yapayım eşim gelene kadar bir iki gömlek ütülesem kar.:34:
bu arada hazır boy konusu açılmışken sabah gazetede ünlülerin boylarıyla ilgili bi yazı vardıda bazı mankenler hariç herkes 1.60 lı boylarda gülben ergen seda sayan 1.67.
beren saat 1.60 lı bişi. merve bolğur hazal kaya 1.60 lı.maneknlerdende çağla şikel 1.82 diğerleri hep 1.70 li.
yanı ünlülerin ço ğuda ölle çok çok uzun deil ama mini mini giyip platform topuklu ayakkabıları giydikleri için uzun görünüolar. bunu bizzar yaşadım b,i kaç kere tv dizlerinde oynayan ince uzun kızlardan bazılarıyla karşılaştık avm de aaa baktım aynı boydayız ona da sandalet var bende de ama tvde maşşşşşlaaahhhh upp uzunlarrr:69::69::69:
platformlar mini etekler sağolsunnnn:34:

geçn gün de aldığım kumaş pantolonu denedim eşime gösterdim bak die altınada bir platform giydim eşim waaaaooovvvv sende de amma bacak varmış didi:27::27::27::27:
ben tabi ya ne sandın boru deeel bu bacakkkk didimmm:27::27::27::27:

ay çok hoşsun :9: ama kukim sen hem narin hemde hoş bir hatunsun.. kadının bakımlısı önemli olan :34: uzun - kısa bakımsız ol kimsenin ilgisini çekemezsin.. bende kısa ve narin minyon tipli bir hatunum... kilo verdim iyice minyonlaştım evli olduğuma şaşıranlar var. hastanade kuaförde canım diye hitap ediyorlar küçük kız çocuğuna seslenir gibi :61: dediğin gibi ünlülerin bir çoğu abartılacak şekilde uzun değiller. misela hülya avşar 1.62 ama gençliği çok güzel alımlı değil mi.. ama iyi yürüyorlar platform topuklularla..

Back
X