günaydın canım benim afiyet olsun...sabah kahvaltımda
1 çay bardağı süt
1 kk peynir
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin
domates-salatalık
1 tane küçük köy biberi
Pek uğrayamadım canım. 2 avuç kuru üzüm bence fazla olmuş, 1 avuç neyine yetmedi kızkızlar 40 dak.falan spor yaptım koşu bandı alacaktım ama vazgeçtim..leslie ile walk walk yaptım yarım saat sonrada 100 alt karın,100 mide,50 yan mekik çektim.
akşam 4-5 y.k. bulgur pilavı
2 kaşık yogurt
salata ekmek yok
az öncede 2 avuç kuru kara üzüm yidimmmm...(çok mu olmuşşşşşşş)
niye durgun bu site bu kadar
FACİA nirdesin hani beni takip hani takip?? :)))
valla ben artık tavsiyede bulunmicam cimicim sen bildiini okuyorsun güzelim valla hiç canına acımıyorsun hadi kendine acımıyorsun o bebege de acımıyorsun sorunlu bi hamilelik geçiriyorsun. oralı olmadılarsa sende olma. vur kafayı yat be güzelim neden kalkıyorsun ki. ne diyeyim. sen kendine acımazsan onlar hiiiiçç oralı olmaz.. noktacanım omega 3 olarak ceviz vede semiz otu kullanıyorum.hap olarak içmektense doğal olarak alıyorum.balık :104:tüketemiyorum miğdem almıyor.birde ben den iyi bahsetmişler kötü bahsetmişler hiç umrumda değil hiç sevmesinler hatta daha rehat ederim.ama elimde değil kimseyi kramıyorum kırdığımdada çok üzülüyorum.
dün eve gittim kzımıda kreşten aldım.babasıda evde yan gelmiş yatıyor.ne yemek istersin dedim.bana dediki kardeşimi bekliyorum motorunu alıp pazara gideceğim.annemleri çağırdım yemeğe diye.bir baktım kapı çaldı geldiler daha birşey diyemedim.sonra eşim pazar yaptı geldi.saat 7: 30 olmuş fasulye ayıkladım taze fasulye yaptım.pilav eyran felan.görümcemle eltim yanlış dolmuşa binmişler geç geldiler.ikiside beyaz giymişler üstleri kirlenmesin birşey gökülmesin diye mutfağa bile girmediler.yatsı ezanından sonra saat 9 da sofra serdim bir kaşık gene getirmediler.benimde başım öyle çok ağrıyorduki anlatamam söyledimde ama kimse takmadı kendimi yatağın üzerine atmıştım.onlar yedi ben 1 kaşık yedim olmadı gittim uzandım onlar yiyiene kadar.yediler ama eltim vede görümcem telefonlarını alıp diğer odaya gittiler.sofrada yerde öylece duruyor.kalktım topladım makinaya attım çay suyu kodum.görümcem geldi çayı illa ben demleyeyim dedi.gerek yok deim çay hazır zaten dedim.aldım içeri gittim.servis te yaptım.utansınlar diye ama nerde.birde yarım saat sonra eşim sesleniyor karpuz kes getir.ben başım ağrıyor diye uzandım ama eşim oralı bile olmadı.yetmiyormuş gibi kaynanam ve kaynım balkonda yatmak istediler eşimede görümcemede döşekleri çıkarın dedim oralı olmadılar.kalktım kendim getirdim bana öylece baktılar.artık sinir oldum.kızımı bile uyutmadım kendim gittim uyudum.ister yatın ister yatmayın dedim.aslında elitim gile gideceklerdi ama eşimin üztün ısrarı üzerine bizde kaldılar.
ben bu akşam bir şey olmazsa eşimle konuşacağım bakalım eğer böyle yapacaksa bundan sonra benden güler yüz beklemesin gelen misafirlerinide kendisi ağırlasın bana sormadanda kimseyi çağıramaz çağıracaksada kendisi yapar.dün artık tak dedi.
onlar yüzünden halen başım felaket ağrıyor.uyuyamadım bile doğru dürüst.şimdi ilaç içtim inşallah etki eder...:84:
valla ben artık tavsiyede bulunmicam cimicim sen bildiini okuyorsun güzelim valla hiç canına acımıyorsun hadi kendine acımıyorsun o bebege de acımıyorsun sorunlu bi hamilelik geçiriyorsun. oralı olmadılarsa sende olma. vur kafayı yat be güzelim neden kalkıyorsun ki. ne diyeyim. sen kendine acımazsan onlar hiiiiçç oralı olmaz.. nokta
canım benimkide odun malesef ailesi olmadığı zaman eteğimden ayrılmaz ama onlar varkende ne yüzüme bakar nede dediğim para eder.ben bunu sorarım ona ama.bizimki illa başıma birşey gelecek ozaman akıllanıryor.oda bana zarar zaten gine.yaaaa cimcimecimm senin kocann da pekk düsüncesizz heeee...ben benimkii dunların efendisi falan ama 2 kanama oldu diee ne bi poset tasıttırıyo ne iş yaptırıyo ne bişi. seninn hamileliginn bu kadar sorunluykennn baskalarına hizmet ettirsin diye nasıl bebegini ve seni riske ederr anlamıyorum sende agırlıgını koyy azcıkk ben bile sıkıstıgım zamann hamileyimm ben hepi topu 9 ay beni idare edemicekseniz ne işe yarıcaksınız diyorum kestir att sende zaten normal olsalarr hamile kadına bu kadar yük olmazlarr aman üzülmesinler diye düsünme. azcık sert davran balım
günaydın günaydın herkesee.ayy her yerim ağrıyorr hiç bi,şiy yapasım yok ama ev dandini oynuyor.süpürge tutucam toz alıncak çamaşır atılcak atılanlar serilecek offf çok işim var çokkkk.....regli olucam karnım belim ağrıyor.cimcimem evet senin kaynanlarda görümcelerde suç yok suç senin eşinde... eşin çok yüz vermiş ve vermeye devam ediyor...sen güzelcene konuş böle olmaz ki cnm ben nsorunlı hamilelik geçiriyo olcam beyefendi kusura bakma ama annesini kardeşlerini çağırcak bide bana haber vermeden üstüne bidehala hizmet beklicen.sende de suç var laf söletme kendine kırılan kırılsın sen kırılıp dökülcene onlar kırılsın.eşinede tepkini göster sen çalışan özgür bi bayansın senin kıymetini bilsin.ezdirmesin seni sen de ezdirme cnm.
sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 batdak şekersiz çay
1 dilim peynir
domates salatalık
canım benimkide odun malesef ailesi olmadığı zaman eteğimden ayrılmaz ama onlar varkende ne yüzüme bakar nede dediğim para eder.ben bunu sorarım ona ama.bizimki illa başıma birşey gelecek ozaman akıllanıryor.oda bana zarar zaten gine.
evet eşimde suç var birde bende suç var bazen herşeyi içime atıp susuyorum.ama artık susmayacağım koptuğu yerden kopsun kıyamet.
öğlen yemeğim:
tepsi kebabı,
1 kase mercimek çorbası,
1 kase bostana salata,
200 ml ayran,
yarım lavaş,
bencede cnm susma sen sustukça daha çok ezp daha çok bastırmaya çalışıyolar.sen biraz diş göstersen onlar pusulurlarda bakma seni sessiz görmüş onlar.ondan bukadar üstüne binmeye çalışıyolar.
öğle yemeği
2 ince dilim karpuz
1 dilim tam buğday ekmeği
2 ince peynir.
evde yemek yoktu pişene kadar bunla idaere bugün napim.
ardından
sade soda ve şekersiz türk kahvesi
evet canım ama artık dişimi gösteririm hiç te yemek yapmayacağım.gelen yabancı değil sonuçta kendileri yapıp yesinler.çok yapamıyorlarsa eşim dışardan söylesin hiç kusura bakmasınlar.bundan sonra birini çağırsa eve gitmeden dışarda karnımı doyuracağım eve gidincede aç değilim iyi değilim diyip yatacağım.keyfi bilir bizim odunun..
evet canım ama artık dişimi gösteririm hiç te yemek yapmayacağım.gelen yabancı değil sonuçta kendileri yapıp yesinler.çok yapamıyorlarsa eşim dışardan söylesin hiç kusura bakmasınlar.bundan sonra birini çağırsa eve gitmeden dışarda karnımı doyuracağım eve gidincede aç değilim iyi değilim diyip yatacağım.keyfi bilir bizim odunun..
Pek uğrayamadım canım. 2 avuç kuru üzüm bence fazla olmuş, 1 avuç neyine yetmedi kız
ben öğle yemeğimi yazayım tatilden sonra çok fazla artım var :18::18:
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
bir kaç dilim domates
4 yk tavuk döner
3 yk pirinç pilavı
evet çok karbo agırlıklı bir menü dimi. pff düzenimi oturtmalıyım artık:18:
selam kızlar gene ben geldim bu aralar hızlı kilo aldım. Aşırı stresten ve verdiğim kiloları bi güzel alarak 68 - 69 kiloya ulaştım. Sanki bi gecede şiştim.pskolojim aşırı derecede bozuldu.
canım benim moralini bozma bozarsan diyetide:26: bozarsın o yüzden bazen şişkinliklerde olabilir sıkma canını.dikkatli beslenmeye devam tamam mı canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?