60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Pek uğrayamadım canım. 2 avuç kuru üzüm bence fazla olmuş, 1 avuç neyine yetmedi kız

valla ben artık tavsiyede bulunmicam cimicim sen bildiini okuyorsun güzelim valla hiç canına acımıyorsun hadi kendine acımıyorsun o bebege de acımıyorsun sorunlu bi hamilelik geçiriyorsun. oralı olmadılarsa sende olma. vur kafayı yat be güzelim neden kalkıyorsun ki. ne diyeyim. sen kendine acımazsan onlar hiiiiçç oralı olmaz.. nokta

canım ben yapmıyorum eşim çağırıp duruyor bırakmıyor.başım ağrıyor dedim ama umursamadı artık yapmayacağım asla...

günaydın günaydın herkesee.ayy her yerim ağrıyorr hiç bi,şiy yapasım yok ama ev dandini oynuyor.süpürge tutucam toz alıncak çamaşır atılcak atılanlar serilecek offf çok işim var çokkkk.....regli olucam karnım belim ağrıyor.cimcimem evet senin kaynanlarda görümcelerde suç yok suç senin eşinde... eşin çok yüz vermiş ve vermeye devam ediyor...sen güzelcene konuş böle olmaz ki cnm ben nsorunlı hamilelik geçiriyo olcam beyefendi kusura bakma ama annesini kardeşlerini çağırcak bide bana haber vermeden üstüne bidehala hizmet beklicen.sende de suç var laf söletme kendine kırılan kırılsın sen kırılıp dökülcene onlar kırılsın.eşinede tepkini göster sen çalışan özgür bi bayansın senin kıymetini bilsin.ezdirmesin seni sen de ezdirme cnm.
sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 batdak şekersiz çay
1 dilim peynir
domates salatalık

yaaaa cimcimecimm senin kocann da pekk düsüncesizz heeee... ben benimkii dunların efendisi falan ama 2 kanama oldu diee ne bi poset tasıttırıyo ne iş yaptırıyo ne bişi. seninn hamileliginn bu kadar sorunluykennn baskalarına hizmet ettirsin diye nasıl bebegini ve seni riske ederr anlamıyorum sende agırlıgını koyy azcıkk ben bile sıkıstıgım zamann hamileyimm ben hepi topu 9 ay beni idare edemicekseniz ne işe yarıcaksınız diyorum kestir att sende zaten normal olsalarr hamile kadına bu kadar yük olmazlarr aman üzülmesinler diye düsünme. azcık sert davran balım

canım benimkide odun malesef ailesi olmadığı zaman eteğimden ayrılmaz ama onlar varkende ne yüzüme bakar nede dediğim para eder.ben bunu sorarım ona ama.bizimki illa başıma birşey gelecek ozaman akıllanıryor.oda bana zarar zaten gine.

evet eşimde suç var birde bende suç var bazen herşeyi içime atıp susuyorum.ama artık susmayacağım koptuğu yerden kopsun kıyamet.
öğlen yemeğim:
tepsi kebabı,
1 kase mercimek çorbası,
1 kase bostana salata,
200 ml ayran,
yarım lavaş,

bencede cnm susma sen sustukça daha çok ezp daha çok bastırmaya çalışıyolar.sen biraz diş göstersen onlar pusulurlarda bakma seni sessiz görmüş onlar.ondan bukadar üstüne binmeye çalışıyolar.
öğle yemeği
2 ince dilim karpuz
1 dilim tam buğday ekmeği
2 ince peynir.
evde yemek yoktu pişene kadar bunla idaere bugün napim.
ardından
sade soda ve şekersiz türk kahvesi

evet canım ama artık dişimi gösteririm hiç te yemek yapmayacağım.gelen yabancı değil sonuçta kendileri yapıp yesinler.çok yapamıyorlarsa eşim dışardan söylesin hiç kusura bakmasınlar.bundan sonra birini çağırsa eve gitmeden dışarda karnımı doyuracağım eve gidincede aç değilim iyi değilim diyip yatacağım.keyfi bilir bizim odunun..

en güzelini yaparsın cnm bölelerine bu mustahak.sen sıkma cnm kendini belki eşinin de aklı başına gelir

ben öğle yemeğimi yazayım tatilden sonra çok fazla artım var :18::18:
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
bir kaç dilim domates
4 yk tavuk döner
3 yk pirinç pilavı

evet çok karbo agırlıklı bir menü dimi. pff düzenimi oturtmalıyım artık:18:

hah şöyle
aferin kız yola geldin işte bizim görmek istediğimiz cimicim

Pek uğrayamadım canım. 2 avuç kuru üzüm bence fazla olmuş, 1 avuç neyine yetmedi kız

2 avuç yine iyi önceden 1 kase yiyordum napam yavaş yavaş artık :)

kahvaltı
-1 yumurta
-4 zeytin
-yarım simit
-1 t.k bal

ara yok

öğle:
4-5 kaşık bulgur pilavı
yogurt
yarım kase komposto

ara:
2 porsiyon meyve

akşama ne yemek yapsam? :)

çorba olmasaymış cok değilmiş sanki yolanda..

yaa bende zayıflamak istiyorum benide aranıza almak istermisiniz?güya bayrama kadar 5 kilo verecektim ama bir gram bile veremedim.
65 kiloyum 1.63 kiloyum 60 a inmek istiyorum.off off

selam kızlar gene ben geldim bu aralar hızlı kilo aldım. Aşırı stresten ve verdiğim kiloları bi güzel alarak 68 - 69 kiloya ulaştım. Sanki bi gecede şiştim. pskolojim aşırı derecede bozuldu.

merhaba arkadaşlar. ben de 62 kiloyum. ilk defa bu kiloya ulaştım. herşey evlendikten sonra başladı :) boyum 1.58 ve kilo vermeyi çok istiyorum. özellikle de hamile kalmadan önce.

selam kızlar gene ben geldim bu aralar hızlı kilo aldım. Aşırı stresten ve verdiğim kiloları bi güzel alarak 68 - 69 kiloya ulaştım. Sanki bi gecede şiştim. pskolojim aşırı derecede bozuldu.

canım benim moralini bozma bozarsan diyetide:26: bozarsın o yüzden bazen şişkinliklerde olabilir sıkma canını.dikkatli beslenmeye devam tamam mı canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…