ahhhhhh canım benim.aynı şeyleri yaşamışız resmen.bende eşime bu bayramda beni çok ihmal ettin bir otuturup konuşmadık birlikte biryerlere gitmedik dedim.kayın validem hemen atıldı nasıl kocanı görmedin hep evin içindeydiya diye konuştu.evet o hizmet alan bende veren kısımdım.pek birşey anlamadım evde olduğunda sizinle muhabbet ediyor.siz yokkende sışarı çıkıyor gelincede kapıda selam verip hop netin başına.haksızmıyım dedim eşime sırrıttı.ben daha sana ne yapayım dedi kramp giriyor hemen kalkıp bacağına masaj yapıyorum diyiyor.bizahmet oda olsun bir iyiliğin bumu dedim.üffff benim eşim ailesine çok bağlı hep onlar haklılar haksızda olsalar sen alttan al sen küçüksün onlar büyüklerin diyip duruyor.bıktım valla.günaydınn kızlarrr.. begen ikonu artık yok halbuki cok hostu:26: neyse dün gece itibariyle döndük. yanımızda esiminn kuzenini de getirdik. bakalım gezdirebildigim kadar gezdiricem
yemeklerr cok güzeldi köyde valla beni yerimden kıpırdatmadılar desem yeri var. yatagımı toplamak ve arada gizlice 1 kere bulasık yıkamak dısında hiçbir iş yapmadım:86::86: ama hormonlarım hep iş basında maalesef günlerim kayınvalideme sinir olmakla gecti. buraya yazmakta dedikodu oluyo mu acaba ama konusmassam catlarım:26::26: esimle ilgili ne söylesem agzıma kapak oldu sagolsun.. bende ona hiç vermedim öyle yolunu bulduk. köyün gencleri sektirme diye bi haly cekiyolarr benimm kocacımm beceremezz zaten normaldede oynayamıyo dedim mesela.. gülerekte olsa benim oglum hepsini bilirr cok da güzel oynar senden bile güzel oynar dedi..divanda oturuyoruz esim de yannda sandalyede benim yanımdada teyze var koltugun devamı bos.. geldi oglum ben nereye oturayım acaba dedi. teyze kaydı yazık geldi dibime oturdu. yemek masasındada uc taraf komple boss ikimizin yanına geldi oglum nereye oturayım acaba die rahmetli kayınpederim sagken telefonda bi sabah banyoda demişim die bozulmus gencler cekinmio artık demiş kayınvalidemde bunu görümcelerimin yanında bana sölemişti. eskiden böle degildi falan die gülerek. sanki bana onu diyen o degilmiş gibi esimin göbegine takılınca akrabalarr bana sen istesenn zayıflatırsınn canımm hayatımm gel beraberr yemek yiyelim dersin dedi.. nefret ederim böyle seyleri konusmaktan. bende o zatenn benimle yemek yiyiyo ama maalesef bana geldiginde kocaman bi göbegi vardı dedim. gecen günde sırtını keselesene kocanın dedi herkesin içinde bende eli ayagı yok mu dedim cevap olarak. :95::95::95::95::95::95::95: ama dün dönüş yolundaki son noktaydı. ve bi süre hiçbiriyle görüsmeme kararı aldım. esim annem köy konusunda takıntılı demişti daha önce. bu bizimle gelen kuzni edebiyatta doktora yapıyo. 5 yıllık sevgilisi de aynı üniversitedeymiş. ama onla cıkarken evlenmek için cok zengin biri talip olmus (baya da yakısıklı) köy yerinde tanıstırmıslar bi iki defa görüsmüşler. esim bu olaya tepki gösterdi arabada konusurken.. bi arkadasını sölemişti kız içinn zaten cocuk 5 yılık sevgilisi oldugunu duysa istemez dedi. kayınvalidem cıldırdı resmen. esimde kızınca 5 yıldırr bekar evleri varr hiç mi bir arada kalmadılar dedi. kayınvalidemde belki elele bile tutusmadılar bi basladıı seytan kacmıs içine bende arada anne bi arada kalmaları demek kalsalar ble kızın kötü oldugu veya öyle bişi yaptıgı anlamına gelmez dedim.. ki yapsada essek kadar kız kimene sonucta ama.. benim esim ki zekasını bilgisini herkes belirtirr 5 dk da onunn tahsili herseyi senden yüksek dedi kendi kızına sen bilmemkimlerle nie bulustun ne halt ettigin belli degil dedi kavga uzayıncada 3_5 kere evine geldim ya yüz buldunuz dedi ben sok oldum ama dönüp cevap vermedim. esim 2 dk sonra arkasını dönüp bi araba laf saydı ama sen benim karımı ne karıstırıyosun diye sonra o da oklarını esime cevirdi yine.. işin aslı kayınvalidem bu kız içinn oglunu ve kızını yerin dibine soktu ama kızı buraya getirmemek için elinden geleni yaptı.. ona buldugumuzz damat adayı melek gibi olmanın yanısıra cok zengin ve evlenmek istiyo ama onada katiyen olmaz tanıstırmıcaksınız die diretti. bahanesi de ya kötü olursaymıs.. ama kızı izmirede istemedi. hlbuki oglanı kız da annesi de akrabaları da begendi.. :97: velhasıl esim bugün kuzeni anneme götürürrsen falan dedi bende ben gitmicem dedim.. tamam gitme bu arada ablamların hiçbirini arama tamam mı dedi onlar arasın seni konusma hiç dedi. iyi dedim. hastayım kocamın bu hallerine
böreklerr cöreklerr yedim emmee kilomda bi artıs yok hızla göbegim büyüyogaliba düzenli yedigim için. sadece börektemn sonra midemde yanma oldu 2 sefer.. bide 2 defa istifra ettim mide bulantısından:78::78: hala 64 kg yum. bundan sonra cok hızlı alcakmısım öle diyolar. neyse ben almamak için elimden geleni yapıcam ama