60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahhhhhh canım benim.aynı şeyleri yaşamışız resmen.bende eşime bu bayramda beni çok ihmal ettin bir otuturup konuşmadık birlikte biryerlere gitmedik dedim.kayın validem hemen atıldı nasıl kocanı görmedin hep evin içindeydiya diye konuştu.evet o hizmet alan bende veren kısımdım.pek birşey anlamadım evde olduğunda sizinle muhabbet ediyor.siz yokkende sışarı çıkıyor gelincede kapıda selam verip hop netin başına.haksızmıyım dedim eşime sırrıttı.ben daha sana ne yapayım dedi kramp giriyor hemen kalkıp bacağına masaj yapıyorum diyiyor.bizahmet oda olsun bir iyiliğin bumu dedim.üffff benim eşim ailesine çok bağlı hep onlar haklılar haksızda olsalar sen alttan al sen küçüksün onlar büyüklerin diyip duruyor.bıktım valla.

öğlen yemeğimi yedim:
2 kaşık sebze yemeği fırında çok yağlıydı yiyemedim.
1 kaşık pirinç pilavı,
1 sandiviç ekmeği ile 1 kase cacık yedim.

kızlar merhaba nasılsınızzz...
bende bugün dikkat etmeye başladım artık kahvaltı ve öğle yemeğimi yazayım

kahvaltı:
işe geç kaldım 2 dilim tam tahıllı ekmek 1kk peynir çay bile yok :)

ara yapamadım tabi

öğle yemeği
yarım simit,domates,2 salatalık,5 zeytin, 1kase kayısı komposto

öğünlerim tuhaf oldu gec kalınca :)
45 dakikalık aerobik egzersiz yapacağım tabi

slm kızlar ,nasılsınız? ben karatay grubundayım artık,arada burayada gelip sizi yoklarım ama

famir 1 hafta daha izinliymiş,merak eden olursa diye söylüyorum

slm kızlar ,nasılsınız? ben karatay grubundayım artık,arada burayada gelip sizi yoklarım ama

ah ah arada karatay grubunu yoklasan hep bizimle olsan nasıl olur acaba.
bende daha sizleri sorayım bunlar nerdeler diye düşünüyordum.kimsecikler yok.famir,ycl,showrom,pepeti,nerunda ,nugi,hoğom,ve diğerleri herkes bugün gelir dedim ama kimse gelmedi...

cimicim çok kısa bişi dicem bu hizmet mevzuları hakkında kendine acındır be güzelim. sen hep kendini öne sürmüşsün çok tanıdık bi hikaye bu yaaa..
ecrin cim sana da dicem şu ki akrabalar ile ne kadar bir arada olursan o kadar çabuk sorun çıkar .. keşke uzakta olsalardı.. o zaman bayramdan bayrama giderdin sorun olmazdı. bak benimki bayramda bile gelmedi annemlere. o anasında ben anamda bayram geçirdik

yoliciğim acındırıyorumda para etmiyor.yapsamda yaranamıyorum yapmasamda.benimkiler mardindeler ama 15-20 günde bir gelip en az 1 hafta kalıyorlar.taşındıklarında içten içe sevinmiştim ama şimdi keşke hiç gitmeselerdi diyiyorum.en azından böyle bayram dı nişandı kendi evinde olurdu.ama mecburen şimdi kınaydı düğündü gene benim ev kullanılacak.yapacak birşeyde yok.

oohoo senbaştan yenilgiyi kabul ediyorsun be canım.
yapacak bişi var evet. burda ne hikayeler okuyoruz yaa. senin hamileliğin sorunlu geçiyor. agrım var de. kanamam var de bişi de kandır yaa bu hizmet bekleyen anlayışsızları. alıştırmışsın sen onları bi kere. numaraya yat madem. napalım bunu onlar istedi

canım ben geldım de gıremedım kı malum okul basaldı ya mılı egıtımde ısler vardı canım bıraz bıraz okuyorum bayram pekte ıyı gecmemıs uzuldum hamıle hamıle ya kız ezdırme kendını sınır oluyorum kaynana görümce muhabbetıne yeni bir dua öğrendim allhım ölmeden ölsünler dıycem hep ben tavsıye ederım yanı eşim ılgılenmesın ölmeden öldüklerini görelim bende bıktım hepsınden topundann

canım nasılsın nasıl gıdıyo dıyetın bende kushanın 2haftada 8 kılo dıyetını yapcam sısıtım ramazan bayram derken ya

ah ah ecrınım o kayınvalıdeler deli oluyorum hepsıne sen dıkkat et canım akıllı ol . asla eşine annesıne olumsuz tutum besledıgını sınır oldugunu farkettırme . hep cici gelin ol yalnızken sok lafları eşin varken yapma kayynanalar öle yapıolar benım kaynam melek eşimin yanında o gıdınce araara ıgneler bende yapıyorum 3 senenın sonunda ama eşimede hep annen ne ıyı ya dıyorum ve kaynnanam benı kötülerse eşim annesını kötü biliyo ee ben cok sevıyorum tabı ya . sende canım hep berabersın kayınpederde gıttı istesende ayrılamszın canını sıkmadan akılıı ol uzme kendını abla tavsıyesı bende bunu forumda bır derdımvarda okumustum bı bayan yazmıs cok guzeldı canımmm öptüm seni cimcimeye dedıgım duayı sende et ölmeden öldür allahım bızım ıcın de kocan ıcın öle olsun kız bazı kocalar hıc annecı degıl bazıları anam gardaşım deyı ölüyolar benımkı gıbı insallah bizimkilerinde gözü bizden baska kımseyı görmesin . hoş iyide bu tombul kelebekler bazen kafaları gıdıyo analarına

herhesee selamlarrr.nasılsınız bakemm.?ben bugün geldim aydından.bayram iyi geçti gezdik dolaştık alışveriş vs.iyiydi yani.pek tatlı yemedim zararlı şeylerdn uzak durdum açokçası hiç şekerdir çikolatadır ağzıma koymadım.ama börekleri götürdüm valla.kilom annemde tartıldım eğer yanlış değilse 57.3.yarın bide evde tartılcam nasıl çıkıcak görücem bakalım.cimcimem sıkma cnm kendini üzülmeye değmez.bu kaynanalar görümceler hep böle.benim de bi görümce ekim 1de evleniyo aydına gidince bi kaynanamla görümcemle tattıştık ama hep kendileri haklı bende dedim evleniyodsun seninde kaynanan var balk gör nasıl olcak başına gelince anlıcan sen beni dedim.aynısını kaynanan davransın dedim.o yüzden ezdirme cnm kendini.şimdilik bukadar öptüm görüşürüz yarın inşallah hepinizi çooook özledim.

kızlar 40 dak.falan spor yaptım koşu bandı alacaktım ama vazgeçtim..leslie ile walk walk yaptım yarım saat sonrada 100 alt karın,100 mide,50 yan mekik çektim.

akşam 4-5 y.k. bulgur pilavı
2 kaşık yogurt
salata ekmek yok

az öncede 2 avuç kuru kara üzüm yidimmmm...(çok mu olmuşşşşşşş)

niye durgun bu site bu kadar

FACİA nirdesin hani beni takip hani takip?? :)))

slm kizlar benide takip edin lütfen yaaa

ben bugün kahvaltida :
müsli
cay
meyveli yogurt

ara:elma

ögle:
acele oldu ama 1 kase corba 2 haslanmis patetes

aksam:
3 dilim peynirli pizza ayran

aksamüstü:1 paket kücük yogurt

seninki netin basındaymıss bizimkii aksam yemeginden sonra akraba erkekleriyle kahvelerin yolunu tuttu hep gece 2 lere kladar:26::26::26:

ben zaten yapı olarakk yapmam cevap vermem kolay kolay sonu yok cünkü ama bu sefer tutamadım kendimi

evet yaa yakında bile olsak sık görüsmüyoduk sorun yoktu. cenaze araya girince tabiri caizse b..u cıktı hergün sabah aksam.. en son yüüzgöz olduk işte senu gelmez bununn.. mesafe korunmalıydı cünkü ben muhatap olmam olmamm sonra patlıcam 3 gn sonra en sonunda benimle böyle konusamazsınızz derim kayıs kopar

canım nasılsın nasıl gıdıyo dıyetın bende kushanın 2haftada 8 kılo dıyetını yapcam sısıtım ramazan bayram derken ya

:

iyiyim canım,diyet fena gitmiyor10 temmuzdan beri 6,5 kilo verdim,ramazanda pek dikkat edemedim aslında neyse kilo da almadım ara,şimdi bayramdan beri tam olarak başladım,tüm bayram boyunca hiç çıkolata tatlı yemedim,düşün,nasıl dayandın diye sorma,bu kitap hipnoz ediyor insanı,az da yesen kilo vermeni engellediğini bilince yiyemiyorsun,karatay diyeti diye arama motoruna arattır,hocanın röportajlarını oku ,bir fıkrın olur canım.birde taş devri diyeti var,o da aynı mantıka düşük glisemik indeks diyeti.yani benim yaptıgım diyet değil aslında ,sağlıklı beslenme biçimi,ideal kiloma da insem böyle beslenirim artık inş.çocukları da alıştırıcam buna,oğluma meyve suyu,hazır gıda mumkun mertebe almayacağım artık.

günaydınlarrrrrrrrr nasılsınız bayramınız nasıl geçti ben bayram felan yaşayamadım kalabalıktan günleri bile unutmuşum valla bi yukarı çık anneme bi aşağı in toplam 6 aileydik buna çocuklarda eklenince siz düşünün artık gerisini.neyse bi bayramı daha geride bıraktık bayramda gayet dikkat ettim sadece bi komşumda tatlı yedim kadayıf tatlısı türk kahvesi fincanında yapmış kalıp yani küçüktü başkada yemedim.cumartesi günü koşu bandına bindim 1 saat başkada kalabalıkta sporum olmadı hiç oturmadım zaten spor yerine geçmiştir.

sabah kahvaltımda
1 çay bardağı süt
1 kk peynir
1 yumurta
1 dilim kepek ekmeği
2 zeytin
domates-salatalık
1 tane küçük köy biberi

canım benim ben yenilgiyi kabul ettiğimden değil onlar beni anlamıyor ne kadar hastada olsam hep hizmet bekliyorlar resmen.ben zaten alışkın değilim hiç sevmediğim biride olsa hizmet ederim sonuçta evimde misafir.ama bunlar çok rahatlar ya nasıl anlatsam ki..kayınvalidem çok iyi niyetli gibi bizim iyiliğimizi istiyor gibi akıllar veriyor oğluna.malum 1 yıldır ev arıyorum çıkmak için.eşime diyiyorki bu ev gibi ferah güzel yer nerde bulacaksınız hemde bu fiyata.bak 2. çocukta yolda bu kışta burda kalın.yatak odasını depo gibi kullanın misafir odasını oraya koyun kapıyı kapatın.misafir odasınıda geniştir hem sizin hemde çocukların yatak vede beşiğini koyun burda kalın dedi.eşimde aaaa çok sevindi neden aklımıza gelmedi dedi.niyeti bozdu burda kalacağız diyip duruyor.bu ev ne doğalgaz ne kombi nede sobalı.ancak elektirikli soba ben o odayı ısıtamam dedim.ne olcak bir gözünü fazladan açarsınız dedi.bende artık birşey demedim nasılsa gidecekler.ben eşimin aklına girerim şimdi tartışsam kendilerinin dediği olur.zaten bu evide onun yüzünden tuttuk herşeye burnunu sokacak illaki.
evet bir ara gördüm dün bir anda kayboldun.duan güzelmiş ama ben o şekilde yapamam içim el vermez...
inşallah canım benim.benaslında ezdirmemde sağ olsun eşimden yüz buluyorlar.dün eeşime gene çok kızdım.ben geceleri kızımın altını bağlarım kaçırır diye.ben genelde gel poponu bağlayayım derim ama kayınvalidem dün git anneen g.....nü bağlasın dedi.sansür koydum anlarsınız.sonra kızımın altını bağladım baktım kızım dediki yaşasın g.... mü bağladı.bende çok kızdım birdaha ağzından böyle birşey duymayayım dedim.dilini keserim dedim.sonra kayınvalideme anne birdaha bu şekil söyleme kızda öğrendi bak dedim.aaaaa ben öyle birşey demedim dedi.eşimde bana kızdı niye kızın öğrendiği her kötü şeyi annem öğretsin sürekli böyle yapıyorsun dedi.kadın bu yaştan sonra dilinimi değiştirsin dedi.evet gerekirse değiştirsin ben çocuğumun böyle şeyler öğrenmesini istemiyorum dedim atıştık anlayacağın.kendiside karşımızda hiç birşey demeden bizi izledi.herşeyi eşim yapıyor.
seninki netin basındaymıss bizimkii aksam yemeginden sonra akraba erkekleriyle kahvelerin yolunu tuttu hep gece 2 lere kladar:26::26::26:
offf buda gidiyor son günlerde canım benim zaten gece 2 de geliyor ondan sonrada net başında zaten...

canım omega 3 olarak ceviz vede semiz otu kullanıyorum.hap olarak içmektense doğal olarak alıyorum.balık :104:tüketemiyorum miğdem almıyor.birde ben den iyi bahsetmişler kötü bahsetmişler hiç umrumda değil hiç sevmesinler hatta daha rehat ederim.ama elimde değil kimseyi kramıyorum kırdığımdada çok üzülüyorum.
dün eve gittim kzımıda kreşten aldım.babasıda evde yan gelmiş yatıyor.ne yemek istersin dedim.bana dediki kardeşimi bekliyorum motorunu alıp pazara gideceğim.annemleri çağırdım yemeğe diye.bir baktım kapı çaldı geldiler daha birşey diyemedim.sonra eşim pazar yaptı geldi.saat 7: 30 olmuş fasulye ayıkladım taze fasulye yaptım.pilav eyran felan.görümcemle eltim yanlış dolmuşa binmişler geç geldiler.ikiside beyaz giymişler üstleri kirlenmesin birşey gökülmesin diye mutfağa bile girmediler.yatsı ezanından sonra saat 9 da sofra serdim bir kaşık gene getirmediler.benimde başım öyle çok ağrıyorduki anlatamam söyledimde ama kimse takmadı kendimi yatağın üzerine atmıştım.onlar yedi ben 1 kaşık yedim olmadı gittim uzandım onlar yiyiene kadar.yediler ama eltim vede görümcem telefonlarını alıp diğer odaya gittiler.sofrada yerde öylece duruyor.kalktım topladım makinaya attım çay suyu kodum.görümcem geldi çayı illa ben demleyeyim dedi.gerek yok deim çay hazır zaten dedim.aldım içeri gittim.servis te yaptım.utansınlar diye ama nerde.birde yarım saat sonra eşim sesleniyor karpuz kes getir.ben başım ağrıyor diye uzandım ama eşim oralı bile olmadı.yetmiyormuş gibi kaynanam ve kaynım balkonda yatmak istediler eşimede görümcemede döşekleri çıkarın dedim oralı olmadılar.kalktım kendim getirdim bana öylece baktılar.artık sinir oldum.kızımı bile uyutmadım kendim gittim uyudum.ister yatın ister yatmayın dedim.aslında elitim gile gideceklerdi ama eşimin üztün ısrarı üzerine bizde kaldılar.
ben bu akşam bir şey olmazsa eşimle konuşacağım bakalım eğer böyle yapacaksa bundan sonra benden güler yüz beklemesin gelen misafirlerinide kendisi ağırlasın bana sormadanda kimseyi çağıramaz çağıracaksada kendisi yapar.dün artık tak dedi.
onlar yüzünden halen başım felaket ağrıyor.uyuyamadım bile doğru dürüst.şimdi ilaç içtim inşallah etki eder...:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…