60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

balımm sana ne olduu.. allah ım kimi görsem bi terslik gidiyor bu ara:26::26::26: basımm catlıcak galiba kızlarrrr

sağol ecrin yorumların için.dediğin gibi gelin gelin kayınvalidede kayınvalide....eşim olaylar çok buyudugunde artık annesinin hatalrı zirve yaptıgında benı savunuyo...ama annesının ufak tefek de olsa benım canımı sıkma amaçlı yaptıgı şeyleri görmezden geliyo hatta umursamıyo bile...ben kaynanamı karşıma alıp bak anne bundan rahatsız oldum dıye direkt hiç konuşmadım hep eşime anlattım çünkü bir tek onunla rahat konuşabilcegemı dusundum hep....belki de yanlışmış bu...gerçi annesiyle konuşsam bana"yanlış anladın"der geçiştirirdi.eşimin ablasının kocası yanı eniştesi bırçok şeye şahıt olmuştur ve kaynanamı bana yaptıkları yuzunden eleştirmiştir...ben şahıt olmadım ama ortam oldugunda konuştugumuzda kaynanama nasıl kızdıgını anlatır.eşimde yanımdayken anlattıgı için dogru olduguna inanıyorum....
kaynanamı gören herkes ne kadar güleryuzlu ne kadar enerjik der....gerçekten de oyledır...hatta ben biraz ciddi bi insan oldugum için zamanında bana çok laf sokmuştur.sankı onun gıbı olmak zorundaymışım gibi.bana görede o çok tuhaaf davranıyo...ama ben yuzune hiçbişey demedim bile bu konuda...ama ınanın 5 dakıka önce arkasından kotu dedikodular yaptıgı bi insanla yolda karşılassa öpüp sarılıp kahkahalar atabilir.bense birinin bı huyunu sevmiyosam sevmiyorumdur yalancı gülüşler atamam...eşime göre bazen insan oyun oynayabilmelimiş...yanı benımbundan anladıgım insan bazen ikiyuzlu olmaliymışşşşşş......

deddiğin gibi boşanma lafı bie sıradanlaşıyo bi sure sonra mesela dun ben gecenın bi vaktı yatakta"ben mutku değilim bitsin bu evlilik"diyorum.o "hadı ışıgı söndur ben senın gibi kestırıp atmıyorum ayaga kalkmaya gerek yok.ben uyumaya çalışırkende düşünürüm"diyo....dalga geçer gibi.sonrada gece sarılıyo...

kalanchoe sanda teşekkür ederim yorumun için....hatalrımdan biri"ben bu adamı 12 yıldır tanıyorum."dememdi....eşimin agzından çıkan vaadlere inanıp mutluluk hayalleri kurdum ama her erkek evlenınce değişiyomuş.az ya da çok...ben bızımkı istisna olcak sandım.ne safmışım....Allah herşeyın hayırlısını nasip etsin.çocuklara tahammül edemeyıp kucagına bile alamayan ben, çocuk hayallerı kurmaya başladıgım şu dönemde kocaman bi tokat yedim hayallerime...belki de zamanında çocuk istemeyişimin cezasını veriyo Allah bana.....

kızlar ben 1,5 sene önce 56 kilodaydım ve güzeldi her şey.. şimdi 63 kiloyum ve bu kilolarımı vermek istiyorum.. normalde ekmek yemiyorum hiç sadece sabah kahvaltısında yerim diğer öğünlerde aklıma gelmez küçüklüğümden beri böyleyim.. çikolata ve tatlıya karşı bir bağımlılığım da yok ama sık sık bişeyler atıştırırım yemek yerim heralde onadan kilo alıyorum bilemedim ki ilk defa bu kiloyu görüyorum napsam da versem bu kiloları bana akıl verin:26:

Gü Nay DIN cici kızlar...
sonunda ben geldim....
Nasılsınız bakalım.. neler var.. kimler var..
Geçmişe bakamadım hiç..
Bi gidip bakim neler yapmışsınız ben yokken..

günaydın günaydın herkese iyi mutlu hafta başları diliyorum.....
ycl hoşgeldin cnm benim.,
sabah kahvaltım
1 dilim denge light ekmek
2 ince dilim peynir
domates salatalık
1 bardak şekersiz çay.
ara
1 tane activa

Beril merhaba afiyet olsun...

Buralar tamamen terkedilmiş sanırım..
ben gene de yazayım sabah kahvaltımı
1 domates
1 kırmızı biber
1 yeşil biber
1 kk beyaz peynir
2 ceviz
ekmek yemek istemedi canım hiç..

şimdi de yeşil çay içiyorum...

[/B][/QUOT

Canım benim ne yapıyorsun da bukadar kilo verebildin? bende 65 kiloyum şuanda ve boyum 1.55[/QUOTE]

hosgeldin cnm bende yeni basladim diyete 69 kiloyum insallah 56 ya inmek istiyorum boyum 1 68 offf ins bu sefer basaracagim

Günaydın :) Yeni haftada yeni bir sayfa açmak istedim tekrar.
Kahvaltı: 1 yumurta, 1 kepek ekmeği, 1 kk peynir, şekersiz çay, domates, salatalık
ara: 1 küçük boy elma.
Birazdan Leslie teyze ile yürüyeceğim yeşil çay ve metabolizma çayımı içeceğim. Herkese güzel bir gün diliyoruum :)

[/B][/QUOT

Canım benim ne yapıyorsun da bukadar kilo verebildin? bende 65 kiloyum şuanda ve boyum 1.55

hosgeldin cnm bende yeni basladim diyete 69 kiloyum insallah 56 ya inmek istiyorum boyum 1 68 offf ins bu sefer basaracagim[/QUOTE]

Bütün sorunda bu iştebende başlayıp başlayıp bırakıyorum diyeti

benimkide öyledirr allah var iyi insandır da elindekini avcundakini paylasır ugrasırr.. amaaaaa bi asinirlenmesinn 5 dk da evlatlıktan reddeder bi söylenmeye baslarr içine seytan kacmıs dersin.. ben hep mesafede durdugumdan bizde böle bişi yasanmıyodu. 2 aydırr burunburuna oturuyoruz gece 1 e kadar artık rahata bagladı o yüzden ama yemezler. cünkü evet ben kendi ailemlede kavga ediyorum ama bende bagırıpp cagırıpp rahatlıyorum.. bide isterse o melek benikinler kelek olsun insan kendininnkilere alınmıyor. o ben kızlarımla da kavga ediyorum diyor ama ben onun kızı degilim o da benim annem degil. hıı öyle olmak istiyosaa bende kavga ederken bagırrımm kendine gelemezzz sonra gelsinn kavga kıyamet:90: içimde hiçbişi tutmadım ilk defa böyle olduk ama söyledimm sizde arabada oglunuzla kavga ederken bana laf soktunuzz orda yüzüme bakmadınızz , burda kafanızı cevirdinizz diye. bana sarılmıyosun öpmüyosun sevmiyosun bunları ama abarttın sen artık dedi. bende size özel degil ben kendi annemi babamı da sarılıp öpmüyorum yapım bu yapamamm yanii dedim acıkca. bundan sonrası ona kalmıs. esimede söyledim. bi daha her dk burun buruna gelirsek, benim yanımda kavga ederr beni yüzgözz edersenn senle bozusuruzz diye. kayınvalidem de bana bigünn sen hiç politik degilmisindirr ben cok yaparım nabza göre serbet suyu dedi:90::90: bende ben yapamamm kendimi kandıramamm ki dedim. sen de yapma zaten neysen osun. fazladann 2 gülücük atınca aslında gülmeyecegin insan cevrende olsa ne olur olmasa ne. bosver ve mesafel durr samimiyett kurdun mu böyle oluyo. komsun degil ki kestirip atasın

Vazgeçmedim ama kurslar pahalı. Halk eğitimde de seviyeme uygun kurs açılır mı, açılırsa ne kadar faydalı olur şüpheliyim. Kursa gideceğime İngiltereye giderim daha iyi be
cnm halk eğitim kurslarıd a düzel olur küçümseme öle.
ordaki hocalarda mutlaka eğitim almış öğretmenlik mezunu kişilerden seçilir mesela konyadakinde hem başlangıç hem ileri seviye için kurs açlışmıştı gayet de güzeldi ben incelemiştim kaynaklarını fln. sen onları kaçırma bak beleşten kurs işte işe yarayacağına eminm ben.hele ankarada çok daha güzel olabilr.
rica ederim cnm olsun arada alıp vermeler olabilr önemli olan hatamızı anlayıp telafi etmk sende gayt güzel becerrsin inş. bu işi.
bu arada sen mi kız dın yoksa annemiydin nasıldınız ben sizi karıştırıorum da ?

rica ederim cnm. bak cnm öle düşünme bu evlilik işi piyango gibi gerçekten. hiç belli olmuo.
benmde bir tanıdığım var 8 sene çıktılar 8 ay evli kaldılar.tam tersi olanlarda var görücü usulü evlenip çok mutlu olanlarda var. tam tersi olanlarda tamamen kader kısmet. evlenince değişiolarmı bilmiorum ben görücü usulü evlendim 1 yıl nişanlı kaldım nasılsa öle eşim şu anda şükürler olsunn allah ımmmama değişenlerin olduğunu sölüolar.öle ceza fln die de düşünme bilmem belki ben çok kaderciyim ama öle insanın alnına ne yazıldıysa o. kısmetten öte yol gitmio işte.
çok büyük sorunlarınız yoksa inşallah kısa sürede halledersinz cnm. gerçekten evlilikler artık sallantılı kimi duysam görsem sorunlu. neden böle nerde yanlış yapılıo bilmiorum ama umarım düzelir aranız.

Merhaba

Bende aranıza katılabilirmiyim :44:
hoş geldin cnm sende ve yeni gelen herkes hoşgeldi. buraya düzenli takılıp sözümüzü dinleyip de kilo veremeyeni hiç görmedim ben sende veriirsin inş.

şekerciiiiiimmm süper gidiosun maşallaaahhhh
afiyet olsunnn...

ben geldimmmmmm
sabah okula gittim geldim.
kaç kiloyum naptın bende bilmiorum valla yeme düzenm yeni yeni oturuo ara öğün möğün yok.sabahları genelde tost yiorum. yemek yapmaya başladm evde de abur cuburda pek yemiorum ama şu aralar çekirdek çitliorum bide yulaflı yada üzümlü kepekli büsküviler yiorum ama şekerli işte.
ama okulagiderken yürüorum çok uzzak deil ama hafifi yokuş gibi meyilli bi yol nefes nefese kalıorum bazen yavaş yürümeyi bilmediğim içingelirken öğretmen arkadaşların arabaları olanlar var onlarla dönüorum. bide bu ara hep koştrdum ev ve okul işleri için kilo aldığımı sanmıorum inş. öledir.
eşim plates topumu da şişrdi herşey hazır ders programım belli olsun pilatese düzenli olarak devam edicem inş.çok özledim. kötü hissediorum kendimi spor yapmadığım zmanalr özellkle pilates.
işte böööle.
yarın akşam konyaya gidioruz eşimle eşimn kardeşişnn düğünü için. pazar gün annemle gelcem ben eşimede istanbula döncek inş.
fambık gelmedimi daha nugide yokkkk:44:
hugoda taşındı galiba. herkesler gelemedi bi türlü yaw hadin garii özledik birbirimziiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…