evet cekip gitmek cok zor ama sıkma canını benımde su an canım cookk sıkkınnngecmıs olsun canım kendıne dıkkatet
kukıcım herseyı halletmene sevındım ıyı olur ayrılıklar hasret bosver . hareketlı yerlerde yasayıp sessız yere gıtmekte bı acıdan ıyıdır canım sıkılsanda sabırr bızde yasdaık öle ilcelerde gercekten hava kararınca araba sesı duymak cok zor
canım bende senın gıbıyım moral bozma yarın baslıycam ben saglıklı beslenmeye tıckerımı degıstırmıycem hıc
sağol ecrin yorumların için.dediğin gibi gelin gelin kayınvalidede kayınvalide....eşim olaylar çok buyudugunde artık annesinin hatalrı zirve yaptıgında benı savunuyo...ama annesının ufak tefek de olsa benım canımı sıkma amaçlı yaptıgı şeyleri görmezden geliyo hatta umursamıyo bile...ben kaynanamı karşıma alıp bak anne bundan rahatsız oldum dıye direkt hiç konuşmadım hep eşime anlattım çünkü bir tek onunla rahat konuşabilcegemı dusundum hep....belki de yanlışmış bu...gerçi annesiyle konuşsam bana"yanlış anladın"der geçiştirirdi.eşimin ablasının kocası yanı eniştesi bırçok şeye şahıt olmuştur ve kaynanamı bana yaptıkları yuzunden eleştirmiştir...ben şahıt olmadım ama ortam oldugunda konuştugumuzda kaynanama nasıl kızdıgını anlatır.eşimde yanımdayken anlattıgı için dogru olduguna inanıyorum....cnmm konusmazsann daha zor olurr . bende kimseye sikayett edemedigim içinn buraya yazıyorum sık sık.. sagolsun herkeste dinleyip cevap veriyorraileleri idare etmekk hakikatten zor kendi ailenn bile olsa yıllardırr bildiginnn esinle aralarında kalınıyo bazen. ama bununn altından tek basına kalkamazsınn esin azcık idare etmeli. simdi benim kociş odunlasıyo bazen mesela ama o olmasa dengeyi kuramayız. bugün o da kabul etti sürekli dipdibe getirerek hata yaptıgını. ayarı kacırdık dedi. cünkü bizim selam verme olayı bugün gündeme geldi yine halbuki ben kaynanam bana bosalınca konuyu astık sanıyodum.. görümcem demişş işte selam vermedi diye kızmıs falan aramıss diye.. esim bildigi halde konusmalarımızı (sikayet eder gibi anlatmadım tabi sadece annesinin bei ezemeyecegini belirttim) esimi annem aramıs mı benim haberim yok demiş. o zaman görümcem sasırmıs. eve de cıkmayınca aramıs küs mü diye demiş. hasta kız nasıl cıksın ona mı laf ediyo annem gece ben onu hastaneye götürdüm hanginizin haberi var falan demiş. ki bana kayınpederim annemin ona yaptıgını yapsa ben asla konusmam o kız oldugu için alttan alıyo konusmasa konusmaz demiş. nitekim akabinde kayınvalidem beni evden aradı nasılsın iyimisin vs diye:86: hııı arada da kuzeni laf tasır gibi olms esiminn cünkü esim ona arabada annem konustumu yengenle dedi o da yok daha cok benle konustu dedi.. orda sorduklarındada selam verdi mi diye yok halama selam vermedi demiş. kötü nyetli degildir heralde konuları bilmiyo cünkü ama yinede azcık ortalıgı karıstırmıss olmus. ama sonuc su kii esim beni ezdirseydi iş içinden cıkılmaz bi hal alırdı. cünkü ben o zaman inat yapar asla annesini aramazdım. o da biliyo. bi anda öle bi yaptı ki olayı kayınvalidem kendini daha suclu hisetti beni aradı ogluyla küs olmasına ragmen. senin de esininn arayıı idare etmesi lazım. cünkü agzınla kuss tutsan gelin gel,nn kayınvalide de kayınvalide. esinle konusmayı dene sen. o arayı idare ederse siz de daralmazsınızz. zaten kendi aranızdaki kavgalarınızz cözülürr illa bi tarafı cözdükten sonra. kavgasız gürültüsüz evlilik yok sanırım
deddiğin gibi boşanma lafı bie sıradanlaşıyo bi sure sonra mesela dun ben gecenın bi vaktı yatakta"ben mutku değilim bitsin bu evlilik"diyorum.o "hadı ışıgı söndur ben senın gibi kestırıp atmıyorum ayaga kalkmaya gerek yok.ben uyumaya çalışırkende düşünürüm"diyo....dalga geçer gibi.sonrada gece sarılıyo...canım bu sorunlar evlilikte hep var. evlenince birbirine tahammül azalıyor niyeyse. biz de başka nedenle hiç kavga etmeyiz. sadece kavgalarımız aileler yüzünden çıkar. ama devamlı bu konuları konuşmak ve tartışmak evlilkiği yıpratıyor inan. seninkiler şöyle benimkiler böyle derken işler uzuyor. bence boşanma konusunda da fazla konuşmayın. çünkü sadece konuşmada kalıyor genelde. öyle olunca da ciddiyeti ve önemi kalmıyor. evlilik düğün olayları çok taze olduğu için ilk yıl tartışmalar fazla olur. ama geçer zamanla. başka sorun yoksa boşanmayı hiç düşünme derim.
Beril merhaba afiyet olsun...
Buralar tamamen terkedilmiş sanırım..
ben gene de yazayım sabah kahvaltımı
1 domates
1 kırmızı biber
1 yeşil biber
1 kk beyaz peynir
2 ceviz
ekmek yemek istemedi canım hiç..
şimdi de yeşil çay içiyorum...
[/QUOT
Canım benim ne yapıyorsun da bukadar kilo verebildin? bende 65 kiloyum şuanda ve boyum 1.55
[/B][/QUOT
Canım benim ne yapıyorsun da bukadar kilo verebildin? bende 65 kiloyum şuanda ve boyum 1.55
ya şu yeşil çayı bir içemiyorum ben çok kötü geliyor tadi:44:
sağol ecrin yorumların için.dediğin gibi gelin gelin kayınvalidede kayınvalide....eşim olaylar çok buyudugunde artık annesinin hatalrı zirve yaptıgında benı savunuyo...ama annesının ufak tefek de olsa benım canımı sıkma amaçlı yaptıgı şeyleri görmezden geliyo hatta umursamıyo bile...ben kaynanamı karşıma alıp bak anne bundan rahatsız oldum dıye direkt hiç konuşmadım hep eşime anlattım çünkü bir tek onunla rahat konuşabilcegemı dusundum hep....belki de yanlışmış bu...gerçi annesiyle konuşsam bana"yanlış anladın"der geçiştirirdi.eşimin ablasının kocası yanı eniştesi bırçok şeye şahıt olmuştur ve kaynanamı bana yaptıkları yuzunden eleştirmiştir...ben şahıt olmadım ama ortam oldugunda konuştugumuzda kaynanama nasıl kızdıgını anlatır.eşimde yanımdayken anlattıgı için dogru olduguna inanıyorum....
kaynanamı gören herkes ne kadar güleryuzlu ne kadar enerjik der....gerçekten de oyledır...hatta ben biraz ciddi bi insan oldugum için zamanında bana çok laf sokmuştur.sankı onun gıbı olmak zorundaymışım gibi.bana görede o çok tuhaaf davranıyo...ama ben yuzune hiçbişey demedim bile bu konuda...ama ınanın 5 dakıka önce arkasından kotu dedikodular yaptıgı bi insanla yolda karşılassa öpüp sarılıp kahkahalar atabilir.bense birinin bı huyunu sevmiyosam sevmiyorumdur yalancı gülüşler atamam...eşime göre bazen insan oyun oynayabilmelimiş...yanı benımbundan anladıgım insan bazen ikiyuzlu olmaliymışşşşşş......
cnm halk eğitim kurslarıd a düzel olur küçümseme öle.Vazgeçmedim ama kurslar pahalı. Halk eğitimde de seviyeme uygun kurs açılır mı, açılırsa ne kadar faydalı olur şüpheliyim. Kursa gideceğime İngiltereye giderim daha iyi be
rica ederim cnm olsun arada alıp vermeler olabilr önemli olan hatamızı anlayıp telafi etmk sende gayt güzel becerrsin inş. bu işi.kalanchoecim çok teşekkür ederim tatlım bugün başladım inşallah artık istediğim kiloya gelene kadar hedefimden vazgeçmem..sizleri çok özlemiştim zaten buraya dönmeyi çok istedim de ne yüzle döneceğim dedikçe daha da kilo aldım en sonunda döndümm
rica ederim cnm. bak cnm öle düşünme bu evlilik işi piyango gibi gerçekten. hiç belli olmuo.kalanchoe sanda teşekkür ederim yorumun için....hatalrımdan biri"ben bu adamı 12 yıldır tanıyorum."dememdi....eşimin agzından çıkan vaadlere inanıp mutluluk hayalleri kurdum ama her erkek evlenınce değişiyomuş.az ya da çok...ben bızımkı istisna olcak sandım.ne safmışım....Allah herşeyın hayırlısını nasip etsin.çocuklara tahammül edemeyıp kucagına bile alamayan ben, çocuk hayallerı kurmaya başladıgım şu dönemde kocaman bi tokat yedim hayallerime...belki de zamanında çocuk istemeyişimin cezasını veriyo Allah bana.....
hoş geldin cnm sende ve yeni gelen herkes hoşgeldi. buraya düzenli takılıp sözümüzü dinleyip de kilo veremeyeni hiç görmedim ben sende veriirsin inş.Merhaba
Bende aranıza katılabilirmiyim :44:
şekerciiiiiimmm süper gidiosun maşallaaahhhhGünaydın :) Yeni haftada yeni bir sayfa açmak istedim tekrar.
Kahvaltı: 1 yumurta, 1 kepek ekmeği, 1 kk peynir, şekersiz çay, domates, salatalık
ara: 1 küçük boy elma.
Birazdan Leslie teyze ile yürüyeceğim yeşil çay ve metabolizma çayımı içeceğim. Herkese güzel bir gün diliyoruum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?