kalanchoe hayırlı olsun yeni okulun. nereye atandın? daha önce yazdıklarını görmemiştim. ben de ingilizce öğretmeniyim bu arada. yeni katıldım gruba.
slmlaaarrr herkeseeee....
şu an evimden yazıorum...alt kattaki komşuyla kablousz sınırsız internet paylaşımı yaptık daha doğrusu onun varmış ben dahil oldum ama gel velakin taaaaaaaaaaaaaa 2 blok öteden çeken internet benm salondan çekmiiiiancak arka aodalardan yazabiliorum ama benmde arka odalarda eşyam yokkiii oyurup yazamam.
neyse komşuya söledim tmm hallederiz bizde şimdi misafrler var onlar gitsin bakarız bi çaresine didi bende ok didim..
gelelim ev işine. anlatmıştım tokiden ev tuttuk die temzlettik eşyaları aldık taşındık pazartesi gün. okuluma da başladım . öğretmen arkadaşlar hepsi çok genç en yaşlısı 35-40 yaşlarında benm yaşıtım bi kaç kişi var.
10 tane fln bayan 8-9 erkek hoca var.
ben tek ingilizceciyim bu yüzden full giricem derslere 29 saat dersim olucak bende isitiodum zatii. maaaşım artar hiç olmzsa.
eşim hala yanımda salı gün akşam bilkte konyaya döncez kardeşinn düğünü için.sonra pazar gün ben buraya eşim istanbula. hasret başlıycakkkk
annem gelcek benle beraberrrrbayramam kadar kalabilmeyi umud edior. sıkılmazsa eğer.
eşim hafta sonları gelmeye çalışcak 2- 3-4 haftada bir .
çok özliycem inşallah çabuk geçer bir sene...
burası çok doğal çok güzel amma velakin çok sessiz sakin bi yer.
sıkılma ihtimalim çok yüksek hafta sonları.
hafta içi zaten okul 3 de bitio eve geld,m yemek vs. derken bi saat internete baksam 1 saat tv 1 saaat kitap fln okusam zaten 10.30 da uykum gelio
çok çabuk yoruluorumm.
hafta sonlarıda bi gün alışverişe fln ayırıım. merkeze gidip market aalışverişi fln. bi gün de temzlik ütü vs. derken umarım sıkılmam die tahmn ediorum.
bugün sıkıldım biraz mesela ama yapcak işimz yoktu normlde alışverişe gitmemiz lazım ama salı gün gitcez die bişi almadık.
geçmişi çok okuyamadım ama cimcicmemin kızı olcakmış sanırım Allah bağışlasın cnm ne güzel kız kardeşi olucak kızının.
ecrinin hassa hallerdeymiş sanırım aman cnm hiç üzülme boşver hamile hamile takma kimseyi kulağını tıkayıver.
kimse içinde eşinle aranı bozma sen sen ol eşinede sakın annen şöööle dedi bu bööle dedi die çok baskı yapma.ararnı bozma. sen eşinle iyi olduktan sonra dierlerine hiç bişi düşmez.
yoliicimmm senndemi eşinle ararn bozuk pek anlayamadım ama eeğer öleyse üüzme icim kendini sen akıllı kadınsın mantıklı davranmaınısını bilrsin.
fambık halen izinli sanırsam yarın gelcek. nugiii yok hiç görmedim.hugo ev mi taşıoo?
neruşde çalışıiii galibaaa?
başka kimsler nasıllar acep .herkeş iiyidir umarım. hepinizi öpüorum.
okulda internet var öğretmenlr odasıda ama klavye f o yüzden yazamıorum ama okuorum sizi arada
görüşmez üzereeee
geçmişi pek okuyamıorum. ama cimcicmenn kızı olcakmış sanırım
saol cnm teşekkürler.
erzincana atandım.
sende hoşgeldin. grup bu aralar sessiz malum bayram btti okullar açılıo taşinan tatilde olan vs .derken ama kısa sürede eski performansımızıa kavuşcağımıza inanıorum.
sende gü<elce verrisn kilolarını inşallah burada takılmaya devam edip sölediklerimizi yaptığınsürece kilo verememek gibi bi derdin olmayacak inşallah eğer başka sağlık sorunu yoksa tabi...
senn erde çalışıosun cnm?
kaç yıdır çalışısoun?nerdesin?
( çok soru sordum her zmanki gibi amma merak ettim)
arkadaşlar yaklaşık 7 aydır burayı takıp ediyorum bazen yazıyorum bazense susuyorum tabı genelde susuyorum çünkü hem sağlık açısından hem de özel hayatım açısından çok zor gunler geçiriyorummmmm....
ecrın ve cimcimemi okudukça kendımı görüyorum...ben yaklşaık 1 yıllık evlıyım ama her ay aglayacak bi sorunum çıkıyo.ve ben eşimle 12 yıl flört etmiş olmama ragmen
bugun biraz dertleşim istedim çünkü gerçekten dipteyım artık....
ailelerin evliliğe laf batırması."biz çocuklarımızın mutluluğu için yaşıyoruz"demesine rağmen sürekli evliliğe çomak sokması bizi bu hale getirdi...
defalarca boşanmayı konuşan biz.dün yıne konuştuk.daha 1 yılımız bile dolmadann........eşim çok dogru bişey dedi bana"senin 6 gördugunu ben 9 goruyorum"dedi.eskiden sevgi ve toleransla aynı bakmaya çabaladığımız şeylerle ilgili şimdi bir damla sabrımız kalmamış...eşim "nasırlaştım artık sende tahammülsüzleştın"diyor....
ne zormuş BU EVLİLİK...
arkadaşlar yaklaşık 7 aydır burayı takıp ediyorum bazen yazıyorum bazense susuyorum tabı genelde susuyorum çünkü hem sağlık açısından hem de özel hayatım açısından çok zor gunler geçiriyorummmmm....
ecrın ve cimcimemi okudukça kendımı görüyorum...ben yaklşaık 1 yıllık evlıyım ama her ay aglayacak bi sorunum çıkıyo.ve ben eşimle 12 yıl flört etmiş olmama ragmen
ailelerin evliliğe laf batırması."biz çocuklarımızın mutluluğu için yaşıyoruz"demesine rağmen sürekli evliliğe çomak sokması bizi bu hale getirdi...
defalarca boşanmayı konuşan biz.dün yıne konuştuk.daha 1 yılımız bile dolmadann........eşim çok dogru bişey dedi bana"senin 6 gördugunu ben 9 goruyorum"dedi.eskiden sevgi ve toleransla aynı bakmaya çabaladığımız şeylerle ilgili şimdi bir damla sabrımız kalmamış...eşim "nasırlaştım artık sende tahammülsüzleştın"diyor....
ne zormuş BU EVLİLİK...
kızlarrrr cok hastayımmm.. bi o kadar da sinirliyimm. takside aglaya aglaya geldimm adamlarr da acıya a cıya suratıma baktılar karnım burnumda.sabah önce gebelik takibini yapan hastahaneye gittim afp sonuclarını aldım gayet güzeldi. sonra esimin yegeni bizde kaldıgı içinn onu aldım daha gitmedigi görümcemim evine götürdüm kahvaltıyı orda yapmıss olduk. sonrada normal hastahaneye kbb a gittim. bogazımın duvarı iltihap olmus nasıl oluyosa. balgam öksürük tıksırık vs mevcut. dönüştede kız sabah 8 de evden cıkck göremez diye onu kayınvalidemin kapısına kadar götürdümm elimde posetler de vardı eve gelmeye yola cıktım.. zaten yatmaya yer arıyorum bana surat astıgını da sölemiştimm bahane old kayınvalideme gitmedim. 5 dk sonra aradı benii.. bi sinirle basladı konusmaya ben sana ne yaptım kapıya kadar kızı getiriyosun sen cıkmıyosun ben oglumla kavga ettim cnm o benimm 3 gün sonra barısırım sen kötü olursun kendin bilirsin bilmem ne saydı saydı.. bende o gün simit keyfinde benle konusmadınızz dedim. oraya da geldinn sen sarılmayı sevmiyosun ama artık abarttınn yegenim geldi iki yanagımdan öptü sen nasılsın diye bile sormadın dedi. bende ben kimseye sarılmıyorum öpmüyorum sizede her zamankinden farklı davranmadım selam dedimm otururrken gayet de keyifliydim yüzüme bile bakmadınız dedimm. ben duymadım sende nasılsın anne diye sorsaydın tekrar dedi.bende sizinn arabada 3 kere evinize geldimm yüz buldunuzz diye laf ettiginizi de duymazdan geldim dedimm. sen de böle dedin sende böle dedin diye karsılıklı konustukk durdukk. hem laf ediyo hem arada ben seni seviyorum diyo. hastayımm gec oldu evde zaten yemek yok söledim ben yegenine de falan dedimm.. bende cok hastayımm esim öldü acım büyük vs vs deli etti beni.. sonrada kırılmadın insallah dedi ben sana kızımsın dedim hep bilmem ne kapttı .. zaten kendimi zor tutuyodum basladım yolun ortasında aglamaya.. cok kötüyümm ben cekememm böle seyleri iyi niyetli olsada.. benim yanımda kocama hakaret edincede kulagımı tıkayamamm sonra unutupp yüzyüze bakamam.. esyalarımı toplayıpp gidesim varr. demek evlilikk bundan zormus.. kıpırdayamıyorummmm
slmlaaarrr herkeseeee....
şu an evimden yazıorum...alt kattaki komşuyla kablousz sınırsız internet paylaşımı yaptık daha doğrusu onun varmış ben dahil oldum ama gel velakin taaaaaaaaaaaaaa 2 blok öteden çeken internet benm salondan çekmiiiiancak arka aodalardan yazabiliorum ama benmde arka odalarda eşyam yokkiii oyurup yazamam.
neyse komşuya söledim tmm hallederiz bizde şimdi misafrler var onlar gitsin bakarız bi çaresine didi bende ok didim..
gelelim ev işine. anlatmıştım tokiden ev tuttuk die temzlettik eşyaları aldık taşındık pazartesi gün. okuluma da başladım . öğretmen arkadaşlar hepsi çok genç en yaşlısı 35-40 yaşlarında benm yaşıtım bi kaç kişi var.
10 tane fln bayan 8-9 erkek hoca var.
ben tek ingilizceciyim bu yüzden full giricem derslere 29 saat dersim olucak bende isitiodum zatii. maaaşım artar hiç olmzsa.
eşim hala yanımda salı gün akşam bilkte konyaya döncez kardeşinn düğünü için.sonra pazar gün ben buraya eşim istanbula. hasret başlıycakkkk
annem gelcek benle beraberrrrbayramam kadar kalabilmeyi umud edior. sıkılmazsa eğer.
eşim hafta sonları gelmeye çalışcak 2- 3-4 haftada bir .
çok özliycem inşallah çabuk geçer bir sene...
burası çok doğal çok güzel amma velakin çok sessiz sakin bi yer.
sıkılma ihtimalim çok yüksek hafta sonları.
hafta içi zaten okul 3 de bitio eve geld,m yemek vs. derken bi saat internete baksam 1 saat tv 1 saaat kitap fln okusam zaten 10.30 da uykum gelio
çok çabuk yoruluorumm.
hafta sonlarıda bi gün alışverişe fln ayırıım. merkeze gidip market aalışverişi fln. bi gün de temzlik ütü vs. derken umarım sıkılmam die tahmn ediorum.
bugün sıkıldım biraz mesela ama yapcak işimz yoktu normlde alışverişe gitmemiz lazım ama salı gün gitcez die bişi almadık.
geçmişi çok okuyamadım ama cimcicmemin kızı olcakmış sanırım Allah bağışlasın cnm ne güzel kız kardeşi olucak kızının.
ecrinin hassa hallerdeymiş sanırım aman cnm hiç üzülme boşver hamile hamile takma kimseyi kulağını tıkayıver.
kimse içinde eşinle aranı bozma sen sen ol eşinede sakın annen şöööle dedi bu bööle dedi die çok baskı yapma.ararnı bozma. sen eşinle iyi olduktan sonra dierlerine hiç bişi düşmez.
yoliicimmm senndemi eşinle ararn bozuk pek anlayamadım ama eeğer öleyse üüzme icim kendini sen akıllı kadınsın mantıklı davranmaınısını bilrsin.
fambık halen izinli sanırsam yarın gelcek. nugiii yok hiç görmedim.hugo ev mi taşıoo?
neruşde çalışıiii galibaaa?
başka kimsler nasıllar acep .herkeş iiyidir umarım. hepinizi öpüorum.
okulda internet var öğretmenlr odasıda ama klavye f o yüzden yazamıorum ama okuorum sizi arada
görüşmez üzereeee
geçmişi pek okuyamıorum. ama cimcicmenn kızı olcakmış sanırım
selam kızlar nasılsınız?
size yazacak yüzüm olmadığı için buralara yazamadımramazan,bayram derken 71 kg oldum kilo vermeye çalışırken almak felaket bir durum
Hugocuğum hamilelik nasıl gidiyor? çok özledim hepinizi cimcimesude,pepeti,neruda,yolanda....
evet cekip gitmek cok zor ama sıkma canını benımde su an canım cookk sıkkınnngecmıs olsun canım kendıne dıkkatet
kukıcım herseyı halletmene sevındım ıyı olur ayrılıklar hasret bosver . hareketlı yerlerde yasayıp sessız yere gıtmekte bı acıdan ıyıdır canım sıkılsanda sabırr bızde yasdaık öle ilcelerde gercekten hava kararınca araba sesı duymak cok zor
canım bende senın gıbıyım moral bozma yarın baslıycam ben saglıklı beslenmeye tıckerımı degıstırmıycem hıc
evet cekip gitmek cok zor ama sıkma canını benımde su an canım cookk sıkkınnngecmıs olsun canım kendıne dıkkatet
kukıcım herseyı halletmene sevındım ıyı olur ayrılıklar hasret bosver . hareketlı yerlerde yasayıp sessız yere gıtmekte bı acıdan ıyıdır canım sıkılsanda sabırr bızde yasdaık öle ilcelerde gercekten hava kararınca araba sesı duymak cok zor
canım bende senın gıbıyım moral bozma yarın baslıycam ben saglıklı beslenmeye tıckerımı degıstırmıycem hıc
saol cicim teşekkürler. olur olur sen yeterki iste. hayrdır kurstan neden vazgeçtin?Hayırlı olsun canım :) Eşinle de Allah kavuştursun :) Görev kutsaldır
Ya topik ingilizcecilerle dolu ben de istiyorum öğrenmeyiikurs işi olmayacak galiba
evet cnm şükür 2010 da mezun oldum ilk yıl da atanamadım 1 yıl evde oturdum evlilik sonrası hızla aldığım kiloları 2 ayda geri verdim. 1 yıl atanamadım ama bana güzel kazançaları oldu bunun. kilo vermek ve umreye gitmek mesela. 2.si içinde çok mutluyum şükürler olsun herşeyde var bir hayr derler ya aynen ölee.inşallah canım. sen istediğin kiloya ulaşmışsın sanırım. ne güzel. tebrikler :) ben Urfadayım bu arada. 4. senem bu. merkezde bir ilköğretim okulundayım. siz de eşinle kavuşursunuz inşallah biran önce.
ahhh cnm ne denirki böle şimdi.biliorum seni arada yazıodun nickin tanıdık. umarım kısa sürede halledersinz sorunlarınızı. mutlu olursunuz.arkadaşlar yaklaşık 7 aydır burayı takıp ediyorum bazen yazıyorum bazense susuyorum tabı genelde susuyorum çünkü hem sağlık açısından hem de özel hayatım açısından çok zor gunler geçiriyorummmmm....
ne zormuş BU EVLİLİK...
hoşgeldin canım. olsun devam edersin eski tempona dönersin ve veririsin inş.selam kızlar nasılsınız?
size yazacak yüzüm olmadığı için buralara yazamadımramazan,bayram derken 71 kg oldum kilo vermeye çalışırken almak felaket bir durum
Hugocuğum hamilelik nasıl gidiyor? çok özledim hepinizi cimcimesude,pepeti,neruda,yolanda....
ah cnm ya ne biliym hele de istanbuldan buraya gelince bi tuhaf oldum.evet cekip gitmek cok zor ama sıkma canını benımde su an canım cookk sıkkınnngecmıs olsun canım kendıne dıkkatet
saol cicim teşekkürler. olur olur sen yeterki iste. hayrdır kurstan neden vazgeçtin?
...
Kızlar geçen yaz 52 kiloydum ve şimdi tam 66 kiloyum ve kıyafetlerimin neredeyse hepsi dar gelmeye başladı ve kendimi çok kötü hissediyorum..Çikolaya karşı bi bağımlılığım var ben bu yüzden olduğunu düşünüyorumm.Lütfen yardım edin nereden başlamalıyım ne yapmalıyım?Şu ana kadar ciddi bir diyet programna hiç başlamadım o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum...
İlk kez mi kilo alıyorsun canım?
Spora başlamanı ve abur cuburu kesmeni öneriyorum ik etapta. Sen yediklerini yaz biz sana yardımcı oluruz. Şöyle yapsan daha iyi olur, şunu yesen daha iyi olur gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?