60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltı:
-sucuklu yumurta
-1 KEPEKLİ LİGT ETİMEK
-5 zeytin
-1 KK PEYNİR

ara:
-ÇAY

öğle:
-KAHVALTI GİBİ YAPTIM
5 ZYTN
1.5 K K PEYNİR
1 DOMATES
KEPEKLİ GALETA

ara:
-PORTAKAL VE ELMA

iyi akşamlar kızlar bende size bugün yediklerimi yazayım
sabah saat09:00 elma sirkeli ılık su 2 kuru kayısı

11:00 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates 1 salatalık
2 siyah zeytin
1k.k beyaz peynir 1 kupa yeşil çay

saat 14:00 öğlen
1 porsiyon pırasa
1 kase yoğurt
1 elma

ara 17:00 yarım elma

akşam 19:00
1 kase yayla çorbası
1 tabak yoğurtllu karnabahar
4 tane çiğköfte

birazdanda nescafe içicem...

Yayla Çorbası 1 Porsiyon 270
1 tabak yoğurtllu karnabahar 200
1 tane Cig köfte 50 x 4= 200
Nescafe sekersiz ise 50 ( sekerli ise her bir seker icin 25 kalori ekleyebilirsiniz)

Toplamda 720 kalori.
Aksam yemegi icin biraz fazla, ögle yemegi menunüz ile aksam yemegi menünüzü degistirirsen daha iyi olabilir.
Basarilar diliyorum

benn geldimm
cumartesii suyum gelddii sezeryanla dünya tatlısı çok usku bir oğlum olduu bugün çıktık gayet iyiyimm annem kayınvalidem filan yanımdaaa
sütüm gelmedi enjektörü kestikk pompaladıkkk geldi dün gece bugünn epey iiyii emziriyorumm gerçi şimdilik mamada veriyorumm oğlumm yiyoo
çok nazlı bir bebekk sadecee
3 kilo olduu

ayy hayırlı olsun hugocum ya..allahım analı babalı büyütsün inşallah..kuzuyu kokla benim yerimede..

benim diyet iyi gidiyor..az yiyorum herşeyden yiyorum..öyle ahım şahım kilo veremiyorum ama inceldim baya..:)

gözün aydın hugocuk tahmin ettim dogum yaptıgını
allah analı babalı büyütsün
bu ultrasonlarada güvenmemek lazım tosun gibi diyorlardı 3 kilo dogmuş ogluşun kilosu gayet güzel normal bir kilo ama ben artık bu ultrasonlara güvenmiyorum
sen toparlanda konuşuruz inş. yine
öptüm oğluşunla seni

aaa çok sevindim..artık tam manasıyla anne oldun..tebrik ederim hugocum..allah analı babalı büyütsün,vatana millete hayırlı olsun..vakit buldukça haberlerini ilet,merak ederiz sizi...

dün akşam bir kase çorba içtim bi kaç çatal makarna yanına ve közlenmiş biberle birlikte pancar turşusu içtim
misafirler vardı yarım portakal ve yanında az kuruyemş yedim
Bu sabah itibariyle
1 dlm from ligt etimek
1.5 k k kadar peynir
6 zeytin felan (ama zeytinler boncuk gibi napıyım)
Bide 1 çay kaşıgından az bal yedim (gerçekten az dı ama)
Bir bardk dms nar meyve suyu

arada işte oldugum için şekersiz çay içtimm

allah analı babalı büyütsün tebrik ederim hugocuk biz de eltimin doğurmasını bekliyoruz. bebek yerleşmeye başlamış, hepimiz kırmızı alarmdayız :18:
kahvaltıda biraz salatalık ve domates ve iki tavada yumurta yedim. öğlen yemeği için sanırım bir çorba biraz salata ve tavuk sote olur. ama daha bilmiyorum.

regl oldum, o yüzden şişkinlik var şuan neyse ki sıkı bir şekilde devam ediyorum, regl im bitsin, belli olur. Tatlı ve aburcuburdan uzak durmak ne kadar zormuş, hele evde olmayınca. akşamları eltimde, şuan da kayınvalidemdeyiz. gelen giden oluyor. bi de eltime yardım ediyorum misafir geliyor, ikram hazırlıyoruz, gittiğim her yerde de 'yemeği beğenmedin mi neden yemiyorsun' diye beni sundukları herşeyi yemeğe zorluyorlar. ama neyse ki eşim açıklama yapıyor ve bu şekilde zar-zor ilerliyorum

Dün akşam eltimde yemek yedik. ot kavurması ve patates vardı. zaten yeme faslını saat 18de bitiriyorum.

Son düzenleme:
ögle menüsü
bir kase çorba içtimmm ohhh içim ısındı
yanınada yine turşu ben ekşiyi çok severimdeeee

hugocuk tebrik ederim ne güzel anne olmuşsun. allah bebeğini analı babalı büyütmeni nasip etsin, bahtı açık olsun bebeğinin...

bugün neleeeeer yedim
sabah saat08:50
elma sirkeli ılık su
saat 09:10 kahvaltı
1 domates 1 salatalık
2 dilim çavdar ekmeği
1 k.k peynir
2 siyah zeytin
1 kupa yeşil çay

öğlen saat 14:00
1 porsiyon pırasa
1 kase yoğurt

akşam 19:00
1 kase yayla çorbası
2 köfte
fırında 1 yumurtalı çok az peynirli karnabahar(1 tabak)
1 kase yoğurt

teşekkürler kızlar darısı isteyen herkesin başınaa
şimdilik pek vaktim yokk az büyüsünn geliriz topiğe yinee

merhaba kızlar ben de kendimi toparlamaya karar verdim.
66 kiloyum boy:165 cm hedefim 10 kilo vermek hep beraber zayıflarız inşallah
sabah pek dikkat edemedim ama :)
sabah:
peynirli domatesli sandviç
1 kupa şekersiz çay

Selam kızlar,

Kahvaltıda 4tane kiraz domates 2 ince dilim beyaz peynir yedim ve 1 şekersiz çay içtim.Yumurta yapayım dedim ama iştahım yok pek. Biraz sonra da halk kütüphanesine gideceğim.
Dün akşam kayınvalidem yaprak sarması ve karnabahar yapmıştı, öğlen yemeğinden dolayı tok olduğumdan 2 tane sarma 2 parça da karnabahar yedim. akşam 18dan sonra da birşey yemedim. Misafirliğe gittik hatta, bana verilen keki kadının kızına verdim, 2 tane şekersiz çay içtim sadece. Bu akşam da eşimle arkadaşlara davetliyiz, bakalım orda ne yapacağım. tadımlık alıp, eşimle paylaşırım, öyle yapıyoruz çünkü. kendisi de kilo aldığı için dikkat etmeye başladı. misafirliğe gittiğimiz zaman 'biz bir tabağı paylaşırız' diyor. Hem ev sahibinin yaptığından tadıyoruz, hem de bir tabağı paylaştığımızdan dolayı o kalori bombaların etkisini biraz azaltıyoruz. :13:

Bu arada geçen kendime bir şişe su aldım marketten, çünkü su tüketimimi minimuma indirdiğimi fark ettim. şişeden kontrol edebiliyorum en azından yeterli içip içmediğimi. Ama herhangi bir su almak yerine, ph değeri en yüksek olanını seçtim. su içmek iyi ama kaliteli su içmek aslında gerekli olan diye duymuştum. ph'sı yüksek olması gerekiyormuş ama minimum değerini bilmiyorum, bilen var mı ? su ile ilgili bilgisi olan var mı ?
Bir de form çayı aldım ama bilmiyorum etkisi var mı yokmu. ama deniyorum.

Şimdilik benden bu kadar. Görüşürüz kızlar

merhaba kızlar ben de kendimi toparlamaya karar verdim.
66 kiloyum boy:165 cm hedefim 10 kilo vermek hep beraber zayıflarız inşallah
sabah pek dikkat edemedim ama :)
sabah:
peynirli domatesli sandviç
1 kupa şekersiz çay

Selam Kesra,

Aramıza hoşgeldin. Sabah yediğin o sandviç aslında o kadar da kötü değildir diye düşünüyorum. Beyaz ekmek yerine daha sağlıklı ekmek türünü seçersen ve bol salata ve fazla yağlı yada kalorili malzemeler koymaz isen bence arda sırada sandviç yemende bir sakınca yoktur. hem sabah yemen iyi olmuş, çünkü gün içerisinde yakarsın onu. Ama o sandviç doyururmu seni yada en kısa zamanda yine acıkmana mı neden olur bilmiyorum. :44:

yran detoksunu yeniden uygulamaya karar verdim
sabah kahvaltımı 2 kepekli etmimek arasına yarım k.k. kadar peynir koydum 3 de zeyt,n yedim 1 çay bardagıda dimes nar meyve suyu içtim ögleden itibaren ayranımıda içmeye başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…