- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
iyi akşamlar kızlar bende size bugün yediklerimi yazayım
sabah saat09:00 elma sirkeli ılık su 2 kuru kayısı
11:00 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 domates 1 salatalık
2 siyah zeytin
1k.k beyaz peynir 1 kupa yeşil çay
saat 14:00 öğlen
1 porsiyon pırasa
1 kase yoğurt
1 elma
ara 17:00 yarım elma
akşam 19:00
1 kase yayla çorbası
1 tabak yoğurtllu karnabahar
4 tane çiğköfte
birazdanda nescafe içicem...
benn geldimm
cumartesii suyum gelddii sezeryanla dünya tatlısı çok usku bir oğlum olduu bugün çıktık gayet iyiyimm annem kayınvalidem filan yanımdaaa
sütüm gelmedi enjektörü kestikk pompaladıkkk geldi dün gece bugünn epey iiyii emziriyorumm gerçi şimdilik mamada veriyorumm oğlumm yiyoo
çok nazlı bir bebekk sadecee
3 kilo olduu
aaa çok sevindim..artık tam manasıyla anne oldun..tebrik ederim hugocum..allah analı babalı büyütsün,vatana millete hayırlı olsun..vakit buldukça haberlerini ilet,merak ederiz sizi...benn geldimm
cumartesii suyum gelddii sezeryanla dünya tatlısı çok usku bir oğlum olduu bugün çıktık gayet iyiyimm annem kayınvalidem filan yanımdaaa
sütüm gelmedi enjektörü kestikk pompaladıkkk geldi dün gece bugünn epey iiyii emziriyorumm gerçi şimdilik mamada veriyorumm oğlumm yiyoo
3 kilo olduu
benn geldimm
3 kilo olduu
benn geldimm
3 kilo olduu
merhaba kızlar ben de kendimi toparlamaya karar verdim.
66 kiloyum boy:165 cm hedefim 10 kilo vermek hep beraber zayıflarız inşallah
sabah pek dikkat edemedim ama :)
sabah:
peynirli domatesli sandviç
1 kupa şekersiz çay
yran detoksunu yeniden uygulamaya karar verdim
sabah kahvaltımı 2 kepekli etmimek arasına yarım k.k. kadar peynir koydum 3 de zeyt,n yedim 1 çay bardagıda dimes nar meyve suyu içtim ögleden itibaren ayranımıda içmeye başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?