- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- 323
tabiki canımm buyur gelllArkadaşlar bende aranıza girmekistiyorum kilo vermek istiyorum yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar bende aranıza girmekistiyorum kilo vermek istiyorum yardımcı olurmusunuz
başlangıç kilo:73.40
şimdiki kilo:65.50
giden kilo:7.90
gelen kilo:yok
hedef kilo:şimdilik 56
beden:40-42
boy:156
ölçü:
spor:her gece 15-20 dk karın ve basen çalıştırıcı hareketler ver gün içinde 30 saat kadar yürüyüş
ve bu sabah yarım k.k kadar peynir
şekersiz çay
4 yeşilk zeytin
sucuklu yumurta genelde yumurtalarından yedim ve
1 adt etimek
degerlendirme size ait kızlarr
günaydın kızlar nasılsınız .. Hayırlı cumalar Nursenacım.
günaydın suskun,
gayet güzel kilo vermişsin. ama büyük kısmı şok diyetler ile sanırım. bu saatten sonra normal diyetine çok dikkat etmeli, dışına çıkmamalısın. kaçamakları abartmamalısın. şu anda bedenin verdiği kiloları geri almak için pusuda bekliyor. bi cozutsa da kgları geri alsam diyor. ve abartınca affetmiyor. tecrübeyle sabit.
bence ölçülerini de al canım. spor yaptığın için yararını görmek açısından mantıklı.
kahvaltını begendim ama sucuk çok sık olmucak dimi? protein çok iyi kahvaltıda. hem kas erimesine engel olur hemde kaslanmana yardımcı olur.
sütünü yogurdunu da eksik etmek günde bir bardak süt bir bardak yoort muhakkak al. siyah çayı azalt.
ben mesela sadece kahvaltıda içerim. keşke onu da bırakabilsem keşke. kansızlık yapıyor biliyorsun. ama yeşilçayım bol benim. günde iki fincan. sende iç. yag yakımına ve iştaha faydalı. ben limonsuz şekersiz içmeye alıştım. hüppp gidiveriyor accık sogutunca.
kolay gelsin
başlangıç kilo:73.40
şimdiki kilo:65.50
giden kilo:7.90
gelen kilo:yok
hedef kilo:şimdilik 56
beden:40-42
boy:156
ölçü:
spor:her gece 15-20 dk karın ve basen çalıştırıcı hareketler ver gün içinde 30 saat kadar yürüyüş
ve bu sabah yarım k.k kadar peynir
şekersiz çay
4 yeşilk zeytin
sucuklu yumurta genelde yumurtalarından yedim ve
1 adt etimek
degerlendirme size ait kızlarr
rica ederim canım motive olmak için tamam tabi ki kısa süreli metabolizmayı şoka sokacak kilo vermeyi tetiklicek şeyler yapabiliriz ama bir yada iki günlük uzun değil.teşekkürler canımm evet bazı diyetler yaptım onları yapmadan motive olamıyacaktın evet bedebde 38 olsam rahatlıcam ya önerilerinide dikkate alcam canımm :13::13::13::13:
günaydın kızlar sazancım sanada günaydın nasılsınız ben şişkinlikle uğraşıyorum regli oldum ama şişkinlik mahvetti beni .burda bi arkadaşımız var şimdi konuştum yine kaç kilo oldun dedim tam 17 kilo vermiş 3 ayda bende dedimki çok hızlı veriyozun zaten bi anda verdi kiloyu dedim bi anda alırsın oda dediki sanıyorum çünkü dedi ekmek canım istemiyo artık yemem hiç dedi birde önceden hep yemek düşünürdüm şimdi aklıma bile gelmiyo diyo evden yemek yapıp getiriyo 55 e düşmek istiyo şimdi 61 olmuş 78 den düşmüş
biz anladık canım merak etme30 dk olacak yürüyüş pardon kızlar
iyidir yavlu sen napan? yavlun napıyo ?naberr minişlerr
bugünn pazara gittiim gezdim gezdim alışveriş yaptım geldimm
çok güzel canım afiyet olsun.ögle menüsü
4 kaşık taze fasulye
bir kepçe kadar çorba
2-3 kaşıkda makarna sos felan yok üzerinde
rica ederim canım motive olmak için tamam tabi ki kısa süreli metabolizmayı şoka sokacak kilo vermeyi tetiklicek şeyler yapabiliriz ama bir yada iki günlük uzun değil.
5 kg daha versen 38 bedene girersin sanıyorum. başarılar..
iyiyim napim spora heveslendim. bende dün akşam 1,5 saate yakın spor yaptım kollarım agrıyo
yaa bak azim nelere kadir ben o kadar hızlı veremem de bi ara benim de 17 kiloya dayanmıştı dile kolay. 59 a kadar düşmüştüm buda 17 kilo ediyo tabi geri geldiler. ama yaza kadar onları şutlucam 59 a yeniden inicem inşallah.
ekmeği unutmuş haa. ne güzel valla. alıştırmak lazım bünyeleri. bugün bende ekmek yemedim sabah hariç. oda iki pincikti
biz anladık canım merak etme
iyidir yavlu sen napan? yavlun napıyo ?
çok güzel canım afiyet olsun.
makarnada sos olmasa da yag vardır onun yerine bence bir dilim ekmek daha iyi olurdu.
bir kepçe çorba bir dilim ekmek eder. bilgine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?