60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahh ahh ben akıllanmıcam herhaldee
ögle yemeginde arkadaşım vardı
ölçülerini bilmiyorum ama söyle rapor edeyimm
patatesin sulu yemegi
yeşil fasule
ve közlenmiş biberden olmuş tursu

hemen gidecek diye çay koydun yanına yaptıgım kekten koydum hatrı sayılır bi şekildede ondan yedim aman allahım ne yaptımm ben yaaaaaa:26::26::26::26::26::26:

Arkadaşlar bende aranıza girmekistiyorum kilo vermek istiyorum yardımcı olurmusunuz

Aramıza hoşgeldin jasmincin,
Burda öğünlerde neler yediğini yazarsan sana arkadaşlar değerlendirmeleri ile yardımcı olur. Ayrıca arkadaşların yazdıklarını okuyarak kahvaltı ve diğer öğünlerde ne yiyebileceğin konusunda fikir edinebilirsin.
Buraya günlük gibi her gün yazman yada sıksık yediklerini ve aktivitelerini(eğer spor yapıyorsan yada yürüyüş vesaire) paylaşırsan ve tavsiyeleri değerlendirirsen kiloları verirsin, hem de burdaki dertortakların ile daha rahat olur ve motive olursun.

Kızlar demin eşimle yürüyüşe çıktım. Şimdi form çayımı içiyorum. Sabah kahvaltıda 3tane cherry (yada pazarcının yazdığı çeri) domateslerinden yedim, 2 ince dilim (serçe parmağım kadar) beyaz peynir, ve elimin yarısı kadar ince bir dilim otlu börek 2 küçük çay bardağı da şekersiz çay.
kahvaltıdan yarım saat sonra bir tane antep fıstıklı tadımca yedim (ama yarısını eşimle paylaştım), canım çekmişti.
öğle yemeğini eşimle beraber yaptığımdan dolayı 5tane çakmak büyüklüğünde ızgara köfte ve yanında bir avuç dolusu maydonoz yedim. Neyse ki yürüyüşe çıktık ardından. Ama köfte yediğimiz yerde 1 bardak şekersiz çay içtim (ikramdı, eşim de bana sormadan tamam getirin dedi, napim :))) ) Çayı şekersiz içmeme eşim gülüp 'şimdi yanlış anlayacaksın ama çayı şekersiz içsen nolur, yediğin çikolatalarda kolalarda ve sabah yediğin o şeyde ne kadar şeker var' dedi. Acayip moralim bozuldu ve 'tamam, bundan sonra tatlıları hamur işlerini vesaire yemiyorum, akşam 18den sonra da yemek yemeyeceğim' diye gaza gelip haziranın başına kadar istediğim kiloya inip kazanırsam bana kot alacaksın dedim. kolayı ayda 1-2 kereye düşürdüm, çikolatayı da haftada 2-3 kereye düşürdüm ama göze batıyor işte. eşim beni kızdırmak yada kilo ver demek istemedi, zaten o konuda birşey demiyorum, 2 2-3kilo versen yeter diyor ama yine de moralim bozuluyor. neyse ki yavaş yavaş bir düzene giriyor yeme-içme olayı bende. kendime ayrı bir 1.5luk şişe su aldım, onu gün doldurup doldurup içiyorum. günde rahat 2-3 litre su tüketiyorum. Bi de siyah çay daha önce yazdığım gibi o üşüme olayına (demir eksikliği yüzünden sanırım) neden olduğu için kendime poşet elma çayı aldım, tarçın çubuk koyup içiyorum. Arada da şuan içtiğim form çayını içiyorum.

Bu arada birşey sormak istiyorum: hangi gıda'nın içinde kaç şeker kaç kalori var biliyormusunuz ? Yani liste var mı ? bir kutu kola 32 kesme şeker imiş. zaten kola delisi ben kolayı ve çayımdaki şekeri içindeki şeker oranına göre kesme şekeri önüme dizerek bıraktım. mesela 2 kesme şeker koyardım çayım, günde 4-5 bardak içsem 8-10 tane kesme şeker eder. 2 kutu kola içsem 64 tane kesme şeker eder. önünüze dizin bu şekerleri, inanın sizi frenlemek için uygun bir yöntem. hatta çay ve kolanın gün içinde toplam kaç kesme şeker yaptığını da önüme dizdim, aman allahım dedim, şeker paketi (ki yeni açmıştım) nerdeyse bitmişti. Sonra şok oldum, ben sırf bu içeceklerle günde 1 paket kesme şekeri resmen yiyorum diye :))))) kolayı bir ara tamamen kesmiştim, şimdi arada sırada içiyorum ama bugünden sonra yine kestim.
Benzer bir yöntem de yağ oranı ile ilgili. Bunu yapmak daha zor, çünkü kimsede o kadar yağ yoktur. Ama evde 250gramlık tereyağ paketleri vardır herkesin, onu alın elinize ve bakın: bu sadece 250gram yağ. Şimdi eğer 5 kilo verdiyseniz, 5 kilo yağı bir önünze koyun (yada elinizdeki o 250gramın 5kilosu kaç paket eder onu hesaplayın, 20 paket eder). O kiloyu verdiyseniz, ne kadar büyük bir başarı olduğunu görmüş olursunuz. Vermediyseniz daha ne kadar çok olduğunu görüp motive olursunuz. İnanın şimdi bunu yazmak yada okumak çok basit geliyor ama en azından yediğiniz bir tatlının günde kaç kesme şeker ettiğini bir sıralayın ve o küçük masum bir tatlı olarak görünen şeyin neler içerdiğini bir kendi gözlerinizle görünün. İnanın çok etkili, bu şekilde benim kiloma sebep olan tatlılara biraz mesafe koydum. Hatta git gide azaltıyorum.

Sevdiğiniz bir tatlı'nın kaç kesme şeker ettiğini hesaplayın ve ne zaman sizin canınız bu tatlıyı isterse ya ettiği kesme şeker mikatarını önce masaya dizin yada aklınıza getirin ve sonra bir daha düşünün bu tatlıyı gerçekten yemek istiyormusunuz yoksa yerine bir meyve yada daha hafif birşey (mesela bir kaç kaşık yoğurt) daha iyi olmaz mı :))))
neyse kızlar. Şuan çok mutluyum çünkü beynimdeki o atması gereken şalter atmaya başladı. yani beynimde artık 'yeter güzelim, yavaş yavaş kıyıdan köşeden kilo verme olayına başladın ama artık tamamen başlamanın kendini disipline sokmanın zamanı geldi' demeye başladı.

Hepimizin o şalterin atması dileği ile :)))))
Hepimiz bir Victoria's Secret mankeni olacağız, hiç merak etmeyin. Bizim dünyaca ünlü bir make-up artistimiz, stilistimiz, image - makerimiz yok, güzellik ürünleri de bizim sponsorlarımız değil, dünyaca ünlü personal trainer dediğimiz spor hocamız da yok ama bunlara hiç gerek yok. istedikten sonra hepimiz istdeiğimiz elbiseye girebiliriz, yaşımız kaç olursa olsun dünyaca ünlü mankenlere de taş çıkartabiliriz, herşey kendimizde bitiyor. Ve bu yolda hepimiz başarılı olacağız :))) Sadece biraz sabır ))) Öptüm sizi KK melekleri :))))))

iyi akşamlar kızlaaar size menümü yazıyorum
öğlen 14:00
iki dilim kepek ekmeği arasında 1 tatlı kaşığı labne ve çok az zeytin ezmesi
3 kuru kayısı
birbuçuk elma
1 greyfurt ve bir dilim portakal

arada 2 kayısı

akşam 19:00
1 porsiyon zeytin yağlı bamya
1 kase yoğurt
4 tane çiğ köfte

saat 21:00 dada 1 kupa light sütlü nescafe içicem
yorumlarınızı bekliyorum.....

Nolur bana da yardımcı olun zayıflamak istiyorum ya artık kıyafet almak işkence gibi sinir olup almaktan vazgeçiyorum Son 1 buçuk seneye kadar 50 kiloya ulaşmak için kilo alamak için neler yapardım gece yarısı makarna yerdim balık hapları içerdim sırf azcıkta olsa kilo alabiliyim diye çünkü çok çirkin bi zayıflığım vardı sonra kilo almaya bi başlaaım 45 kilodan 1 buçuk yıl içinde 68 kiloya çıktım nasıl oldu anlamadım ama daha da almak istemiorum 23 yaşındayım muhasebeciyim işim gereği bütün gün oturuyorum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim nolur yardım edin

Ben bugün ki menümü yazmıyorum. yediklerimi yazarsam pc nin başında üzüntüden ölebilirim.....

günaydınlar herkese

dün akşamki menümü yazıyorum..

1 dilim normal ekmek
mantarlı kaşarlı tavuk sote 5-6 yk kadar
1 br ayran.4 tane yeşil zeytin

3 çay brd şekersiz çay
2 tane mavi yeşil bisküvi(yuvarlak olandan)
1 avuc fındık
2 dl ayva 2 dlim portakal
sabahki menüm

1 normal sandviç ekmeği
yağda yumurta( adet olarak belirtemeyeceğim çünkü ortadan tavadan yedim.arkadaşlarla yediğimiz için)
az peynir,az kaşar,ezme
küp şekerde azıcık büyük kek tadımlık
2 brd şekersiz çay

başlangıç kilo:73.40
şimdiki kilo:65.50
giden kilo:7.90
gelen kilo:yok
hedef kilo:şimdilik 56
beden:40-42
boy:156
ölçü:

spor:her gece 15-20 dk karın ve basen çalıştırıcı hareketler ver gün içinde 30 saat kadar yürüyüş

ve bu sabah yarım k.k kadar peynir
şekersiz çay
4 yeşilk zeytin
sucuklu yumurta genelde yumurtalarından yedim ve
1 adt etimek

degerlendirme size ait kızlarr

günaydın kızlar nasılsınız .. Hayırlı cumalar Nursenacım.

günaydın suskun,
gayet güzel kilo vermişsin. ama büyük kısmı şok diyetler ile sanırım. bu saatten sonra normal diyetine çok dikkat etmeli, dışına çıkmamalısın. kaçamakları abartmamalısın. şu anda bedenin verdiği kiloları geri almak için pusuda bekliyor. bi cozutsa da kgları geri alsam diyor. ve abartınca affetmiyor. tecrübeyle sabit.
bence ölçülerini de al canım. spor yaptığın için yararını görmek açısından mantıklı.
kahvaltını begendim ama sucuk çok sık olmucak dimi? protein çok iyi kahvaltıda. hem kas erimesine engel olur hemde kaslanmana yardımcı olur.
sütünü yogurdunu da eksik etmek günde bir bardak süt bir bardak yoort muhakkak al. siyah çayı azalt.
ben mesela sadece kahvaltıda içerim. keşke onu da bırakabilsem keşke. kansızlık yapıyor biliyorsun. ama yeşilçayım bol benim. günde iki fincan. sende iç. yag yakımına ve iştaha faydalı. ben limonsuz şekersiz içmeye alıştım. hüppp gidiveriyor accık sogutunca.
kolay gelsin

teşekkürler canımm evet bazı diyetler yaptım onları yapmadan motive olamıyacaktın evet bedebde 38 olsam rahatlıcam ya önerilerinide dikkate alcam canımm :13::13::13::13:

günaydın kızlar sazancım sanada günaydın nasılsınız ben şişkinlikle uğraşıyorum regli oldum ama şişkinlik mahvetti beni .burda bi arkadaşımız var şimdi konuştum yine kaç kilo oldun dedim tam 17 kilo vermiş 3 ayda bende dedimki çok hızlı veriyozun zaten bi anda verdi kiloyu dedim bi anda alırsın oda dediki sanıyorum çünkü dedi ekmek canım istemiyo artık yemem hiç dedi birde önceden hep yemek düşünürdüm şimdi aklıma bile gelmiyo diyo evden yemek yapıp getiriyo 55 e düşmek istiyo şimdi 61 olmuş 78 den düşmüş

30 dk olacak yürüyüş pardon kızlar

öğlen yemeği 12.00
yarım kızarmış palamut
1 porsiyon salata
4-5 kaşık çorba
üçgen peynir büyüklüğünde helva

ama doymadım karnım açıktı.ne yesemde açlığımı bastırsam kızlar..

ögle menüsü
4 kaşık taze fasulye
bir kepçe kadar çorba
2-3 kaşıkda makarna sos felan yok üzerinde

teşekkürler canımm evet bazı diyetler yaptım onları yapmadan motive olamıyacaktın evet bedebde 38 olsam rahatlıcam ya önerilerinide dikkate alcam canımm :13::13::13::13:
rica ederim canım motive olmak için tamam tabi ki kısa süreli metabolizmayı şoka sokacak kilo vermeyi tetiklicek şeyler yapabiliriz ama bir yada iki günlük uzun değil.
5 kg daha versen 38 bedene girersin sanıyorum. başarılar..

iyiyim napim spora heveslendim. bende dün akşam 1,5 saate yakın spor yaptım kollarım agrıyo
yaa bak azim nelere kadir ben o kadar hızlı veremem de bi ara benim de 17 kiloya dayanmıştı dile kolay. 59 a kadar düşmüştüm buda 17 kilo ediyo tabi geri geldiler. ama yaza kadar onları şutlucam 59 a yeniden inicem inşallah.
ekmeği unutmuş haa. ne güzel valla. alıştırmak lazım bünyeleri. bugün bende ekmek yemedim sabah hariç. oda iki pincikti

30 dk olacak yürüyüş pardon kızlar
biz anladık canım merak etme
naberr minişlerr
bugünn pazara gittiim gezdim gezdim alışveriş yaptım geldimm
iyidir yavlu sen napan? yavlun napıyo ?

ögle menüsü
4 kaşık taze fasulye
bir kepçe kadar çorba
2-3 kaşıkda makarna sos felan yok üzerinde
çok güzel canım afiyet olsun.
makarnada sos olmasa da yag vardır onun yerine bence bir dilim ekmek daha iyi olurdu.
bir kepçe çorba bir dilim ekmek eder. bilgine.

ahhh ahhh bu kilolrrrrrr :18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…