rica ederim canım motive olmak için tamam tabi ki kısa süreli metabolizmayı şoka sokacak kilo vermeyi tetiklicek şeyler yapabiliriz ama bir yada iki günlük uzun değil.
5 kg daha versen 38 bedene girersin sanıyorum. başarılar..
iyiyim napim spora heveslendim. bende dün akşam 1,5 saate yakın spor yaptım kollarım agrıyo
yaa bak azim nelere kadir ben o kadar hızlı veremem de bi ara benim de 17 kiloya dayanmıştı dile kolay. 59 a kadar düşmüştüm buda 17 kilo ediyo tabi geri geldiler. ama yaza kadar onları şutlucam 59 a yeniden inicem inşallah.
ekmeği unutmuş haa. ne güzel valla. alıştırmak lazım bünyeleri. bugün bende ekmek yemedim sabah hariç. oda iki pincikti
biz anladık canım merak etme
iyidir yavlu sen napan? yavlun napıyo ?
çok güzel canım afiyet olsun.
makarnada sos olmasa da yag vardır onun yerine bence bir dilim ekmek daha iyi olurdu.
bir kepçe çorba bir dilim ekmek eder. bilgine.
iyilik canımm bebek bu ara pek hareketli karnımdan belli oluyo hareketlerii büyüdü artıkk karnımı oynatıp duruyoo
dimek spora özendin maşallah kısss nazar deymesin hep böyle ol
Günaydın kızlarrrr.....
Pazartesi gününden itibaren bende burdayım. 1 haftalık elma diyeti ile 66.7 den 62.5 e düştüm. Bir güzel şokladım kendimi :) şimdi hedefim il etapta 58 olmak. Bakalım başarabilcekmiyim.
Herkeslere sabır ve azim diliyorum.
geçen sene çok hareketliydi bu topik..bu yıl nazar değdi sanırım,biraz durgunlaştı..ama yine de boş bırakmıyoruz topiciğimizi..haftaiçi daha hareketli oluyor..Günaydın kızlar bu topic çok hareketsizz
heralde 60 kilolarda olup fazla zayıflamak isteyenler yok
sana da başarılar..umarım azim ile istediğin kiloya ulaşırsın..Merhaba, ben de 63 kiloyum ve 55 olmaya çalışıyorum ama 53 olursa super tabii. 2 hafta önce 64,5 ile başladım. Burayı okuyarak verdim diyebilirim size teşekkür ederim. Bu haftasonu biraz kaçırdım ama yarından itibaren toparlıycam. Yazmaya pek vaktim olmuyor, oğlum fırsat vermiyor çünkü. Hepimize bu yolda başarılar diliyorum :)
hızlı verilen kilolar,bir o kadar hızlı geri alınır..amaç az ve öz vermek,kastan değil,yağdan gitmesi,sporla sıkılaşmak...canım elma diyeti nedir bana anlatır mısın?
bende şuan 66.4 üm bu cumadan sonra senin dediğin şu elma diyetine başlayabilirim
ben karbonhidrat diyeti yapıyorum kilo veriyorum ama daha hızlı vermek istiyorum
ver bakim sen şu elma diyetinin tarifini
canım elma diyeti nedir bana anlatır mısın?
bende şuan 66.4 üm bu cumadan sonra senin dediğin şu elma diyetine başlayabilirim
ben karbonhidrat diyeti yapıyorum kilo veriyorum ama daha hızlı vermek istiyorum
ver bakim sen şu elma diyetinin tarifini
Hayırlı sabahlar..güzel bir pazartesi gününden herkese selam olsun..[/QUOTE
güzel dileklerin için tskler canım. herkese günaydınlar
bugünkü menüm
sabah 08.00
2 dl çavdar ekmeği
peynir,salatalık,domates
3-4 zeytin
2brd şekersiz çay
1dilim kakolu ıslak kek
09.30 gibi bir fincan yeşil çay
şimdide 3 tane kepekli grisini yiyeceğim miniklerden
Hayırlı sabahlar..güzel bir pazartesi gününden herkese selam olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?