60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyilik canımm bebek bu ara pek hareketli karnımdan belli oluyo hareketlerii büyüdü artıkk karnımı oynatıp duruyoo
dimek spora özendin maşallah kısss nazar deymesin hep böyle ol

selaaam menümü yazıyorum...
öğlen saat14:00
1 greyfurt 1 elma
iki dilim kepek ekmeği arasına 1 kaşık labne ve birazda zeytin ezmesi
3 kuru kayısı 2 hurma

akşam saat19:30
150 gram kadar haşlama tavuk göğsü
yoğurtlu brokoli
1 domates

1 saat sonrada light sütlü nescafemi içicem

ben pazaratesi sabah tartılıcam bakalım kaç gram vericem. eşime bu akşam tavuklu mantı yapmıştım. çooook severim, 1 çatal dahi almadım. çünkü dayanamam yerim....

iyilik canımm bebek bu ara pek hareketli karnımdan belli oluyo hareketlerii büyüdü artıkk karnımı oynatıp duruyoo
dimek spora özendin maşallah kısss nazar deymesin hep böyle ol

Slm tatlim ne kadarlik oldun
Bn bebek isine iki ay ara vermek zorunda kaldim iki tane kistim var onlari eritmeye calisiyorum
Bu arada zayiflamaya karar verdim su an 74 um 69 olunca buraya transfer olcam insAllah cnm
Musli yiyerek zayiflayacagim bu arada kist icin sogan kuru ve adacayi iciyorum
Yaptigim diyet soyle
Slm hayirli sabahlar cnm
Sana diyet listesi gonderecegim goz atarsin ben iki gundur basladim iyi gidiyor sonucu bildiririm sana......ben hazir aldim bu yazilanlarin hepsi hazirlarda var...
Hareketsizlik ve yanlış beslenme sonucu vücudun alt tarafında toplanan yağlardan kurtulmak için çok özel bir diyete ihtiyaç var. Uygulayacağınız diyet her yerde kolayca bulup tüketeceginiz gıdalardan olusuyor. En önemlisi de oldukça ekonomik oluru. Diyetin birinci dereceden etkiledigi bölüm kalça ve basen ardından da bacaklar geliyor. Özellikle binici pantolonu olarak adlandırılan kalça ve diz kapagi bölgesinde fazla kilo problemi olan kişiler tam 6 hafta içinde etkili çözüme kavuşabiliyorlar. Diyet kayısi ve badem müslini olarak tanımlanıyor.

Müslinin hazırlanisi
Hazırlayacaginız müslinin tadı oldukça leziz. İçeriğinde badem ve kurutulmuş meyveler ve tahıllar kadar pek çok vücudunuza faydalı gıdalar bulunuyor. Ancak hepsi bir araya getirildiginde kalça bölgenizdeki yağları hızla eritip, sizi forma sokuyor. Hazırlanisina gelince:
2 fincan yulaf tanesi, 2 fincan kırılmış fındık, 1 fincan buğday, 1 fincan çekirdeksiz kuru üzüm, 1 fincan ayçiçek tohumu, 1 fincan badem, 1 fincan ince kıyılmış kuru kayısı.

Malzemeleri karıştırıp, blenderdan geçirin. Hazırladiginız karışımı tam 12 porsiyon olacak şekilde esit parçalara ayırın. Her porsiyonda karışımı bir bardak diyet soguk süt ilave ederek tüketeceksiniz. Tabii üzerine yarım dilim muz da ekleyebilirsiniz.

Günlük program
Kahvaltı: Bir porsiyon hazırladiginız müsli, bir fincan süt ve dilimlediginiz yarım dilim muz
Saat 11.00: Bir elma
Öğle: Bir porsiyon müsli ve yarım muz
Öğleden sonra: Bir avuç kuru üzüm
Ana öğün: Meyveyle birlikte temel gıdalar
Yatmadan önce: Bir portakal
Meyveler: Elma, kayısi, iki kurutulmuş erik, bir mango

Ana öğünler
Pazartesi: Bir parça tavuk kanat ya da göğüs ızgara, yeşil salata ve bir meyve
Sali: iki yumurtalı omlet, domates ve rendelenmiş havuçla tüketilecek.
Çarsamba: Bir çay fincanı büyüklügünde yer tutan spagetti. Bir meyve.
Persembe: once dilimlenmis bir tavuk gögsü. Haslanmış havuçla servis yapılacak. Dilerseniz yanına haşlanmış brokoli de alabilirsiniz. Bir meyve.
Cuma: Ton balıklı yeşil salata. Bir adet katı pişmiş yumurta. Bir meyve.
Cumartesi: Bir parça hindi gögsü, mısırla karışık yeşil salata. Bir meyve.
Pazar: 3 dilim rosto edilmis
biftek, havuçlu brokoli salatası ve iki adet haşlanmış patates. Bir meyve.

sabah şekersiz çay
k.k. kadar peynir
4 zeytin
ögle yemeginde
3 köfte
2 kaşık pilav bi kase çorba
sporlarda her gün aynı

evdeyken daha zor oluyormuş bugünkü menümü yazıyorum...
sabah10:00 bir bardak ılık limonlu su 2 kuru kayısı
10:30 kahvaltı 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği üzstüne labne
2 zeytin yarım domates
1 bardak çay ve 1 kupa form çay(böööö)

arada 3 kuru kayısı ve 2 portakal

öğlen saat 14:30 2 dilim labneli çavdar ekmeği

arada 1k.k kadar beyaz peynir ve 2 çiğ köfte
1 bardak yeşil çay(böööööö)

akşam 17:30
birbuçuk porsiyon zeytin yağlı pırasa(mis mis) içine biraz bulgur koymuştum
1 kase yoğurt ve 2 çiğ köfte

2 saat sonrada nescafe içeceğim
nasıl olmuşşşş

Günaydın kızlarrrr.....

Pazartesi gününden itibaren bende burdayım. 1 haftalık elma diyeti ile 66.7 den 62.5 e düştüm. Bir güzel şokladım kendimi :) şimdi hedefim il etapta 58 olmak. Bakalım başarabilcekmiyim.

Herkeslere sabır ve azim diliyorum.

Günaydın kızlar bu topic çok hareketsizz
heralde 60 kilolarda olup fazla zayıflamak isteyenler yok

canım elma diyeti nedir bana anlatır mısın?
bende şuan 66.4 üm bu cumadan sonra senin dediğin şu elma diyetine başlayabilirim
ben karbonhidrat diyeti yapıyorum kilo veriyorum ama daha hızlı vermek istiyorum
ver bakim sen şu elma diyetinin tarifini

geçen hafta pazartesi 64,4 ile başlamıştım. ilk 3 gün iyiydi. sonra koyverdim. çarşamba regl oldum belki onunda etkisi oldu. ama yarın başlıyorum. sabah kalkınca ilk defa elma sirkeli suyumu içicem. bakalım nasılmış tadı. yarın akşam yapamam da salı günü spora da devam....

Merhaba, ben de 63 kiloyum ve 55 olmaya çalışıyorum ama 53 olursa super tabii. 2 hafta önce 64,5 ile başladım. Burayı okuyarak verdim diyebilirim size teşekkür ederim. Bu haftasonu biraz kaçırdım ama yarından itibaren toparlıycam. Yazmaya pek vaktim olmuyor, oğlum fırsat vermiyor çünkü. Hepimize bu yolda başarılar diliyorum :)

Günaydın kızlar bu topic çok hareketsizz
heralde 60 kilolarda olup fazla zayıflamak isteyenler yok
geçen sene çok hareketliydi bu topik..bu yıl nazar değdi sanırım,biraz durgunlaştı..ama yine de boş bırakmıyoruz topiciğimizi..haftaiçi daha hareketli oluyor..

sana da başarılar..umarım azim ile istediğin kiloya ulaşırsın..

hızlı verilen kilolar,bir o kadar hızlı geri alınır..amaç az ve öz vermek,kastan değil,yağdan gitmesi,sporla sıkılaşmak...

Forumda Diyet Yöntemleriniz diye bir topic var ve onun içinde Elma diyeti ile ilgili deneyimlerin anlatıldığı bir başlık var canım. Yaklaşık 3-4 saat orayı okumuşum farketmeden istersen sende bir göz at.....

ben şöyle yaptım; sabahları açık şekersiz çay, 2 dilim kepek veya çavdar ekmeği, yumurta veya peynir, tuzsuz yeşil zeytin ( çok severim yerken abarttığım oldu) kiraz domates yedim bide. sonrada başladım elma yemeye. küçük boylardaydı ama benim elmalar o yüzden günd 1-2 kilo yememişimdir ben. Normalde diyetin kuralı var şu gün şu kadar elma yiyeceksin diye. Akşamlarıda eşime yaptığım yeşil salatadan bir kaç çatal aldım. bol bol su, bol bol bitki çayı içtim. akşamları işten çıkınca eve yürüdüm. tam 55 dk sürüyor bu süper oldu. birde Leslie Sansone nin 5 mil 68 dk. programını yaptım.

sadece bu kadar işte.....

hakkaten topik çok yavaş ilerliyor. buraya yazıyorum ama daha çok diğer topiklerden motive oluyorum. bugün neler yediğimi yazayım...
sabahsaat10:00 limonlu ılık su
kahvaltı10:30
3 dilim kızarmış çavdar ekmeği
2 siyah zeytin
2 k.k kadar beyaz peynir
1 yumurta
3 bardak şekersiz çay ve 1 kupa form çayı

ara ve öğlen yemeği yemedim kahvaltı süperdi

saat17:00 akşam sayılır
2 parça ıspanaklı böğrek(1 haftadır tek kaçamağım)
1 porsiyon pırasa ve 1 kase yoğurt
3 bardak şekersiz çay

hafta sonu evdeyken çok zor oluyor. birde kayınvalime gidince zorlanıyorum. kadın paso hamurişi yapıyor. bugün yaptığı tatlıyı yemem için de çok ısrar etti nerdeyse dayanamayıp sırf kırmamak için yiyecektim. sonra ipin ucu kaçacaktı. zaten böğrek yedim diye vicdanım sızladı. böğreği de yemeseydim çok ayıp olurdu. 10 dakika öncede 1 portakal yedim....
yarın tartılıcam 66 kilo ile başladım. 1 haftadır bakalım ne kadar azaldı....

Hayırlı sabahlar..güzel bir pazartesi gününden herkese selam olsun..

senin içinde güzel bir hafta olsun....

sabah kahvaltım 8:30 da;
2 dilim çavdar ekmeği
5-6 tuzsuz yeşil zeytim
1 kk yağsız beyaz peynir
1 fincan şekersiz açık çay

şimdide bitki çayı içiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…